X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum W oczekiwaniu na testowanie Ostatni podmuch wiosny-test czerwiec, lipiec, sierpien.
Odpowiedz

Ostatni podmuch wiosny-test czerwiec, lipiec, sierpien.

Oceń ten wątek:
  • Zuz_anna Autorytet

Wysłany: 18 lipca 2015, 14:05

Cytuj  /     /  Zgłoś
    ciri22 wrote:
    Nie przez spoznienie. Obrazilam najwieksza gwiazde naszej firmy ;D

eee to nie powód;)

• nick nieaktualny

Wysłany: 18 lipca 2015, 14:06

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ja mam umowe zlecenie to bez powodu moga mnie wywalic z dnia na dzien.

• nick nieaktualny

Wysłany: 18 lipca 2015, 14:49

Cytuj  /     /  Zgłoś
    No mnie nie, ale zjebe moge dostac a naprawdę mi sie tam podoba i nie chcialabym podpasc.

Bylam sie troche opalac ale goraco jest okrutnie i we lbie mi huczy. Brzuch mi wydelo po raz enty i jestem zmartwiona. Bo w ostatnim czasie zbyt czesto sie to zdarza, tak jak i krencze karku a to byly moje pierwsze symptomy udarow.

Ah... I wczoraj sprzatalam i niechcacy wyrzucilam test. :-( ale maz dziarsko poszedl dzis do apteki i kupil bobotest ;-)
    Ciri co jej powiedzialas?

Wiadomość wyedytowana przez autora: 18 lipca 2015, 14:50

• Olye Koleżanka

Wysłany: 18 lipca 2015, 14:54

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Hej, pierwszy raz w życiu zdarzyło mi się jakieś dziwne plamienie. Na wkładce zauważyłam śluz z jasną krwią, nie było jej dużo, kilka plamek, ale i tak się zdziwiłam, był to 10 dzień cyklu, cykle mam 26-27 dniowe. Co to mogło być?

<3 <3
  • nick nieaktualny

Wysłany: 18 lipca 2015, 14:54

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Spoko moj brzuch to 4 miesiac ciazy... Masakra... Wzdeta jestem mega.. I to dzis i wczoraj orzed wczoraj byl plasciutki brzuch...

• nick nieaktualny

Wysłany: 18 lipca 2015, 14:55

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Olye wrote:
    Hej, pierwszy raz w życiu zdarzyło mi się jakieś dziwne plamienie. Na wkładce zauważyłam śluz z jasną krwią, nie było jej dużo, kilka plamek, ale i tak się zdziwiłam, był to 10 dzień cyklu, cykle mam 26-27 dniowe. Co to mogło być?
    Wszystko. Od implantacji poprzez niedobor progesteronu poprzez zmeczenie.... Doslownie wszystko

• Olye Koleżanka

Wysłany: 18 lipca 2015, 15:00

Cytuj  /     /  Zgłoś
    na implantacje to raczej za wcześnie, nawet nie wiem czy owu już była bo w tym miesiącu odpuściłam mierzenie temp, a właśnie może to jakieś plamienie okołoowulacyjne, no cóż, poczekam zobaczę :)

<3 <3
  • nick nieaktualny

Wysłany: 18 lipca 2015, 15:05

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Sorry bo przeczytalamze 10 dpo a nie 10 dc. ;p to stawiam na plamienie koloowulacyjne albo po prostu jakas ranke sobie zrobilas ;p

• nick nieaktualny

Wysłany: 18 lipca 2015, 16:07

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Blahahah taki midzis brzuch wyskoczyl ze zostalam obsluzona w sklepie bez kolejki ;D

• Domcia23 Ekspertka

Wysłany: 18 lipca 2015, 16:15

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Hej dziewczyny. Zaznaczylam sobie sama owulacje na 20dc tak jakoś czuje ze bylo w ten dzien. Chociaż test owulacyjny wyszedl negatywny ale cos czuje ze byla a test moze mial mala czulosc. Oby tak bylo :-)

Domcia
    ❤Nadal czekamy na Ciebie słoneczko
    Zamrożone nasienie 21.10.2015r.
    HSG 16.11.2015r.
    Kolejna wizyta u profesora 27.11.2015
    Po 6 tygodniach ponowne badanie nasienia po zastrzykach i witaminach. Wyniki znacznie sie poprawiły :-) 8.01.2016r.
    17.11.2016r. I IUI :-(
    5.02.2017r. II IUI:-(
  • Zuz_anna Autorytet

Wysłany: 18 lipca 2015, 16:35

Cytuj  /     /  Zgłoś
    ciri22 wrote:
    Ja mam umowe zlecenie to bez powodu moga mnie wywalic z dnia na dzien.

wiem, ale przecież wiedzieli wszyscy o Twoich staraniach, nie zrobiliby Ci tego?A nie masz ochrony z umową do dnia porodu?

• nick nieaktualny

Wysłany: 18 lipca 2015, 16:54

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Nie. Ja nie mam zadnej ochrony. Fakt ze na nocki nie pracuje to dobra wola pracodawcy. Ale od wywalania jest zupelnie ktos inny niz moj dyrektor jeszcze wyzej postawiony czlowiek ktory uwielbia ludzi zwalniac. Wiec teraz to od niego zalezy

• Martka89 Autorytet

Wysłany: 18 lipca 2015, 17:18

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Hejka! Ciri, jak się czujesz? :) Mija tydzień odkąd zobaczyłam dwie kreski na teście i nadal nie wierzę. Nawet drugi raz nasikałam dziś, żeby sprawdzić czy na pewno ta ciąża jeszcze jest :) Póki co bardzo skąpoobjawowo u mnie, ale krecha na teście purpurowa :)

w4sqyx8dc6bykj5r.png
  • arien Autorytet

Wysłany: 18 lipca 2015, 17:31

Cytuj  /     /  Zgłoś
    hej dziewczyny. Troche mnie u Was nie było, miałam urlop, byłam z rodzina poza miastem. Nie nadrobię Was niestety ale cały czas podczytywałam.
    Ciri, nawet na zleceniu kobieta w ciąży nie ma zadnych praw? Masakra :/
    Martka, u mnie też minął tydzień (wczoraj) i zaczynam sie martwić. Beta wzrastała prawidłowo, ale nie mam zadnych objawów. Dzisiaj nawet cycki mniej mnie bolą. Myślałam, że będą dochodzić nowe a tu nic, cisza. Boję się, że coś jest nie tak, ale z drugiej strony nie chce fundować sobie stresu kolejną betą. Wizytę mam dopiero w czwartek, ale z dnia na dzień czuję się jakbym była mniej w ciaży. Zostało mi tyllko częste sikanie i przez ostatnie 3 dni nie robiłam kupy, ale aktivia pomogła ;)

o1483e5e2gt7h77w.png
  • Martka89 Autorytet

Wysłany: 18 lipca 2015, 17:43

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ja poszłam na bete 2 razy, też jestem panikarą i chciałam jeszcze trzeci raz sprawdzić ale obiecałam sobie że muszę trochę wyluzować bo sobie zaszkodzę :) Zresztą, poszłabym trzeci raz a za dwa dni znów bym myślała: kurde czy przyrasta...?:D

Ja też non stop latam siku, aż strac pomyśleć co będzie jak mi brzuch urośnie :D Na piersiach to tylko mam sutki obolałe przy dotyku. I mam wrażenie, że bardziej ciążowo się czułam tydzień temu, kiedy dowiedziałam się o ciąży niż dziś...

w4sqyx8dc6bykj5r.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 18 lipca 2015, 17:51

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Na zlecenie nic nie ma sie, zadnych praw nawet jak placisz caly zus tak jak ja.

• nick nieaktualny

Wysłany: 18 lipca 2015, 17:53

Cytuj  /     /  Zgłoś
    U mnie w czwartek mija miesiac od pozytywnego testu.

• Baronowa_83 Autorytet

Wysłany: 18 lipca 2015, 18:42

Cytuj  /     /  Zgłoś
    A ja pozytywny zobaczę za 8 dni:P

alicjaaaa, kofeinka, AnnaKliwijska lubią tę wiadomość

Mama od 03.2010, czas na drugie
    Tadek i Władek w jednym stali domku...
    2r8rqps6ohlhosuf.png
    Szanse jedne na milion - rzekła- spełniają się w dziewięciu przypadkach na dziesięć.
  • alicjaaaa Autorytet

Wysłany: 18 lipca 2015, 18:50

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Klaudia N. wrote:
    zaczynaja wczesnie bo upaly pewno:/

A tam upały. Ja uwielbiam taką temperaturę! Bardzo dobrze się wtedy czuję :) No ale ok, nie pracuję na budowie. Chociaż oni tacy wrażliwi, że ledwo chmury zasłonią słońce, to już uciekają, żeby przypadkiem deszcz (którego wcale nie ma) ich nie zmoczył... A ich praca od miesiąca wygląda tak, że gość chodzi sobie po naszym balkonie, pali fajkę, raz na jakiś czas coś przeszoruje, przejdzie się po rusztowaniu tam i z powrotem i znów wraca zapalić kolejnego papierosa.

n59yhdgewtde5zot.png
    2fwacsqvfijbsbkh.png
  • Martka89 Autorytet

Wysłany: 18 lipca 2015, 23:16

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Hej!
    Poratujcie mnie poradą :) Tydzien temu (4tydz 1 dz) Zrobiłam badanie progesteronu i wyszło mi ze mam 19.51 ng/ml. To prawidłowy czy trochę za niski wynik? Nie mam plamień, tylko od 3 dni czuje lekkie skurcze wieczorną porą...

w4sqyx8dc6bykj5r.png
‹‹ 314 315 316 317 318 ››
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Przyczyny niepowodzenia in vitro - jakie?

Procedura in vitro to niekiedy jedyna szansa dla par bezskutecznie starających się o dziecko i walczących z niepłodnością. Choć skuteczność metody jest wysoka, niestety nie zawsze kończy się sukcesem... Jakie są najczęstsze przyczyny niepowodzeń przy IVF?

CZYTAJ WIĘCEJ

Znaczenie jakości męskiego nasienia

Jest wiele czynników, które wpływają na szanse na zajście w ciążę u pary, która marzy o rodzicielstwie. Jednak niewątpliwie wśród najważniejszych jest odpowiednia jakość komórki jajowej i plemników. Wyjaśniamy, dlaczego jakościowe komórki jajowe czasami nie gwarantują sukcesu. Jakie znaczenie odgrywa jakość męskiego nasienia? Jak wygląda diagnostyka i leczenie?

CZYTAJ WIĘCEJ

Jak zadbać o spokój i relaks w czasie ciąży. Praktyczne porady dla przyszłych mam.

Bycie matką to jedno z najważniejszych i najwspanialszych przeżyć, jakie doświadcza każda kobieta, która rodzi dziecko. Przyjemne i sielskie chwile spędzone z pociechą poprzedza czas nie zawsze spokojnego oczekiwania na poród. W czasie ciąży często jesteśmy tak samo szczęśliwe, jak i zestresowane, a to sprawia, że warto pomyśleć o sobie w kontekście relaksu i odpoczynku. W jaki sposób uprzyjemnić sobie czas oczekiwania na dziecko? Czy ciążowe dolegliwości można jakoś zminimalizować i poddać się domowemu SPA? Oczywiście, że tak. Za chwilę podpowiemy Ci, jak to zrobić skutecznie i bez wielkich przygotowań!

CZYTAJ WIĘCEJ