X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum W oczekiwaniu na testowanie Ostatni podmuch wiosny-test czerwiec, lipiec, sierpien.
Odpowiedz

Ostatni podmuch wiosny-test czerwiec, lipiec, sierpien.

Oceń ten wątek:
  • nick nieaktualny

Wysłany: 26 czerwca 2015, 06:23

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ja to postanowilam do niedzieli mierzyc temperature... I szczerze myslalam ze sie zatrzyma na 36.7 lub 36.8... A ona mnie zaskakuje.. Wiekszosc dziewczyn z tak niska temperatura w drugiej fazie nie ma wiecej niz 36.8 w ciazy a mnie.... Skoczyla

• nick nieaktualny

Wysłany: 26 czerwca 2015, 06:35

Cytuj  /     /  Zgłoś
    No a u mnie delikatnie spadła, przedwczoraj było 37.00 dziś już jest 36,90. Zastanawiam się czy jest co się jeszcze łudzić?

• nick nieaktualny

Wysłany: 26 czerwca 2015, 06:44

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Kochana to dopiero 5 dzien po owulacji to nawet zagniezdzenia nie bylo wiec od czego ma byc wysoka temoeratura? ;p jeszcze masz czas z 5 dni albo i dluzej na wyzsza temperature. Zobacz kiedy mnie zaczela rosnac. 12Dpo dopiero

• nick nieaktualny

Wysłany: 26 czerwca 2015, 07:43

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Myślę, że 6 bo gdybym zaznaczyła 3 to by.wyznaczyło na sobote tak jak pokazał test, ale musiałam zaznaczyć żeby ignorowało wtedy.
    ale mniejsza o to dzięki za słowa pociechy, na pewno masz rację, po prostu niektóre zafasolkowane miały tak pięknie do góry idącą, bez spadków, aż do zielonej kropki:)
    jak się ma świeża mamuśka?;)

• nick nieaktualny

Wysłany: 26 czerwca 2015, 07:49

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Noo kochana moj wykres tez taki byl niemrawy i nizsze temperatury w II fazie niz w dwoch poprzednich mialam ;p wiec w ogole stawiam ze progesteron nie domaga ;D
    A ja czuje sie super nic mnie nie boli i nic mi nie dolega jak na razie ;p czasem jajnik zaboli lub podbrzusze tak to nic. Na sluz nie patrzcie ja np nie mam w ogole ;)
    Jedyne co strasznie mi dokucza to sennosc juz 3 dzien a wczoraj to kryzys mnie zlapal caly dzien na stole w pracy... Jakas masakra i potem w domu o 18 poszlam spac i przbudzilam sie na godzienke i znow spac. Jezdze na rowerze do pracy to ogolnie juz czuje ze 4 kilomety to wyzwanie dla mnie. Cala czerwona i zadyszka. Ale takich typowych objawo nie mam wiec sie nie sugerujcie ;) naprawde nic tylko temperatura teraz do gory poszla

• mkl Autorytet

Wysłany: 26 czerwca 2015, 08:01

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ciri22 a bolą Cię piersi?

Mam pytanie, dziś rano podczas snu wkrecilo mi się, ze zmierzylam temp., wstałam i się wysiusialam:p wróciłam i kapnelam się ze nie zmierzylam, polezałam 5 min spokojnie i zmierzyłam , temperatura wystrzeliła w górę, jest to możliwe bo jestem w dniach okoloowulacyjnych ale czy poranne siku mogło aż tak zaburzyc temperature? Spójrzcie na mój wykres.

Wiadomość wyedytowana przez autora: 26 czerwca 2015, 08:03

Czekamy na Ciebie Marysia:)
    f2w3rjjge8qi32en.png

• nick nieaktualny

Wysłany: 26 czerwca 2015, 08:03

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Nie bola mnie w ogole ani piersi ani sutki.
    A co do temperatury to ja zawsze robilam tak ze szlam do lazienki tam mierzylam a potem siku. Ale to bylo tak zawsze wiec przeklamanie bylo takie samo. Nie wiem czy te 10 minut giga roznice robi... Raczej nie powinno

• nick nieaktualny

Wysłany: 26 czerwca 2015, 08:03

Cytuj  /     /  Zgłoś
    A u Ciebie normalne sa takie skoki po owulacji? Bo u mnie to zawsze idzie powolutku do gory. Ale jak tak mialas wczesniej jest to mozliwe.

• Baronowa_83 Autorytet

Wysłany: 26 czerwca 2015, 08:19

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Zobaczysz jutro czy dalej taka wysoka bedzie

Mama od 03.2010, czas na drugie
    Tadek i Władek w jednym stali domku...
    2r8rqps6ohlhosuf.png
    Szanse jedne na milion - rzekła- spełniają się w dziewięciu przypadkach na dziesięć.
  • mkl Autorytet

Wysłany: 26 czerwca 2015, 08:19

Cytuj  /     /  Zgłoś
    No właśnie nigdy tak nie miałam, zawsze idzie stopniowo.

f2w3rjjge8qi32en.png

• nick nieaktualny

Wysłany: 26 czerwca 2015, 08:24

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Noo to jak mowi Baronowa musisz tak czy tak 3 dni czekac zeby wiedziec czy to owulacja byla ;D

• mkl Autorytet

Wysłany: 26 czerwca 2015, 08:29

Cytuj  /     /  Zgłoś
    No nic, trzeba oznajmić mężowi ze następne 3 dni seksik musi być:)

f2w3rjjge8qi32en.png

• nick nieaktualny

Wysłany: 26 czerwca 2015, 08:31

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Co dwa dni ja proponuje ;p zawsze troszke silniejsze plemniory..

• nick nieaktualny

Wysłany: 26 czerwca 2015, 08:34

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Baronowa jak po koncercie, nogi, gardło całe?:)

• nick nieaktualny

Wysłany: 26 czerwca 2015, 08:37

Cytuj  /     /  Zgłoś
    A noo wlasnie przyznawaj sie jak bylo? ;p

• Baronowa_83 Autorytet

Wysłany: 26 czerwca 2015, 08:50

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Zajebiscie;). Ledwo dzisiaj do roboty wstalam;). Gardło zdarte.

2r8rqps6ohlhosuf.png
    Szanse jedne na milion - rzekła- spełniają się w dziewięciu przypadkach na dziesięć.
  • nick nieaktualny

Wysłany: 26 czerwca 2015, 08:51

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Noo to znaczy ze bylo dobrze ;)

• nick nieaktualny

Wysłany: 26 czerwca 2015, 09:11

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ja to kompletnie nie nadaję się do całonocnych eskapad później odsypiam 3 dni. Czasem myślę, że moja babcia ma lepszą formę;)

• nick nieaktualny

Wysłany: 26 czerwca 2015, 09:16

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ja mam prace czasem na nicki to jedna jeszcze moze byc ale kiedy mi dali 3 to juz na drugiej nie wyrabialam bo ja po nocce nie odsypiam spie max 3 godziny wiec dla mnie druga noc to katastrofa..

• Baronowa_83 Autorytet

Wysłany: 26 czerwca 2015, 09:20

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ja ogólnie malo śpię. Czasem wymiękam, czasem musze odespać ale raczej mniej snu potrzebuje niż wiecej

2r8rqps6ohlhosuf.png
‹‹ 192 193 194 195 196 ››
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Niepłodność a nietolerancja pokarmowa - czy istnieje związek?

Dlaczego coraz częściej przyszli rodzice nie mogą doczekać się upragnionego potomstwa? Czy nieodpowiedni styl odżywiania może przyczyniać się do powstawania zaburzeń płodności? Czy nietolerancja pokarmowa może wpływać na obniżenie płodności, a nawet powodować niepłodność? Jakie testy na nietolerancje pokarmowe warto wówczas wykonać?  

CZYTAJ WIĘCEJ

6 składników, które mogą wesprzeć Twoją płodność i zwiększyć szanse na zajście w ciążę!

Dowiedz się, które składniki są ważne i istotne w kontekście płodności. Jakie produkty mogą zwiększać szanse na zajście w ciążę i tym samym przyśpieszać starania o dziecko? Poznaj proste i sprawdzone przepisy na zastosowanie 6 składników wspierających płodność!

CZYTAJ WIĘCEJ

Suplementacja w ciąży a wytyczne ekspertów. Dlaczego skład Prenasolu to odpowiedź na potrzeby przyszłej mamy?

Ciąża to czas, w którym zapotrzebowanie na konkretne składniki odżywcze gwałtownie rośnie. Przyszła mama musi dostarczyć je nie tylko sobie, ale przede wszystkim rozwijającemu się maluchowi. Niestety, współczesna dieta często nie wystarcza, by pokryć te zwiększone potrzeby. Właśnie dlatego Polskie Towarzystwo Ginekologów i Położników (PTGiP) przygotowało konkretne rekomendacje dotyczące dodatkowego wsparcia organizmu. Na co warto zwrócić uwagę, wybierając odpowiedni preparat? Czy każda kobieta w ciąży potrzebuje suplementów?

CZYTAJ WIĘCEJ