X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum W oczekiwaniu na testowanie Ostatni podmuch wiosny-test czerwiec, lipiec, sierpien.
Odpowiedz

Ostatni podmuch wiosny-test czerwiec, lipiec, sierpien.

Oceń ten wątek:
  • alicjaaaa Autorytet

Wysłany: 25 czerwca 2015, 16:17

Cytuj  /     /  Zgłoś
    ciri22 wrote:
    A co ja opowiadalam o Marynarzach i ciazach? :P Tak owulacja na zyczenie :P

Oby, oby... Zgodzę się z tym, jak rzeczywiście się przesunie, a nie zaskoczy mnie nagle! ;)

n59yhdgewtde5zot.png
    2fwacsqvfijbsbkh.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 25 czerwca 2015, 16:18

Cytuj  /     /  Zgłoś
    owulacja zawsze nas zaskakuje :P

alicjaaaa lubi tę wiadomość

• alicjaaaa Autorytet

Wysłany: 25 czerwca 2015, 16:18

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ciri, a najbliższym już powiedzieliście?

n59yhdgewtde5zot.png
    2fwacsqvfijbsbkh.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 25 czerwca 2015, 16:21

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Moja mama wie i siostra (mamie to z panika zadzwonilam jak dwie kreski zobaczylam :P) a siostra bo to moja najlepsza przyjaciolka

• nick nieaktualny

Wysłany: 25 czerwca 2015, 16:28

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ciri, gratulacje jeszcze raz :) !

Słuchajcie, mam taką obfitą @ ze leje mi się po nogach i taki upływ krwi, że łeb mi pęka. Można coś z tym zrobić?

ciri22 lubi tę wiadomość

• Fiona88 Autorytet

Wysłany: 25 czerwca 2015, 16:32

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ciri nie robie testow owu, bo przy PCOS one nie sa wiarygodne. Moim testem jest Usg ;) A ginka powiedziala, zeby seksic juz dzisiaj, zeby plemniki czekaly w gotowosci.

w4sqe6hh7rnaypc5.png[/url]
  • nick nieaktualny

Wysłany: 25 czerwca 2015, 16:32

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dokladnie dzis ale jutro tez czy dzis i czekacie? :P

• nick nieaktualny

Wysłany: 25 czerwca 2015, 16:33

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Moi rodzice to by zwariowali z radości, pierwszy wyczekany wnuk. To od lat ich największe marzenie, a są już ok 60-tki.

• nick nieaktualny

Wysłany: 25 czerwca 2015, 16:34

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Moja mama ma 45 lat, w tym roku konczy :)

• alicjaaaa Autorytet

Wysłany: 25 czerwca 2015, 16:41

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Niunqa wrote:

Słuchajcie, mam taką obfitą @ ze leje mi się po nogach i taki upływ krwi, że łeb mi pęka. Można coś z tym zrobić?

Nie mam pomysłu :/ Migdy nie miałam podobnych problemów, więc nawet nie wiem jak sobie radzić...

Moi rodzice już mają typowy syndrom dziadków - mama przed 60, tata skończył w tym roku

n59yhdgewtde5zot.png
    2fwacsqvfijbsbkh.png
  • Fiona88 Autorytet

Wysłany: 25 czerwca 2015, 16:45

Cytuj  /     /  Zgłoś
    ciri22 wrote:
    Dokladnie dzis ale jutro tez czy dzis i czekacie? :P

Tego nie powiedziala :D Nie wiem jeszcze co zrobimy. Moze poprawimy jutro.

Moi rodzice od dawna marza o wnuku...

• nick nieaktualny

Wysłany: 25 czerwca 2015, 16:46

Cytuj  /     /  Zgłoś
    To zastanow sie :) bo to sa rozne techniki ale od takich wieloktotnie zafasolkowanych slyszalam ze plemniki 4 dniowe i seks dzien przed owulka :D

• Fiona88 Autorytet

Wysłany: 25 czerwca 2015, 16:53

Cytuj  /     /  Zgłoś
    ciri22 wrote:
    To zastanow sie :) bo to sa rozne techniki ale od takich wieloktotnie zafasolkowanych slyszalam ze plemniki 4 dniowe i seks dzien przed owulka :D

No to u mnie dzis beda dwudniowe plemniki i seks wlasnie najprawdopodobniej dzien przed owulka ;)

Ale tak w ogole to mam przeczucie silne, ze w tym miesiacu znow nic z tego. W poprzednim pecherzyk sam pekl i nic sie nie udalo, a teraz trzeba bylo je wspomoc i nie mam sluzu plodnego mimo picia siemienia... W sierpniu pojade do PL to kupie wiesiolka z zapasem i conseive...

• nick nieaktualny

Wysłany: 25 czerwca 2015, 16:56

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Kochana ja tez nie mialam sluzu plodnego to co zaznaczylam to jakies takie male ilosci wodnistego... i to tak trzeba bylo grzebac

• Fiona88 Autorytet

Wysłany: 25 czerwca 2015, 17:07

Cytuj  /     /  Zgłoś
    ciri22 wrote:
    Kochana ja tez nie mialam sluzu plodnego to co zaznaczylam to jakies takie male ilosci wodnistego... i to tak trzeba bylo grzebac

No ja mam taki wodnisto lepki, ale takie starszne zniechecenie czy cos... Starcilam wiare, ze sie uda w tymmiesiacu i w ogole :( Przez ten zastrzyk mam dola.

• Agnieszka0812 Autorytet

Wysłany: 25 czerwca 2015, 17:15

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ciri Gratulacje! Super! :)

Franio 2008 <3
    Wojtuś 2010 <3
    Ania 2016 <3
    Aniołek 11tc 10.04.15
  • nick nieaktualny

Wysłany: 25 czerwca 2015, 17:17

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Fiona88 wrote:
    No ja mam taki wodnisto lepki, ale takie starszne zniechecenie czy cos... Starcilam wiare, ze sie uda w tymmiesiacu i w ogole :( Przez ten zastrzyk mam dola.
    Nie doluj sie ;( pij winko na endo i tulcie sie mocno ;D

• Baronowa_83 Autorytet

Wysłany: 25 czerwca 2015, 17:18

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Fiona88 wrote:
    Przybij piątkę, tez załapałam doła.
    Zróbcie sobie fajną kolacje, świece, dobre wino i niech mąż nastrój poprawi;)

My jedziemy na mega koncert sie wyszalec, test owu negatyw to pewnie z seksem sie nawet nie będziemy wyglupiac.

A wyniki meza bardzo dobre. Dużo plemników. Wszystkie wyniki sporo powyzej tych granicznych. Takze jedno odhaczone, teraz u mnie sprawdzic

Mama od 03.2010, czas na drugie
    Tadek i Władek w jednym stali domku...
    2r8rqps6ohlhosuf.png
    Szanse jedne na milion - rzekła- spełniają się w dziewięciu przypadkach na dziesięć.
  • lisa Przyjaciółka

Wysłany: 25 czerwca 2015, 17:19

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Hej dziewczynki!! Ciri gratuluje ci z calego serduszka....:)
    u mnie dzisiaj temp spadla :( i mialam jednorazowe plamienie w postaci sluzu w kolorze kawy z mlekiem i niteczki krwi i to nie na wkladce tylko na papierze zaobserwowalam co chodzi?????????? powoli trace nadzieje :(

ccc9ea16bb159b4c07ab9ca5ba255b6b.png
    Kalendarz ciąży BellyBestFriend
  • nick nieaktualny

Wysłany: 25 czerwca 2015, 17:20

Cytuj  /     /  Zgłoś
    A ja z kolei szukam śluzu ciążowego, a tu dupka tylko w środku mega gęsty jak krem i myślę już, że się nie udało. Wiem, że to dopiero 5dpo, ale, ale niech podniesie kamień ten kto nie panikował;);)

‹‹ 190 191 192 193 194 ››
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Niepłodność u mężczyzn - najczęstsze przyczyny. Kiedy warto wykonać badanie nasienia?

Problem z poczęciem dziecka jest problemem obojga partnerów, dlatego jeśli już dłuższy czas czekasz na dziecko, to diagnostykę i ewentualne leczenie rozpocznij razem z partnerem. Niepłodność u mężczyzn występuje tak samo często, jak u kobiet. Przeczytaj jakie są najczęstsze przyczyny problemów z płodnością u mężczyzn, w jaki sposób można je wykryć i jakie są potencjalne rozwiązania na zajście w ciążę.

CZYTAJ WIĘCEJ

Cykl miesiączkowy a wygląd kobiety - wpływ na skórę i włosy

Cykl miesiączkowy i przemiany hormonalne, które w nim zachodzą mają wpływ na funkcjonowanie całego organizmu. Cykl miesiączkowy a wygląd - jak hormony mogą wpływać na Twoją skórę i włosy? W których fazach cyklu Twoja cera może być w lepszej kondycji, a kiedy mogą pojawiać się problemy? Hormony a trądzik - kiedy problemy z wypryskami mogą się nasilać? 

CZYTAJ WIĘCEJ

Witaminy na męską płodność - które najważniejsze?

Powszechnie wiadomo, że witaminy są niezbędne dla prawidłowego funkcjonowania organizmu człowieka. Jaką jednak rolę odgrywają witaminy na męską płodność? Po jakie produkty sięgać, by dostarczać witamin, które mogą poprawić jakość nasienia i zwiększyć szanse na zajście w ciążę? 

CZYTAJ WIĘCEJ