Partner Akcji

AKCJA "SUPLEMENTY Z SENSEM"

Suplementacja w ciąży a wytyczne ekspertów. Poznaj kluczowe składniki dla mamy i dziecka 👇
SPRAWDŹ
Partner Akcji

DHA z alg czy ryb? Sprawdzamy, dlaczego DHA z alg zyskuje na popularności wśród przyszłych mam.
SPRAWDŹ
Partner Akcji

Przytłoczona zbyt wieloma zaleceniami?
Poznaj 7 składników rekomendowanych przez ginekologów w jednej formule👌
SPRAWDŹ
Partner Akcji

Przytłoczona zbyt wieloma zaleceniami?
Poznaj 7 składników rekomendowanych przez ginekologów w jednej formule👌
SPRAWDŹ
X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum W oczekiwaniu na testowanie Ostatni podmuch wiosny-test czerwiec, lipiec, sierpien.
Odpowiedz

Ostatni podmuch wiosny-test czerwiec, lipiec, sierpien.

Oceń ten wątek:
  • nick nieaktualny

Wysłany: 20 lipca 2015, 17:10

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Po siemieniu mnie mdli. Ale owsianke ze sliwkami jadam i nic... Umniedwa dni takie dwa dni yaki j kicha.

• nick nieaktualny

Wysłany: 20 lipca 2015, 17:15

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Helouuuł!!!

Donoszę, że nie dostałam takiej zjebki jak myślałam. Szefowa mnie ciepło przyjęła i znów mam dużo pracy. Ale z rana się ostro wkurzyłam, bo miałam ostatni test i postanowiłam, że nasikam i kij z tym - co ma być, to będzie. I to było kompletnie zbędne, bo miałam NIE ROBIĆ! Jak zwykle jestem niecierpliwa..

Kuffa jak tak to wychodziło jakieś gówno rozmazane, a kiedy miałam OSTATNI....grrr

http://naforum.zapodaj.net/thumbs/5d67a8ad65a6.jpg

I wydaje mi się, że coś tam urosło od poprzedniego..
    Na betę nie mam jak iść bo pracuje i nie bardzo mogę się teraz zwalniać. Dopiero w sobotę...

Wiadomość wyedytowana przez autora: 20 lipca 2015, 17:17

KASIAG24 lubi tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 20 lipca 2015, 17:17

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Niunqa co ma byc to bedzie i dalej trzymam kciuki ale lec na bete jak dasz rade ;D

• arien Autorytet

Wysłany: 20 lipca 2015, 17:18

Cytuj  /     /  Zgłoś
    jak dla mnie to tam sie groszek mości :)

kofeinka lubi tę wiadomość

o1483e5e2gt7h77w.png
  • Martka89 Autorytet

Wysłany: 20 lipca 2015, 17:19

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Odebrałam mój wczorajszy wynik progesteronu: 10.6 ng/ml, dostałam natychmiast 3x1 duphaston :( myślicie że uratuję jeszcze tą ciążę ? :(:(

w4sqyx8dc6bykj5r.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 20 lipca 2015, 17:20

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Tak:) nie martw sie :) jesli beta nie zaczela spadac to znaczy ze dziecko sie rozwija.

• nick nieaktualny

Wysłany: 20 lipca 2015, 17:27

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Martka89 wrote:
    Odebrałam mój wczorajszy wynik progesteronu: 10.6 ng/ml, dostałam natychmiast 3x1 duphaston :( myślicie że uratuję jeszcze tą ciążę ? :(:(

Uważam, że TAK. Obserwuj tylko, czy nie ma plamień :)

nick nieaktualny lubi tę wiadomość

• Baronowa_83 Autorytet

Wysłany: 20 lipca 2015, 17:36

Cytuj  /     /  Zgłoś
    nawet dzisiaj czytałam, że to do końca nie jest zbadane - ani wysoki poziom nie gwarantuje, ze wszystko będzie ok, ani to, ze niski to od razu źle. Także trzymamy kciuki i wierzymy, ze będzie ok

nick nieaktualny lubi tę wiadomość

Mama od 03.2010, czas na drugie
    Tadek i Władek w jednym stali domku...
    2r8rqps6ohlhosuf.png
    Szanse jedne na milion - rzekła- spełniają się w dziewięciu przypadkach na dziesięć.
  • Baronowa_83 Autorytet

Wysłany: 20 lipca 2015, 17:37

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Niunqa wrote:
    Helouuuł!!!

Donoszę, że nie dostałam takiej zjebki jak myślałam. Szefowa mnie ciepło przyjęła i znów mam dużo pracy. Ale z rana się ostro wkurzyłam, bo miałam ostatni test i postanowiłam, że nasikam i kij z tym - co ma być, to będzie. I to było kompletnie zbędne, bo miałam NIE ROBIĆ! Jak zwykle jestem niecierpliwa..

Kuffa jak tak to wychodziło jakieś gówno rozmazane, a kiedy miałam OSTATNI....grrr

Na betę nie mam jak iść bo pracuje i nie bardzo mogę się teraz zwalniać. Dopiero w sobotę...
    hmm, cień jest. trzymam kciuki

Mama od 03.2010, czas na drugie
    Tadek i Władek w jednym stali domku...
    2r8rqps6ohlhosuf.png
    Szanse jedne na milion - rzekła- spełniają się w dziewięciu przypadkach na dziesięć.
  • Martka89 Autorytet

Wysłany: 20 lipca 2015, 17:41

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Właśnie nie mam plamień, tylko przestały mnie bolećcycki i zaczęły sięskurczowe bóle jak na okres...beta 3300 a progesteron z 19.5 w ciągu tygodnia spadł do 10.6. Mam dziś wizytę u innego dra.. łzy same lecą mi ze strachu...:(

w4sqyx8dc6bykj5r.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 20 lipca 2015, 17:43

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Nie zalamuj sie. Jesli to kwestia tylko progestronu to lezec lezec i jeszcze raz lezec zero stresu, najlepiej wez wolne na jakis tydzien :) I bedzie dobrze. A cyck moga raz bolec raz nie, wiec nie ma stresu :*

• Klaudia N. Autorytet

Wysłany: 20 lipca 2015, 18:18

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Zuz_anna wrote:
    lekarz rodzinny może Ci przepisać euthyrox:) zrób sobie tsh w sierpniu to będziesz wiedziała czy działać:) a powiedziała Ci, jakie tsh będzie jej zdaniem zielonym światłem do starań?
    No i ft 4 też zbadaj, to bardzo ważne.

Mimo wszystko tak jak CI pisałam-lepiej chuchać na zimne, bez pewnych wyników starania są ryzykowne.

powiedziala ze 2,5 max... ja bym wolala zaczac ponizej 2

alicjaaaa lubi tę wiadomość

beta 16dpo 477 18dpo 899 LAURA <3
    5.10.16 6t6d <3 136/min 1cm <3 2.11.16 10t6d <3 169/min 4,8cm <3 8.11 5,9 cm 161/min,
    <3 <3 <3 <3 <3 eKzyp1.png <3 <3 <3 <3 <3
  • alicjaaaa Autorytet

Wysłany: 20 lipca 2015, 18:25

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Niunqa wrote:
    Helouuuł!!!

Niunqa, trzymam kciuki! Widać nadzieję :)

Martka, ja się na progesteronie nie znam, ale skoro dziewczyny mówią, że nie jest źle, to leć do lekarza po duphaston i nie stresuj dziecka.

Morella dokonałaś żywota po tej imprezie? :P

n59yhdgewtde5zot.png
    2fwacsqvfijbsbkh.png
  • monilia84 Autorytet

Wysłany: 20 lipca 2015, 18:40

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Niunqa jest cień cienia zaciskam kciukasy :)

f2wlj44jk32wmpis.png
    Wikusia Aniołek 26.02.2015 [*] 27tc
    iv09cwa1ldduj806.png
  • Klaudia N. Autorytet

Wysłany: 20 lipca 2015, 18:48

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Niunqa kurcze bete chcemy! :)

beta 16dpo 477 18dpo 899 LAURA <3
    5.10.16 6t6d <3 136/min 1cm <3 2.11.16 10t6d <3 169/min 4,8cm <3 8.11 5,9 cm 161/min,
    <3 <3 <3 <3 <3 eKzyp1.png <3 <3 <3 <3 <3
  • Martka89 Autorytet

Wysłany: 20 lipca 2015, 19:16

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Zbieram się do gina! Pomyślcie o mnie ciepło...:(

w4sqyx8dc6bykj5r.png
  • Fiona88 Autorytet

Wysłany: 20 lipca 2015, 19:20

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Martka89 wrote:

Martka musi byc dobrze... Dostaniesz leki i progesteron sie podwyzszy.

w4sqe6hh7rnaypc5.png[/url]
  • nick nieaktualny

Wysłany: 20 lipca 2015, 20:11

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Martka89 wrote:

Daj znać koniecznie!!!

Ja betę mogę zrobić dopiero w sobotę, a okres powinnam dostać śr albo czw, i jakieś dziwne przeczucie mnie nie opuszcza, że jednak dostanę. Może to brak wiary nie wiem. Dziś mnie zgaga nie opuszcza i chyba niepotrzebnie się nakręcam. Poza tym zrywam się w nocy, bo ciągle śnią mi się głupoty.

• nick nieaktualny

Wysłany: 20 lipca 2015, 20:13

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ja miałam to samo czekajac na termin @ Poczekasz zobaczysz a my bedziemy Trzymac kciuki :* ale jak nie przyjdzie to koniecznie beta i progesteron kochana noo i leki zmieniamy :D

• nick nieaktualny

Wysłany: 20 lipca 2015, 20:26

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Hejo! Zyje zyje;)
    Niunqa, jest cień. Trzymam kciuki mocno!
    Kurcze, mam lekki zapierdziel. Siedze w kuchni i robię sloiczki dla malza, zeby mial polskie jadlo na niemieckiej ziemi;)
    Martka! Nie stresuj sie. Bedzie dobrze:)

‹‹ 320 321 322 323 324 ››
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Jak przygotować się do ciąży i czy na pewno warto?

Czy zastanawiałaś się nad tym czy powinnaś jakoś szczególnie przygotować się do ciąży? Może odwiedzić lekarza, zmienić dietę lub styl życia? Tylko po co…tyle kobiet tego nie robi i zachodzi w ciążę?! Jednak eksperci są zgodni - kobiety, które świadomie planują swoją ciążę i przygotowują się do niej, w większości przypadków łatwiej w nią zachodzą i ich ciąża jest zdrowsza i częściej przebiega prawidłowo. Przeczytaj zatem co możesz zrobić, żeby bardziej świadomie i szczęśliwie wejść w macierzyństwo. 

CZYTAJ WIĘCEJ

Kwasy Omega-3 - ważny składnik w diecie przyszłej mamy

Kwasy omega-3 są bardzo istotnym składnikiem w diecie, o którym warto pomyśleć już na etapie starań o dziecko. Idealnie, aby po konsultacji z lekarzem, suplementować kwasy już od pierwszych dni ciąży. Dlaczego są takie ważne? Jaką pełnią rolę? Jak wybrać odpowiedni suplement? 

CZYTAJ WIĘCEJ

6 składników, które mogą wesprzeć Twoją płodność i zwiększyć szanse na zajście w ciążę!

Dowiedz się, które składniki są ważne i istotne w kontekście płodności. Jakie produkty mogą zwiększać szanse na zajście w ciążę i tym samym przyśpieszać starania o dziecko? Poznaj proste i sprawdzone przepisy na zastosowanie 6 składników wspierających płodność!

CZYTAJ WIĘCEJ