Ostatni podmuch wiosny-test czerwiec, lipiec, sierpien.
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyWiem o co chodzi, bo ja jak walczylam o seks ze swoim to tez myslalam o tym ze innym po prostu wychodzic od tak.... Ja mialam to szczescie ze szybko sie udalo, ale mnie sie wydaje ze choroby chorobami ale jednak 50% to siedzi w glowie... nie wiem tak ja cos mysle o tym...
-
nick nieaktualny
-
Jeju jak zawsze lubiłam podczytywać Fajne Babeczki (szkoda,że Moriska nie ma:( ) tak teraz chyba zrezygnuję, bo normalnie ciśnienie mi ten ktoś podnosi.
Nie wiem, czy troll, ale kur... jak można pytać dziewczyn, które starają się miesiącami lub latami, czy mają wybrane rzeczy dla bejbika itp.? No trzeba być elementarnie nienormalnym... pisze,że od długiego czasu podczytuje to raczej powinna wiedzieć jakie one mają historie...Marietta lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Ja już sama nie wiem, czy to profil dla żartu, czy bohaterka nie ma jakiegoś lekkiego porażenia mózgowego/ upośledzenia? Coś jest nie w porządku z tą dziewczyną.
A tekst o rozstaniu z powodu bezpłodności to reakcja kogoś totalnie niedojrzałego...
Może bym przełknęła te idiotyzmy, ale jak zaczyna celowo obrażać nieobecnych, scyzoryk się w kieszeni otwiera. -
nick nieaktualnyDokladnie... Szczegolnie ze w ogole widac ze bezmozg... Jej naprawde zastanawiam sie czy w jej wieku tez bylam taka glupia (siedzialam w zwiazku ktory mnie niszczyl od srodka) ale doszlam do wniosku ze nie... Jednak madrzejsza bylam... I wiesz co jest najlepsze? Ze jej sie pewnie szybko uda. Potem on na zostawi itakie jak my na jej utrzymanie bedziemy kase wykladaly... Eh...
-
Racja. Nikomu źle nie życzę, ale to pierwsza dziewczyna na forum, której życzę, żeby w tą ciąże nie zachodziła jednak... Bez znaczenia czy to umysłowe opóźnienie czy niskie IQ, czy dziecięca naiwność, to jest szalenie niebezpieczne rodzić dziecko będąc w takim dziwnym (?) stanie psychicznym... z tego nic dobrego nie wyjdzie, krzywda na całe życie zwłaszcza dla ewentualnego dziecka...
ciri22, KASIAG24, moniqe lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny