X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum W oczekiwaniu na testowanie Ostatni podmuch wiosny-test czerwiec, lipiec, sierpien.
Odpowiedz

Ostatni podmuch wiosny-test czerwiec, lipiec, sierpien.

Oceń ten wątek:
  • Baronowa_83 Autorytet

Wysłany: 17 lipca 2015, 21:19

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Malosolne mam fajne w warzywniaku na rogu. Nie opłaca mi sie robic;)

Mama od 03.2010, czas na drugie
    Tadek i Władek w jednym stali domku...
    2r8rqps6ohlhosuf.png
    Szanse jedne na milion - rzekła- spełniają się w dziewięciu przypadkach na dziesięć.
  • nick nieaktualny

Cytuj  /     /  Zgłoś
    A ja jutro gotuje mocny zurek. Albo rosol. Zeby w niedziele cos bylo na obiad. I jutro kurna zakisze igory bo teraz beda za mna chodzic.

ciri22 lubi tę wiadomość

• nick nieaktualny

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Niektóre kobiety nie mają predyspozycji, albo mają małe sutki. U mnie jest na odwrót. Sutki to ja mam jak 5 złotówki. a cycki jak 10-groszówki :D

Ja na obiad mielony, buraczki i ziemniaczki :D

Wiadomość wyedytowana przez autora: 17 lipca 2015, 21:19

• Klaudia N. Autorytet

Wysłany: 17 lipca 2015, 21:21

Cytuj  /     /  Zgłoś
    ciri z tymi cyckami i mlekiem i ssaniem - padlam :D

ja nie lubie maOsolnych :/

ide walnac piwko z mezem, po tym upale nalezy nam sie ot co! :)

dobranoc, oby zadne dusze nieczyste nie naapadly forum w ciagu nocy!

beta 16dpo 477 18dpo 899 LAURA <3
    5.10.16 6t6d <3 136/min 1cm <3 2.11.16 10t6d <3 169/min 4,8cm <3 8.11 5,9 cm 161/min,
    <3 <3 <3 <3 <3 eKzyp1.png <3 <3 <3 <3 <3
  • Baronowa_83 Autorytet

Wysłany: 17 lipca 2015, 21:24

Cytuj  /     /  Zgłoś
    My może sushi zrobimy

A w ogóle zrobilyscie mi smaka na pasztet. Ale zaraz mi sie niedobrze zrobilo bo nazarlam sie owocow

2r8rqps6ohlhosuf.png
    Szanse jedne na milion - rzekła- spełniają się w dziewięciu przypadkach na dziesięć.
  • nick nieaktualny

Wysłany: 17 lipca 2015, 21:28

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ty to masz w ogóle dziwne połączenia :D

A mi się spać chce :(

• nick nieaktualny

Wysłany: 17 lipca 2015, 21:30

Cytuj  /     /  Zgłoś
    No juz. Juz widze jak daje ssac suty i produkuje jogurt dla chlopa. Nie dosc ze w ramach kobiecosci, krew mnie zalewa, to jeszcze mleko? To moze od razu miod z jakiejs innej partii ciala? :D
    Dziecku owszem, otworze prywatna mleczarnie, ale chlopu nie. On i tak ma inne bajery w pakiecie zwiazkowym:D

• Baronowa_83 Autorytet

Wysłany: 17 lipca 2015, 21:33

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Nie chce cie martwic ale miod masz w uszach:P

kofeinka lubi tę wiadomość

2r8rqps6ohlhosuf.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 17 lipca 2015, 21:35

Cytuj  /     /  Zgłoś
    No to sory. Niech ktos powie, ze kobieta to zlo wcielone. Toz to samo dobro! kobieta mlekiem i miodem plynaca:D i jeszcze truskawkowy tydzien ma w pakiecie;)

• nick nieaktualny

Wysłany: 17 lipca 2015, 22:02

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Baronowaaaa, co ja widze?! Owulacja? Czyli zara testowanie i Minionek bedzie:)

• Baronowa_83 Autorytet

Wysłany: 17 lipca 2015, 22:06

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ano. Owu twierdzi ze byla. Ale miałam w ten dzien gina i twierdzi ze żadnej owu nie ms . Endo 4 mm i trzy rosnace pęcherzyki. Takze zobaczymy jak sie tempka zachowa. Jak jednak okaże sie ze ów byla to musze szukac dalej lekarza;)

2r8rqps6ohlhosuf.png
  • kofeinka Autorytet

Wysłany: 17 lipca 2015, 22:09

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dobrej nocki dziewczyny :)

a0cf84949fb8770cd2baad5f1062db70.png

wac4wpq.png
    4791b234bfe23548b1b3609c7dad346b.png

• nick nieaktualny

Wysłany: 17 lipca 2015, 22:13

Cytuj  /     /  Zgłoś
    A wiecie, mi gin nigdy nie podal grubosci endometrium:/
    Zawsze mowi ze endo sliczniusie, ze owulacja byla, ze cialeczko zolte cacunio i za tydzien testujemy i wracamy po karte ciazy. Akurat.
    Tez trzeba zmienic bo jakies mity ten moj tworzy.

• nick nieaktualny

Wysłany: 18 lipca 2015, 06:21

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Czesc ;D ja juz w drodze do pracy ;( co do cyckow ja to zawsze sredniej wielkosci ale sutki male i brodawki tez ale za to mega reaktywne. Moj G mowi ze nigdy nie spotkal kobiett z takimi sutkami ;p ale podoba mu sie to. U mnie to lekki wiaterek i juz stoja na bacznosc. A zechodze zwykle w stanikach miekkich lub sportowych to to mega widac ;p ale w robocie juz sie przyzwyczili ;)

• nick nieaktualny

Wysłany: 18 lipca 2015, 06:48

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Jak ja bym założyła sportowy, to bym wygladala jak mężczyzna :-P
    Wstalam o 6 rano i jestem wyspana. Tak sie juz przyzwyczailam. Ból szyi i barku bezcenny. Ide do apteki na zakupy.

• nick nieaktualny

Wysłany: 18 lipca 2015, 06:55

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Aaaaa ja sie spoznie do pracy. Wiwat nowe miejsce pracy na zadupiu. Noo ale nic...
    A a ogole witam w kolejnym tygodniu. I nie jezdze na rowerze i jutro minie tydzien bez plamien. Czyli stawiam ze rower jednak

• Baronowa_83 Autorytet

Wysłany: 18 lipca 2015, 07:10

Cytuj  /     /  Zgłoś
    A mi skoczyla temperatura. Skoro lekarz powiedzial ze owu mię bylo to znaczy ze mam owulacje urojoną

2r8rqps6ohlhosuf.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 18 lipca 2015, 07:14

Cytuj  /     /  Zgłoś
    A ja Ci mowie ze ktorys z tych wiekszych pecherzykow mogl pęknąć. Juz Ci mowilam to po wizycie u gina.

• Klaudia N. Autorytet

Wysłany: 18 lipca 2015, 08:49

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dzien dobry. U mnie z rana burza jeden piesek sie boi drugi udaje ze nie ale tez sie boi a na spacer isc trzeba :/

beta 16dpo 477 18dpo 899 LAURA <3
    5.10.16 6t6d <3 136/min 1cm <3 2.11.16 10t6d <3 169/min 4,8cm <3 8.11 5,9 cm 161/min,
    <3 <3 <3 <3 <3 eKzyp1.png <3 <3 <3 <3 <3
  • nick nieaktualny

Wysłany: 18 lipca 2015, 09:00

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Uwielbiam burzę!!! Cudownie mi się wtedy śpi. My mieliśmy sie z J iść opalać ale chmury co chwile nadchodzą, a ja jestem polamana więc odpuszczamy. Mąż ściąga kolejna serię masterchefa po ang zebym sobie przypomniała język ;-)

‹‹ 312 313 314 315 316 ››
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Kalendarz dni płodnych - aplikacja starania o dziecko

Postanowione - rozpoczynacie starania o dziecko. Mija pierwszy, drugi, trzeci miesiąc, a ciąży nie ma. Pojawia się lekki niepokój - co się dzieje? Tak rozpoczyna się historia wielu kobiet z OvuFriend, które używają aplikacji podczas starania o dziecko. Inteligentny kalendarz dni płodnych nie tylko szybko nauczy się Twojej płodności ale również wcześnie wykryje nieprawidłowości. Przeczytaj jak aplikacja pomoże Ci zajść w ciążę!  

CZYTAJ WIĘCEJ

Męska płodność – kiedy warto wykonać badanie nasienia?

Problemy z zajściem w ciążę dotyczą coraz większej liczby par na całym świecie, także w Polsce. Styl życia, stres, zanieczyszczenie środowiska, opóźnianie decyzji o rodzicielstwie – wszystko to wpływa na pogarszające się parametry płodności, również u mężczyzn. W niemal połowie przypadków trudności z płodnością wynikają z czynników męskich. Mimo to temat męskiej płodności wciąż jest marginalizowany, a badanie nasienia – niepotrzebnie kojarzone z czymś wstydliwym. Tymczasem seminogram, czyli analiza nasienia, to podstawowe i bardzo ważne narzędzie diagnostyczne. Sprawdź, kiedy warto je wykonać i co może powiedzieć o Twojej płodności.

CZYTAJ WIĘCEJ

Przyczyny niepowodzenia in vitro - jakie?

Procedura in vitro to niekiedy jedyna szansa dla par bezskutecznie starających się o dziecko i walczących z niepłodnością. Choć skuteczność metody jest wysoka, niestety nie zawsze kończy się sukcesem... Jakie są najczęstsze przyczyny niepowodzeń przy IVF?

CZYTAJ WIĘCEJ