X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum W oczekiwaniu na testowanie Ostatni podmuch wiosny-test czerwiec, lipiec, sierpien.
Odpowiedz

Ostatni podmuch wiosny-test czerwiec, lipiec, sierpien.

Oceń ten wątek:
  • Agnieszka0812 Autorytet

Wysłany: 25 czerwca 2015, 17:20

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Niunqa wrote:
    Ciri, gratulacje jeszcze raz :) !

Słuchajcie, mam taką obfitą @ ze leje mi się po nogach i taki upływ krwi, że łeb mi pęka. Można coś z tym zrobić?
    Ja miałam pierwszą po zabiegu taką @
    Podpaski te na noc po 2 sztuki, zmiana co godzinę. Mąż wykupił nam weekend w SPA nad morzem, a ja tylko do łazienki ciągle biegałam.
    Potem na wizycie powiedziałam gince a ona, że bardzo dobrze, że dobrze się oczyszcza i goi.Miałam też "zakaz" współżycia do pierwszej @, żeby nie było zakażenia.
    Druga @ była po 27 dniach, skąpa i trwała 4 dni. Duża różnica między 1 a drugą @

Franio 2008 <3
    Wojtuś 2010 <3
    Ania 2016 <3
    Aniołek 11tc 10.04.15
  • Fiona88 Autorytet

Wysłany: 25 czerwca 2015, 17:24

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Baronowa_83 wrote:
    Przybij piątkę, tez załapałam doła.
    Zróbcie sobie fajną kolacje, świece, dobre wino i niech mąż nastrój poprawi;)

My jedziemy na mega koncert sie wyszalec, test owu negatyw to pewnie z seksem sie nawet nie będziemy wyglupiac.

A wyniki meza bardzo dobre. Dużo plemników. Wszystkie wyniki sporo powyzej tych granicznych. Takze jedno odhaczone, teraz u mnie sprawdzic

Mi nastroj poprawi juz sama obecnosc Meza i wlasnie wraca z pracy, wiec zaraz bedzie lepiej :) Wino dzisiaj tez pojdzie w ruch, a potem do roboty male chlopaczki :D

Agnieszka0812, Baronowa_83 lubią tę wiadomość

w4sqe6hh7rnaypc5.png[/url]
  • nick nieaktualny

Wysłany: 25 czerwca 2015, 17:29

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Fionka działaj, działaj:) ja dziś mam męża w końcu i mam w planach podziałać tylko i wyłącznie dla przyjemności:)

alicjaaaa, Agnieszka0812 lubią tę wiadomość

• alicjaaaa Autorytet

Wysłany: 25 czerwca 2015, 17:31

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dziewczyny, a jak to jest z tym alkoholem? Naczytałam się, że bardzo obniża płodność, zwłaszcza u facetów. Czy takie picie 3 razy w tygodniu może mieć duży wpływ?

n59yhdgewtde5zot.png
    2fwacsqvfijbsbkh.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 25 czerwca 2015, 17:34

Cytuj  /     /  Zgłoś
    U facetów tak, a dla kobiet winko na pogrubienie endo jak najbardziej. Ja mam taką zasadę, że po owu nie piję w ogóle.

Agnieszka0812 lubi tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 25 czerwca 2015, 17:38

Cytuj  /     /  Zgłoś
    alicjaaaa wrote:
    Dziewczyny, a jak to jest z tym alkoholem? Naczytałam się, że bardzo obniża płodność, zwłaszcza u facetów. Czy takie picie 3 razy w tygodniu może mieć duży wpływ?
    Moj piwko lub dwa to tak ze 3 -4 razy w tygodniu do tego uwaga trawka buch na noc na dobry sen

Klaudia N. lubi tę wiadomość

• monilia84 Autorytet

Wysłany: 25 czerwca 2015, 17:50

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ciri beta super przyrasta bardzo bardzo dobrze bym nawet powiedziała :)

Magdziulla bardzo dobrze Cię rozumiem bo ja też nie mogę doczekać się testowania, u mnie dzisiaj 25dc i 9dpo i nawet się dzisiaj pokusiłam i kupiłam test, choć wiem że jest jeszcze za wcześniej. Ewentualna @ ma być 29-30.06.

Lisa będzie dobrze, zobaczysz :) Ja zrobiłabym betę na Twoim miejscu :)

f2wlj44jk32wmpis.png
    Wikusia Aniołek 26.02.2015 [*] 27tc
    iv09cwa1ldduj806.png
  • alicjaaaa Autorytet

Wysłany: 25 czerwca 2015, 17:57

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Magdziulla wrote:
    U facetów tak, a dla kobiet winko na pogrubienie endo jak najbardziej. Ja mam taką zasadę, że po owu nie piję w ogóle.

No właśnie o faceta mi chodzi. Bo mój S. lubi sobie tak co 2-3 dzień wypić piwko, albo wino, albo drinka... Zaczęłam się zastanawiać, czy nie za często i być może żołnierze za słabi :/
    Jutro badania i wszystko się okaże... Trochę się denerwuję

n59yhdgewtde5zot.png
    2fwacsqvfijbsbkh.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 25 czerwca 2015, 18:12

Cytuj  /     /  Zgłoś
    monilia84 wrote:
    Ciri beta super przyrasta bardzo bardzo dobrze bym nawet powiedziała :)

Magdziulla bardzo dobrze Cię rozumiem bo ja też nie mogę doczekać się testowania, u mnie dzisiaj 25dc i 9dpo i nawet się dzisiaj pokusiłam i kupiłam test, choć wiem że jest jeszcze za wcześniej. Ewentualna @ ma być 29-30.06.

Lisa będzie dobrze, zobaczysz :) Ja zrobiłabym betę na Twoim miejscu :)
    Kochana mi w 10dpo wyszlo ale polecam te testy z rossmana bo on mi wyszedl a eco pink nie

• monilia84 Autorytet

Wysłany: 25 czerwca 2015, 18:18

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ciri jutro rano może spróbuje sobie zrobić ten teścik PINK, nie nastawiam się bo to musiałby być cud, żebym zobaczyła II kreski. Zobaczymy :)

Miłego wieczorku dziewczyny :)

f2wlj44jk32wmpis.png
    iv09cwa1ldduj806.png
  • monilia84 Autorytet

Wysłany: 25 czerwca 2015, 18:21

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ciri dopisz mnie proszę na listę :) dziękuje

f2wlj44jk32wmpis.png
    iv09cwa1ldduj806.png
  • Klaudia N. Autorytet

Wysłany: 25 czerwca 2015, 18:43

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Mnie sie wydaje ze jak ma sie udac to sie uda i nie mozna za bardzo swirowac tego nie pij tego nie jedz bo sie blokujemy ale to tylko moje zdanie ;)

Wiadomość wyedytowana przez autora: 25 czerwca 2015, 18:54

beta 16dpo 477 18dpo 899 LAURA <3
    5.10.16 6t6d <3 136/min 1cm <3 2.11.16 10t6d <3 169/min 4,8cm <3 8.11 5,9 cm 161/min,
    <3 <3 <3 <3 <3 eKzyp1.png <3 <3 <3 <3 <3
  • alicjaaaa Autorytet

Wysłany: 25 czerwca 2015, 19:02

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Klaudia N. wrote:
    Mnie sie wydaje ze jak ma sie udac to sie uda i nie mozna za bardzo swirowac tego nie pij tego nie jedz bo sie blokujemy ale to tylko moje zdanie ;)

Zgadzam się, ale wiesz... jak się długo nie udaje, to się szuka przyczyny :) Może już świruję rzeczywiście, ale nie poradzę.
    Jestem na jakimś dziwnym etapie, że w okół widzę tylko ciężarne, koleżanka z okrągłym brzuszkiem powoduje łzy, rozmowy z inną, która ma niemowlaka budzą zazdrość. Oszalałam :P

ciri22 lubi tę wiadomość

n59yhdgewtde5zot.png
    2fwacsqvfijbsbkh.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 25 czerwca 2015, 19:39

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ciri gratuluje:*

Alicja, ja dzis w pracy dostalam do przysxykowania kolekcje bluzek dla matek karmiacych i kobiet w ciąży. W lazience ryczalam jak rzadko kiedy.

• alicjaaaa Autorytet

Wysłany: 25 czerwca 2015, 19:42

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Morella wrote:
    Ciri gratuluje:*

Alicja, ja dzis w pracy dostalam do przysxykowania kolekcje bluzek dla matek karmiacych i kobiet w ciąży. W lazience ryczalam jak rzadko kiedy.

Morelka tulę mocno :**

n59yhdgewtde5zot.png
    2fwacsqvfijbsbkh.png
  • mkl Autorytet

Wysłany: 25 czerwca 2015, 19:57

Cytuj  /     /  Zgłoś
    alicjaaaa wrote:

mój prawie co weekend pije;p nie to że jest pijakiem czy coś, po prostu ciągle mamy jakie okazje, mało tego mój mąż ma bardzo mocną głowę, wszyscy już rzygają po kątach a on normalnie siedzi i nic mu nie jest

Badaliśmy plemniki i miał bardzo dobre wyniki więc nie wiem czy ma to jakiś wpływ w jego przypadku;p

Mój tata twierdzi, że nie ma to wpływu, rodziny patologiczne, gdzie faceci piją na umór mają po 10 dzieci bez prolemu

Wiadomość wyedytowana przez autora: 25 czerwca 2015, 20:00

Czekamy na Ciebie Marysia:)
    f2w3rjjge8qi32en.png

• mkl Autorytet

Wysłany: 25 czerwca 2015, 20:02

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Niby również od alkoholu zmniejsza się nam ilość szarych komórek..bzdura, najbardziej inteligentni i mądrzy faceci których znam lubią sobie popić;) Większość naukowców, badaczy również sporo piło.

Czekamy na Ciebie Marysia:)
    f2w3rjjge8qi32en.png

• nick nieaktualny

Wysłany: 25 czerwca 2015, 20:47

Cytuj  /     /  Zgłoś
    A ja uważam, że pewne rzeczy mogą wyjść po bardzo długim czasie. A jeśli mogę zmaksymalizować szanse by moje dziecko było zdrowe to to robię. Chociaż wiem, że łatwo w tym wszystkim zgubić rozsądek.

• nick nieaktualny

Wysłany: 25 czerwca 2015, 21:01

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Agnieszka0812 wrote:
    Ja miałam pierwszą po zabiegu taką @
    Podpaski te na noc po 2 sztuki, zmiana co godzinę. Mąż wykupił nam weekend w SPA nad morzem, a ja tylko do łazienki ciągle biegałam.
    Potem na wizycie powiedziałam gince a ona, że bardzo dobrze, że dobrze się oczyszcza i goi.Miałam też "zakaz" współżycia do pierwszej @, żeby nie było zakażenia.
    Druga @ była po 27 dniach, skąpa i trwała 4 dni. Duża różnica między 1 a drugą @

Ja chyba muszę powiedzieć o tym lekarzowi. Sęk w tym, że nie jestem po stracie. Poprzednią @ miałam 32 dni temu. Mam taki upływ krwi, że ledwo stoję na nogach. Biorę tabletki na rozrzedzenie krwi i nie wiem, czy to nie jest ich wina. Ale nie mogę tego odstawić. Dobrze, że jutro piątek to przez wknd odpocznę.

• nick nieaktualny

Wysłany: 25 czerwca 2015, 21:30

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dziewczyny powiem wam ze was rozumiem ja tez zaczelam juz do swojego mowic ze ma przestac pic i palic ze powinien wiecej chodzic bo ma prace w samochodzie i jadra sie grzeja bo to bo tamto i to nawet nie chodzi o kwestie tego ze sie nie udaje (bo wiadomo jak u mnie z seksem) ale dlatego zeby plemniki byly jak najlepszej jakosci zeby miec szanse na ten zloty strzal. Byl na mnie zly ze niby z gory zalozylam ze ma zle plemniki no i byla klotnia i tak przez tydzien...

‹‹ 191 192 193 194 195 ››
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Wybór dawczyni komórki jajowej – o czym warto pamiętać?

Odkryj kluczowe aspekty wyboru dawczyni komórki jajowej i dowiedz się wszystkiego o procedurze in vitro z wykorzystaniem komórki jajowej dawczyni lub nasienia dawcy. Jak to dokładnie działa? Gdzie i w jaki sposób można znaleźć odpowiednią dawczynię? Rozmawiamy z lek. med. Włodzimierz Sieg z Kliniki INVICTA, który opowiedział nam również o innowacyjnym narzędziu wykorzystującym algorytm machine learning (AI) do doboru fenotypowego pomiędzy biorcami a dawcą komórek. 

CZYTAJ WIĘCEJ

Klinika niepłodności - 50 pytań, na które warto znać odpowiedź przy pierwszej wizycie.

Chciałabyś mieć pewność, że dobrze przygotowałaś się do swojej pierwszej wizyty u lekarza, dotyczącej problemów z zajściem w ciążę? Skorzystaj z naszego formularza płodności  – są to pytania, które dobry specjalista prawdopodobnie zada Ci podczas pierwszej wizyty , która pomoże zdiagnozować niepłodność. W ten sposób o niczym nie zapomnisz i będziesz mieć pod ręką wszystkie szczegóły dotyczące Twojego zdrowia, płodności lub historii chorób w Twojej rodzinie!       

CZYTAJ WIĘCEJ

Poronienie - stres, obniżony nastrój i depresja po poronieniu.

Poronienie - bolesna strata, często przeżywana w ukryciu, samotności, niezaopiekowana i nienazwana. Dlaczego jest taka trudna? Czy kobieta, która straciła swoje dziecko jeszcze przed przyjściem jego na świat, ma prawo do żałoby? W jaki sposób sobie z nią poradzić? Jak przetrwać? Co zrobić, kiedy pojawi się depresja po poronieniu? Dowiedz się dlaczego warto pozwolić sobie na przeżycie żałoby i gdzie szukać pomocy. 

CZYTAJ WIĘCEJ