Ostatni podmuch wiosny-test czerwiec, lipiec, sierpien.
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyKASIAG24 wrote:ciri juz Ci przepuszczaja?? faaajnie
tez mialam takiu wzdety brzuch caly czas ze wygladalam jak kilka miesiecy do przpodu teraz wzdec juz nie mam i stopniowo wywala mi brzuch bo czesto swedzi
ja to widze, ze czasami kukaja na brzuch ale nikt nie przeppusci... w sumie nawert na to nie licze:-) -
nick nieaktualnykamka9319 wrote:okropne kasiu co nie
tylko moja siostra zawsze niedowage miała, w klinice estetyki powiedzieli że to z tego i za mało kolagenu w skórze
ALe to da sie zoperowac? Ile sobie zycza? -
moniqe wrote:A moim zdaniem 6dpo może być za wcześnie u nie których dopiero 8 dpo jest najwyższa wartość więc nie ma powodów do obaw
zauważyłam jedno - ostatnie kilka cykli, w których mierzyłam tempkę to po owu mi ta temka "skakała" a teraz od 4 dni to mam taką dziwną tempkę: raz 36,51 potem 36,60 i znowu 36.51, 36.60. W tym cyklu mierzę tempkę po owu dopiero bo tak jakoś mnie naszło. a tempka po @ waha mi się 35,5 (taką mam swoją tempkę)
a fazę lutealną mam 15dniowąWiadomość wyedytowana przez autora: 21 lipca 2015, 16:45
-
nick nieaktualnyKASIAG24 wrote:mi tez ciri widac naczynka zauwazylam ze mojen corce tez widac na nosku nozkach zwlaszcza jak slonce jest....
-
nick nieaktualnyAnga1989 wrote:zauważyłam jedno - ostatnie kilka cykli, w których mierzyłam tempkę to po owu mi ta temka "skakała" a teraz od 4 dni to mam taką dziwną tempkę: raz 36,51 potem 36,60 i znowu 36.51, 36.60. W tym cyklu mierzę tempkę po owu dopiero bo tak jakoś mnie naszło. a tempka po @ waha mi się 35,5 (taką mam swoją tempkę)
Wiec progesteron dzila ok. Mysle ze za bardz sie stresujesz. jak dluga masz druga faze?
Jak 15 dniowa to nastepny razem jak teraz sie nie uda badaj w 8 dpo. To bedzie bardziej miarodajneChoc martwi mnie ze taka niska jest przy luteinie.. Luteina wychodzi w badaniach a duphek nie... Hmm ale to juz kwestia lekarza zeby na to spojrzal
Wiadomość wyedytowana przez autora: 21 lipca 2015, 16:48
-
nick nieaktualny
-
ech.. no załamać się idzie i tyle
chociaż ostatnio zauważyłam ( w weekend) że roladki wieprzowe smakowały mi jak ryba no i ta "jednolita" temka... no ale z drugiej strony ten progesteron mnie martwi
Wiadomość wyedytowana przez autora: 21 lipca 2015, 16:50
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Powiem inaczej: pierwsze badania mialam w kwietniu - akurat wtedy wypadl mi cykl bezowu. Potem zmienilam lekarza bo stwierdzil ze to od przysadki mozgowej
a nawet USG mi nie robil. W koncu poszlam prywatnie no i ta USG zrobila, wymaz i przepisala luteine. Ale nikt nie kazal mi ponownic progesteronu i sama z wlasnej woli poszlam.
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyCześć kobiety!
Cześć Kamka i AngaWitamy na wątku
Alicjaa, na betę jak już w sobotę, ale raczej nie będzie potrzeby bo badałam szyjkę teraz popołudniu i koło szyjki mam różowy śluz, więc przyjdzie.
Trochę was nadrobiłam, ale nie wszystko bo mi się nie chciało. Idę coś zjeść.
Ciri, jak w pracy? -
ciri22 wrote:Musisz szykac lekarza poki sam Ci nie zapropnuje badan. Ile sie starasz? Mialas jakies badania robione zlecone przez lekarza?
owulacje mam, pecherzyki pekaja nic innego nie wskazuje na problemy