Ostatni podmuch wiosny-test czerwiec, lipiec, sierpien.
-
WIADOMOŚĆ
-
Witam serdecznie
ale sobie pospałam dziś... jak budzik o 5:00 trukał na mierzenie temp, to nie wiedziałam o co kaman, taka zaspana byłam.
I choć w nocy wstawałam 6 razy na siku, to momentalnie przysypiałam dalej
A to była noc bez męża - pierwsza taka, bo zawsze były niepszespane.
Pogoda beznadziejna - głowa boli
A z tych fajnych rzeczy to tempka wysoko tak jak wczoraj. Myślicie, że mogę się cieszyć na groszka tak po cichaczu już??
Aaa... no i od wtorku schudłam 2kg ale to pewnie sprawka tego ciągłego sikania
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnykofeinka wrote:Dziewczyny, a bierze któraś z Was może te witaminy...??
http://vitaminplus.pl/vita-min-plus-mama.htmlkofeinka lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
ciri22 wrote:Nie panikuj ale zmiejsz dawke, bo jak za duzo sie lyka to potem organizm sam przestaje przyswajac z pokarmem. Odzwyczaja sie. Ale przez tydzien Ci nic nie bedzie
No to mnie troszkę uspokoiłaś... bo taka posrana ze strachu jestem obym sobie tylko nie zaszkodziła tym bezmyślnym postępowaniem.
Chyba od jutra muszę zostać tylko na witaminach z Olimp, jak myślisz?
-
nick nieaktualnyJa ja w ogole witamin nie bralam tylko kwas foliowy na poczatku. I wiem ze wielu ciezarnym do konca pierwszego trymestru nie przepisuja witamin tylko kwas foliowy, wit B6 na mdlosci i chyba magnez. Szykalam takiej mieszanki i tylko jedna znalazlam ale droga wiec zdecydowalam sie na te.
Jakie wybierzesz nie ma znaczenie, ale witaminy z olimpu maja bardzo przystepna cene
Wiesz witam raczej nie przedawkujesz ale nie zaleca sie lykania garsci poniewaz tak jak mowilam organizm moze sie rozleniwic, a chodzi o to zeby czerpac jak najwiecej z tego co jemykofeinka lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
Niunqa wrote:Jak ja bym założyła sportowy, to bym wygladala jak mężczyzna
Witaj w klubie To był zawsze mój największy kompleks. Zwłaszcza w okresie dojrzewania, bo teraz jakoś już mniej mnie to rusza
Baronowa, ja coś czuję, że w tym cyklu jeszcze zaskoczysz i nas i swojego lekarza
Ja wariuje, bo od ponad miesiąca robią remont balkonów i wiercą i tłuką i rozwalają i szorują itd. od 7 rano, a o 10 robią przerwę......
-
A ja pospalam dzisiaj 12 godzin i jest mi cudownie Do tego w nocy deszcze i burza.
Az mi sie tempki mierzyc nie chcialo i przez sen wszystko robilam
Ogorki malosolne dzis bedziemy robic. Kocham je miloscia ogromna, tak jak i kiszone.
A tak w ogole to ja mam swoje ogorki, pomidorki i wiele innych
Ciri, a za co chca Cie wywalic??[/url] -
nick nieaktualny
-
kofeinka wrote:Witam serdecznie
ale sobie pospałam dziś... jak budzik o 5:00 trukał na mierzenie temp, to nie wiedziałam o co kaman, taka zaspana byłam.
I choć w nocy wstawałam 6 razy na siku, to momentalnie przysypiałam dalej
A to była noc bez męża - pierwsza taka, bo zawsze były niepszespane.
Pogoda beznadziejna - głowa boli
A z tych fajnych rzeczy to tempka wysoko tak jak wczoraj. Myślicie, że mogę się cieszyć na groszka tak po cichaczu już??
Aaa... no i od wtorku schudłam 2kg ale to pewnie sprawka tego ciągłego sikania
Kofeinko częste sikanie nie jest koniecznie objawem ciąży. Ja np. w ciąży jestem, a nie sikam często;) Teraz upały dużo się pije, to i dużo sika;) Czekaj kochana spokojnie, bo naprawdę co miesiąc się nakręcasz a potem rozczarowanie:(Wiadomość wyedytowana przez autora: 18 lipca 2015, 14:06