Ostatni podmuch wiosny-test czerwiec, lipiec, sierpien.
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyKASIAG24 wrote:ciri juz Ci przepuszczaja?? faaajnie tez mialam takiu wzdety brzuch caly czas ze wygladalam jak kilka miesiecy do przpodu teraz wzdec juz nie mam i stopniowo wywala mi brzuch bo czesto swedzi
ja to widze, ze czasami kukaja na brzuch ale nikt nie przeppusci... w sumie nawert na to nie licze:-) -
nick nieaktualnykamka9319 wrote:okropne kasiu co nie tylko moja siostra zawsze niedowage miała, w klinice estetyki powiedzieli że to z tego i za mało kolagenu w skórze
ALe to da sie zoperowac? Ile sobie zycza? -
moniqe wrote:A moim zdaniem 6dpo może być za wcześnie u nie których dopiero 8 dpo jest najwyższa wartość więc nie ma powodów do obaw
zauważyłam jedno - ostatnie kilka cykli, w których mierzyłam tempkę to po owu mi ta temka "skakała" a teraz od 4 dni to mam taką dziwną tempkę: raz 36,51 potem 36,60 i znowu 36.51, 36.60. W tym cyklu mierzę tempkę po owu dopiero bo tak jakoś mnie naszło. a tempka po @ waha mi się 35,5 (taką mam swoją tempkę)
a fazę lutealną mam 15dniowąWiadomość wyedytowana przez autora: 21 lipca 2015, 16:45
-
nick nieaktualnyKASIAG24 wrote:mi tez ciri widac naczynka zauwazylam ze mojen corce tez widac na nosku nozkach zwlaszcza jak slonce jest....
-
nick nieaktualnyAnga1989 wrote:zauważyłam jedno - ostatnie kilka cykli, w których mierzyłam tempkę to po owu mi ta temka "skakała" a teraz od 4 dni to mam taką dziwną tempkę: raz 36,51 potem 36,60 i znowu 36.51, 36.60. W tym cyklu mierzę tempkę po owu dopiero bo tak jakoś mnie naszło. a tempka po @ waha mi się 35,5 (taką mam swoją tempkę)
Jak 15 dniowa to nastepny razem jak teraz sie nie uda badaj w 8 dpo. To bedzie bardziej miarodajne Choc martwi mnie ze taka niska jest przy luteinie.. Luteina wychodzi w badaniach a duphek nie... Hmm ale to juz kwestia lekarza zeby na to spojrzalWiadomość wyedytowana przez autora: 21 lipca 2015, 16:48
-
nick nieaktualny
-
ech.. no załamać się idzie i tyle chociaż ostatnio zauważyłam ( w weekend) że roladki wieprzowe smakowały mi jak ryba no i ta "jednolita" temka... no ale z drugiej strony ten progesteron mnie martwi
Wiadomość wyedytowana przez autora: 21 lipca 2015, 16:50
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Powiem inaczej: pierwsze badania mialam w kwietniu - akurat wtedy wypadl mi cykl bezowu. Potem zmienilam lekarza bo stwierdzil ze to od przysadki mozgowej a nawet USG mi nie robil. W koncu poszlam prywatnie no i ta USG zrobila, wymaz i przepisala luteine. Ale nikt nie kazal mi ponownic progesteronu i sama z wlasnej woli poszlam.
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyCześć kobiety!
Cześć Kamka i Anga Witamy na wątku
Alicjaa, na betę jak już w sobotę, ale raczej nie będzie potrzeby bo badałam szyjkę teraz popołudniu i koło szyjki mam różowy śluz, więc przyjdzie.
Trochę was nadrobiłam, ale nie wszystko bo mi się nie chciało. Idę coś zjeść.
Ciri, jak w pracy? -
ciri22 wrote:Musisz szykac lekarza poki sam Ci nie zapropnuje badan. Ile sie starasz? Mialas jakies badania robione zlecone przez lekarza?