Ostatni podmuch wiosny-test czerwiec, lipiec, sierpien.
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Niunqa wrote:
Słuchajcie, mam taką obfitą @ ze leje mi się po nogach i taki upływ krwi, że łeb mi pęka. Można coś z tym zrobić?
Nie mam pomysłuMigdy nie miałam podobnych problemów, więc nawet nie wiem jak sobie radzić...
Moi rodzice już mają typowy syndrom dziadków - mama przed 60, tata skończył w tym roku
-
nick nieaktualny
-
ciri22 wrote:To zastanow sie
bo to sa rozne techniki ale od takich wieloktotnie zafasolkowanych slyszalam ze plemniki 4 dniowe i seks dzien przed owulka
No to u mnie dzis beda dwudniowe plemniki i seks wlasnie najprawdopodobniej dzien przed owulka
Ale tak w ogole to mam przeczucie silne, ze w tym miesiacu znow nic z tego. W poprzednim pecherzyk sam pekl i nic sie nie udalo, a teraz trzeba bylo je wspomoc i nie mam sluzu plodnego mimo picia siemienia... W sierpniu pojade do PL to kupie wiesiolka z zapasem i conseive...[/url]
-
nick nieaktualny
-
ciri22 wrote:Kochana ja tez nie mialam sluzu plodnego to co zaznaczylam to jakies takie male ilosci wodnistego... i to tak trzeba bylo grzebac
No ja mam taki wodnisto lepki, ale takie starszne zniechecenie czy cos... Starcilam wiare, ze sie uda w tymmiesiacu i w ogolePrzez ten zastrzyk mam dola.
[/url]
-
nick nieaktualny
-
Fiona88 wrote:No ja mam taki wodnisto lepki, ale takie starszne zniechecenie czy cos... Starcilam wiare, ze sie uda w tymmiesiacu i w ogole
Przez ten zastrzyk mam dola.
Zróbcie sobie fajną kolacje, świece, dobre wino i niech mąż nastrój poprawi;)
My jedziemy na mega koncert sie wyszalec, test owu negatyw to pewnie z seksem sie nawet nie będziemy wyglupiac.
A wyniki meza bardzo dobre. Dużo plemników. Wszystkie wyniki sporo powyzej tych granicznych. Takze jedno odhaczone, teraz u mnie sprawdzic -
Hej dziewczynki!! Ciri gratuluje ci z calego serduszka....
u mnie dzisiaj temp spadlai mialam jednorazowe plamienie w postaci sluzu w kolorze kawy z mlekiem i niteczki krwi i to nie na wkladce tylko na papierze zaobserwowalam co chodzi?????????? powoli trace nadzieje
-
nick nieaktualny