X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum W oczekiwaniu na testowanie Ostatni podmuch wiosny-test czerwiec, lipiec, sierpien.
Odpowiedz

Ostatni podmuch wiosny-test czerwiec, lipiec, sierpien.

Oceń ten wątek:
  • nick nieaktualny

Wysłany: 21 lipca 2015, 16:39

Cytuj  /     /  Zgłoś
    też mam za kolanami, ale są białe już.

• nick nieaktualny

Wysłany: 21 lipca 2015, 16:40

Cytuj  /     /  Zgłoś
    KASIAG24 wrote:
    ciri juz Ci przepuszczaja?? faaajnie :D tez mialam takiu wzdety brzuch caly czas ze wygladalam jak kilka miesiecy do przpodu teraz wzdec juz nie mam i stopniowo wywala mi brzuch bo czesto swedzi

ja to widze, ze czasami kukaja na brzuch ale nikt nie przeppusci... w sumie nawert na to nie licze:-)
    Noo ja mialam taki jeden dien a jeszcze zle sie czulam wiec wykorzystam ale to taki pojedynczy incydent. JA sie ni moge doczekac az pozbede sie tej wody i to bedzi juz ciazowe...

• KASIAG24 Autorytet

Wysłany: 21 lipca 2015, 16:40

Cytuj  /     /  Zgłoś
    kama straszne no naprawde ja myslalam,ze ja mam na boczkach glebokie i brzydkie, ale juz zmieniam zdanie...

km5szbmhj06ctvox.png

gwn9018.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 21 lipca 2015, 16:41

Cytuj  /     /  Zgłoś
    kamka9319 wrote:
    okropne kasiu co nie :-/ tylko moja siostra zawsze niedowage miała, w klinice estetyki powiedzieli że to z tego i za mało kolagenu w skórze
    To ja jestem okraglutka i mam bardzo elastczna skore ale mega cienka i naczynka tez... chc czyms to wzmocnic..
    ALe to da sie zoperowac? Ile sobie zycza?

• KASIAG24 Autorytet

Wysłany: 21 lipca 2015, 16:43

Cytuj  /     /  Zgłoś
    mi tez ciri widac naczynka zauwazylam ze mojen corce tez widac na nosku nozkach zwlaszcza jak slonce jest....

km5szbmhj06ctvox.png

gwn9018.png
  • Anga1989 Autorytet

Wysłany: 21 lipca 2015, 16:44

Cytuj  /     /  Zgłoś
    moniqe wrote:
    A moim zdaniem 6dpo może być za wcześnie u nie których dopiero 8 dpo jest najwyższa wartość więc nie ma powodów do obaw :)

zauważyłam jedno - ostatnie kilka cykli, w których mierzyłam tempkę to po owu mi ta temka "skakała" a teraz od 4 dni to mam taką dziwną tempkę: raz 36,51 potem 36,60 i znowu 36.51, 36.60. W tym cyklu mierzę tempkę po owu dopiero bo tak jakoś mnie naszło. a tempka po @ waha mi się 35,5 (taką mam swoją tempkę)

a fazę lutealną mam 15dniową

Wiadomość wyedytowana przez autora: 21 lipca 2015, 16:45

l22nhdgen92nqanl.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 21 lipca 2015, 16:44

Cytuj  /     /  Zgłoś
    KASIAG24 wrote:
    mi tez ciri widac naczynka zauwazylam ze mojen corce tez widac na nosku nozkach zwlaszcza jak slonce jest....
    Noo wlanie a u mnie jeszcze zylaki rodzinne, nogi to ma fioletowe od zylek jak mnie moja nauczycielka kosmetyczka zobaczyla to za glowe sie zlapala...

• nick nieaktualny

Wysłany: 21 lipca 2015, 16:46

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Anga1989 wrote:
    zauważyłam jedno - ostatnie kilka cykli, w których mierzyłam tempkę to po owu mi ta temka "skakała" a teraz od 4 dni to mam taką dziwną tempkę: raz 36,51 potem 36,60 i znowu 36.51, 36.60. W tym cyklu mierzę tempkę po owu dopiero bo tak jakoś mnie naszło. a tempka po @ waha mi się 35,5 (taką mam swoją tempkę)
    To ladni wysoka massz temperature :) Wiec progesteron dzila ok. Mysle ze za bardz sie stresujesz. jak dluga masz druga faze?

Jak 15 dniowa to nastepny razem jak teraz sie nie uda badaj w 8 dpo. To bedzie bardziej miarodajne :) Choc martwi mnie ze taka niska jest przy luteinie.. Luteina wychodzi w badaniach a duphek nie... Hmm ale to juz kwestia lekarza zeby na to spojrzal

Wiadomość wyedytowana przez autora: 21 lipca 2015, 16:48

• nick nieaktualny

Wysłany: 21 lipca 2015, 16:46

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ciri niż by da sie cos tam laserowo porobić. Nie znam sie kompletnie na tym.

uciekam bo moje piranie z cos nie zalicza drzemki bez czytania bajki .

ciri22 lubi tę wiadomość

• Anga1989 Autorytet

Wysłany: 21 lipca 2015, 16:47

Cytuj  /     /  Zgłoś
    ech.. no załamać się idzie i tyle :) chociaż ostatnio zauważyłam ( w weekend) że roladki wieprzowe smakowały mi jak ryba no i ta "jednolita" temka... no ale z drugiej strony ten progesteron mnie martwi

Wiadomość wyedytowana przez autora: 21 lipca 2015, 16:50

l22nhdgen92nqanl.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 21 lipca 2015, 16:52

Cytuj  /     /  Zgłoś
    KOchana po prostu jak wyjdzie tescior lecisz na bete i powtarzasz progesteron i do gina smigasz :) I bedzie dobrze. Nie stresuj sie :*

• KASIAG24 Autorytet

Wysłany: 21 lipca 2015, 16:54

Cytuj  /     /  Zgłoś
    ja tez juz uciekam kochane do domku :* milego dnia :*

km5szbmhj06ctvox.png

gwn9018.png
  • Anga1989 Autorytet

Wysłany: 21 lipca 2015, 17:04

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Nic. Trzeba czekac :-)

ciri22 lubi tę wiadomość

l22nhdgen92nqanl.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 21 lipca 2015, 17:06

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Noo nie pozostaje nic innego. Trzymam kciuki ;* a jeszcze zapytam kiedy na konsultacje z tymi wynikami lecisz?

Anga1989 lubi tę wiadomość

• Anga1989 Autorytet

Wysłany: 21 lipca 2015, 17:14

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Powiem inaczej: pierwsze badania mialam w kwietniu - akurat wtedy wypadl mi cykl bezowu. Potem zmienilam lekarza bo stwierdzil ze to od przysadki mozgowej :-\ a nawet USG mi nie robil. W koncu poszlam prywatnie no i ta USG zrobila, wymaz i przepisala luteine. Ale nikt nie kazal mi ponownic progesteronu i sama z wlasnej woli poszlam.

l22nhdgen92nqanl.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 21 lipca 2015, 17:17

Cytuj  /     /  Zgłoś
    To zmien znow lekarza. Bo to nie podobne do niczego. trzeba to zbadac i cos zrobicc z tym i jesli teraz zaszlas to jak mowilam powtorz progesteron a jak nie to za miesiac zrob 8 dpo wez wykresy i wyniki badan i smigaj do innego lekarza.

• Anga1989 Autorytet

Wysłany: 21 lipca 2015, 17:19

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dzieki za rade :-)

l22nhdgen92nqanl.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 21 lipca 2015, 17:22

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Musisz szykac lekarza poki sam Ci nie zapropnuje badan. Ile sie starasz? Mialas jakies badania robione zlecone przez lekarza?

• nick nieaktualny

Wysłany: 21 lipca 2015, 17:26

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Cześć kobiety!
    Cześć Kamka i Anga :):) Witamy na wątku ;)

Alicjaa, na betę jak już w sobotę, ale raczej nie będzie potrzeby bo badałam szyjkę teraz popołudniu i koło szyjki mam różowy śluz, więc przyjdzie.

Trochę was nadrobiłam, ale nie wszystko bo mi się nie chciało. Idę coś zjeść.
    Ciri, jak w pracy?

• Anga1989 Autorytet

Wysłany: 21 lipca 2015, 17:28

Cytuj  /     /  Zgłoś
    ciri22 wrote:
    Musisz szykac lekarza poki sam Ci nie zapropnuje badan. Ile sie starasz? Mialas jakies badania robione zlecone przez lekarza?
    Mialam robione juz wszystkie badania jakie tylko moglam. Problem mam w tym nieszczesnym progesteronie wlasnie :-( owulacje mam, pecherzyki pekaja nic innego nie wskazuje na problemy

l22nhdgen92nqanl.png
‹‹ 328 329 330 331 332 ››
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Wysoki testosteron u kobiet - przyczyny, objawy, leczenie

Jakie mogą być przyczyny podwyższonego testosteronu w kobiecym organizmie? Jakie są najczęstsze objawy wysokiego testosteronu u kobiet? Jak wygląda diagnoza i leczenie? 

CZYTAJ WIĘCEJ

Brak ochoty na seks... - najczęstsze przyczyny niskiego libido u kobiet

Czym jest libido i jakie czynniki mają największy wpływ na popęd seksualny? Co robić, kiedy brak ochoty na seks? Przeczytaj o najczęstszych przyczynach niskiego libido u kobiet oraz dowiedz się, jak możesz poradzić sobie z tym problemem. 

CZYTAJ WIĘCEJ

Odstawienie tabletek antykoncepcyjnych a zajście w ciążę

Bierzesz tabletki antykoncepcyjne i czujesz, że przyszedł czas na odstawienie tabeletek, bo chciałabyś już zajść w ciążę? Podobnie jak w przypadku przyjmowania tabletek, odstawienie ich także musi być świadomym działaniem. Zanim podejmiesz taką decyzję, warto dowiedzieć się, jakie mogą być ewentualne objawy odstawienia tabletek antykoncepcyjnych. Jak cały proces wpływa na organizm kobiety? Czy przyczynia się ona do komplikacji związanych z zajściem w ciążę? Odpowiadamy!  

CZYTAJ WIĘCEJ