Ostatni podmuch wiosny-test czerwiec, lipiec, sierpien.
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyNiunqa wrote:Hah
Homocysteina odpowiada u mnie za niszczenie naczyń krwionośnych i doprowadza do udarów . MTHFR to gen, który może powodować poronienia nawykowe.
Uwielbiam ogórki małosolne!!!! Ukisiłam swoje ostatnioalicjaaaa lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualnyalicjaaaa wrote:A no trzeci dzień małpiszona, więc już się kończy powoli. Nie wiem, czy zamawiać testy owu Zostało mi 5. Aktualnie, od dnia okresu mam wylane na ciążę, jakaś obojętność mnie ogarnęła w tym temacie
To jestes cyklem trzy dni młodsza ode mnie;)
Ja tez mam wylane.alicjaaaa lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyAmidala, opiekują się mną neurolodzy z Instytutu na Sobieskiego w Warszawie i hematolodzy z Instytutu Hematologii. Dostaję Acencumarol, bo dla mnie Acard jest za słaby i kwas foliowy 15 mg, bo ten zwykły też zaniemógł . Łykam też z Solgara "Modulatory Homocysteiny".
Ciri, może dam ci moją książkę do poczytania? Dużo prostszy język
Gruczoły mlekowe teraz więcej pracująWiadomość wyedytowana przez autora: 17 lipca 2015, 21:04
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyMorella wrote:Kurde, nie wiem...usg cyckow robilas w ohole?
-
nick nieaktualnyNiunqa wrote:OMG Ciri hehheh.
Niektórym kobietom nawet "siara" leci stosunkowo szybko. To sprawa indywidualna.
a wiecie ze jak facet odpowiedno czesto i dlugo ssie sutki to po kilku miesiacach moze pojawic sie mleko? -
ciri22 wrote:Na mnie za wczesnie nie zlecaja tak mlodym ale robie samokontrole i zawsze czysto i ladnie. Choc moja mama ma problemy ale to po porodzie a konkretnie po odstawianiu od piersi jej sie zaczelo, nie wiem czy to dziedziczne..
-
Ciri jest to możliwe, kilka moich koleżanek miało siarę bardzo wcześnie. Jedna w ogóle po tym poznała,że jest w ciąży:)
Ja z kolei w poprzedniej ciąży nic- ani kropelki. Po cc też nic, dopiero po dwóch dniach napłynęło i tak karmiłam bez żadnych problemów przez 13 miesięcy. I jak odstawiłam tak też szybko przestało leciec, nie musiałam nic na to brać, tak po prostu.
Więc jak dla mnie ten okres karmienia był bajką.
Ojjjj bardzo bym chciała,żeby i teraz tak było:) Póki co nic się nie dzieje, nawet piersi niewiele urosły;) -
nick nieaktualnyJa to ciągle zaglądam do słoika czy to JUŻ
Dziś byłam grzeczna - zielony ogórek + pomidor + pasztet Dziadunia i świeża bułeczka.
Ostatnio mnie wzięło też na serki wiejskie z truskawkami Piątnica.
Jutro sobota i mam nadzieję, że namówię męża na zrobienie tarty z owocami. Bo obiad wyjątkowo robię Ja.kofeinka lubi tę wiadomość