X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum W oczekiwaniu na testowanie Ostatni podmuch wiosny-test czerwiec, lipiec, sierpien.
Odpowiedz

Ostatni podmuch wiosny-test czerwiec, lipiec, sierpien.

Oceń ten wątek:
  • Baronowa_83 Autorytet

Wysłany: 17 lipca 2015, 21:19

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Malosolne mam fajne w warzywniaku na rogu. Nie opłaca mi sie robic;)

Mama od 03.2010, czas na drugie
    Tadek i Władek w jednym stali domku...
    2r8rqps6ohlhosuf.png
    Szanse jedne na milion - rzekła- spełniają się w dziewięciu przypadkach na dziesięć.
  • nick nieaktualny

Cytuj  /     /  Zgłoś
    A ja jutro gotuje mocny zurek. Albo rosol. Zeby w niedziele cos bylo na obiad. I jutro kurna zakisze igory bo teraz beda za mna chodzic.

ciri22 lubi tę wiadomość

• nick nieaktualny

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Niektóre kobiety nie mają predyspozycji, albo mają małe sutki. U mnie jest na odwrót. Sutki to ja mam jak 5 złotówki. a cycki jak 10-groszówki :D

Ja na obiad mielony, buraczki i ziemniaczki :D

Wiadomość wyedytowana przez autora: 17 lipca 2015, 21:19

• Klaudia N. Autorytet

Wysłany: 17 lipca 2015, 21:21

Cytuj  /     /  Zgłoś
    ciri z tymi cyckami i mlekiem i ssaniem - padlam :D

ja nie lubie maOsolnych :/

ide walnac piwko z mezem, po tym upale nalezy nam sie ot co! :)

dobranoc, oby zadne dusze nieczyste nie naapadly forum w ciagu nocy!

beta 16dpo 477 18dpo 899 LAURA <3
    5.10.16 6t6d <3 136/min 1cm <3 2.11.16 10t6d <3 169/min 4,8cm <3 8.11 5,9 cm 161/min,
    <3 <3 <3 <3 <3 eKzyp1.png <3 <3 <3 <3 <3
  • Baronowa_83 Autorytet

Wysłany: 17 lipca 2015, 21:24

Cytuj  /     /  Zgłoś
    My może sushi zrobimy

A w ogóle zrobilyscie mi smaka na pasztet. Ale zaraz mi sie niedobrze zrobilo bo nazarlam sie owocow

2r8rqps6ohlhosuf.png
    Szanse jedne na milion - rzekła- spełniają się w dziewięciu przypadkach na dziesięć.
  • nick nieaktualny

Wysłany: 17 lipca 2015, 21:28

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ty to masz w ogóle dziwne połączenia :D

A mi się spać chce :(

• nick nieaktualny

Wysłany: 17 lipca 2015, 21:30

Cytuj  /     /  Zgłoś
    No juz. Juz widze jak daje ssac suty i produkuje jogurt dla chlopa. Nie dosc ze w ramach kobiecosci, krew mnie zalewa, to jeszcze mleko? To moze od razu miod z jakiejs innej partii ciala? :D
    Dziecku owszem, otworze prywatna mleczarnie, ale chlopu nie. On i tak ma inne bajery w pakiecie zwiazkowym:D

• Baronowa_83 Autorytet

Wysłany: 17 lipca 2015, 21:33

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Nie chce cie martwic ale miod masz w uszach:P

kofeinka lubi tę wiadomość

2r8rqps6ohlhosuf.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 17 lipca 2015, 21:35

Cytuj  /     /  Zgłoś
    No to sory. Niech ktos powie, ze kobieta to zlo wcielone. Toz to samo dobro! kobieta mlekiem i miodem plynaca:D i jeszcze truskawkowy tydzien ma w pakiecie;)

• nick nieaktualny

Wysłany: 17 lipca 2015, 22:02

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Baronowaaaa, co ja widze?! Owulacja? Czyli zara testowanie i Minionek bedzie:)

• Baronowa_83 Autorytet

Wysłany: 17 lipca 2015, 22:06

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ano. Owu twierdzi ze byla. Ale miałam w ten dzien gina i twierdzi ze żadnej owu nie ms . Endo 4 mm i trzy rosnace pęcherzyki. Takze zobaczymy jak sie tempka zachowa. Jak jednak okaże sie ze ów byla to musze szukac dalej lekarza;)

2r8rqps6ohlhosuf.png
  • kofeinka Autorytet

Wysłany: 17 lipca 2015, 22:09

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dobrej nocki dziewczyny :)

a0cf84949fb8770cd2baad5f1062db70.png

wac4wpq.png
    4791b234bfe23548b1b3609c7dad346b.png

• nick nieaktualny

Wysłany: 17 lipca 2015, 22:13

Cytuj  /     /  Zgłoś
    A wiecie, mi gin nigdy nie podal grubosci endometrium:/
    Zawsze mowi ze endo sliczniusie, ze owulacja byla, ze cialeczko zolte cacunio i za tydzien testujemy i wracamy po karte ciazy. Akurat.
    Tez trzeba zmienic bo jakies mity ten moj tworzy.

• nick nieaktualny

Wysłany: 18 lipca 2015, 06:21

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Czesc ;D ja juz w drodze do pracy ;( co do cyckow ja to zawsze sredniej wielkosci ale sutki male i brodawki tez ale za to mega reaktywne. Moj G mowi ze nigdy nie spotkal kobiett z takimi sutkami ;p ale podoba mu sie to. U mnie to lekki wiaterek i juz stoja na bacznosc. A zechodze zwykle w stanikach miekkich lub sportowych to to mega widac ;p ale w robocie juz sie przyzwyczili ;)

• nick nieaktualny

Wysłany: 18 lipca 2015, 06:48

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Jak ja bym założyła sportowy, to bym wygladala jak mężczyzna :-P
    Wstalam o 6 rano i jestem wyspana. Tak sie juz przyzwyczailam. Ból szyi i barku bezcenny. Ide do apteki na zakupy.

• nick nieaktualny

Wysłany: 18 lipca 2015, 06:55

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Aaaaa ja sie spoznie do pracy. Wiwat nowe miejsce pracy na zadupiu. Noo ale nic...
    A a ogole witam w kolejnym tygodniu. I nie jezdze na rowerze i jutro minie tydzien bez plamien. Czyli stawiam ze rower jednak

• Baronowa_83 Autorytet

Wysłany: 18 lipca 2015, 07:10

Cytuj  /     /  Zgłoś
    A mi skoczyla temperatura. Skoro lekarz powiedzial ze owu mię bylo to znaczy ze mam owulacje urojoną

2r8rqps6ohlhosuf.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 18 lipca 2015, 07:14

Cytuj  /     /  Zgłoś
    A ja Ci mowie ze ktorys z tych wiekszych pecherzykow mogl pęknąć. Juz Ci mowilam to po wizycie u gina.

• Klaudia N. Autorytet

Wysłany: 18 lipca 2015, 08:49

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dzien dobry. U mnie z rana burza jeden piesek sie boi drugi udaje ze nie ale tez sie boi a na spacer isc trzeba :/

beta 16dpo 477 18dpo 899 LAURA <3
    5.10.16 6t6d <3 136/min 1cm <3 2.11.16 10t6d <3 169/min 4,8cm <3 8.11 5,9 cm 161/min,
    <3 <3 <3 <3 <3 eKzyp1.png <3 <3 <3 <3 <3
  • nick nieaktualny

Wysłany: 18 lipca 2015, 09:00

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Uwielbiam burzę!!! Cudownie mi się wtedy śpi. My mieliśmy sie z J iść opalać ale chmury co chwile nadchodzą, a ja jestem polamana więc odpuszczamy. Mąż ściąga kolejna serię masterchefa po ang zebym sobie przypomniała język ;-)

‹‹ 312 313 314 315 316 ››
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Dieta Płodności w OvuFriend - jak otrzymać spersonalizowane zalecenia dietetyczne i przepisy na koktajle płodności?

Brak śluzu płodnego, endometrioza, nieregularne cykle, a może PCOS? Dieta Płodności w OvuFriend to spersonalizowane zalecenia dietetyczne i przepisy na koktajle płodności dopasowane idealnie do Ciebie i Twoich dolegliwości! Sprawdź instrukcję krok po kroku, jak otrzymać Dietę Płodności i zwiększyć szanse na zajście w ciążę. 

CZYTAJ WIĘCEJ

Pozytywny test ciążowy i co dalej?

A więc stało się! Zrobiłaś test ciążowy i wynik wyszedł pozytywny. Gratulacje! To co zapewne wiesz na pewno, to fakt, że przed Tobą wiele zmian. Jakie to będą zmiany, czego się teraz spodziewać? Przeczytaj na co powinnaś być gotowa, jak się do tego przygotować i co po kolei powinnaś  zrobić gdy już wiesz, że pod Twoim sercem zagościło nowe życie.

CZYTAJ WIĘCEJ