Ostatni podmuch wiosny-test czerwiec, lipiec, sierpien.
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
ciri z tymi cyckami i mlekiem i ssaniem - padlam
ja nie lubie maOsolnych
ide walnac piwko z mezem, po tym upale nalezy nam sie ot co!
dobranoc, oby zadne dusze nieczyste nie naapadly forum w ciagu nocy! -
My może sushi zrobimy
A w ogóle zrobilyscie mi smaka na pasztet. Ale zaraz mi sie niedobrze zrobilo bo nazarlam sie owocow -
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyNo juz. Juz widze jak daje ssac suty i produkuje jogurt dla chlopa. Nie dosc ze w ramach kobiecosci, krew mnie zalewa, to jeszcze mleko? To moze od razu miod z jakiejs innej partii ciala?
Dziecku owszem, otworze prywatna mleczarnie, ale chlopu nie. On i tak ma inne bajery w pakiecie zwiazkowym:D -
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Ano. Owu twierdzi ze byla. Ale miałam w ten dzien gina i twierdzi ze żadnej owu nie ms . Endo 4 mm i trzy rosnace pęcherzyki. Takze zobaczymy jak sie tempka zachowa. Jak jednak okaże sie ze ów byla to musze szukac dalej lekarza;)
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyCzesc ja juz w drodze do pracy ;( co do cyckow ja to zawsze sredniej wielkosci ale sutki male i brodawki tez ale za to mega reaktywne. Moj G mowi ze nigdy nie spotkal kobiett z takimi sutkami ;p ale podoba mu sie to. U mnie to lekki wiaterek i juz stoja na bacznosc. A zechodze zwykle w stanikach miekkich lub sportowych to to mega widac ;p ale w robocie juz sie przyzwyczili
kofeinka lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
A mi skoczyla temperatura. Skoro lekarz powiedzial ze owu mię bylo to znaczy ze mam owulacje urojoną
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny