Ostatni podmuch wiosny-test czerwiec, lipiec, sierpien.
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyMyślę, że 6 bo gdybym zaznaczyła 3 to by.wyznaczyło na sobote tak jak pokazał test, ale musiałam zaznaczyć żeby ignorowało wtedy.
ale mniejsza o to dzięki za słowa pociechy, na pewno masz rację, po prostu niektóre zafasolkowane miały tak pięknie do góry idącą, bez spadków, aż do zielonej kropki:)
jak się ma świeża mamuśka? -
nick nieaktualnyNoo kochana moj wykres tez taki byl niemrawy i nizsze temperatury w II fazie niz w dwoch poprzednich mialam ;p wiec w ogole stawiam ze progesteron nie domaga
A ja czuje sie super nic mnie nie boli i nic mi nie dolega jak na razie ;p czasem jajnik zaboli lub podbrzusze tak to nic. Na sluz nie patrzcie ja np nie mam w ogole
Jedyne co strasznie mi dokucza to sennosc juz 3 dzien a wczoraj to kryzys mnie zlapal caly dzien na stole w pracy... Jakas masakra i potem w domu o 18 poszlam spac i przbudzilam sie na godzienke i znow spac. Jezdze na rowerze do pracy to ogolnie juz czuje ze 4 kilomety to wyzwanie dla mnie. Cala czerwona i zadyszka. Ale takich typowych objawo nie mam wiec sie nie sugerujcie naprawde nic tylko temperatura teraz do gory poszla -
Ciri22 a bolą Cię piersi?
Mam pytanie, dziś rano podczas snu wkrecilo mi się, ze zmierzylam temp., wstałam i się wysiusialam:p wróciłam i kapnelam się ze nie zmierzylam, polezałam 5 min spokojnie i zmierzyłam , temperatura wystrzeliła w górę, jest to możliwe bo jestem w dniach okoloowulacyjnych ale czy poranne siku mogło aż tak zaburzyc temperature? Spójrzcie na mój wykres.Wiadomość wyedytowana przez autora: 26 czerwca 2015, 08:03
-
nick nieaktualnyNie bola mnie w ogole ani piersi ani sutki.
A co do temperatury to ja zawsze robilam tak ze szlam do lazienki tam mierzylam a potem siku. Ale to bylo tak zawsze wiec przeklamanie bylo takie samo. Nie wiem czy te 10 minut giga roznice robi... Raczej nie powinno -
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Ja ogólnie malo śpię. Czasem wymiękam, czasem musze odespać ale raczej mniej snu potrzebuje niż wiecej