Ostatni podmuch wiosny-test czerwiec, lipiec, sierpien.
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
ciri22 wrote:To nie sikaj wczesniej niz we wtorek bo jesli dzis bylo zagniezdzenie to dopiero za 48 godzin najwczesnie beta bedzie wykrywalna w krwi, a radze w srode dla pewnosci i spokoju ducha sikac czyli tak jak mowilam w dniu mojego USG
Tak też zrobię sikać wcześniej nie mam zamiaru, bo nawet testu nie mam kupionego - bałam się go kupić
Razem czekamy do 22-go
Ty pochwalisz sie zdjęciem swojego pięknego kropka, a ja jak dobrze pójdzie zdjęciem pozytywnego testu
Wiadomość wyedytowana przez autora: 17 lipca 2015, 18:14
-
a dlaczego? nie dajmy sie zwariowac! z reszta ginekolog jednej z dziewczyn na forum powiedziala ze alko (oczywiscie nie 0,5 l wodki np) pomaga w zagniezdzeniu, nie wiem o ukrwienie chodzi czy cos
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
ciri22 wrote:To ja mowilam ze mam taka teorie a inne sie zgodzily bo te co pija alko po owulacji szybciej zachodza
no Ty tez cos wspominalas ale Moriskowi chyba tak ginekolog mowila:) -
nick nieaktualny
-
kofeinka wrote:Ja sobie nie żałowałam winka i piwka podczas pobytu nad morzem (czyli okres okołoowulacyjny)
A teraz to nawet na to piwo nie mam ochoty... za to musztardę wpierdzielam od kilku dni
a to akurat niedobrze, bo podobno alko pomaga w zapłodnieniu i zagnieżdżeniu:) zwłaszcza winko:)
Spokojnie, czekamy do poniedziałku lub wtorku:) -
nick nieaktualnyHelooułł ponownie
Czytałam posty tej dziewczyny. Nieźle jej pocisnełyście Jak dla mnie to małolata, która ma euforię okrutną i jest mocno niedojrzała. No i niekoniecznie umie się wypowiedzieć
Zakupiłam test Facelle. Jak mnie natchnie to zrobię jutro albo dziś...sama nie wiem. Wszystko było dobrze, dopóki nie odczytałam maila, że pomyliłam się w pracy. Niby człowiek nie jest nieomylny i pracuję dopiero miesiąc, więc się uczę ale mnie to od razu poruszyło i złapałam doła.
Jakby tego było mało, to przewiało mnie i nie za bardzo mogę ruszać barkiem po prawej stronie. Boli mnie jak cholera jasna. Wróciłam do domu i posprzątałam całą chałupę, bo nie było nic zrobione od tygodnia a chciałam mieć spokojny weekend i teraz boli mnie podbrzusze do kitu to wszystko! Idę się dołować! -
nick nieaktualnyHej kobitki. Co tam? Jak tam?Czasu nie mam na nic i nie odrozniam dupy od pasztetowej:/. Masiakra. Pobieznie przelecialam pewne posty na fajnych babeczkach...powiem tak: kryste panie kyryelejson. I tyle. Nie pisze wiecej bo sie wkurwiam.
Lubie ten moment, gdy jestem daleko przed owulka bo jakos zapominam o staraniach;)
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyMorella wrote:Hej kobitki. Co tam? Jak tam?Czasu nie mam na nic i nie odrozniam dupy od pasztetowej:/. Masiakra. Pobieznie przelecialam pewne posty na fajnych babeczkach...powiem tak: kryste panie kyryelejson. I tyle. Nie pisze wiecej bo sie wkurwiam.
Lubie ten moment, gdy jestem daleko przed owulka bo jakos zapominam o staraniach;) -
nick nieaktualny