Ostatni podmuch wiosny-test czerwiec, lipiec, sierpien.
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualnyDobry jest a bol jak na @ jest normalny jak bedzie bardzo bolec wez nospe. Ale ogolnie ja mialam w 7 dni po owu 16,14 i lekarz powiedzial ze bardzo dobry i jesli nie zaczne plamic z macicy to bez powodu to nie trzeba powtarzac.
A co do moich plamiec. Nie jezdze na rowerze i nie wracaja, czyli jednak wysilek... Z jednej strony bardzo sie ciesze a z drugiej mi smutno ze calkiem powinnam z tego zrezygnowac -
Baronowa_83 wrote:A ja pozytywny zobaczę za 8 dni:P
Lubię to!! Super nastawienie:)
Dziewczyny nie martwcie się. Na początku często nie ma objawów. Ja oprócz senności nic nie miałam, dopiero w 7 tc mdłości no i dopiero niedawno mnie piersi zaczęły boleć, urosły i widać po brodawkach (zawsze rosną w ciąży). -
Martka, masz dokładnie jak ja. Zdecydowanie bardziej ciążowo czułam sie kiedy sobaczyłam dwie kreski. Ale wydaje mi się, że to raczej kwestia głowy niż czegokolwiek innego. Ja sobie jeszcze wkrecam troche, że przy ostatniej ciąży, przy becie 400 cos tam mialam metaliczny posmak w ustach, teraz go nie mam a beta powinna byc juz znacznie, znacznie wyzsza. Nic tam. Muszę się wstrzymać do wizyty u gina w czwartek.
KASIAG24 lubi tę wiadomość
-
Hej dziewczyny
u mnie cały czas burze w nocy, waliło naokoło a że mieszkam w domku jednorodzinnym, to wszystko strasznie słychać
Dziś pomiar temp. był o 4:00 (a nie jak zwykle o 5:00), bo musiałam wstać do kibelka.
No i temp trochę zjechała w dół.
I uświadomiło mi to, że ja naprawdę nie mam co się napalać na ciąże, bo pewnie znów nic z tego.
Wiadomość wyedytowana przez autora: 19 lipca 2015, 09:10
-
nick nieaktualny
-
ciri22 wrote:Kochana pamietaj ze godzine wczesniej na pewno bedzie nizsza,to jedna rzecz a druga od wykres sie nie zachodzi w ciaze i one nie zawsze ja wskazuja.
Wiec nie nalezy sie na krecac ale tez nie trac nadziei
Brzuch mnie pobolewa jak na @, ćmi mnie raz z lewej raz prawej
Jutro 28dc i już jutro mogę dostać @, bo 28-29 dc to jej termin
-
nick nieaktualny
-
kofeinka wrote:
Kofeinka, 10 głębokich wdechów i czekaj
Może zajmij się dziś czymś, co odwróci Twoją uwagę od myślenia o ciąży?
U mnie piękna pogoda i wybieram się na spacer, bo aż szkoda słońca!
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Do następnego razu:P. Ja jestem po 3 lampkach wina i mi się język lamie
ciri22 lubi tę wiadomość
-
A ja po grilu ale zyje nie pilismy dużo. Corka znajomych jest tak kochana ze sie przy niej rozplywalam i wcale nie chce bardziej byc w ciąży niz wcześniej. Oczywiście sarkazm. Ja chcę naszego dzieciaczka a tymczasem trzeba sie szykowac na owu z zabezpieczeniem tylko od kiedy zacząć? Nieregularne cykle rządzą!
Dobranoc -
nick nieaktualny