Ostatni podmuch wiosny-test czerwiec, lipiec, sierpien.
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualnyJa w dniu pozytywnego testu olalam prace i od razu pojechalam na bete bo musialam wiedziec na 100% wiec JEDZ!!!
-
Emocje rosną
Odebrałam proga. 10. Owu byla, ale bez szalu
Za to prolaktyna zabija:|. Dwa razy taks jak maksimum, takze ja w tym miesiącu nie mam co testow marnowac:/ -
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Mam nadzieję, że Was nie zawiodę
A przed chwilą zadzwonili do mojego męża i odwołali jego wizytę w klinice w celu zbadania nasienia, które miał zrobić 28-go
Pomyślałam: "odwołują, bo nie będą już potrzebne" ale nie powiedziałam mu tegoBaronowa_83, ciri22, Klaudia N. lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyO! To jutro pozytywny dzień trzymam kciuki za pozytywny test,wysoką betę
no i wiadomo Ciri za dobrze umiejscowionego lokatora lub lokatorów:)
ależ duszno nie ma czym oddychać, nalałam wody do baseniku wytargalam go na balkon włożyłam moje klony i chwila spokoju. -
nick nieaktualny
-
Kamka, jesteś hardcorem dla mnie, naprawdę. Szacunek!
Kofeinka, sikaj jutro, ja mam dobre przeczucia, mówię Ci to JA :p
Nie nadrobię Was, tak dużo popisałyście. Mogę się tylko pochwalić imionami przez nas wybranymi, które są baaardzo klasyczne, ale bardzo nam się podobają Natalia albo Tomek
-
nick nieaktualnyCiri, to wiesz,moze jak u mnie tak i u Ciebie za drugim razem mnoga ciąża będzie. Najwazniejsze ze dobrze sie ulokowal
arien a wiesz,mi sie bardzo takie imiona podobaja-klasyka jest zawsze w dobrym guście.
nie wiem jak sie odnosicie do takich imion jak Dzesika (autentycznie z taka pisownią) Samanta itd ale mi osobiście nie podchodzą . Naturalnie ze to rzecz gustu bo ja synowi Kosma dalam na imie -
nick nieaktualnyNooo moze tak zawsze chcialam blizniaki Ale jedno tez starczy noo i wszyscy maja przeczucie ze dziewczynka bedzie
Ja to wlasnie wydziwnionych tez jakos srednio ale takie klasyczne tez mi sie nie podobaja wiec po prostu jak cos mie wpasnie w ucho i w dzwiek tak zostanie Mnie to sie np Marysia podoba ale Maria juz nie... wiec odpadla zreszta mojemu G sie nie podobalo A Liwia po obu stronach jest na tak wiec a jak chlopiec to naprawde nie wiem... Bartosz i nawet do Liwi jakos tak ladnie brzmi.. Gabriel (ale za to zdrobnienie ma chujowe) i tak naprawde nie wiem... bede sie chyba zastanawiac jak powiedza ze chlopiec czyli jeszcze ze dwa miesiace mam