Ostatni podmuch wiosny-test czerwiec, lipiec, sierpien.
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualnykofeinka wrote:W tym cyklu nie będzie codziennego mierzenia temperatury... 5go lipca w dniu rocznicy ślubu wyjeżdżamy nad morze na tydzień, wiec same rozumiecie... Mam zamiar się zrelaksować i nie myśleć o płodnych itd. Testów owu tez nie będę robic, bo okres płodnych dni przypada akurat na czas wyjazdu
Niech się dzieje co chce chce. -
u mnie dziś temperatura mocno spadła więc wczorajszy bardzo duży skok był chyba wynikiem porannych mdłości i siusiania;p dzisiejsza temperatura jest nieco wyższa niż przedwczorajsza więc myślę że owulacja była przedwczoraj zwłaszcza, że po raz pierwszy w życiu czułam kłucie jajników.
-
nick nieaktualnymkl wrote:u mnie dziś temperatura mocno spadła więc wczorajszy bardzo duży skok był chyba wynikiem porannych mdłości i siusiania;p dzisiejsza temperatura jest nieco wyższa niż przedwczorajsza więc myślę że owulacja była przedwczoraj zwłaszcza, że po raz pierwszy w życiu czułam kłucie jajników.
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyU mnie dziś temp ciut do góry, ale jakichkolwiek objawów zero.
Właśnie wybieram się na egzamin, trochę się stresuję już dawno nie zdawałam żadnych egzaminów. Trzymajcie kciuki.
Mkl udanej zabawy na weselu, mam nadzieję, że uda Ci się zrelaksować i nie myśleć o pracy "na dole" -
Magdziulla wrote:U mnie dziś temp ciut do góry, ale jakichkolwiek objawów zero.
Właśnie wybieram się na egzamin, trochę się stresuję już dawno nie zdawałam żadnych egzaminów. Trzymajcie kciuki.
Mkl udanej zabawy na weselu, mam nadzieję, że uda Ci się zrelaksować i nie myśleć o pracy "na dole"
Magdziulla kciuki zaciśnięte! Powiedz potem, jak poszłoMagdziulla lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualnyA ja wlasnie zostalam na ziemie sciagnieta ze wedlug miesiaczki jestem w 6 tygodniu ciazy i musze jak najszybciej leciec do lekarza by na becikowe sie zalapac. Mimo ze wedlug owulacjo to wlasnie wkonczylam 4 a zaczelam 5 tydzien.
Wiadomość wyedytowana przez autora: 27 czerwca 2015, 12:53
-
ciri22 wrote:A ja wlasnie zostalam na ziemie sciagnieta ze wedlug miesiaczki jestem w 6 tygodniu ciazy i musze jak najszybciej leciec do lekarza by na becikowe sie zalapac. Mimo ze wedlug owulacjo to wlasnie wkonczylam 4 a zaczelam 5 tydzien.
To śmigaj do lekarza, chociażby prywatnie!
-
ciri22 wrote:A ja wlasnie zostalam na ziemie sciagnieta ze wedlug miesiaczki jestem w 6 tygodniu ciazy i musze jak najszybciej leciec do lekarza by na becikowe sie zalapac. Mimo ze wedlug owulacjo to wlasnie wkonczylam 4 a zaczelam 5 tydzien.
Ciri tak sie wlasnie liczy wiek ciazy - od pierwszego dnia ostatniej miesiaczki.
Mnie po zastrzyku na pekniecie dwa dni tylek bolal. Dopiero dzis przestaje. Nie wiem czy pomogl, ale dowiem sie we wtorek, bo wtedy wizyta. Ovu znow mi wyznaczylo owulke na 15 dc... Zobaczymy co bedzie, ale ja wiem, ze ten cykl stracony.[/url] -
nick nieaktualny
-
Magdziulla wrote:U mnie dziś temp ciut do góry, ale jakichkolwiek objawów zero.
Mkl udanej zabawy na weselu, mam nadzieję, że uda Ci się zrelaksować i nie myśleć o pracy "na dole"Magdziulla lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualnyFiona88 wrote:Ciri tak sie wlasnie liczy wiek ciazy - od pierwszego dnia ostatniej miesiaczki.
Mnie po zastrzyku na pekniecie dwa dni tylek bolal. Dopiero dzis przestaje. Nie wiem czy pomogl, ale dowiem sie we wtorek, bo wtedy wizyta. Ovu znow mi wyznaczylo owulke na 15 dc... Zobaczymy co bedzie, ale ja wiem, ze ten cykl stracony. -
nick nieaktualny