Ostatni podmuch wiosny-test czerwiec, lipiec, sierpien.
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnykofeinka wrote:
A ja dobrze jeszcze sie stresuje co do weekendu i okresu ale w sumie nic mnie nie boli wiec nest super tylko senna jestem i po niektorych rzeczach zoladek mnie boli. Ale nie mdlosci czy cos tylko boli. -
alicjaaaa wrote:Dobra przeżył... Chociaż twierdzi, że to traumatyczne przeżycie było...
Najgorzej, jak teraz będę mu się kojarzyła ze zmuszaniem do badań ;(ciri22 lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
ciri22 wrote:Fajnie ze na dystans to wzial
-
nick nieaktualny
-
Baronowa_83 wrote:on w ogóle tego nie analizował. Powiedziałam, ze są daromowe badania, a normalnie to z 5 dych kosztuje, czy go zapisać. bez mrugnięcia okiem się zgodził. Przynajmniej wiem, że u niego jest dobrze Teraz kwestia, czy ze mną coś nie tak, czy na razie nie mieliśmy farta
Mój S. też sam DOBROWOLNIE się zgodził, jak powiedziałam mu, że są darmowe badania w ramach programu. Sam powiedział: "Ok, zapisz mnie". Z resztą nawet wcześniej była rozmowa o staraniach i że nie wychodzi i sam rzucił hasło, że może on teżpójdzie się przebadać... A dzisiaj jakieś sceny zaczął robić... Wkurzyłam się i powiedziałam mu, że powinien się cieszyć, że ma tak "bezbolesne" badanie, w porównaniu z tymi, które ja muszę robić...
No ale same widzicie... Taki chojrak, a masturbacji się wystraszyłWiadomość wyedytowana przez autora: 26 czerwca 2015, 17:25
ciri22 lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyA moj dzis wparadowal do mieszkania i wali od progu: " dzis bedzie seks, masz 11 dc!" no to mowie mu, ze w tym cyklu mam w nosie liczenie, w ktorym dc jestemi ze to olewam. A ten gadojad wali: " ty olewasz, ja zalewam" jak tu nie kochac?
Magdziulla, _analiza lubią tę wiadomość
-
Morella wrote:A moj dzis wparadowal do mieszkania i wali od progu: " dzis bedzie seks, masz 11 dc!" no to mowie mu, ze w tym cyklu mam w nosie liczenie, w ktorym dc jestemi ze to olewam. A ten gadojad wali: " ty olewasz, ja zalewam" jak tu nie kochac?
Uroczo! Zazdraszczam
-
ciri22 wrote:Ujma ze sam misial to robic skoro ma kobiete ;p
Może... Pytał, czy mogę wejść z nim i w sumie jak poczytałam gdzieś na forach, to ludzie pisali, że nie ma z tym problemu, ale jak czekaliśmy i pielęgniarka wywołała go po nazwisku, to myk i drzwi mi zatrzasnęła przed nosem
Musiał sobie sam radzić
-
nick nieaktualnyMorella wrote:A moj dzis wparadowal do mieszkania i wali od progu: " dzis bedzie seks, masz 11 dc!" no to mowie mu, ze w tym cyklu mam w nosie liczenie, w ktorym dc jestemi ze to olewam. A ten gadojad wali: " ty olewasz, ja zalewam" jak tu nie kochac?
-
nick nieaktualnyalicjaaaa wrote:Może... Pytał, czy mogę wejść z nim i w sumie jak poczytałam gdzieś na forach, to ludzie pisali, że nie ma z tym problemu, ale jak czekaliśmy i pielęgniarka wywołała go po nazwisku, to myk i drzwi mi zatrzasnęła przed nosem
Musiał sobie sam radzić -
nick nieaktualny