X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum W oczekiwaniu na testowanie Ostatni podmuch wiosny-test czerwiec, lipiec, sierpien.
Odpowiedz

Ostatni podmuch wiosny-test czerwiec, lipiec, sierpien.

Oceń ten wątek:
  • mkl Autorytet

Wysłany: 24 czerwca 2015, 14:36

Cytuj  /     /  Zgłoś
    ciri22 wrote:
    Nazywam sie Marta moj parter Grzes jestesmy razem ponad rok nie mamy razem zadnego zdjecia i mieszkamy. I pochodzimy w wawy. Mamy kota ;D
    Ja 24 lata a on 28

serio nie macie żadnego zdjęcia razem;p??

Czekamy na Ciebie Marysia:)
    f2w3rjjge8qi32en.png

• nick nieaktualny

Wysłany: 24 czerwca 2015, 14:36

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Podobno dla pierwszego trymestru spoko ale nie wiem..

Fruzia85 lubi tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 24 czerwca 2015, 14:37

Cytuj  /     /  Zgłoś
    mkl wrote:
    serio nie macie żadnego zdjęcia razem;p??
    Ani jednego ;D bylismy na weselu i myslelismy ze ktos nam zrobi ale nie. ;D

• mkl Autorytet

Wysłany: 24 czerwca 2015, 14:38

Cytuj  /     /  Zgłoś
    ciri22 wrote:
    Ani jednego ;D bylismy na weselu i myslelismy ze ktos nam zrobi ale nie. ;D

hehe a to dobre:) ja zdjęcia uwielbiam, ale mój nie bardzo;p

f2w3rjjge8qi32en.png

• Baronowa_83 Autorytet

Wysłany: 24 czerwca 2015, 14:39

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Nazywam sie Monika i jestem od was uzależniona;)

A tak poważnie to mam 32 lata. Mieszkam w Bytomiu. Pracuje w administracji a każdy wolny grosz wydajemy z mezem na wyjazdy na koncerty rockowe;). Z mężem mym juz jestem 15 lat a 7 po ślubie i dziwne ze go jeszcze nie zatłukłam;).

monilia84, mama91 lubią tę wiadomość

Mama od 03.2010, czas na drugie
    Tadek i Władek w jednym stali domku...
    2r8rqps6ohlhosuf.png
    Szanse jedne na milion - rzekła- spełniają się w dziewięciu przypadkach na dziesięć.
  • nick nieaktualny

Wysłany: 24 czerwca 2015, 14:40

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ja znam z doswiadczenia ze zaczalam robic zdjecia z bylym jak zaczelo nam sie sypac... Chyba jako wiare i podtrzymanie ze kiedys bylo dobrze wiec poki z tym nie mam wiem ze sie nie dozstaniemy ;p

• nick nieaktualny

Wysłany: 24 czerwca 2015, 14:41

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Baronowa_83 wrote:
    Nazywam sie Monika i jestem od was uzależniona;)

A tak poważnie to mam 32 lata. Mieszkam w Bytomiu. Pracuje w administracji a każdy wolny grosz wydajemy z mezem na wyjazdy na koncerty rockowe;). Z mężem mym juz jestem 15 lat a 7 po ślubie i dziwne ze go jeszcze nie zatłukłam;).
    Ja chce z wami na te koncerty ;D moj woli reggae ;p

• mkl Autorytet

Wysłany: 24 czerwca 2015, 14:43

Cytuj  /     /  Zgłoś
    wiecie co?? własnie sobie zdałam sprawę, że nigdy nie byłam w Wawie;p nie wiem jakim cudem, byłam już chyba wszędzie tzw. Szczecin, Trójmiasto, Wrocław, Kraków, Lublin, Poznań Łódź, Bydgoszcz, Toruń, Wrocław, Olsztyn, Białystok, Zielona Góra, Zakopane...i inne....ale w stolicy nie...aż wstyd się przyznawać;p

f2w3rjjge8qi32en.png

• Baronowa_83 Autorytet

Wysłany: 24 czerwca 2015, 14:43

Cytuj  /     /  Zgłoś
    A fotkę to z domu bo z komórki nie ogarne;)

To zapraszamy bo znajomi sie wykruszli, wola dorosle hobby

Mama od 03.2010, czas na drugie
    Tadek i Władek w jednym stali domku...
    2r8rqps6ohlhosuf.png
    Szanse jedne na milion - rzekła- spełniają się w dziewięciu przypadkach na dziesięć.
  • nick nieaktualny

Wysłany: 24 czerwca 2015, 14:44

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Zachodzisz i widujemy sie z brzuchem w Wawie ;D

• mkl Autorytet

Cytuj  /     /  Zgłoś
    ciri22 wrote:
    Ja chce z wami na te koncerty ;D moj woli reggae ;p

my słuchamy wszystkiego...ale raczej coś w stylu eska, mój jeszcze lubi Strachy Na Lachy

f2w3rjjge8qi32en.png

• nick nieaktualny

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Baronowa_83 wrote:
    A fotkę to z domu bo z komórki nie ogarne;)

To zapraszamy bo znajomi sie wykruszli, wola dorosle hobby
    Oj tam moj zawsze mnie pyta czy nie dorosne bo jestem taka super w tej formie. Wiec mowie ze nie ;]

• nick nieaktualny

Wysłany: 24 czerwca 2015, 14:45

Cytuj  /     /  Zgłoś
    mkl wrote:
    my słuchamy wszystkiego...ale raczej coś w stylu eska, mój jeszcze lubi Strachy Na Lachy
    Eska to zlo ;p 8 godzin w pracy i 5 razy ta sama piosenka ;)

• Klaudia N. Autorytet

Wysłany: 24 czerwca 2015, 14:47

Cytuj  /     /  Zgłoś
    To ja tez cos o sobie

Nazywam sie Klaudia lat 25 (rocznik 90) mąż Robert lat 29 ('86) jesteśmy z R od marca 2009 za pare dni minie rok po ślubie. Mieszkamy w lędzinach koło Tychów/Katowic mieszkamy razem praktycznie od kiedy sie poznalismy bo mialam wtedy 19 lat i mieszkalam sama. Ja jestem nauczycielka jezyka angielskiego (udzielam korepetycji, pracowalam tez w szkole jezykowej) aktualnie probouje zdac magistra filologia angielska program nauczycielski. Mamy dwa pieski Ozzy i Fama, kochamy zwierzeta i samochody (mamy ich 6 :D ) a poza tym lubimy po prostu siedziec razem na kanapie i ogladac TV aczkolwiek nie stronimy od wypadow na imprezki jak sa okazje. Nie wiem co jeszcze. Moj znak zodiaku panna, jestem urodzona 30 sierpnia, mój mąż 28go sierpnia a zeby bylo smieszniej moja starsza siostra 29go sierpnia.

Mąz prowadzi wlasna dzialalnosc gospodarcza (laweta) a poza tym umie zrobic wszystko w przyszlosci chcialby chyba otwortzyc auto zlom :D albo tez warsztat samnochodowy
    Od grudnia staramy sie o nasze pierwsze dziecko i mam nadzieje na blizniaki (mimo ze sie troche tego boje) poniewaz i moja mama i mama Roberta mialy rodzenstwo blizniakow, znaczy sie tesciowa dalej ma ale nie wiem co stalo sie z tymi od mojej mamy ale wiem ze byly.

to my :)
    http://naforum.zapodaj.net/thumbs/a752568aeba9.jpg

Wiadomość wyedytowana przez autora: 24 czerwca 2015, 14:49

beta 16dpo 477 18dpo 899 LAURA <3
    5.10.16 6t6d <3 136/min 1cm <3 2.11.16 10t6d <3 169/min 4,8cm <3 8.11 5,9 cm 161/min,
    <3 <3 <3 <3 <3 eKzyp1.png <3 <3 <3 <3 <3
  • nick nieaktualny

Wysłany: 24 czerwca 2015, 14:48

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Klaudia to ten sam rocznik co ja tylko ja z grudnia jestem ;p

• mkl Autorytet

Wysłany: 24 czerwca 2015, 14:50

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Klaudia N. wrote:
    To ja tez cos o sobie

Nazywam sie Klaudia lat 25 (rocznik 90) mąż Robert lat 29 ('86) jesteśmy z R od marca 2009 za pare dni minie rok po ślubie. Mieszkamy w lędzinach koło Tychów/Katowic mieszkamy razem praktycznie od kiedy sie poznalismy bo mialam wtedy 19 lat i mieszkalam sama. Ja jestem nauczycielka jezyka angielskiego (udzielam korepetycji, pracowalam tez w szkole jezykowej) aktualnie probouje zdac magistra filologia angielska program nauczycielski. Mamy dwa pieski Ozzy i Fama, kochamy zwierzeta i samochody (mamy ich 6 :D ) a poza tym lubimy po prostu siedziec razem na kanapie i ogladac TV aczkolwiek nie stronimy od wypadow na imprezki jak sa okazje. Nie wiem co jeszcze. Moj znak zodiaku panna, jestem urodzona 30 sierpnia, mój mąż 28go sierpnia a zeby bylo smieszniej moja starsza siostra 29go sierpnia.

Mąz prowadzi wlasna dzialalnosc gospodarcza (laweta) a poza tym umie zrobic wszystko w przyszlosci chcialby chyba otwortzyc auto zlom :D albo tez warsztat samnochodowy
    Od grudnia staramy sie o nasze pierwsze dziecko i mam nadzieje na blizniaki (mimo ze sie troche tego boje) poniewaz i moja mama i mama Roberta mialy rodzenstwo blizniakow, znaczy sie tesciowa dalej ma ale nie wiem co stalo sie z tymi od mojej mamy ale wiem ze byly.

to my :)
    http://naforum.zapodaj.net/thumbs/a752568aeba9.jpg

zazdroszczę angielskiego!! ja nie mam talentu do języków obcych..

f2w3rjjge8qi32en.png

• nick nieaktualny

Wysłany: 24 czerwca 2015, 14:52

Cytuj  /     /  Zgłoś
    mkl wrote:
    Ja tez a uczylam sie angielskiego, niemieckiego,francuskiego i laciny... Zawsze z tego zagrozenia mialam ;(

• Klaudia N. Autorytet

Wysłany: 24 czerwca 2015, 14:53

Cytuj  /     /  Zgłoś
    mkl wrote:

a ja do matematyki i generalnie calej reszty:D

beta 16dpo 477 18dpo 899 LAURA <3
    5.10.16 6t6d <3 136/min 1cm <3 2.11.16 10t6d <3 169/min 4,8cm <3 8.11 5,9 cm 161/min,
    <3 <3 <3 <3 <3 eKzyp1.png <3 <3 <3 <3 <3
  • alicjaaaa Autorytet

Wysłany: 24 czerwca 2015, 15:21

Cytuj  /     /  Zgłoś
    No a mnie w czerwcu stuknęło 27 lat i niestety nie dostałam wymarzonego prezentu urodzinowego. Urodziłam się i mieszkałam w Krakowie w zasadzie przez całe życie, ale od 6 lat jestem na śląsku, w Katowicach. Mój partner ma 38 lat, jesteśmy ze sobą 5 i pół roku i zaczynamy obydwoje spinać się, że to już ostatni dzwonek jeśli chodzi o dziecko. Staramy się w zasadzie od stycznia (z próbą wstrzelania się w owu), wcześniej liczyliśmy na wpadkę przez kilka miesięcy i nic.
    Lubię czekoladę, dinozaury i muzykę filmową :)

Wiadomość wyedytowana przez autora: 24 czerwca 2015, 15:23

n59yhdgewtde5zot.png
    2fwacsqvfijbsbkh.png
  • mkl Autorytet

Wysłany: 24 czerwca 2015, 16:01

Cytuj  /     /  Zgłoś
    alicjaaaa wrote:
    No a mnie w czerwcu stuknęło 27 lat i niestety nie dostałam wymarzonego prezentu urodzinowego. Urodziłam się i mieszkałam w Krakowie w zasadzie przez całe życie, ale od 6 lat jestem na śląsku, w Katowicach. Mój partner ma 38 lat, jesteśmy ze sobą 5 i pół roku i zaczynamy obydwoje spinać się, że to już ostatni dzwonek jeśli chodzi o dziecko. Staramy się w zasadzie od stycznia (z próbą wstrzelania się w owu), wcześniej liczyliśmy na wpadkę przez kilka miesięcy i nic.
    Lubię czekoladę, dinozaury i muzykę filmową :)

dlaczego ostatni dzwonek?? Z racji Twojego wieku czy partnera?? ja też mam 27 lat i chyba nie jest z nami tak źle;p

f2w3rjjge8qi32en.png

‹‹ 184 185 186 187 188 ››
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Smog - czy smog w Polsce może obniżać płodność?

Polska jest jednym z najbardziej zanieczyszczonych krajów na świecie. To niestety przykry fakt. Jesteśmy świadomi, że smog negatywnie wpływa na nasz organizm - płuca, serce. Ale czy może również upośledzać naszą płodność? Czy może dodatkowo obniżać parametry nasienia? Czy możemy mądrze się przed tym zabezpieczać, czy to już histeria? Zadaliśmy to pytanie ekspertom, przeczytaj co usłyszeliśmy!  

CZYTAJ WIĘCEJ

Jak odróżnić w ciąży zdrowe symptomy od tych niepokojących?

Przeczytaj jakich objawów i dolegliwości możesz spodziewać się będąc w ciąży. Które z nich są normalnymi symptomami ciąży a których nigdy nie powinnaś ignorować i które powinny skłonić Cię do konsultacji z lekarzem.   

CZYTAJ WIĘCEJ

Niedoczynność tarczycy podczas starania o dziecko

Tarczyca to niewielki gruczoł umiejscowiony na szyi człowieka, który wytwarza hormony i ma ogromny wpływ na funkcjonowanie całego organizmu. Dlaczego tak często obniża płodność kobiety? Jak rozpoznać najczęstsze choroby tarczycy: niedoczynność i nadczynność? Przeczytaj w eksperckim artykule w całości poświęconym tarczycy! 

CZYTAJ WIĘCEJ