Ostatni podmuch wiosny-test czerwiec, lipiec, sierpien.
-
WIADOMOŚĆ
-
ciri22 wrote:Kasia suwaczek masz wedlug okresu czy usg?
No ja tez malo znane imie wybralam dla dziewczymi.Ale nie wiadomo co bedzie.. Kurcze dla chlopca nie mamy pomyslu
ciri ja mam suwak wg OM, ale w karcie mam wpisywane ze tez w czwartek bedzie 19t5d czyli wg om mi wpisuje caly czas a wg usg w czwartek bedzie 19t2d wiec duzej roznicy nie ma juz
co do rozstepow ja mialam okropne w 1 ciazy masakra dupe mialam bordowa nawet na noach za kolanami!! i strasznie boczki, a smarowalam sie caly czas jakimis pasciami... a teraz smaruje sie sama oliwka i zauwazylam ze ciemnieja mi miedzy brzuchem a udem jakby miednica czy cos, nie wiem czy bedziesz wiedziala o co mi chodziWiadomość wyedytowana przez autora: 21 lipca 2015, 16:30
ciri22 lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualnykamka9319 wrote:Dokładnie Ciri.
teraz tez Np wyjscie na zakupy to nielada wyprawa. Jak dziewczyny byly i Kosma tez to byla męczarnia. Wózek bliźniaczy jest ciezki a tu jeszcze tego malego musisz upilnować autobus zapchany ,niż pomoże. Tylko krzywo patrza. Pewnie chodzi o wiek ja w dodatku z twarzy młodo wyglądam a z 3 dzieci to juz tylko jedno myślą. -
a mowia, ze jesli Twoja mama nie miala w ciazy rozstepow corka tez nie bedzie miala.. guziok prawda moja mam po 3 dzieci co przyttla bardzo duzo nie ma ani pol roztepa!! a wtedy przeciez nie bylo kremowo na rozstepy;p a ja po 1 mam cale cialo w okropncyh rozstepach ;/
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
ja mam 24 lata drugie dziecko w drodze i wydaje mi sie, ze ide jak burza i gdyby nie moj to jeszcze bym sie nie zdecydowala moglabym zaczekac z rok dwa lata, ale po dlugich rozmowach poczulam, ze chce juz
takze Kama podziwiam Cie !kamka9319 lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualnymoniqe wrote:A moim zdaniem 6dpo może być za wcześnie u nie których dopiero 8 dpo jest najwyższa wartość więc nie ma powodów do obaw
-
nick nieaktualnyKASIAG24 wrote:a mowia, ze jesli Twoja mama nie miala w ciazy rozstepow corka tez nie bedzie miala.. guziok prawda moja mam po 3 dzieci co przyttla bardzo duzo nie ma ani pol roztepa!! a wtedy przeciez nie bylo kremowo na rozstepy;p a ja po 1 mam cale cialo w okropncyh rozstepach ;/
-
nick nieaktualny
-
a ja zaczynam zalowac ze tak pozno, no ale chcialam studia skonczyc bo balam sie ze potem na nie nie wroce. moj maz z reszta byl tego samego zdania.
-
kama ja mam bardziej na boczkach rozstepy i to glebokie, a z przodu mniej bo zawsze mioalam mala oponke z przodu i wydaje mi sie ze bardziej podatna mialam na rozciaganie za to szybko wywalilo mi boki i dlatego....
ciri juz Ci przepuszczaja?? faaajnie tez mialam takiu wzdety brzuch caly czas ze wygladalam jak kilka miesiecy do przpodu teraz wzdec juz nie mam i stopniowo wywala mi brzuch bo czesto swedzi
ja to widze, ze czasami kukaja na brzuch ale nikt nie przeppusci... w sumie nawert na to nie licze:-) -
nick nieaktualnyKASIAG24 wrote:ja mam 24 lata drugie dziecko w drodze i wydaje mi sie, ze ide jak burza i gdyby nie moj to jeszcze bym sie nie zdecydowala moglabym zaczekac z rok dwa lata, ale po dlugich rozmowach poczulam, ze chce juz
takze Kama podziwiam Cie ! -
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnykamka9319 wrote:Moja siostra ma identyczne jak te pierwsze na zdjeciu po ciąży własnie http://vitalia.pl/forum1,902714,1_Rozstepy-a-atrakcyjnosc.html
kamka9319 lubi tę wiadomość
-
ciri na lyskach mam ale juz mi wyblakly i nie sa widoczne ale zauwazylam je dopiero jak szlam rodzic w szpitalu bo to byla zima i w szpitalu dopiero zalozylam koszule i bylo duze lustro i mi sie tak obilo cos dziwnego ogl;adam sie a tam bordowo za kolanami!! ale mialam czas do wakacji zeby zbledly ;p takze nie bylo tak tragicznie
ciri22 lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny