X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum W oczekiwaniu na testowanie Ostatni podmuch wiosny-test czerwiec, lipiec, sierpien.
Odpowiedz

Ostatni podmuch wiosny-test czerwiec, lipiec, sierpien.

Oceń ten wątek:
  • nick nieaktualny

Wysłany: 23 czerwca 2015, 19:55

Cytuj  /     /  Zgłoś
    UWAGA!!! WYSYLKA!
    ZARAZANE testy OWULACYJNE! (dwa z opakowania ktore dla mnie byly szczesliwe i cale opakowanie ktore dostalam od innej ciezarnej-ja napluje i podwojne wiruski beda) :D
    I mam dwa testy ciazowe (eco pink i ten rossmanowski co dla mnie tez byl szczesliwy)
    Wiele wiecej nie dam bo nie mam ale to moge podarowac :D

• nick nieaktualny

Wysłany: 23 czerwca 2015, 19:56

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ciri gratulacje ;) dbaj o siebie i o dzidzie;) jak tatuś zareagował na taki prezent?:D

• Styczniowa27 Przyjaciółka

Wysłany: 23 czerwca 2015, 19:56

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ciri bardzo kochana się cieszę :) Wiedziałam,że się uda !!!!

zem3x1hpjl5mhe34.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 23 czerwca 2015, 19:57

Cytuj  /     /  Zgłoś
    alicjaaaa wrote:
    Ciri, gratulacje!! Jesteś dla mnie pocieszeniem, że nawet przy małej ilości <3 jest szansa na fasola. Teraz zawirusuj porządnie cały swój wątek, żebyśmy mogły szybko dołączyć do Ciebie po fioletowej stronie!

PS. Stosowałaś conceive?
    Ja w tym miesiacu nawet kwasu nie zarlam bo stwierdzilam ze to bezsens... nic... pilam alkoholl i niestety inne uzywki mialam na karku i to mnie martwi...
    Wiec zelu nie uzywalam

• nick nieaktualny

Wysłany: 23 czerwca 2015, 19:58

Cytuj  /     /  Zgłoś
    annielica wrote:
    Ciri gratulacje ;) dbaj o siebie i o dzidzie;) jak tatuś zareagował na taki prezent?:D
    Najpierw natescior sikany stwierdzil ze na razie na spokojnie trzeba to wziac a teraz polecial kupic nam pikolo :D nooo cieszy sie cieszy w koncu dzien ojca:D

Styczniowa27 lubi tę wiadomość

Wysłany: 23 czerwca 2015, 20:00

Cytuj  /     /  Zgłoś
    ciri22 wrote:
    Najpierw natescior sikany stwierdzil ze na razie na spokojnie trzeba to wziac a teraz polecial kupic nam pikolo :D nooo cieszy sie cieszy w koncu dzien ojca:D

Cudowny prezent :)

zem3x1hpjl5mhe34.png
  • alicjaaaa Autorytet

Cytuj  /     /  Zgłoś
    ciri22 wrote:

Cudowny prezent! Mega zazdroszczę!!

n59yhdgewtde5zot.png
    2fwacsqvfijbsbkh.png
  • mkl Autorytet

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ciri22 serdeczne Gratulacje:) mam nadzieję że i my dołączamy do Ciebie wkrótce i założymy nasze małe forum na fioletowe stronie:)

Czekamy na Ciebie Marysia:)
    f2w3rjjge8qi32en.png

• nick nieaktualny

Wysłany: 23 czerwca 2015, 20:03

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Noo mam nadzieje :) Za dwa dni powrotka bety i potem nudne 9 miesiecy :D

Wysłany: 23 czerwca 2015, 20:03

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dziewczyny wiem, że to nie dotyczy postu, ale proszę o wasze podpisy pod petycją

http://www.petycje.pl/petycja/11380/stop_nierownemu_traktowaniu_kobiet_prowadzscych_dzialalnozc_gospodarczs_!.html

zem3x1hpjl5mhe34.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 23 czerwca 2015, 20:10

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Styczniowa. a jak ty się czujesz??

Wysłany: 23 czerwca 2015, 20:16

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ja w sumie ok. Jutro idę do gina bo jak byłam tydzień temu to nic nie było widać na usg więc mam małego pierta. Mam nadzieje, że będzie ok. Robiłam poźniej kolejne testy i wszystkie pozytywne :) Bardzo dokuczają mi wzdęcia przed które wyglądam czasami jakbym była w 5 nie tygodniu ale miesiącu... I bolą mnie cycki :( Mój K. to szczęśliwy bo ze dwa numery się powiększyły ale mnie to nie cieszy akurat. Boje się że jutro usłyszę jakąś złą wiadomość :(

zem3x1hpjl5mhe34.png
  • Zuz_anna Autorytet

Wysłany: 23 czerwca 2015, 20:23

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Styczniowa27 wrote:
    Dziewczyny wiem, że to nie dotyczy postu, ale proszę o wasze podpisy pod petycją

http://www.petycje.pl/petycja/11380/stop_nierownemu_traktowaniu_kobiet_prowadzscych_dzialalnozc_gospodarczs_!.html

widzę,że działąmy w tej samej grupie;)

Ciri wielkie gratki, będą bliźniaki!!!!!:)

Styczniowa27 lubi tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 23 czerwca 2015, 20:25

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Zuz_anna za mała beta chyba na blizniaki ale bym sie nie obrazila :)

Styczniowa tez podpisze choc jestem w tej grupie ktorej doplaca za ciaze (mam umowe zlecenie place skladki pelne zus ale ze sredniej z roku nie wyjdzie mi tysiak wiec 200zl mi doplaca)

• Baronowa_83 Autorytet

Wysłany: 23 czerwca 2015, 20:26

Cytuj  /     /  Zgłoś
    no to jeszcze raz gratulacje

Mama od 03.2010, czas na drugie
    Tadek i Władek w jednym stali domku...
    2r8rqps6ohlhosuf.png
    Szanse jedne na milion - rzekła- spełniają się w dziewięciu przypadkach na dziesięć.
  • nick nieaktualny

Wysłany: 23 czerwca 2015, 20:30

Cytuj  /     /  Zgłoś
    No w końcu Super!!! Wiedziałam:) gratuluję!!! chciałabym za 2tyg do Ciebie dołączyć. Zarażaj.
    jeszcze trochę i wyczyścimy się tu.

• nick nieaktualny

Wysłany: 23 czerwca 2015, 20:32

Cytuj  /     /  Zgłoś
    PLUJE NA WSZYSTKIE SWOIM BRZUSZKOWYM JADEM!!!

Baronowa_83, Magdziulla, Styczniowa27 lubią tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 23 czerwca 2015, 21:16

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ciri, serdeczne gratulacje! Cieszę się bardzo! :)

ciri22 lubi tę wiadomość

• Klaudia N. Autorytet

Wysłany: 23 czerwca 2015, 21:16

Cytuj  /     /  Zgłoś
    ciri22 wrote:
    UWAGA!!! WYSYLKA!
    ZARAZANE testy OWULACYJNE! (dwa z opakowania ktore dla mnie byly szczesliwe i cale opakowanie ktore dostalam od innej ciezarnej-ja napluje i podwojne wiruski beda) :D
    I mam dwa testy ciazowe (eco pink i ten rossmanowski co dla mnie tez byl szczesliwy)
    Wiele wiecej nie dam bo nie mam ale to moge podarowac :D

Po pierwsze Gratuluję!! I po drugie skoro zadna sie nie głosi to ja poproszę :)

beta 16dpo 477 18dpo 899 LAURA <3
    5.10.16 6t6d <3 136/min 1cm <3 2.11.16 10t6d <3 169/min 4,8cm <3 8.11 5,9 cm 161/min,
    <3 <3 <3 <3 <3 eKzyp1.png <3 <3 <3 <3 <3
  • nick nieaktualny

Wysłany: 23 czerwca 2015, 21:18

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dzieki Kochane :)

Klaudia byłaś pierwsza wiec paczuszka leci do Ciebie. Na priv prosze wiadomosc z adresikiem i danymi i mini paczuszka leci :)

‹‹ 176 177 178 179 180 ››
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Progesteron - dlaczego jest tak ważny podczas starania o dziecko?

Progesteron to jeden z najważniejszych hormonów dla kobiecej płodności. Jaką rolę odgrywa podczas starania o dziecko, przy zapłodnieniu i we wczesnej ciąży? Jakie są normy i co się dzieje, kiedy stężenie progesteronu jest za niskie? Jak wygląda leczenie luteiną dopochwową i doustną? 

CZYTAJ WIĘCEJ

TOP 10 nowinek technologicznych w dziedzinie wspierania płodności, których nie możesz przegapić

Czy sztuczna inteligencja może wspierać płodność i zwiększać szanse na zajście w ciążę? Czy wirtualna rzeczywistość może być antidotum na problemy emocjonalne w trakcie przedłużających się starań o dziecko? Jak nowoczesne rozwiązania, aplikacje, gadżety mogą pomagać parom, które marzą o rodzicielstwie? Zebraliśmy dla Was 10 nowinek technologicznych, które mogą w znaczący sposób przybliżyć Was do spełnienia marzenia...

CZYTAJ WIĘCEJ

Kalendarz dni płodnych - aplikacja - starania o dziecko

Postanowione - rozpoczynacie starania o dziecko. Mija pierwszy, drugi, trzeci miesiąc, a ciąży nie ma. Pojawia się lekki niepokój - co się dzieje? Tak rozpoczyna się historia wielu kobiet z OvuFriend, które używają aplikacji podczas starania o dziecko. Inteligentny kalendarz dni płodnych nie tylko szybko nauczy się Twojej płodności ale również wcześnie wykryje nieprawidłowości. Przeczytaj jak aplikacja pomoże Ci zajść w ciążę!  

CZYTAJ WIĘCEJ