X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum W oczekiwaniu na testowanie Ostatni podmuch wiosny-test czerwiec, lipiec, sierpien.
Odpowiedz

Ostatni podmuch wiosny-test czerwiec, lipiec, sierpien.

Oceń ten wątek:
  • alicjaaaa Autorytet

Wysłany: 25 czerwca 2015, 16:17

Cytuj  /     /  Zgłoś
    ciri22 wrote:
    A co ja opowiadalam o Marynarzach i ciazach? :P Tak owulacja na zyczenie :P

Oby, oby... Zgodzę się z tym, jak rzeczywiście się przesunie, a nie zaskoczy mnie nagle! ;)

n59yhdgewtde5zot.png
    2fwacsqvfijbsbkh.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 25 czerwca 2015, 16:18

Cytuj  /     /  Zgłoś
    owulacja zawsze nas zaskakuje :P

alicjaaaa lubi tę wiadomość

• alicjaaaa Autorytet

Wysłany: 25 czerwca 2015, 16:18

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ciri, a najbliższym już powiedzieliście?

n59yhdgewtde5zot.png
    2fwacsqvfijbsbkh.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 25 czerwca 2015, 16:21

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Moja mama wie i siostra (mamie to z panika zadzwonilam jak dwie kreski zobaczylam :P) a siostra bo to moja najlepsza przyjaciolka

• nick nieaktualny

Wysłany: 25 czerwca 2015, 16:28

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ciri, gratulacje jeszcze raz :) !

Słuchajcie, mam taką obfitą @ ze leje mi się po nogach i taki upływ krwi, że łeb mi pęka. Można coś z tym zrobić?

ciri22 lubi tę wiadomość

• Fiona88 Autorytet

Wysłany: 25 czerwca 2015, 16:32

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ciri nie robie testow owu, bo przy PCOS one nie sa wiarygodne. Moim testem jest Usg ;) A ginka powiedziala, zeby seksic juz dzisiaj, zeby plemniki czekaly w gotowosci.

w4sqe6hh7rnaypc5.png[/url]
  • nick nieaktualny

Wysłany: 25 czerwca 2015, 16:32

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dokladnie dzis ale jutro tez czy dzis i czekacie? :P

• nick nieaktualny

Wysłany: 25 czerwca 2015, 16:33

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Moi rodzice to by zwariowali z radości, pierwszy wyczekany wnuk. To od lat ich największe marzenie, a są już ok 60-tki.

• nick nieaktualny

Wysłany: 25 czerwca 2015, 16:34

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Moja mama ma 45 lat, w tym roku konczy :)

• alicjaaaa Autorytet

Wysłany: 25 czerwca 2015, 16:41

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Niunqa wrote:

Słuchajcie, mam taką obfitą @ ze leje mi się po nogach i taki upływ krwi, że łeb mi pęka. Można coś z tym zrobić?

Nie mam pomysłu :/ Migdy nie miałam podobnych problemów, więc nawet nie wiem jak sobie radzić...

Moi rodzice już mają typowy syndrom dziadków - mama przed 60, tata skończył w tym roku

n59yhdgewtde5zot.png
    2fwacsqvfijbsbkh.png
  • Fiona88 Autorytet

Wysłany: 25 czerwca 2015, 16:45

Cytuj  /     /  Zgłoś
    ciri22 wrote:
    Dokladnie dzis ale jutro tez czy dzis i czekacie? :P

Tego nie powiedziala :D Nie wiem jeszcze co zrobimy. Moze poprawimy jutro.

Moi rodzice od dawna marza o wnuku...

• nick nieaktualny

Wysłany: 25 czerwca 2015, 16:46

Cytuj  /     /  Zgłoś
    To zastanow sie :) bo to sa rozne techniki ale od takich wieloktotnie zafasolkowanych slyszalam ze plemniki 4 dniowe i seks dzien przed owulka :D

• Fiona88 Autorytet

Wysłany: 25 czerwca 2015, 16:53

Cytuj  /     /  Zgłoś
    ciri22 wrote:
    To zastanow sie :) bo to sa rozne techniki ale od takich wieloktotnie zafasolkowanych slyszalam ze plemniki 4 dniowe i seks dzien przed owulka :D

No to u mnie dzis beda dwudniowe plemniki i seks wlasnie najprawdopodobniej dzien przed owulka ;)

Ale tak w ogole to mam przeczucie silne, ze w tym miesiacu znow nic z tego. W poprzednim pecherzyk sam pekl i nic sie nie udalo, a teraz trzeba bylo je wspomoc i nie mam sluzu plodnego mimo picia siemienia... W sierpniu pojade do PL to kupie wiesiolka z zapasem i conseive...

• nick nieaktualny

Wysłany: 25 czerwca 2015, 16:56

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Kochana ja tez nie mialam sluzu plodnego to co zaznaczylam to jakies takie male ilosci wodnistego... i to tak trzeba bylo grzebac

• Fiona88 Autorytet

Wysłany: 25 czerwca 2015, 17:07

Cytuj  /     /  Zgłoś
    ciri22 wrote:
    Kochana ja tez nie mialam sluzu plodnego to co zaznaczylam to jakies takie male ilosci wodnistego... i to tak trzeba bylo grzebac

No ja mam taki wodnisto lepki, ale takie starszne zniechecenie czy cos... Starcilam wiare, ze sie uda w tymmiesiacu i w ogole :( Przez ten zastrzyk mam dola.

• Agnieszka0812 Autorytet

Wysłany: 25 czerwca 2015, 17:15

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ciri Gratulacje! Super! :)

Franio 2008 <3
    Wojtuś 2010 <3
    Ania 2016 <3
    Aniołek 11tc 10.04.15
  • nick nieaktualny

Wysłany: 25 czerwca 2015, 17:17

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Fiona88 wrote:
    No ja mam taki wodnisto lepki, ale takie starszne zniechecenie czy cos... Starcilam wiare, ze sie uda w tymmiesiacu i w ogole :( Przez ten zastrzyk mam dola.
    Nie doluj sie ;( pij winko na endo i tulcie sie mocno ;D

• Baronowa_83 Autorytet

Wysłany: 25 czerwca 2015, 17:18

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Fiona88 wrote:
    Przybij piątkę, tez załapałam doła.
    Zróbcie sobie fajną kolacje, świece, dobre wino i niech mąż nastrój poprawi;)

My jedziemy na mega koncert sie wyszalec, test owu negatyw to pewnie z seksem sie nawet nie będziemy wyglupiac.

A wyniki meza bardzo dobre. Dużo plemników. Wszystkie wyniki sporo powyzej tych granicznych. Takze jedno odhaczone, teraz u mnie sprawdzic

Mama od 03.2010, czas na drugie
    Tadek i Władek w jednym stali domku...
    2r8rqps6ohlhosuf.png
    Szanse jedne na milion - rzekła- spełniają się w dziewięciu przypadkach na dziesięć.
  • lisa Przyjaciółka

Wysłany: 25 czerwca 2015, 17:19

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Hej dziewczynki!! Ciri gratuluje ci z calego serduszka....:)
    u mnie dzisiaj temp spadla :( i mialam jednorazowe plamienie w postaci sluzu w kolorze kawy z mlekiem i niteczki krwi i to nie na wkladce tylko na papierze zaobserwowalam co chodzi?????????? powoli trace nadzieje :(

ccc9ea16bb159b4c07ab9ca5ba255b6b.png
    Kalendarz ciąży BellyBestFriend
  • nick nieaktualny

Wysłany: 25 czerwca 2015, 17:20

Cytuj  /     /  Zgłoś
    A ja z kolei szukam śluzu ciążowego, a tu dupka tylko w środku mega gęsty jak krem i myślę już, że się nie udało. Wiem, że to dopiero 5dpo, ale, ale niech podniesie kamień ten kto nie panikował;);)

‹‹ 190 191 192 193 194 ››
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Jak szybko zajść  w ciążę? Unikaj tych 7 rzeczy!

Na pierwszy rzut oka poczęcie dziecka wydaje się proste – wystarczy kochać się i potem tylko czekać na brak miesiączki. Dla potwierdzenia zrobić test ciążowy i załatwione! W rzeczywistości często wygląda to nieco inaczej. Dla wielu par podjęcie decyzji o powiększeniu rodziny i pojawienie się pozytywnego testu ciążowego nie następuje w tym samym miesiącu, kwartale bądź roku. Dlaczego? Przeczytaj, co może utrudniać zajście w ciążę i czego unikać, aby szybko zajść w ciążę. 

CZYTAJ WIĘCEJ

Masturbacja - 9 najczęstszych pytań o samozaspokojenie!

Masturbacja to jeden z największych tematów tabu - dlaczego tak się dzieje? Czy kobiety się masturbują? Czy masturbacja w związku jest normalna? Kiedy masturbacja może być niebezpieczna, a kiedy może przynosić korzyści? 

CZYTAJ WIĘCEJ

Telemedycyna – co to jest? Zalety telemedycyny

Telemedycyna to pojęcie, z którym coraz częściej można się spotkać w obszarze usług zdrowotnych. Sprawdź, co ono oznacza i jakie korzyści wiążą się dla pacjenta z tym rozwiązaniem.

CZYTAJ WIĘCEJ