X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum W oczekiwaniu na testowanie Ostatni podmuch wiosny-test czerwiec, lipiec, sierpien.
Odpowiedz

Ostatni podmuch wiosny-test czerwiec, lipiec, sierpien.

Oceń ten wątek:
  • mkl Autorytet

Wysłany: 24 czerwca 2015, 14:36

Cytuj  /     /  Zgłoś
    ciri22 wrote:
    Nazywam sie Marta moj parter Grzes jestesmy razem ponad rok nie mamy razem zadnego zdjecia i mieszkamy. I pochodzimy w wawy. Mamy kota ;D
    Ja 24 lata a on 28

serio nie macie żadnego zdjęcia razem;p??

Czekamy na Ciebie Marysia:)
    f2w3rjjge8qi32en.png

• nick nieaktualny

Wysłany: 24 czerwca 2015, 14:36

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Podobno dla pierwszego trymestru spoko ale nie wiem..

Fruzia85 lubi tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 24 czerwca 2015, 14:37

Cytuj  /     /  Zgłoś
    mkl wrote:
    serio nie macie żadnego zdjęcia razem;p??
    Ani jednego ;D bylismy na weselu i myslelismy ze ktos nam zrobi ale nie. ;D

• mkl Autorytet

Wysłany: 24 czerwca 2015, 14:38

Cytuj  /     /  Zgłoś
    ciri22 wrote:
    Ani jednego ;D bylismy na weselu i myslelismy ze ktos nam zrobi ale nie. ;D

hehe a to dobre:) ja zdjęcia uwielbiam, ale mój nie bardzo;p

f2w3rjjge8qi32en.png

• Baronowa_83 Autorytet

Wysłany: 24 czerwca 2015, 14:39

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Nazywam sie Monika i jestem od was uzależniona;)

A tak poważnie to mam 32 lata. Mieszkam w Bytomiu. Pracuje w administracji a każdy wolny grosz wydajemy z mezem na wyjazdy na koncerty rockowe;). Z mężem mym juz jestem 15 lat a 7 po ślubie i dziwne ze go jeszcze nie zatłukłam;).

monilia84, mama91 lubią tę wiadomość

Mama od 03.2010, czas na drugie
    Tadek i Władek w jednym stali domku...
    2r8rqps6ohlhosuf.png
    Szanse jedne na milion - rzekła- spełniają się w dziewięciu przypadkach na dziesięć.
  • nick nieaktualny

Wysłany: 24 czerwca 2015, 14:40

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ja znam z doswiadczenia ze zaczalam robic zdjecia z bylym jak zaczelo nam sie sypac... Chyba jako wiare i podtrzymanie ze kiedys bylo dobrze wiec poki z tym nie mam wiem ze sie nie dozstaniemy ;p

• nick nieaktualny

Wysłany: 24 czerwca 2015, 14:41

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Baronowa_83 wrote:
    Nazywam sie Monika i jestem od was uzależniona;)

A tak poważnie to mam 32 lata. Mieszkam w Bytomiu. Pracuje w administracji a każdy wolny grosz wydajemy z mezem na wyjazdy na koncerty rockowe;). Z mężem mym juz jestem 15 lat a 7 po ślubie i dziwne ze go jeszcze nie zatłukłam;).
    Ja chce z wami na te koncerty ;D moj woli reggae ;p

• mkl Autorytet

Wysłany: 24 czerwca 2015, 14:43

Cytuj  /     /  Zgłoś
    wiecie co?? własnie sobie zdałam sprawę, że nigdy nie byłam w Wawie;p nie wiem jakim cudem, byłam już chyba wszędzie tzw. Szczecin, Trójmiasto, Wrocław, Kraków, Lublin, Poznań Łódź, Bydgoszcz, Toruń, Wrocław, Olsztyn, Białystok, Zielona Góra, Zakopane...i inne....ale w stolicy nie...aż wstyd się przyznawać;p

f2w3rjjge8qi32en.png

• Baronowa_83 Autorytet

Wysłany: 24 czerwca 2015, 14:43

Cytuj  /     /  Zgłoś
    A fotkę to z domu bo z komórki nie ogarne;)

To zapraszamy bo znajomi sie wykruszli, wola dorosle hobby

Mama od 03.2010, czas na drugie
    Tadek i Władek w jednym stali domku...
    2r8rqps6ohlhosuf.png
    Szanse jedne na milion - rzekła- spełniają się w dziewięciu przypadkach na dziesięć.
  • nick nieaktualny

Wysłany: 24 czerwca 2015, 14:44

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Zachodzisz i widujemy sie z brzuchem w Wawie ;D

• mkl Autorytet

Cytuj  /     /  Zgłoś
    ciri22 wrote:
    Ja chce z wami na te koncerty ;D moj woli reggae ;p

my słuchamy wszystkiego...ale raczej coś w stylu eska, mój jeszcze lubi Strachy Na Lachy

f2w3rjjge8qi32en.png

• nick nieaktualny

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Baronowa_83 wrote:
    A fotkę to z domu bo z komórki nie ogarne;)

To zapraszamy bo znajomi sie wykruszli, wola dorosle hobby
    Oj tam moj zawsze mnie pyta czy nie dorosne bo jestem taka super w tej formie. Wiec mowie ze nie ;]

• nick nieaktualny

Wysłany: 24 czerwca 2015, 14:45

Cytuj  /     /  Zgłoś
    mkl wrote:
    my słuchamy wszystkiego...ale raczej coś w stylu eska, mój jeszcze lubi Strachy Na Lachy
    Eska to zlo ;p 8 godzin w pracy i 5 razy ta sama piosenka ;)

• Klaudia N. Autorytet

Wysłany: 24 czerwca 2015, 14:47

Cytuj  /     /  Zgłoś
    To ja tez cos o sobie

Nazywam sie Klaudia lat 25 (rocznik 90) mąż Robert lat 29 ('86) jesteśmy z R od marca 2009 za pare dni minie rok po ślubie. Mieszkamy w lędzinach koło Tychów/Katowic mieszkamy razem praktycznie od kiedy sie poznalismy bo mialam wtedy 19 lat i mieszkalam sama. Ja jestem nauczycielka jezyka angielskiego (udzielam korepetycji, pracowalam tez w szkole jezykowej) aktualnie probouje zdac magistra filologia angielska program nauczycielski. Mamy dwa pieski Ozzy i Fama, kochamy zwierzeta i samochody (mamy ich 6 :D ) a poza tym lubimy po prostu siedziec razem na kanapie i ogladac TV aczkolwiek nie stronimy od wypadow na imprezki jak sa okazje. Nie wiem co jeszcze. Moj znak zodiaku panna, jestem urodzona 30 sierpnia, mój mąż 28go sierpnia a zeby bylo smieszniej moja starsza siostra 29go sierpnia.

Mąz prowadzi wlasna dzialalnosc gospodarcza (laweta) a poza tym umie zrobic wszystko w przyszlosci chcialby chyba otwortzyc auto zlom :D albo tez warsztat samnochodowy
    Od grudnia staramy sie o nasze pierwsze dziecko i mam nadzieje na blizniaki (mimo ze sie troche tego boje) poniewaz i moja mama i mama Roberta mialy rodzenstwo blizniakow, znaczy sie tesciowa dalej ma ale nie wiem co stalo sie z tymi od mojej mamy ale wiem ze byly.

to my :)
    http://naforum.zapodaj.net/thumbs/a752568aeba9.jpg

Wiadomość wyedytowana przez autora: 24 czerwca 2015, 14:49

beta 16dpo 477 18dpo 899 LAURA <3
    5.10.16 6t6d <3 136/min 1cm <3 2.11.16 10t6d <3 169/min 4,8cm <3 8.11 5,9 cm 161/min,
    <3 <3 <3 <3 <3 eKzyp1.png <3 <3 <3 <3 <3
  • nick nieaktualny

Wysłany: 24 czerwca 2015, 14:48

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Klaudia to ten sam rocznik co ja tylko ja z grudnia jestem ;p

• mkl Autorytet

Wysłany: 24 czerwca 2015, 14:50

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Klaudia N. wrote:
    To ja tez cos o sobie

Nazywam sie Klaudia lat 25 (rocznik 90) mąż Robert lat 29 ('86) jesteśmy z R od marca 2009 za pare dni minie rok po ślubie. Mieszkamy w lędzinach koło Tychów/Katowic mieszkamy razem praktycznie od kiedy sie poznalismy bo mialam wtedy 19 lat i mieszkalam sama. Ja jestem nauczycielka jezyka angielskiego (udzielam korepetycji, pracowalam tez w szkole jezykowej) aktualnie probouje zdac magistra filologia angielska program nauczycielski. Mamy dwa pieski Ozzy i Fama, kochamy zwierzeta i samochody (mamy ich 6 :D ) a poza tym lubimy po prostu siedziec razem na kanapie i ogladac TV aczkolwiek nie stronimy od wypadow na imprezki jak sa okazje. Nie wiem co jeszcze. Moj znak zodiaku panna, jestem urodzona 30 sierpnia, mój mąż 28go sierpnia a zeby bylo smieszniej moja starsza siostra 29go sierpnia.

Mąz prowadzi wlasna dzialalnosc gospodarcza (laweta) a poza tym umie zrobic wszystko w przyszlosci chcialby chyba otwortzyc auto zlom :D albo tez warsztat samnochodowy
    Od grudnia staramy sie o nasze pierwsze dziecko i mam nadzieje na blizniaki (mimo ze sie troche tego boje) poniewaz i moja mama i mama Roberta mialy rodzenstwo blizniakow, znaczy sie tesciowa dalej ma ale nie wiem co stalo sie z tymi od mojej mamy ale wiem ze byly.

to my :)
    http://naforum.zapodaj.net/thumbs/a752568aeba9.jpg

zazdroszczę angielskiego!! ja nie mam talentu do języków obcych..

f2w3rjjge8qi32en.png

• nick nieaktualny

Wysłany: 24 czerwca 2015, 14:52

Cytuj  /     /  Zgłoś
    mkl wrote:
    Ja tez a uczylam sie angielskiego, niemieckiego,francuskiego i laciny... Zawsze z tego zagrozenia mialam ;(

• Klaudia N. Autorytet

Wysłany: 24 czerwca 2015, 14:53

Cytuj  /     /  Zgłoś
    mkl wrote:

a ja do matematyki i generalnie calej reszty:D

beta 16dpo 477 18dpo 899 LAURA <3
    5.10.16 6t6d <3 136/min 1cm <3 2.11.16 10t6d <3 169/min 4,8cm <3 8.11 5,9 cm 161/min,
    <3 <3 <3 <3 <3 eKzyp1.png <3 <3 <3 <3 <3
  • alicjaaaa Autorytet

Wysłany: 24 czerwca 2015, 15:21

Cytuj  /     /  Zgłoś
    No a mnie w czerwcu stuknęło 27 lat i niestety nie dostałam wymarzonego prezentu urodzinowego. Urodziłam się i mieszkałam w Krakowie w zasadzie przez całe życie, ale od 6 lat jestem na śląsku, w Katowicach. Mój partner ma 38 lat, jesteśmy ze sobą 5 i pół roku i zaczynamy obydwoje spinać się, że to już ostatni dzwonek jeśli chodzi o dziecko. Staramy się w zasadzie od stycznia (z próbą wstrzelania się w owu), wcześniej liczyliśmy na wpadkę przez kilka miesięcy i nic.
    Lubię czekoladę, dinozaury i muzykę filmową :)

Wiadomość wyedytowana przez autora: 24 czerwca 2015, 15:23

n59yhdgewtde5zot.png
    2fwacsqvfijbsbkh.png
  • mkl Autorytet

Wysłany: 24 czerwca 2015, 16:01

Cytuj  /     /  Zgłoś
    alicjaaaa wrote:
    No a mnie w czerwcu stuknęło 27 lat i niestety nie dostałam wymarzonego prezentu urodzinowego. Urodziłam się i mieszkałam w Krakowie w zasadzie przez całe życie, ale od 6 lat jestem na śląsku, w Katowicach. Mój partner ma 38 lat, jesteśmy ze sobą 5 i pół roku i zaczynamy obydwoje spinać się, że to już ostatni dzwonek jeśli chodzi o dziecko. Staramy się w zasadzie od stycznia (z próbą wstrzelania się w owu), wcześniej liczyliśmy na wpadkę przez kilka miesięcy i nic.
    Lubię czekoladę, dinozaury i muzykę filmową :)

dlaczego ostatni dzwonek?? Z racji Twojego wieku czy partnera?? ja też mam 27 lat i chyba nie jest z nami tak źle;p

f2w3rjjge8qi32en.png

‹‹ 184 185 186 187 188 ››
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Płodność mężczyzn - przyczyny obniżonej płodności i sposoby na poprawę

Płodność mężczyzn na przestrzeni lat uległa znacznemu pogorszeniu. Dlaczego jakość nasienia współczesnych mężczyzn jest obniżona? Jakie są najczęstsze przyczyny problemów z płodnością? Co zrobić, aby wesprzeć i poprawić męską płodność?

CZYTAJ WIĘCEJ

Mierzenie temperatury podczas starań o dziecko - kiedy owulacja i dni płodne?

Temperatura ciała jest reakcją naszego organizmu na to co się w nim dzieje. Prawie wszyscy wiedzą, że temperatura ciała informuje nas, o tym, że nasz organizm walczy z infekcją. Niewiele osób zaś wie, że temperatura ciała może również dawać zaskakująco dokładne informacje na temat płodności kobiety! Wystarczą zaledwie 3 minuty dziennie, a nie wydając ani grosza dowiesz się więcej niż możesz przypuszczać. Sprawdź, po co mierzyć temperaturę podczas starania o ciążę. Dowiedz się, jak prawidłowo mierzyć temperaturę i w jaki sposób OvuFriend Ci w tym pomoże! 

CZYTAJ WIĘCEJ

Jak pielęgnować skórę podczas ciąży?

W czasie ciąży skóra wymaga specjalnego traktowania - wystarczy poświęcić kilka minut dziennie, aby zadbać o jej dobrą kondycję i sprawić, by była bardziej elastyczna. Może to być bardzo pomocne w zminimalizowaniu ryzyka powstania rozstępów. Sprawdź, jak pielęgnować skórę podczas ciąży. 

CZYTAJ WIĘCEJ