Ostatni podmuch wiosny-test czerwiec, lipiec, sierpien.
-
WIADOMOŚĆ
-
To trzymam kciuki za CiebieDomcia
❤Nadal czekamy na Ciebie słoneczko
Zamrożone nasienie 21.10.2015r.
HSG 16.11.2015r.
Kolejna wizyta u profesora 27.11.2015
Po 6 tygodniach ponowne badanie nasienia po zastrzykach i witaminach. Wyniki znacznie sie poprawiły 8.01.2016r.
17.11.2016r. I IUI
5.02.2017r. II IUI:-(
-
Ja mam plan jutro proga zbadać czy owu byla czy nie. Lekarz twierdzi ze absolutnie jej nie bylo
-
Wczoraj czulam jakby ktos wciaz mnie trzymal za brzych taki spiety i szybko wtedy oddychalam. I raz po raz swedzial mnie.
Mowie do mojego ze fasolcia szuka miejsca w brzychu hihi nie chce krakacDomcia
HSG 16.11.2015r.
Po 6 tygodniach ponowne badanie nasienia po zastrzykach i witaminach. Wyniki znacznie sie poprawiły 8.01.2016r.
17.11.2016r. I IUI
-
Domcia23 wrote:Wczoraj czulam jakby ktos wciaz mnie trzymal za brzych taki spiety i szybko wtedy oddychalam. I raz po raz swedzial mnie.
Mowie do mojego ze fasolcia szuka miejsca w brzychu hihi nie chce krakac
he he he
u mnie ewentualne zapłodnienie/zagnieżdżenie/fasolka to na razie temat tabu... mój nie chce o tym rozmawiać, wiec i ja siedzę cicho. On boi się zapeszać... postanowiłam, że test zrobię jak będzie w pracy i powiem mu dopiero po kilki godzinach
Wiadomość wyedytowana przez autora: 20 lipca 2015, 11:03
-
Wiesz staramy sie nie gadac o tym ale on wie kiedy mam dni plodne i kiedy ewentualnie @ ma przyjsc wiec sam czasami sie pyta czy robilam test.Domcia
HSG 16.11.2015r.
17.11.2016r. I IUI
-
arien wrote:kofeinka, czekam na pozytywny wynik w środę!
A szyjka wysoko twarda ale jakby trochę rozchylona a wczoraj była jeszcze zamknięta
A może jednak @ przyjdzie
Wiadomość wyedytowana przez autora: 20 lipca 2015, 11:18
-
nick nieaktualnyKofeinka bo pojade i Cie zwiarze! Mnie tez niejednokrotnie sie wydawalo ze jest otwarta nawet wtedy co plamilam a lekarz powiedzial ze bardzo pieknie zamknieta. I sluz nie musi byc ja do tej pory nie mam prawie w ogole. Na wkladke nic nie wyplywa. A w srodku prawie ze pustynia pierwszy raz w zyciu. Wiec normalnie dostaniesz lanie. Czekaj do srody i beda dwie kreseczki a ja w nagrode pokarze ci swojego babelka ;p
kofeinka lubi tę wiadomość
-
ciri22 wrote:Kofeinka bo pojade i Cie zwiarze! Mnie tez niejednokrotnie sie wydawalo ze jest otwarta nawet wtedy co plamilam a lekarz powiedzial ze bardzo pieknie zamknieta. I sluz nie musi byc ja do tej pory nie mam prawie w ogole. Na wkladke nic nie wyplywa. A w srodku prawie ze pustynia pierwszy raz w zyciu. Wiec normalnie dostaniesz lanie. Czekaj do srody i beda dwie kreseczki a ja w nagrode pokarze ci swojego babelka ;p
Ciri normalnie jesteś kochana!!! dziękuję za słowa otuchy!! i że mnie doprowadzasz do porządku tak skutecznie! niech no ja Cię ucałuję :*
Jezzzzuuu chyba miłość Ci właśnie wyznałam he he jak się z tym czujesz..??
Testy jednak będę już dziś kupować, bo będę w Rossmanie, a jutro nie bardzo chce mi się jeździć specjalnie.
Wiadomość wyedytowana przez autora: 20 lipca 2015, 11:47
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Domcia23 wrote:Wiesz staramy sie nie gadac o tym ale on wie kiedy mam dni plodne i kiedy ewentualnie @ ma przyjsc wiec sam czasami sie pyta czy robilam test.
moj w ktoryms cyklu, chyba 5tym codziennie pytal jak tam temperatura, czy byla owu, ile juz po owu, kiedy ten test i w ogole... mile to bylo:)kofeinka, Domcia23 lubią tę wiadomość
-
kofeinka wrote:Jak na razie to każda wizyta w toalecie równa się duży stresDomcia
HSG 16.11.2015r.
17.11.2016r. I IUI
-
nick nieaktualnykofeinka wrote:Jak na razie to każda wizyta w toalecie równa się duży stres
-
Ciri wiem ze jestem zbyt nakrecona z ciaza ale mialas takie uczucie jakby ktos cie wciaz trzymal za brzuch taki spiety brzuch ale jak dotykam to jest normalny miekki. Wariuje wiem wiem wiem ale nic nie poradze. Za bardzo chceDomcia
HSG 16.11.2015r.
17.11.2016r. I IUI
-
nick nieaktualnyNic Takiego nie mialam. Znaczy mialam w cyklu w ktorym sie nie udalo byla to zapowiedz @ ktora 2 dni pozniej przyszla. Tez myslam ze to ciaza. Taki bol troche jak po brzuszkasz opasajacy. Moze nie bol ale uczucie.
A Pierwsze silne bole mam dopiero od wczoraj ale to chyba dlatego ze weszlam w 8 tydzien i macica ma prawo sie rozciagac. Sa zdecydowanie wyczuwalne i ale do wytrzymania.