X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum W oczekiwaniu na testowanie Ostatni podmuch wiosny-test czerwiec, lipiec, sierpien.
Odpowiedz

Ostatni podmuch wiosny-test czerwiec, lipiec, sierpien.

Oceń ten wątek:
  • nick nieaktualny

Wysłany: 26 czerwca 2015, 06:23

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ja to postanowilam do niedzieli mierzyc temperature... I szczerze myslalam ze sie zatrzyma na 36.7 lub 36.8... A ona mnie zaskakuje.. Wiekszosc dziewczyn z tak niska temperatura w drugiej fazie nie ma wiecej niz 36.8 w ciazy a mnie.... Skoczyla

• nick nieaktualny

Wysłany: 26 czerwca 2015, 06:35

Cytuj  /     /  Zgłoś
    No a u mnie delikatnie spadła, przedwczoraj było 37.00 dziś już jest 36,90. Zastanawiam się czy jest co się jeszcze łudzić?

• nick nieaktualny

Wysłany: 26 czerwca 2015, 06:44

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Kochana to dopiero 5 dzien po owulacji to nawet zagniezdzenia nie bylo wiec od czego ma byc wysoka temoeratura? ;p jeszcze masz czas z 5 dni albo i dluzej na wyzsza temperature. Zobacz kiedy mnie zaczela rosnac. 12Dpo dopiero

• nick nieaktualny

Wysłany: 26 czerwca 2015, 07:43

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Myślę, że 6 bo gdybym zaznaczyła 3 to by.wyznaczyło na sobote tak jak pokazał test, ale musiałam zaznaczyć żeby ignorowało wtedy.
    ale mniejsza o to dzięki za słowa pociechy, na pewno masz rację, po prostu niektóre zafasolkowane miały tak pięknie do góry idącą, bez spadków, aż do zielonej kropki:)
    jak się ma świeża mamuśka?;)

• nick nieaktualny

Wysłany: 26 czerwca 2015, 07:49

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Noo kochana moj wykres tez taki byl niemrawy i nizsze temperatury w II fazie niz w dwoch poprzednich mialam ;p wiec w ogole stawiam ze progesteron nie domaga ;D
    A ja czuje sie super nic mnie nie boli i nic mi nie dolega jak na razie ;p czasem jajnik zaboli lub podbrzusze tak to nic. Na sluz nie patrzcie ja np nie mam w ogole ;)
    Jedyne co strasznie mi dokucza to sennosc juz 3 dzien a wczoraj to kryzys mnie zlapal caly dzien na stole w pracy... Jakas masakra i potem w domu o 18 poszlam spac i przbudzilam sie na godzienke i znow spac. Jezdze na rowerze do pracy to ogolnie juz czuje ze 4 kilomety to wyzwanie dla mnie. Cala czerwona i zadyszka. Ale takich typowych objawo nie mam wiec sie nie sugerujcie ;) naprawde nic tylko temperatura teraz do gory poszla

• mkl Autorytet

Wysłany: 26 czerwca 2015, 08:01

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ciri22 a bolą Cię piersi?

Mam pytanie, dziś rano podczas snu wkrecilo mi się, ze zmierzylam temp., wstałam i się wysiusialam:p wróciłam i kapnelam się ze nie zmierzylam, polezałam 5 min spokojnie i zmierzyłam , temperatura wystrzeliła w górę, jest to możliwe bo jestem w dniach okoloowulacyjnych ale czy poranne siku mogło aż tak zaburzyc temperature? Spójrzcie na mój wykres.

Wiadomość wyedytowana przez autora: 26 czerwca 2015, 08:03

Czekamy na Ciebie Marysia:)
    f2w3rjjge8qi32en.png

• nick nieaktualny

Wysłany: 26 czerwca 2015, 08:03

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Nie bola mnie w ogole ani piersi ani sutki.
    A co do temperatury to ja zawsze robilam tak ze szlam do lazienki tam mierzylam a potem siku. Ale to bylo tak zawsze wiec przeklamanie bylo takie samo. Nie wiem czy te 10 minut giga roznice robi... Raczej nie powinno

• nick nieaktualny

Wysłany: 26 czerwca 2015, 08:03

Cytuj  /     /  Zgłoś
    A u Ciebie normalne sa takie skoki po owulacji? Bo u mnie to zawsze idzie powolutku do gory. Ale jak tak mialas wczesniej jest to mozliwe.

• Baronowa_83 Autorytet

Wysłany: 26 czerwca 2015, 08:19

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Zobaczysz jutro czy dalej taka wysoka bedzie

Mama od 03.2010, czas na drugie
    Tadek i Władek w jednym stali domku...
    2r8rqps6ohlhosuf.png
    Szanse jedne na milion - rzekła- spełniają się w dziewięciu przypadkach na dziesięć.
  • mkl Autorytet

Wysłany: 26 czerwca 2015, 08:19

Cytuj  /     /  Zgłoś
    No właśnie nigdy tak nie miałam, zawsze idzie stopniowo.

f2w3rjjge8qi32en.png

• nick nieaktualny

Wysłany: 26 czerwca 2015, 08:24

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Noo to jak mowi Baronowa musisz tak czy tak 3 dni czekac zeby wiedziec czy to owulacja byla ;D

• mkl Autorytet

Wysłany: 26 czerwca 2015, 08:29

Cytuj  /     /  Zgłoś
    No nic, trzeba oznajmić mężowi ze następne 3 dni seksik musi być:)

f2w3rjjge8qi32en.png

• nick nieaktualny

Wysłany: 26 czerwca 2015, 08:31

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Co dwa dni ja proponuje ;p zawsze troszke silniejsze plemniory..

• nick nieaktualny

Wysłany: 26 czerwca 2015, 08:34

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Baronowa jak po koncercie, nogi, gardło całe?:)

• nick nieaktualny

Wysłany: 26 czerwca 2015, 08:37

Cytuj  /     /  Zgłoś
    A noo wlasnie przyznawaj sie jak bylo? ;p

• Baronowa_83 Autorytet

Wysłany: 26 czerwca 2015, 08:50

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Zajebiscie;). Ledwo dzisiaj do roboty wstalam;). Gardło zdarte.

2r8rqps6ohlhosuf.png
    Szanse jedne na milion - rzekła- spełniają się w dziewięciu przypadkach na dziesięć.
  • nick nieaktualny

Wysłany: 26 czerwca 2015, 08:51

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Noo to znaczy ze bylo dobrze ;)

• nick nieaktualny

Wysłany: 26 czerwca 2015, 09:11

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ja to kompletnie nie nadaję się do całonocnych eskapad później odsypiam 3 dni. Czasem myślę, że moja babcia ma lepszą formę;)

• nick nieaktualny

Wysłany: 26 czerwca 2015, 09:16

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ja mam prace czasem na nicki to jedna jeszcze moze byc ale kiedy mi dali 3 to juz na drugiej nie wyrabialam bo ja po nocce nie odsypiam spie max 3 godziny wiec dla mnie druga noc to katastrofa..

• Baronowa_83 Autorytet

Wysłany: 26 czerwca 2015, 09:20

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ja ogólnie malo śpię. Czasem wymiękam, czasem musze odespać ale raczej mniej snu potrzebuje niż wiecej

2r8rqps6ohlhosuf.png
‹‹ 192 193 194 195 196 ››
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

14 zasad dobrego odżywiania podczas starania - co i jak jeść, aby szybciej zajść w ciążę

Odpowiednia dieta płodności może nie tylko polepszyć twoje zdrowie i dobre samopoczucie, ale również wspomóc twoją płodność oraz zapewnić zdrowy rozwój twojego dziecka jak już zajdziesz w ciążę. Co zatem oznacza „odpowiednia dieta”? Znajdziesz tutaj 14 wskazówek, które pomogą Ci lepiej zaplanować posiłki.

CZYTAJ WIĘCEJ

Ciąża pozamaciczna - czym jest i jakie są objawy ciąży pozamacicznej?

Ciąża pozamaciczna (ektopowa) zdarza się raz na 90-100 przypadków ciąży. Jest to ciąża, która zamiast w macicy rozwija się poza nią. Objawy ciąży pozamacicznej nie są jednoznaczne. Trudno ją czasem rozpoznać, bo na początku objawy są podobne do ciąży o prawidłowym przebiegu. Na późniejszym etapie pojawia się ból podbrzusza, krwawienie oraz brak prawidłowego przyrostu hormonu hCG. 

CZYTAJ WIĘCEJ