X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum W oczekiwaniu na testowanie Ostatni podmuch wiosny-test czerwiec, lipiec, sierpien.
Odpowiedz

Ostatni podmuch wiosny-test czerwiec, lipiec, sierpien.

Oceń ten wątek:
  • nick nieaktualny

Wysłany: 27 czerwca 2015, 09:01

Cytuj  /     /  Zgłoś
    kofeinka wrote:
    W tym cyklu nie będzie codziennego mierzenia temperatury... 5go lipca w dniu rocznicy ślubu wyjeżdżamy nad morze na tydzień, wiec same rozumiecie... Mam zamiar się zrelaksować i nie myśleć o płodnych itd. Testów owu tez nie będę robic, bo okres płodnych dni przypada akurat na czas wyjazdu
    Niech się dzieje co chce chce.
    Ja pof namiotem tez nie mierzylam dlatego mam takie dziury w swoim wykresie ;)

• mkl Autorytet

Wysłany: 27 czerwca 2015, 09:16

Cytuj  /     /  Zgłoś
    u mnie dziś temperatura mocno spadła więc wczorajszy bardzo duży skok był chyba wynikiem porannych mdłości i siusiania;p dzisiejsza temperatura jest nieco wyższa niż przedwczorajsza więc myślę że owulacja była przedwczoraj zwłaszcza, że po raz pierwszy w życiu czułam kłucie jajników.

Czekamy na Ciebie Marysia:)
    f2w3rjjge8qi32en.png

• mkl Autorytet

Wysłany: 27 czerwca 2015, 09:16

Cytuj  /     /  Zgłoś
    dziś idę na wesele więc mam nadzieje że wróce przed 4 bo o 7:30 mierze temperature;p

f2w3rjjge8qi32en.png

• nick nieaktualny

Wysłany: 27 czerwca 2015, 09:20

Cytuj  /     /  Zgłoś
    mkl wrote:
    u mnie dziś temperatura mocno spadła więc wczorajszy bardzo duży skok był chyba wynikiem porannych mdłości i siusiania;p dzisiejsza temperatura jest nieco wyższa niż przedwczorajsza więc myślę że owulacja była przedwczoraj zwłaszcza, że po raz pierwszy w życiu czułam kłucie jajników.
    Mysle ze owulacji jeszcze nie bylo. A moje jajniki przef owulacja daja kilka razy o sibie znac. Mysle ze dopiero bedzie a ten dzisiejszy spadek moze ja zapowiadac

• nick nieaktualny

Wysłany: 27 czerwca 2015, 09:20

Cytuj  /     /  Zgłoś
    mkl wrote:
    dziś idę na wesele więc mam nadzieje że wróce przed 4 bo o 7:30 mierze temperature;p
    A bedziesz pic? Jak tak to nie mierz bo to ja i tak zaburzy i bedzie do dupy. Chyba ze bez picia to tak

• mkl Autorytet

Wysłany: 27 czerwca 2015, 10:28

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Mam zamiar wypić jednego drinka lub wino, u mnie na szczęście jak do tej pory zauważyłam nawet gdy kladlam się pijana to rano temp była w normie

f2w3rjjge8qi32en.png

• nick nieaktualny

Wysłany: 27 czerwca 2015, 10:31

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ale jak nie bedziesz spala pol nocy to juz moze byc kiepsko ;p ale sama znasz najlepiej swoj organizm

• alicjaaaa Autorytet

Wysłany: 27 czerwca 2015, 10:47

Cytuj  /     /  Zgłoś
    mkl wrote:
    Mam zamiar wypić jednego drinka lub wino, u mnie na szczęście jak do tej pory zauważyłam nawet gdy kladlam się pijana to rano temp była w normie

Mam tak samo :)

n59yhdgewtde5zot.png
    2fwacsqvfijbsbkh.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 27 czerwca 2015, 10:50

Cytuj  /     /  Zgłoś
    U mnie dziś temp ciut do góry, ale jakichkolwiek objawów zero.
    Właśnie wybieram się na egzamin, trochę się stresuję już dawno nie zdawałam żadnych egzaminów. Trzymajcie kciuki.
    Mkl udanej zabawy na weselu, mam nadzieję, że uda Ci się zrelaksować i nie myśleć o pracy "na dole" :)

• Izabela23 Autorytet

Wysłany: 27 czerwca 2015, 10:57

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Cześć, a ja Was czasami podczytuję i kibicuję wszystkim :) owocnego testowania :) ja testuję za tydzień :-*

Agnieszka0812 lubi tę wiadomość

PCO,hashimoto,wtòrny brak @,brak owu

wwgzvfxmo5sww7ny.png

ANIOŁEK 28 tc <3
  • alicjaaaa Autorytet

Wysłany: 27 czerwca 2015, 12:02

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Izabela23 wrote:
    Cześć, a ja Was czasami podczytuję i kibicuję wszystkim :) owocnego testowania :) ja testuję za tydzień :-*

Powodzenia! W 6dc obiecujący spadek ;)

n59yhdgewtde5zot.png
    2fwacsqvfijbsbkh.png
  • alicjaaaa Autorytet

Wysłany: 27 czerwca 2015, 12:04

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Magdziulla wrote:
    Właśnie wybieram się na egzamin, trochę się stresuję już dawno nie zdawałam żadnych egzaminów. Trzymajcie kciuki.
    Mkl udanej zabawy na weselu, mam nadzieję, że uda Ci się zrelaksować i nie myśleć o pracy "na dole" :)

Magdziulla kciuki zaciśnięte! Powiedz potem, jak poszło :)

Magdziulla lubi tę wiadomość

n59yhdgewtde5zot.png
    2fwacsqvfijbsbkh.png
  • alicjaaaa Autorytet

Wysłany: 27 czerwca 2015, 12:28

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Kurcze mnie dziś tak prawe jajo daje w kość, że chyba owu jest na dniach...

n59yhdgewtde5zot.png
    2fwacsqvfijbsbkh.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 27 czerwca 2015, 12:34

Cytuj  /     /  Zgłoś
    A ja wlasnie zostalam na ziemie sciagnieta ze wedlug miesiaczki jestem w 6 tygodniu ciazy i musze jak najszybciej leciec do lekarza by na becikowe sie zalapac. Mimo ze wedlug owulacjo to wlasnie wkonczylam 4 a zaczelam 5 tydzien.

Wiadomość wyedytowana przez autora: 27 czerwca 2015, 12:53

• alicjaaaa Autorytet

Wysłany: 27 czerwca 2015, 13:08

Cytuj  /     /  Zgłoś
    ciri22 wrote:
    A ja wlasnie zostalam na ziemie sciagnieta ze wedlug miesiaczki jestem w 6 tygodniu ciazy i musze jak najszybciej leciec do lekarza by na becikowe sie zalapac. Mimo ze wedlug owulacjo to wlasnie wkonczylam 4 a zaczelam 5 tydzien.

To śmigaj do lekarza, chociażby prywatnie!

n59yhdgewtde5zot.png
    2fwacsqvfijbsbkh.png
  • Fiona88 Autorytet

Wysłany: 27 czerwca 2015, 13:13

Cytuj  /     /  Zgłoś
    ciri22 wrote:

Ciri tak sie wlasnie liczy wiek ciazy - od pierwszego dnia ostatniej miesiaczki.
    Mnie po zastrzyku na pekniecie dwa dni tylek bolal. Dopiero dzis przestaje. Nie wiem czy pomogl, ale dowiem sie we wtorek, bo wtedy wizyta. Ovu znow mi wyznaczylo owulke na 15 dc... Zobaczymy co bedzie, ale ja wiem, ze ten cykl stracony.

w4sqe6hh7rnaypc5.png[/url]
  • nick nieaktualny

Wysłany: 27 czerwca 2015, 13:14

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Nie mam zaufanego i poleconego. Wole do swojego ale musze to jakos pogodzic z praca bo moj przyjmuje tylko 15-17 pon i piatek a mam do niego daleko wiec musze wczesniej z roboty wyjsc ;p

• Baronowa_83 Autorytet

Wysłany: 27 czerwca 2015, 13:30

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Magdziulla wrote:
    ooo to niech sobie ta temperatura dalej tak powolutku do góry szła

Magdziulla lubi tę wiadomość

Mama od 03.2010, czas na drugie
    Tadek i Władek w jednym stali domku...
    2r8rqps6ohlhosuf.png
    Szanse jedne na milion - rzekła- spełniają się w dziewięciu przypadkach na dziesięć.
  • nick nieaktualny

Wysłany: 27 czerwca 2015, 13:31

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Fiona88 wrote:
    Ciri tak sie wlasnie liczy wiek ciazy - od pierwszego dnia ostatniej miesiaczki.
    Mnie po zastrzyku na pekniecie dwa dni tylek bolal. Dopiero dzis przestaje. Nie wiem czy pomogl, ale dowiem sie we wtorek, bo wtedy wizyta. Ovu znow mi wyznaczylo owulke na 15 dc... Zobaczymy co bedzie, ale ja wiem, ze ten cykl stracony.
    To ja wiem ze od tego momentu ale slyszlaam ze jak jest pozna owulacja czyli po 18 dniu cyklu to inaczej

• nick nieaktualny

Wysłany: 27 czerwca 2015, 13:34

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Fiona pamietaj ze to tylko program on wyznacza na podstawie temperatury a skok moze byc do 3 dni przed owulacja. Wiec jesli dzia bedzie pekniecie to aie zgadza ;p

‹‹ 197 198 199 200 201 ››
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Problemy z tarczycą - przyczyny, objawy, wpływ na płodność

Problemy z tarczycą są bardzo częstą przyczyną zaburzeń hormonalnych zarówno u kobiet, jak i u mężczyzn. Jakie są najczęstsze zaburzenia w funkcjonowaniu tarczycy? Jakie są typowe objawy problemów z tarczycą? Jak wygląda diagnostyka? Jak zaburzenia tarczycy mogą wpływać na płodność?

CZYTAJ WIĘCEJ

PMS a zdrowie psychiczne i jakość życia. Jak sobie radzić z objawami?

PMS często jest kojarzony głównie z objawami fizycznymi, takimi jak ból brzucha czy wzdęcia. Jednak coraz więcej badań wskazuje, że ma on istotny wpływ również na zdrowie psychiczne kobiet. Dlatego ważne są: zrozumienie związku między PMS a nastrojem i kondycją psychiczną w ogóle oraz nauka skutecznych strategii radzenia sobie z emocjonalnymi skutkami choroby.

CZYTAJ WIĘCEJ

Jak pielęgnować skórę podczas ciąży?

W czasie ciąży skóra wymaga specjalnego traktowania - wystarczy poświęcić kilka minut dziennie, aby zadbać o jej dobrą kondycję i sprawić, by była bardziej elastyczna. Może to być bardzo pomocne w zminimalizowaniu ryzyka powstania rozstępów. Sprawdź, jak pielęgnować skórę podczas ciąży. 

CZYTAJ WIĘCEJ