Ostatni podmuch wiosny-test czerwiec, lipiec, sierpien.
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyHelouuuł!!!
Donoszę, że nie dostałam takiej zjebki jak myślałam. Szefowa mnie ciepło przyjęła i znów mam dużo pracy. Ale z rana się ostro wkurzyłam, bo miałam ostatni test i postanowiłam, że nasikam i kij z tym - co ma być, to będzie. I to było kompletnie zbędne, bo miałam NIE ROBIĆ! Jak zwykle jestem niecierpliwa..
Kuffa jak tak to wychodziło jakieś gówno rozmazane, a kiedy miałam OSTATNI....grrr
http://naforum.zapodaj.net/thumbs/5d67a8ad65a6.jpg
I wydaje mi się, że coś tam urosło od poprzedniego..
Na betę nie mam jak iść bo pracuje i nie bardzo mogę się teraz zwalniać. Dopiero w sobotę...
Wiadomość wyedytowana przez autora: 20 lipca 2015, 17:17
KASIAG24 lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nawet dzisiaj czytałam, że to do końca nie jest zbadane - ani wysoki poziom nie gwarantuje, ze wszystko będzie ok, ani to, ze niski to od razu źle. Także trzymamy kciuki i wierzymy, ze będzie ok
ciri22 lubi tę wiadomość
-
Niunqa wrote:Helouuuł!!!
Donoszę, że nie dostałam takiej zjebki jak myślałam. Szefowa mnie ciepło przyjęła i znów mam dużo pracy. Ale z rana się ostro wkurzyłam, bo miałam ostatni test i postanowiłam, że nasikam i kij z tym - co ma być, to będzie. I to było kompletnie zbędne, bo miałam NIE ROBIĆ! Jak zwykle jestem niecierpliwa..
Kuffa jak tak to wychodziło jakieś gówno rozmazane, a kiedy miałam OSTATNI....grrr
Na betę nie mam jak iść bo pracuje i nie bardzo mogę się teraz zwalniać. Dopiero w sobotę... -
nick nieaktualny
-
Zuz_anna wrote:lekarz rodzinny może Ci przepisać euthyrox:) zrób sobie tsh w sierpniu to będziesz wiedziała czy działać a powiedziała Ci, jakie tsh będzie jej zdaniem zielonym światłem do starań?
No i ft 4 też zbadaj, to bardzo ważne.
Mimo wszystko tak jak CI pisałam-lepiej chuchać na zimne, bez pewnych wyników starania są ryzykowne.
powiedziala ze 2,5 max... ja bym wolala zaczac ponizej 2alicjaaaa lubi tę wiadomość
-
Niunqa wrote:Helouuuł!!!
Na betę nie mam jak iść bo pracuje i nie bardzo mogę się teraz zwalniać. Dopiero w sobotę...
Niunqa, trzymam kciuki! Widać nadzieję
Martka, ja się na progesteronie nie znam, ale skoro dziewczyny mówią, że nie jest źle, to leć do lekarza po duphaston i nie stresuj dziecka.
Morella dokonałaś żywota po tej imprezie?
-
nick nieaktualnyMartka89 wrote:Zbieram się do gina! Pomyślcie o mnie ciepło...
Daj znać koniecznie!!!
Ja betę mogę zrobić dopiero w sobotę, a okres powinnam dostać śr albo czw, i jakieś dziwne przeczucie mnie nie opuszcza, że jednak dostanę. Może to brak wiary nie wiem. Dziś mnie zgaga nie opuszcza i chyba niepotrzebnie się nakręcam. Poza tym zrywam się w nocy, bo ciągle śnią mi się głupoty. -
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny