X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum W oczekiwaniu na testowanie Ostatni podmuch wiosny-test czerwiec, lipiec, sierpien.
Odpowiedz

Ostatni podmuch wiosny-test czerwiec, lipiec, sierpien.

Oceń ten wątek:
  • nick nieaktualny

Wysłany: 20 lipca 2015, 17:10

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Po siemieniu mnie mdli. Ale owsianke ze sliwkami jadam i nic... Umniedwa dni takie dwa dni yaki j kicha.

• nick nieaktualny

Wysłany: 20 lipca 2015, 17:15

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Helouuuł!!!

Donoszę, że nie dostałam takiej zjebki jak myślałam. Szefowa mnie ciepło przyjęła i znów mam dużo pracy. Ale z rana się ostro wkurzyłam, bo miałam ostatni test i postanowiłam, że nasikam i kij z tym - co ma być, to będzie. I to było kompletnie zbędne, bo miałam NIE ROBIĆ! Jak zwykle jestem niecierpliwa..

Kuffa jak tak to wychodziło jakieś gówno rozmazane, a kiedy miałam OSTATNI....grrr

http://naforum.zapodaj.net/thumbs/5d67a8ad65a6.jpg

I wydaje mi się, że coś tam urosło od poprzedniego..
    Na betę nie mam jak iść bo pracuje i nie bardzo mogę się teraz zwalniać. Dopiero w sobotę...

Wiadomość wyedytowana przez autora: 20 lipca 2015, 17:17

KASIAG24 lubi tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 20 lipca 2015, 17:17

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Niunqa co ma byc to bedzie i dalej trzymam kciuki ale lec na bete jak dasz rade ;D

• arien Autorytet

Wysłany: 20 lipca 2015, 17:18

Cytuj  /     /  Zgłoś
    jak dla mnie to tam sie groszek mości :)

kofeinka lubi tę wiadomość

o1483e5e2gt7h77w.png
  • Martka89 Autorytet

Wysłany: 20 lipca 2015, 17:19

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Odebrałam mój wczorajszy wynik progesteronu: 10.6 ng/ml, dostałam natychmiast 3x1 duphaston :( myślicie że uratuję jeszcze tą ciążę ? :(:(

w4sqyx8dc6bykj5r.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 20 lipca 2015, 17:20

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Tak:) nie martw sie :) jesli beta nie zaczela spadac to znaczy ze dziecko sie rozwija.

• nick nieaktualny

Wysłany: 20 lipca 2015, 17:27

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Martka89 wrote:
    Odebrałam mój wczorajszy wynik progesteronu: 10.6 ng/ml, dostałam natychmiast 3x1 duphaston :( myślicie że uratuję jeszcze tą ciążę ? :(:(

Uważam, że TAK. Obserwuj tylko, czy nie ma plamień :)

ciri22 lubi tę wiadomość

• Baronowa_83 Autorytet

Wysłany: 20 lipca 2015, 17:36

Cytuj  /     /  Zgłoś
    nawet dzisiaj czytałam, że to do końca nie jest zbadane - ani wysoki poziom nie gwarantuje, ze wszystko będzie ok, ani to, ze niski to od razu źle. Także trzymamy kciuki i wierzymy, ze będzie ok

ciri22 lubi tę wiadomość

Mama od 03.2010, czas na drugie
    Tadek i Władek w jednym stali domku...
    2r8rqps6ohlhosuf.png
    Szanse jedne na milion - rzekła- spełniają się w dziewięciu przypadkach na dziesięć.
  • Baronowa_83 Autorytet

Wysłany: 20 lipca 2015, 17:37

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Niunqa wrote:
    Helouuuł!!!

Donoszę, że nie dostałam takiej zjebki jak myślałam. Szefowa mnie ciepło przyjęła i znów mam dużo pracy. Ale z rana się ostro wkurzyłam, bo miałam ostatni test i postanowiłam, że nasikam i kij z tym - co ma być, to będzie. I to było kompletnie zbędne, bo miałam NIE ROBIĆ! Jak zwykle jestem niecierpliwa..

Kuffa jak tak to wychodziło jakieś gówno rozmazane, a kiedy miałam OSTATNI....grrr

Na betę nie mam jak iść bo pracuje i nie bardzo mogę się teraz zwalniać. Dopiero w sobotę...
    hmm, cień jest. trzymam kciuki

Mama od 03.2010, czas na drugie
    Tadek i Władek w jednym stali domku...
    2r8rqps6ohlhosuf.png
    Szanse jedne na milion - rzekła- spełniają się w dziewięciu przypadkach na dziesięć.
  • Martka89 Autorytet

Wysłany: 20 lipca 2015, 17:41

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Właśnie nie mam plamień, tylko przestały mnie bolećcycki i zaczęły sięskurczowe bóle jak na okres...beta 3300 a progesteron z 19.5 w ciągu tygodnia spadł do 10.6. Mam dziś wizytę u innego dra.. łzy same lecą mi ze strachu...:(

w4sqyx8dc6bykj5r.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 20 lipca 2015, 17:43

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Nie zalamuj sie. Jesli to kwestia tylko progestronu to lezec lezec i jeszcze raz lezec zero stresu, najlepiej wez wolne na jakis tydzien :) I bedzie dobrze. A cyck moga raz bolec raz nie, wiec nie ma stresu :*

• Klaudia N. Autorytet

Wysłany: 20 lipca 2015, 18:18

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Zuz_anna wrote:
    lekarz rodzinny może Ci przepisać euthyrox:) zrób sobie tsh w sierpniu to będziesz wiedziała czy działać:) a powiedziała Ci, jakie tsh będzie jej zdaniem zielonym światłem do starań?
    No i ft 4 też zbadaj, to bardzo ważne.

Mimo wszystko tak jak CI pisałam-lepiej chuchać na zimne, bez pewnych wyników starania są ryzykowne.

powiedziala ze 2,5 max... ja bym wolala zaczac ponizej 2

alicjaaaa lubi tę wiadomość

beta 16dpo 477 18dpo 899 LAURA <3
    5.10.16 6t6d <3 136/min 1cm <3 2.11.16 10t6d <3 169/min 4,8cm <3 8.11 5,9 cm 161/min,
    <3 <3 <3 <3 <3 eKzyp1.png <3 <3 <3 <3 <3
  • alicjaaaa Autorytet

Wysłany: 20 lipca 2015, 18:25

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Niunqa wrote:
    Helouuuł!!!

Niunqa, trzymam kciuki! Widać nadzieję :)

Martka, ja się na progesteronie nie znam, ale skoro dziewczyny mówią, że nie jest źle, to leć do lekarza po duphaston i nie stresuj dziecka.

Morella dokonałaś żywota po tej imprezie? :P

n59yhdgewtde5zot.png
    2fwacsqvfijbsbkh.png
  • monilia84 Autorytet

Wysłany: 20 lipca 2015, 18:40

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Niunqa jest cień cienia zaciskam kciukasy :)

f2wlj44jk32wmpis.png
    Wikusia Aniołek 26.02.2015 [*] 27tc
    iv09cwa1ldduj806.png
  • Klaudia N. Autorytet

Wysłany: 20 lipca 2015, 18:48

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Niunqa kurcze bete chcemy! :)

beta 16dpo 477 18dpo 899 LAURA <3
    5.10.16 6t6d <3 136/min 1cm <3 2.11.16 10t6d <3 169/min 4,8cm <3 8.11 5,9 cm 161/min,
    <3 <3 <3 <3 <3 eKzyp1.png <3 <3 <3 <3 <3
  • Martka89 Autorytet

Wysłany: 20 lipca 2015, 19:16

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Zbieram się do gina! Pomyślcie o mnie ciepło...:(

w4sqyx8dc6bykj5r.png
  • Fiona88 Autorytet

Wysłany: 20 lipca 2015, 19:20

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Martka89 wrote:

Martka musi byc dobrze... Dostaniesz leki i progesteron sie podwyzszy.

w4sqe6hh7rnaypc5.png[/url]
  • nick nieaktualny

Wysłany: 20 lipca 2015, 20:11

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Martka89 wrote:

Daj znać koniecznie!!!

Ja betę mogę zrobić dopiero w sobotę, a okres powinnam dostać śr albo czw, i jakieś dziwne przeczucie mnie nie opuszcza, że jednak dostanę. Może to brak wiary nie wiem. Dziś mnie zgaga nie opuszcza i chyba niepotrzebnie się nakręcam. Poza tym zrywam się w nocy, bo ciągle śnią mi się głupoty.

• nick nieaktualny

Wysłany: 20 lipca 2015, 20:13

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ja miałam to samo czekajac na termin @ Poczekasz zobaczysz a my bedziemy Trzymac kciuki :* ale jak nie przyjdzie to koniecznie beta i progesteron kochana noo i leki zmieniamy :D

• nick nieaktualny

Wysłany: 20 lipca 2015, 20:26

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Hejo! Zyje zyje;)
    Niunqa, jest cień. Trzymam kciuki mocno!
    Kurcze, mam lekki zapierdziel. Siedze w kuchni i robię sloiczki dla malza, zeby mial polskie jadlo na niemieckiej ziemi;)
    Martka! Nie stresuj sie. Bedzie dobrze:)

‹‹ 320 321 322 323 324 ››
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Nowości i innowacyjne algorytmy sztucznej inteligencji wdrożone w aplikacji OvuFriend

Przeczytaj o nowościach, które właśnie wdrożyliśmy w aplikacji OvuFriend! Są to wyniki naszych ponad dwuletnich prac badawczo-rozwojowych, w które byli zaangażowani najlepsi eksperci medyczni i naukowcy od analizy danych i algorytmów sztucznej inteligencji w Polsce. Projekt otrzymał również wsparcie od Narodowego Centrum Badań i Rozwoju oraz Google for Startups. Co to oznacza dla użytkowniczek OvuFriend? Przeczytaj więcej. 

CZYTAJ WIĘCEJ

Ciąża po 40 - jak zwiększyć szanse na zajście w ciążę

Czy starania o ciążę po 40 roku życia różnią się? Na co zwrócić uwagę i jak zwiększyć swoje szanse? Przeczytaj 5 sprawdzonych sposobów na zwiększenie szans na zajście w ciążę po 40 roku życia. 

CZYTAJ WIĘCEJ

100% nauki, czyli badania i rozwój w OvuFriend!

OvuFriend to jedna z nielicznych aplikacji na rynku, których działanie opiera się na wieloletnich pracach badawczo-rozwojowych, a jej skuteczność została potwierdzona badaniami naukowymi. Od 10 lat najlepszej klasy naukowcy i lekarze pracują nad tym, aby OvuFriend z najwyższą wiarygodnością analizowało cykl miesiączkowy, wyznaczało dni płodne, owulację i miesiączkę. W rezultacie wielu badań naukowych system OvuFriend uczy się płodności każdej kobiety, jej indywidualnych cech, trendów i zależności w cyklu. 

CZYTAJ WIĘCEJ