Ostatni podmuch wiosny-test czerwiec, lipiec, sierpien.
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Jaaaa.... wypiłam dwa piwa i się zataczam! Nie dobrze ze mną
Morelka tulę! Też ostatnio psychicznie to wszystko nie najlepiej znoszę. I jeszcze co rusz dowiaduję się o wpadkach u znajomych... NO serio - nie wytrzymam chyba. Dlaczego jak chcemy, to musimy tyle czekać?????
-
Morella wrote:Tak. Spadek to mega super hiper mit:( ja zawsze mam spafek i nie mam Fasolci.
-
Morella wrote:Nie chce sprzedawac:( to ma byc wyprawka dla mojej kruszyny:(
Dola mam. Małż na mazurach z ekipa z pracy a ja u rodziców sama bo oni na koncerty pojechali. Seksu sie chce, alkohol sie skonczyl, pies woli siedziec na dworze niz ze mną. Nie jest dobrze. Chyba zaczne stosowac filozofie stoicyzmu. -
Człowiek troche popije i juz musi nadrabiac;). Ciri kare że zaszła nie będzie piła i to długo;)
Też topię smutki dzisiajWiadomość wyedytowana przez autora: 28 czerwca 2015, 01:36
-
alicjaaaa wrote:Jaaaa.... wypiłam dwa piwa i się zataczam! Nie dobrze ze mną
Morelka tulę! Też ostatnio psychicznie to wszystko nie najlepiej znoszę. I jeszcze co rusz dowiaduję się o wpadkach u znajomych... NO serio - nie wytrzymam chyba. Dlaczego jak chcemy, to musimy tyle czekać????? -
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyKurde a mam takie zawody ze myslalam ze będziesz mni latwo praceznalezc... Ze je dazem polacze i bedzie gicior....
A co o dwodziestolatkach i trojce dzieci ze dwa lata temu czylii jak mialam 22 lata spotkalam moja kolezanke rowiesniczke z 3 dzieci i 4 w drodze... Kiedy ona miala czas to urodzic?! Ale ona to troche z patologicznej rodziny pochodzila jej matka to tez byl/jest dzieciorob i wszystkie zaczely w wieku 16 lat... -
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyHej. Ja nastrajam się coraz bardziej negatywnie - temp nie chce rosnąć zostaje między 36,90 a 37,0 i koniec nic z niej więcej nie wycisnę. Wykres wygląda tak jak we wcześniejszym cyklu, objawów, śluzów nic:(;(
Morelku tulę Cię, bo wiem, że pocieszyć Cię będzie trudno. Ale już niedługo zbadasz swój problem, wyleczysz i już niedługo będziesz się cieszyła z użytkowania kaftanika.
Ja jeszcze tydzień żyję nadzieją, ale potem jak się nie uda to szczerze się o siebie martwię, bo chyba wpadnę w dół i się w nim zakopie.
Też muszę sobie jakieś zajęcie znaleźć, w tej firmie jestem tylko ze względu na zus i przeciąga mi się to o kolejne msc, a chciałam założyć własną firmę, tak tteraz myślę, że może już nie będę czekała tylko tak zrobię. Teraz całe moje życie skupia się tylko na zajściu. -
nick nieaktualny
-
Budzik mi nie zadzwonił, do tego pi wczorajszym piciu mam temperaturę z dupy:/
Dziewczyny uda się, w końcu sie uda -
nick nieaktualny