Ostatni podmuch wiosny-test czerwiec, lipiec, sierpien.
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
alicjaaaa wrote:Nie było, czuję, że się przesunie i dobrze! Zdążymy coś podziałać
Kurde dziewczyny, już tak bardzo chciałabym do Was dołączyć!!
To pewnie bedziemy razem testowac, bo u mnie owulka moze jutro, moze pojutrze.alicjaaaa lubi tę wiadomość
[/url] -
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyIriss dokładnie takie samo mam odczucie do zmiany Ciri.
Widzisz zmieniasz Cię od pierwszych tygodni:)!Wesoła Mamuśka:)
Och jakbym chciała do Ciebie dołączyć za parę dni, ale teraz nie czuję żeby się udało.
Alicja przesunęło sie na życzenie i za chwilę też będziesz w stresie przedtestowym:)
Fionka a na Ciebie czekam:)Wiadomość wyedytowana przez autora: 25 czerwca 2015, 16:16
-
ciri22 wrote:Dziewczyny wszystkim wam sie uda jesli mnie sie udalo Wydawalo mi sie ze jestem chyba na najbardziej straconej pozycji ze wszystkich... i co? I jest fasolka
Ja też wierzę, że w końcu wszystkim nam się uda, ale wiesz jak to jest.. Jak któraś z wątku zafasolkuje szczęśliwie, to chciałoby się, żeby to było już!
Dzisiaj znowu zwątpiłam... Byłam w mieście, gdzie chyba 80% to rodziny patologiczne i co? Co druga z trójką, czwórką dzieci!!! No nie mogę...
-
nick nieaktualny
-
Magdziulla wrote:
Och jakbym chciała do Ciebie dołączyć za parę dni, ale teraz nie czuję żeby się udało.
Alicja przesunęło sie na życzenie i za chwilę też będziesz w stresie przedtestowym:)
Fionka a na Ciebie czekam:)
Obiecałam sobie, że zaczekam do terminu @... Chociaż w szafce leży jeden test ciążowy i coś czuję, że będzie mnie kusił...
-
nick nieaktualny