Ostatni podmuch wiosny-test czerwiec, lipiec, sierpien.
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyOn wie lepiej, ale ja bym poszła wcześniej 10 sierpień to bardzo późno. No, ale z tego co mówisz to jest sprawdzony, nie masz powodu by mu nie ufać. Ja bym jednak nie wytrzymała.
a co do snu słyszałam, że to jest sprawa bardzo indywidualna i nie ma tak, że ktoś jest spiochem niektóre organizmy potrzebują więcej snu żeby normalnie.funkcjonować inne mniej. Ja mmuszę tak ok 7h. -
nick nieaktualny
-
Hey Dziewczyny dawno mnie tu nie bylo gdyz stwierdzilam ze odpuszcze i co ma byc to bedzie;)) i jest jestem meeega szczesliwa zrobilam dzis test dwie wyrazne krechy;)
razem z narzeczonym jestesmy tacy szczesliwi ale tez przerazeni.
Jesli komus to pomoze ja nie mialam jakis kontretnych obiawow zdecydowalam sie na test gdyz w 23dc zaczela mi jeszcze bardziej rosnac temperatura z 36,6 z dnia na dzien doszlo do 37 gdzie po owulacji nigdy tyle ni mialam, Do tego skurcze i bol podbrzusza Dzis 27dc ovu mialam miedzy 9 a 11dc.Juz myslalam ze to stracony cykl gdyz mam suchosc w pochwie tzn nie jakos przesadnie ale nie leje sie ze mnie jak to dziewczyny opisuja. No i na razie czeka mnie ustalenie wizyty u GP mieszkam w Anglii a tu prowadzi ciaze lekarz pierwszego kontaktu i polozna co mnie troche przeraza. ale na szczescie jest tez polski ginekolog ktorego tez na pewno odwiedze.Jutro dla pewnosci drugi test i trzymam za wszystkie kciuki;))))_analiza lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Ciri, ja też wolałabym iść wcześniej, bo na tej pierwszej wizycie dostaniesz skierowanie na badania z krwi (jest tego trochę ), no i jeszcze badania prenatalne, które najlepiej robić w 11-14 tygodniu, a na to też się trzeba zapisać (niestety to już nie jest refundowane, chyba że spełnia się określone warunki...). No ale to Twój wybór
Ja się pochwalę, na wczorajszej wizycie dzidziuś miał 1,83cm
Ja poszłam na wizytę wcześniej (5t3d) bo zależało mi upewnić się, czy ciąża jest umiejscowiona prawidłowo itp, tak dla własnego spokoju sprawdzić czy jest jak powinnoBaronowa_83, _analiza lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Hej dziewczyny! Wczoraj na wieczor dostalam lekkiego krwawienia a juz dzisiaj mnie zalalo...... i ten cykl stracony jest mi bardzo smutno bo po tych cieniach co widzialam mialam cicha nadzieje ze sie udalo.. musze troche odpuscic w tym cyklu bede mierzyla tylko temperature na reszte nie bede zwracala uwagi co ma byc to bedzie .... milego dnia wam zycze
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnylisa wrote:Hej dziewczyny! Wczoraj na wieczor dostalam lekkiego krwawienia a juz dzisiaj mnie zalalo...... i ten cykl stracony jest mi bardzo smutno bo po tych cieniach co widzialam mialam cicha nadzieje ze sie udalo.. musze troche odpuscic w tym cyklu bede mierzyla tylko temperature na reszte nie bede zwracala uwagi co ma byc to bedzie .... milego dnia wam zycze
-
Olasia wrote:Hey Dziewczyny dawno mnie tu nie bylo gdyz stwierdzilam ze odpuszcze i co ma byc to bedzie;)) i jest jestem meeega szczesliwa zrobilam dzis test dwie wyrazne krechy;)
razem z narzeczonym jestesmy tacy szczesliwi ale tez przerazeni.
Jesli komus to pomoze ja nie mialam jakis kontretnych obiawow zdecydowalam sie na test gdyz w 23dc zaczela mi jeszcze bardziej rosnac temperatura z 36,6 z dnia na dzien doszlo do 37 gdzie po owulacji nigdy tyle ni mialam, Do tego skurcze i bol podbrzusza Dzis 27dc ovu mialam miedzy 9 a 11dc.Juz myslalam ze to stracony cykl gdyz mam suchosc w pochwie tzn nie jakos przesadnie ale nie leje sie ze mnie jak to dziewczyny opisuja. No i na razie czeka mnie ustalenie wizyty u GP mieszkam w Anglii a tu prowadzi ciaze lekarz pierwszego kontaktu i polozna co mnie troche przeraza. ale na szczescie jest tez polski ginekolog ktorego tez na pewno odwiedze.Jutro dla pewnosci drugi test i trzymam za wszystkie kciuki;))))
Gratulacje:)
Olasia lubi tę wiadomość
-
lisa wrote:Hej dziewczyny! Wczoraj na wieczor dostalam lekkiego krwawienia a juz dzisiaj mnie zalalo...... i ten cykl stracony jest mi bardzo smutno bo po tych cieniach co widzialam mialam cicha nadzieje ze sie udalo.. musze troche odpuscic w tym cyklu bede mierzyla tylko temperature na reszte nie bede zwracala uwagi co ma byc to bedzie .... milego dnia wam zycze
-
nick nieaktualnyHej, u mnie chyba już wszystko jasne. Byłam u gina wczoraj, zrobił mi usg i stwierdzil, ze po pierwsze ciazy nie ma, po drugie blona w macicy jest tak cienka, ze nie ma z czego byc okresu. Przed okresem powinna byc dosc gruba i zaczac zluszczac i wtedy by przyszla @, a u mnie to wyglada jakby bylo po @, a tak naprawde nie ma z czego byc ten okres...
Dostalam luteine pod jezyk, mam brac od 30.06, potem czekac na @ jaka by ona tam nie byla, zrobic prolaktyne i przyjsc znowu na wizyte. Prawdopodobnie nie ma okresu wlasnie przez prolaktyne -
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyMoja poprzednia gin mowila, ze endo mam ok, ladne, dwie warstwy widac itp. Juz sama sie pogubilam w tym wszystkim, jeden lekarz mowi to, drugi tamto. Teraz bede brac ta luteine i zobaczymy co z tego wyniknie. Obym jakiejs krwawicy dostala, nawet byle jakiej i mogla zaczac od nowa
-
nick nieaktualny