X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum W oczekiwaniu na testowanie Ostatni podmuch wiosny-test czerwiec, lipiec, sierpien.
Odpowiedz

Ostatni podmuch wiosny-test czerwiec, lipiec, sierpien.

Oceń ten wątek:
  • Agnieszka0812 Autorytet

Wysłany: 25 czerwca 2015, 17:20

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Niunqa wrote:
    Ciri, gratulacje jeszcze raz :) !

Słuchajcie, mam taką obfitą @ ze leje mi się po nogach i taki upływ krwi, że łeb mi pęka. Można coś z tym zrobić?
    Ja miałam pierwszą po zabiegu taką @
    Podpaski te na noc po 2 sztuki, zmiana co godzinę. Mąż wykupił nam weekend w SPA nad morzem, a ja tylko do łazienki ciągle biegałam.
    Potem na wizycie powiedziałam gince a ona, że bardzo dobrze, że dobrze się oczyszcza i goi.Miałam też "zakaz" współżycia do pierwszej @, żeby nie było zakażenia.
    Druga @ była po 27 dniach, skąpa i trwała 4 dni. Duża różnica między 1 a drugą @

Franio 2008 <3
    Wojtuś 2010 <3
    Ania 2016 <3
    Aniołek 11tc 10.04.15
  • Fiona88 Autorytet

Wysłany: 25 czerwca 2015, 17:24

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Baronowa_83 wrote:
    Przybij piątkę, tez załapałam doła.
    Zróbcie sobie fajną kolacje, świece, dobre wino i niech mąż nastrój poprawi;)

My jedziemy na mega koncert sie wyszalec, test owu negatyw to pewnie z seksem sie nawet nie będziemy wyglupiac.

A wyniki meza bardzo dobre. Dużo plemników. Wszystkie wyniki sporo powyzej tych granicznych. Takze jedno odhaczone, teraz u mnie sprawdzic

Mi nastroj poprawi juz sama obecnosc Meza i wlasnie wraca z pracy, wiec zaraz bedzie lepiej :) Wino dzisiaj tez pojdzie w ruch, a potem do roboty male chlopaczki :D

Agnieszka0812, Baronowa_83 lubią tę wiadomość

w4sqe6hh7rnaypc5.png[/url]
  • nick nieaktualny

Wysłany: 25 czerwca 2015, 17:29

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Fionka działaj, działaj:) ja dziś mam męża w końcu i mam w planach podziałać tylko i wyłącznie dla przyjemności:)

alicjaaaa, Agnieszka0812 lubią tę wiadomość

• alicjaaaa Autorytet

Wysłany: 25 czerwca 2015, 17:31

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dziewczyny, a jak to jest z tym alkoholem? Naczytałam się, że bardzo obniża płodność, zwłaszcza u facetów. Czy takie picie 3 razy w tygodniu może mieć duży wpływ?

n59yhdgewtde5zot.png
    2fwacsqvfijbsbkh.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 25 czerwca 2015, 17:34

Cytuj  /     /  Zgłoś
    U facetów tak, a dla kobiet winko na pogrubienie endo jak najbardziej. Ja mam taką zasadę, że po owu nie piję w ogóle.

Agnieszka0812 lubi tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 25 czerwca 2015, 17:38

Cytuj  /     /  Zgłoś
    alicjaaaa wrote:
    Dziewczyny, a jak to jest z tym alkoholem? Naczytałam się, że bardzo obniża płodność, zwłaszcza u facetów. Czy takie picie 3 razy w tygodniu może mieć duży wpływ?
    Moj piwko lub dwa to tak ze 3 -4 razy w tygodniu do tego uwaga trawka buch na noc na dobry sen

Klaudia N. lubi tę wiadomość

• monilia84 Autorytet

Wysłany: 25 czerwca 2015, 17:50

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ciri beta super przyrasta bardzo bardzo dobrze bym nawet powiedziała :)

Magdziulla bardzo dobrze Cię rozumiem bo ja też nie mogę doczekać się testowania, u mnie dzisiaj 25dc i 9dpo i nawet się dzisiaj pokusiłam i kupiłam test, choć wiem że jest jeszcze za wcześniej. Ewentualna @ ma być 29-30.06.

Lisa będzie dobrze, zobaczysz :) Ja zrobiłabym betę na Twoim miejscu :)

f2wlj44jk32wmpis.png
    Wikusia Aniołek 26.02.2015 [*] 27tc
    iv09cwa1ldduj806.png
  • alicjaaaa Autorytet

Wysłany: 25 czerwca 2015, 17:57

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Magdziulla wrote:
    U facetów tak, a dla kobiet winko na pogrubienie endo jak najbardziej. Ja mam taką zasadę, że po owu nie piję w ogóle.

No właśnie o faceta mi chodzi. Bo mój S. lubi sobie tak co 2-3 dzień wypić piwko, albo wino, albo drinka... Zaczęłam się zastanawiać, czy nie za często i być może żołnierze za słabi :/
    Jutro badania i wszystko się okaże... Trochę się denerwuję

n59yhdgewtde5zot.png
    2fwacsqvfijbsbkh.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 25 czerwca 2015, 18:12

Cytuj  /     /  Zgłoś
    monilia84 wrote:
    Ciri beta super przyrasta bardzo bardzo dobrze bym nawet powiedziała :)

Magdziulla bardzo dobrze Cię rozumiem bo ja też nie mogę doczekać się testowania, u mnie dzisiaj 25dc i 9dpo i nawet się dzisiaj pokusiłam i kupiłam test, choć wiem że jest jeszcze za wcześniej. Ewentualna @ ma być 29-30.06.

Lisa będzie dobrze, zobaczysz :) Ja zrobiłabym betę na Twoim miejscu :)
    Kochana mi w 10dpo wyszlo ale polecam te testy z rossmana bo on mi wyszedl a eco pink nie

• monilia84 Autorytet

Wysłany: 25 czerwca 2015, 18:18

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ciri jutro rano może spróbuje sobie zrobić ten teścik PINK, nie nastawiam się bo to musiałby być cud, żebym zobaczyła II kreski. Zobaczymy :)

Miłego wieczorku dziewczyny :)

f2wlj44jk32wmpis.png
    iv09cwa1ldduj806.png
  • monilia84 Autorytet

Wysłany: 25 czerwca 2015, 18:21

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ciri dopisz mnie proszę na listę :) dziękuje

f2wlj44jk32wmpis.png
    iv09cwa1ldduj806.png
  • Klaudia N. Autorytet

Wysłany: 25 czerwca 2015, 18:43

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Mnie sie wydaje ze jak ma sie udac to sie uda i nie mozna za bardzo swirowac tego nie pij tego nie jedz bo sie blokujemy ale to tylko moje zdanie ;)

Wiadomość wyedytowana przez autora: 25 czerwca 2015, 18:54

beta 16dpo 477 18dpo 899 LAURA <3
    5.10.16 6t6d <3 136/min 1cm <3 2.11.16 10t6d <3 169/min 4,8cm <3 8.11 5,9 cm 161/min,
    <3 <3 <3 <3 <3 eKzyp1.png <3 <3 <3 <3 <3
  • alicjaaaa Autorytet

Wysłany: 25 czerwca 2015, 19:02

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Klaudia N. wrote:
    Mnie sie wydaje ze jak ma sie udac to sie uda i nie mozna za bardzo swirowac tego nie pij tego nie jedz bo sie blokujemy ale to tylko moje zdanie ;)

Zgadzam się, ale wiesz... jak się długo nie udaje, to się szuka przyczyny :) Może już świruję rzeczywiście, ale nie poradzę.
    Jestem na jakimś dziwnym etapie, że w okół widzę tylko ciężarne, koleżanka z okrągłym brzuszkiem powoduje łzy, rozmowy z inną, która ma niemowlaka budzą zazdrość. Oszalałam :P

ciri22 lubi tę wiadomość

n59yhdgewtde5zot.png
    2fwacsqvfijbsbkh.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 25 czerwca 2015, 19:39

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ciri gratuluje:*

Alicja, ja dzis w pracy dostalam do przysxykowania kolekcje bluzek dla matek karmiacych i kobiet w ciąży. W lazience ryczalam jak rzadko kiedy.

• alicjaaaa Autorytet

Wysłany: 25 czerwca 2015, 19:42

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Morella wrote:
    Ciri gratuluje:*

Alicja, ja dzis w pracy dostalam do przysxykowania kolekcje bluzek dla matek karmiacych i kobiet w ciąży. W lazience ryczalam jak rzadko kiedy.

Morelka tulę mocno :**

n59yhdgewtde5zot.png
    2fwacsqvfijbsbkh.png
  • mkl Autorytet

Wysłany: 25 czerwca 2015, 19:57

Cytuj  /     /  Zgłoś
    alicjaaaa wrote:

mój prawie co weekend pije;p nie to że jest pijakiem czy coś, po prostu ciągle mamy jakie okazje, mało tego mój mąż ma bardzo mocną głowę, wszyscy już rzygają po kątach a on normalnie siedzi i nic mu nie jest

Badaliśmy plemniki i miał bardzo dobre wyniki więc nie wiem czy ma to jakiś wpływ w jego przypadku;p

Mój tata twierdzi, że nie ma to wpływu, rodziny patologiczne, gdzie faceci piją na umór mają po 10 dzieci bez prolemu

Wiadomość wyedytowana przez autora: 25 czerwca 2015, 20:00

Czekamy na Ciebie Marysia:)
    f2w3rjjge8qi32en.png

• mkl Autorytet

Wysłany: 25 czerwca 2015, 20:02

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Niby również od alkoholu zmniejsza się nam ilość szarych komórek..bzdura, najbardziej inteligentni i mądrzy faceci których znam lubią sobie popić;) Większość naukowców, badaczy również sporo piło.

Czekamy na Ciebie Marysia:)
    f2w3rjjge8qi32en.png

• nick nieaktualny

Wysłany: 25 czerwca 2015, 20:47

Cytuj  /     /  Zgłoś
    A ja uważam, że pewne rzeczy mogą wyjść po bardzo długim czasie. A jeśli mogę zmaksymalizować szanse by moje dziecko było zdrowe to to robię. Chociaż wiem, że łatwo w tym wszystkim zgubić rozsądek.

• nick nieaktualny

Wysłany: 25 czerwca 2015, 21:01

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Agnieszka0812 wrote:
    Ja miałam pierwszą po zabiegu taką @
    Podpaski te na noc po 2 sztuki, zmiana co godzinę. Mąż wykupił nam weekend w SPA nad morzem, a ja tylko do łazienki ciągle biegałam.
    Potem na wizycie powiedziałam gince a ona, że bardzo dobrze, że dobrze się oczyszcza i goi.Miałam też "zakaz" współżycia do pierwszej @, żeby nie było zakażenia.
    Druga @ była po 27 dniach, skąpa i trwała 4 dni. Duża różnica między 1 a drugą @

Ja chyba muszę powiedzieć o tym lekarzowi. Sęk w tym, że nie jestem po stracie. Poprzednią @ miałam 32 dni temu. Mam taki upływ krwi, że ledwo stoję na nogach. Biorę tabletki na rozrzedzenie krwi i nie wiem, czy to nie jest ich wina. Ale nie mogę tego odstawić. Dobrze, że jutro piątek to przez wknd odpocznę.

• nick nieaktualny

Wysłany: 25 czerwca 2015, 21:30

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dziewczyny powiem wam ze was rozumiem ja tez zaczelam juz do swojego mowic ze ma przestac pic i palic ze powinien wiecej chodzic bo ma prace w samochodzie i jadra sie grzeja bo to bo tamto i to nawet nie chodzi o kwestie tego ze sie nie udaje (bo wiadomo jak u mnie z seksem) ale dlatego zeby plemniki byly jak najlepszej jakosci zeby miec szanse na ten zloty strzal. Byl na mnie zly ze niby z gory zalozylam ze ma zle plemniki no i byla klotnia i tak przez tydzien...

‹‹ 191 192 193 194 195 ››
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Masturbacja - 9 najczęstszych pytań o samozaspokojenie!

Masturbacja to jeden z największych tematów tabu - dlaczego tak się dzieje? Czy kobiety się masturbują? Czy masturbacja w związku jest normalna? Kiedy masturbacja może być niebezpieczna, a kiedy może przynosić korzyści? 

CZYTAJ WIĘCEJ

Test Panorama – jeszcze dokładniejszy dzięki sztucznej inteligencji!

Jeszcze do niedawna wykonywanie dokładnych badań prenatalnych, takich jak amniopunkcja, wiązało się z ryzykiem dla rozwijającego się maleństwa. Rozwój technologii i medycyny przyczynił się powstania nieinwazyjnych testów prenatalnych nowej generacji (NIPT). Jednym z nich jest test Panorama, który jako jedyny wykorzystuje sztuczną inteligencję. Jak wykonuje się test? Na czym polega jego skuteczność? Jakie choroby i schorzenia mogą zostać dzięki niemu wykryte? 

CZYTAJ WIĘCEJ

Owulacja – kiedy owulacja zwiększy szanse na zajście w ciążę

Kiedy owulacja? Większość kobiet wie, że owulacja to czas, w którym możliwe jest zajście w ciążę. Ale kiedy dokładnie ona występuje, jakie są objawy owulacji, jak ją rozpoznać lub co może na nią wpływać nie dla wszystkich jest oczywiste. Kilka faktów na ten temat oraz parę prostych instrukcji jak obserwować swoje ciało pomoże Ci wielokrotnie zwiększyć szanse na zajście w ciążę.

CZYTAJ WIĘCEJ