Ostatni podmuch wiosny-test czerwiec, lipiec, sierpien.
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyPewnie z koncem roku dopiero bede brala jesli wszystko bedzie ok. do swiat popracuje. chyba ze w pracy beda mi grozic jak do tej pory wyrzuceniem a ze ja mam na umowe zlecenie to w kazdym momencie moga zwolnic.
Hania spoko choc ze wzgledu na moja babcie nie dalabym tak na imie
Wiadomość wyedytowana przez autora: 21 lipca 2015, 19:48
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnynie, przy kompie, dlatego zamierzalam najpierw prawie do porodu pracowac szczegolnie ze mam zleceniowke (ale odprowadzam zus wiec macierzynski, jesli bede zatrudniona do porodu, mi sie nalezy) ale zmienili mi miejsce pracy, mam dwa razy dalej do tego mega duzo chodzenia i na mega zadupiu wiec juz w takiej ciazy duzej bede sie bala az tam jezdzic, zreszta to bedzie zima, slisko wstawac o 5:15 bede musiala i taka tam kicha wiec chyba pojde juz na l4
Wiadomość wyedytowana przez autora: 21 lipca 2015, 20:07
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyA tak wlasnie moglo by byc. taki o zarcik od natury, zobaczymy na razie najgorsza rzecz choroba lokomocyjna zostala po 2 tygodniach opanowana i raczej powraca juz nie w takiej intensywnej formie wiec mam nadzieje ze dozyje do konca trymestru a potem drugi najpiekniejszy a potem juz zima i zwolnienie i dziecko na swiecie. niby tak dlugo ale z drugiej strony to juz miesiac od testu minal tak szybciutko
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnymoja znajoma wlasnie tez (rodzi pod koniec wrzesnia) rzygala do 5 miesiaca wlacznie, ale zaczelo jej sie od 4 i to z kibla calymi dniami nie wychodzila. Ja mialam takie napady 5 i 6 tydzien ale jak zaczelam brac zestaw witamin zmalalo a teraz jak mnie bierze na mdlosci to jem cukierki imbirowe i na mnie dzialaja, jestem zachwycona
-
nick nieaktualny
-
szczesciara z Ciebie ciri a tak swoja drogą to Ty mocno wcześnie zaczęłaś mieć mdłości.
Dziewczyny, które macie juz dzieciątko i spodziewacie sie nastepnego powiedzcie, czy objawy jakos roznia się miedzy ciązami u was? Mialyscie cos czego nie macie teraz albo na odwrót?
Pytam bo ja w poprzedniej ciązy ktora straciłam bardzo szybko przestalam miec ochotę na cokolwiek do jedzenia i mialam metaliczny posmak w ustach. Teraz tego nie mam. Odrobinke mnie to niepokoi, że może teraz jest cos nie tak choc teoretycznie wiem, że ciąże mogą byc rozne i dawac rozne objawy
-
nick nieaktualnyArien kazda ciaza jest inna, i dziewczyny juz mowily ze w kazdej zupelnie inaczej reagowaly na produkty miely mdlosci i nie, i wiele innych wiec nie patrz na to jak bylo ostatnio.
Noo wlasnie wczesnie dlatego bylam przerazona tym jak bedzie pod koniec trymestru ale zmienilam sam kwas foliowy na witaminy dla ciezarnych olimpu i od razu przeszlo. Znaczy nachodza mnie czasem mdlosci ale nie chce sie rzygac (juz w ogole nie rzygam) i cukierkami je zabijam. -
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny