Ostatni podmuch wiosny-test czerwiec, lipiec, sierpien.
-
WIADOMOŚĆ
-
Niunqa wrote:Ciri, gratulacje jeszcze raz !
Słuchajcie, mam taką obfitą @ ze leje mi się po nogach i taki upływ krwi, że łeb mi pęka. Można coś z tym zrobić?
Podpaski te na noc po 2 sztuki, zmiana co godzinę. Mąż wykupił nam weekend w SPA nad morzem, a ja tylko do łazienki ciągle biegałam.
Potem na wizycie powiedziałam gince a ona, że bardzo dobrze, że dobrze się oczyszcza i goi.Miałam też "zakaz" współżycia do pierwszej @, żeby nie było zakażenia.
Druga @ była po 27 dniach, skąpa i trwała 4 dni. Duża różnica między 1 a drugą @Franio 2008
Wojtuś 2010
Ania 2016
Aniołek 11tc 10.04.15 -
Baronowa_83 wrote:Przybij piątkę, tez załapałam doła.
Zróbcie sobie fajną kolacje, świece, dobre wino i niech mąż nastrój poprawi;)
My jedziemy na mega koncert sie wyszalec, test owu negatyw to pewnie z seksem sie nawet nie będziemy wyglupiac.
A wyniki meza bardzo dobre. Dużo plemników. Wszystkie wyniki sporo powyzej tych granicznych. Takze jedno odhaczone, teraz u mnie sprawdzic
Mi nastroj poprawi juz sama obecnosc Meza i wlasnie wraca z pracy, wiec zaraz bedzie lepiej Wino dzisiaj tez pojdzie w ruch, a potem do roboty male chlopaczkiAgnieszka0812, Baronowa_83 lubią tę wiadomość
[/url] -
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyalicjaaaa wrote:Dziewczyny, a jak to jest z tym alkoholem? Naczytałam się, że bardzo obniża płodność, zwłaszcza u facetów. Czy takie picie 3 razy w tygodniu może mieć duży wpływ?
Klaudia N. lubi tę wiadomość
-
Ciri beta super przyrasta bardzo bardzo dobrze bym nawet powiedziała
Magdziulla bardzo dobrze Cię rozumiem bo ja też nie mogę doczekać się testowania, u mnie dzisiaj 25dc i 9dpo i nawet się dzisiaj pokusiłam i kupiłam test, choć wiem że jest jeszcze za wcześniej. Ewentualna @ ma być 29-30.06.
Lisa będzie dobrze, zobaczysz Ja zrobiłabym betę na Twoim miejscu
Wikusia Aniołek 26.02.2015 [*] 27tc
-
Magdziulla wrote:U facetów tak, a dla kobiet winko na pogrubienie endo jak najbardziej. Ja mam taką zasadę, że po owu nie piję w ogóle.
No właśnie o faceta mi chodzi. Bo mój S. lubi sobie tak co 2-3 dzień wypić piwko, albo wino, albo drinka... Zaczęłam się zastanawiać, czy nie za często i być może żołnierze za słabi
Jutro badania i wszystko się okaże... Trochę się denerwuję
-
nick nieaktualnymonilia84 wrote:Ciri beta super przyrasta bardzo bardzo dobrze bym nawet powiedziała
Magdziulla bardzo dobrze Cię rozumiem bo ja też nie mogę doczekać się testowania, u mnie dzisiaj 25dc i 9dpo i nawet się dzisiaj pokusiłam i kupiłam test, choć wiem że jest jeszcze za wcześniej. Ewentualna @ ma być 29-30.06.
Lisa będzie dobrze, zobaczysz Ja zrobiłabym betę na Twoim miejscu -
Mnie sie wydaje ze jak ma sie udac to sie uda i nie mozna za bardzo swirowac tego nie pij tego nie jedz bo sie blokujemy ale to tylko moje zdanie
Wiadomość wyedytowana przez autora: 25 czerwca 2015, 18:54
-
Klaudia N. wrote:Mnie sie wydaje ze jak ma sie udac to sie uda i nie mozna za bardzo swirowac tego nie pij tego nie jedz bo sie blokujemy ale to tylko moje zdanie
Zgadzam się, ale wiesz... jak się długo nie udaje, to się szuka przyczyny Może już świruję rzeczywiście, ale nie poradzę.
Jestem na jakimś dziwnym etapie, że w okół widzę tylko ciężarne, koleżanka z okrągłym brzuszkiem powoduje łzy, rozmowy z inną, która ma niemowlaka budzą zazdrość. Oszalałamciri22 lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
alicjaaaa wrote:Dziewczyny, a jak to jest z tym alkoholem? Naczytałam się, że bardzo obniża płodność, zwłaszcza u facetów. Czy takie picie 3 razy w tygodniu może mieć duży wpływ?
mój prawie co weekend pije;p nie to że jest pijakiem czy coś, po prostu ciągle mamy jakie okazje, mało tego mój mąż ma bardzo mocną głowę, wszyscy już rzygają po kątach a on normalnie siedzi i nic mu nie jest
Badaliśmy plemniki i miał bardzo dobre wyniki więc nie wiem czy ma to jakiś wpływ w jego przypadku;p
Mój tata twierdzi, że nie ma to wpływu, rodziny patologiczne, gdzie faceci piją na umór mają po 10 dzieci bez prolemuWiadomość wyedytowana przez autora: 25 czerwca 2015, 20:00
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyAgnieszka0812 wrote:Ja miałam pierwszą po zabiegu taką @
Podpaski te na noc po 2 sztuki, zmiana co godzinę. Mąż wykupił nam weekend w SPA nad morzem, a ja tylko do łazienki ciągle biegałam.
Potem na wizycie powiedziałam gince a ona, że bardzo dobrze, że dobrze się oczyszcza i goi.Miałam też "zakaz" współżycia do pierwszej @, żeby nie było zakażenia.
Druga @ była po 27 dniach, skąpa i trwała 4 dni. Duża różnica między 1 a drugą @
Ja chyba muszę powiedzieć o tym lekarzowi. Sęk w tym, że nie jestem po stracie. Poprzednią @ miałam 32 dni temu. Mam taki upływ krwi, że ledwo stoję na nogach. Biorę tabletki na rozrzedzenie krwi i nie wiem, czy to nie jest ich wina. Ale nie mogę tego odstawić. Dobrze, że jutro piątek to przez wknd odpocznę. -
nick nieaktualnyDziewczyny powiem wam ze was rozumiem ja tez zaczelam juz do swojego mowic ze ma przestac pic i palic ze powinien wiecej chodzic bo ma prace w samochodzie i jadra sie grzeja bo to bo tamto i to nawet nie chodzi o kwestie tego ze sie nie udaje (bo wiadomo jak u mnie z seksem) ale dlatego zeby plemniki byly jak najlepszej jakosci zeby miec szanse na ten zloty strzal. Byl na mnie zly ze niby z gory zalozylam ze ma zle plemniki no i byla klotnia i tak przez tydzien...