Ostatni podmuch wiosny-test czerwiec, lipiec, sierpien.
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Ciri dobry pomysł z tym zaświadczeniem. Tak jak dziewczyny mówią, do becikowego przed 10 tc. Ja bym tyle nie wytrzymała, bo bym się martwiła, czy nie ciąża pozamaciczna, czy wszystko ok.
Ja na pierwszej wizycie byłam 4t5d i był tylko pęcherzyk, a w 6t6d zarodek i serduszko:)
Hmmm i coś jest z tym czerwonym winem. Ja zawsze wolałam białe, ale odkąd tu przeczytałam,że na endometrium czerwone to w tym udanym cyklu piłam czerwone.
Tak się zastanawiam, czy moja ciąża biochemiczna miała coś wspólnego właśnie z nieodpowiednim endometrium?Bo tak de facto był kropek, ale się nie zagnieździł.
Ech przykro mi tylko było, jak gin wpisywała do karty ciąży,że przeszłam jedno poronienie, bo ja jakoś tak tego nie traktowałam.
Btw mam tp na 14 lutego:) -
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Ja na szczęście bardzo lubię czerwone, wytrawne wino, więc jak znalazł Z przyjemnością się zastosuję
Monila poczekaj jeszcze dwa dni i powtórz test. W 10dpo często wychodzi negatyw, więc nie trać jeszcze nadziei
U mnie owulacji nie widać póki co... Zalewa mnie kremowo lepki śluz na razieciri22, monilia84 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny