Ostatni podmuch wiosny-test czerwiec, lipiec, sierpien.
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyNo mnie nie, ale zjebe moge dostac a naprawdę mi sie tam podoba i nie chcialabym podpasc.
Bylam sie troche opalac ale goraco jest okrutnie i we lbie mi huczy. Brzuch mi wydelo po raz enty i jestem zmartwiona. Bo w ostatnim czasie zbyt czesto sie to zdarza, tak jak i krencze karku a to byly moje pierwsze symptomy udarow.
Ah... I wczoraj sprzatalam i niechcacy wyrzucilam test. ale maz dziarsko poszedl dzis do apteki i kupil bobotest
Ciri co jej powiedzialas?Wiadomość wyedytowana przez autora: 18 lipca 2015, 14:50
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyOlye wrote:Hej, pierwszy raz w życiu zdarzyło mi się jakieś dziwne plamienie. Na wkładce zauważyłam śluz z jasną krwią, nie było jej dużo, kilka plamek, ale i tak się zdziwiłam, był to 10 dzień cyklu, cykle mam 26-27 dniowe. Co to mogło być?
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Hej dziewczyny. Zaznaczylam sobie sama owulacje na 20dc tak jakoś czuje ze bylo w ten dzien. Chociaż test owulacyjny wyszedl negatywny ale cos czuje ze byla a test moze mial mala czulosc. Oby tak byloDomcia
❤Nadal czekamy na Ciebie słoneczko
Zamrożone nasienie 21.10.2015r.
HSG 16.11.2015r.
Kolejna wizyta u profesora 27.11.2015
Po 6 tygodniach ponowne badanie nasienia po zastrzykach i witaminach. Wyniki znacznie sie poprawiły 8.01.2016r.
17.11.2016r. I IUI
5.02.2017r. II IUI:-(
-
nick nieaktualny
-
Hejka! Ciri, jak się czujesz? Mija tydzień odkąd zobaczyłam dwie kreski na teście i nadal nie wierzę. Nawet drugi raz nasikałam dziś, żeby sprawdzić czy na pewno ta ciąża jeszcze jest Póki co bardzo skąpoobjawowo u mnie, ale krecha na teście purpurowa
-
hej dziewczyny. Troche mnie u Was nie było, miałam urlop, byłam z rodzina poza miastem. Nie nadrobię Was niestety ale cały czas podczytywałam.
Ciri, nawet na zleceniu kobieta w ciąży nie ma zadnych praw? Masakra
Martka, u mnie też minął tydzień (wczoraj) i zaczynam sie martwić. Beta wzrastała prawidłowo, ale nie mam zadnych objawów. Dzisiaj nawet cycki mniej mnie bolą. Myślałam, że będą dochodzić nowe a tu nic, cisza. Boję się, że coś jest nie tak, ale z drugiej strony nie chce fundować sobie stresu kolejną betą. Wizytę mam dopiero w czwartek, ale z dnia na dzień czuję się jakbym była mniej w ciaży. Zostało mi tyllko częste sikanie i przez ostatnie 3 dni nie robiłam kupy, ale aktivia pomogła
-
Ja poszłam na bete 2 razy, też jestem panikarą i chciałam jeszcze trzeci raz sprawdzić ale obiecałam sobie że muszę trochę wyluzować bo sobie zaszkodzę Zresztą, poszłabym trzeci raz a za dwa dni znów bym myślała: kurde czy przyrasta...?
Ja też non stop latam siku, aż strac pomyśleć co będzie jak mi brzuch urośnie Na piersiach to tylko mam sutki obolałe przy dotyku. I mam wrażenie, że bardziej ciążowo się czułam tydzień temu, kiedy dowiedziałam się o ciąży niż dziś... -
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Klaudia N. wrote:zaczynaja wczesnie bo upaly pewno:/
A tam upały. Ja uwielbiam taką temperaturę! Bardzo dobrze się wtedy czuję No ale ok, nie pracuję na budowie. Chociaż oni tacy wrażliwi, że ledwo chmury zasłonią słońce, to już uciekają, żeby przypadkiem deszcz (którego wcale nie ma) ich nie zmoczył... A ich praca od miesiąca wygląda tak, że gość chodzi sobie po naszym balkonie, pali fajkę, raz na jakiś czas coś przeszoruje, przejdzie się po rusztowaniu tam i z powrotem i znów wraca zapalić kolejnego papierosa.