Ostatni podmuch wiosny-test czerwiec, lipiec, sierpien.
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
ciri22 wrote:A to badan nie mozesz na wlasna reke zrobic? Czy ze wzgledow finansowych? U Ciebie tylko tsh to problem czy inne hormony tarczycy tez?
moge zrobic tsh na wlasna reke no ale jak zajde w sierpniu to nie bede miala skad wziac lekow bo dr na urlopie. dr powiedziala ze mam ''niedomoge tarczycy'' spowodowana przez ft4 ktorego jest za malo? i dlatego tsh podwyzszone. -
nick nieaktualnyKlaudia N. wrote:moge zrobic tsh na wlasna reke no ale jak zajde w sierpniu to nie bede miala skad wziac lekow bo dr na urlopie. dr powiedziala ze mam ''niedomoge tarczycy'' spowodowana przez ft4 ktorego jest za malo? i dlatego tsh podwyzszone.
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Tak, ciri ma rację. Jeśli to by było samo tsh to pól biedy.
I podziwiam Was za cierpliwość w związku z testowaniem. Ja testowałam jak głupia od 10 dpo a wyszedł pozytyw dopiero 14 dpo Ale ja jestem taka niecierpliwa, że koszmar
Któraś z Was pisała o bólu podbrzusza. Też mnie bolał. Najbardziej dwa dni i dzien przed spodziewaną @. Myślę, że to było zagnieżdzenie, ale wtedy byłam pewna w 100% ze dostanę okres Brzuch pobolewa mnie systematycznie do tej pory. Podobno to normalne, chociaż jak zaczyna pobolewać bardziej to zaczynam się niepokoić. Ale najważniejsze, że nie ma plamień ani nic takiego. Takie boleści brzucha jak na miesiączkę są naturalne bo macica pracuje juz od momentu zagnieżdżenia.
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyBlagam Cie ja ma wszystko na raz a u mnie pracy sa takie kible ze sie nie da nawet wysikac, papieru nawet nie ma... jakas masakra, nosze swoj... i wygladam jak gruba beka...A jeszcze rano mnie sliwka zdenerwowala, bo wsadzilam ja do plecaka i byla spoko a w pracy co ja patrze? PLESN!!! AAAAA
-
Klaudia N. wrote:moge zrobic tsh na wlasna reke no ale jak zajde w sierpniu to nie bede miala skad wziac lekow bo dr na urlopie. dr powiedziala ze mam ''niedomoge tarczycy'' spowodowana przez ft4 ktorego jest za malo? i dlatego tsh podwyzszone.
lekarz rodzinny może Ci przepisać euthyrox:) zrób sobie tsh w sierpniu to będziesz wiedziała czy działać a powiedziała Ci, jakie tsh będzie jej zdaniem zielonym światłem do starań?
No i ft 4 też zbadaj, to bardzo ważne.
Mimo wszystko tak jak CI pisałam-lepiej chuchać na zimne, bez pewnych wyników starania są ryzykowne.Wiadomość wyedytowana przez autora: 20 lipca 2015, 17:06
-
ciri22 wrote:Ja to za to powaznie sie zastanawiam nad kupnem tych ziol na wzdecia w ciazy i problemy z trawieniem, nie dosc ze albo zaparcia albo biegunka to jeszcze wzdecia... czuje sie mega gruba
dużo ziaren jedz, owsianki z suszonymi śliwkami, siemieniem lnianym. Też może pomóc.