Ostatni podmuch wiosny-test czerwiec, lipiec, sierpien.
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualnyUWAGA!!! WYSYLKA!
ZARAZANE testy OWULACYJNE! (dwa z opakowania ktore dla mnie byly szczesliwe i cale opakowanie ktore dostalam od innej ciezarnej-ja napluje i podwojne wiruski beda)
I mam dwa testy ciazowe (eco pink i ten rossmanowski co dla mnie tez byl szczesliwy)
Wiele wiecej nie dam bo nie mam ale to moge podarowac -
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyalicjaaaa wrote:Ciri, gratulacje!! Jesteś dla mnie pocieszeniem, że nawet przy małej ilości jest szansa na fasola. Teraz zawirusuj porządnie cały swój wątek, żebyśmy mogły szybko dołączyć do Ciebie po fioletowej stronie!
PS. Stosowałaś conceive?
Wiec zelu nie uzywalam -
nick nieaktualnyannielica wrote:Ciri gratulacje dbaj o siebie i o dzidzie;) jak tatuś zareagował na taki prezent?
Styczniowa27 lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Ja w sumie ok. Jutro idę do gina bo jak byłam tydzień temu to nic nie było widać na usg więc mam małego pierta. Mam nadzieje, że będzie ok. Robiłam poźniej kolejne testy i wszystkie pozytywne Bardzo dokuczają mi wzdęcia przed które wyglądam czasami jakbym była w 5 nie tygodniu ale miesiącu... I bolą mnie cycki Mój K. to szczęśliwy bo ze dwa numery się powiększyły ale mnie to nie cieszy akurat. Boje się że jutro usłyszę jakąś złą wiadomość
-
Styczniowa27 wrote:Dziewczyny wiem, że to nie dotyczy postu, ale proszę o wasze podpisy pod petycją
http://www.petycje.pl/petycja/11380/stop_nierownemu_traktowaniu_kobiet_prowadzscych_dzialalnozc_gospodarczs_!.html
widzę,że działąmy w tej samej grupie;)
Ciri wielkie gratki, będą bliźniaki!!!!!Styczniowa27 lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualnyZuz_anna za mała beta chyba na blizniaki ale bym sie nie obrazila
Styczniowa tez podpisze choc jestem w tej grupie ktorej doplaca za ciaze (mam umowe zlecenie place skladki pelne zus ale ze sredniej z roku nie wyjdzie mi tysiak wiec 200zl mi doplaca) -
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
ciri22 wrote:UWAGA!!! WYSYLKA!
ZARAZANE testy OWULACYJNE! (dwa z opakowania ktore dla mnie byly szczesliwe i cale opakowanie ktore dostalam od innej ciezarnej-ja napluje i podwojne wiruski beda)
I mam dwa testy ciazowe (eco pink i ten rossmanowski co dla mnie tez byl szczesliwy)
Wiele wiecej nie dam bo nie mam ale to moge podarowac
Po pierwsze Gratuluję!! I po drugie skoro zadna sie nie głosi to ja poproszę -
nick nieaktualny