X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum W oczekiwaniu na testowanie Ostatni podmuch wiosny-test czerwiec, lipiec, sierpien.
Odpowiedz

Ostatni podmuch wiosny-test czerwiec, lipiec, sierpien.

Oceń ten wątek:
  • KASIAG24 Autorytet

Wysłany: 21 lipca 2015, 16:30

Cytuj  /     /  Zgłoś
    ciri22 wrote:
    Kasia suwaczek masz wedlug okresu czy usg?

No ja tez malo znane imie wybralam dla dziewczymi.Ale nie wiadomo co bedzie.. Kurcze dla chlopca nie mamy pomyslu

ciri ja mam suwak wg OM, ale w karcie mam wpisywane ze tez w czwartek bedzie 19t5d czyli wg om mi wpisuje caly czas a wg usg w czwartek bedzie 19t2d wiec duzej roznicy nie ma juz :-)

co do rozstepow ja mialam okropne w 1 ciazy masakra dupe mialam bordowa nawet na noach za kolanami!! i strasznie boczki, a smarowalam sie caly czas jakimis pasciami... a teraz smaruje sie sama oliwka i zauwazylam ze ciemnieja mi miedzy brzuchem a udem jakby miednica czy cos, nie wiem czy bedziesz wiedziala o co mi chodzi :P

Wiadomość wyedytowana przez autora: 21 lipca 2015, 16:30

ciri22 lubi tę wiadomość

km5szbmhj06ctvox.png

gwn9018.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 21 lipca 2015, 16:30

Cytuj  /     /  Zgłoś
    kamka9319 wrote:
    Dokładnie Ciri.

teraz tez Np wyjscie na zakupy to nielada wyprawa. Jak dziewczyny byly i Kosma tez to byla męczarnia. Wózek bliźniaczy jest ciezki a tu jeszcze tego malego musisz upilnować autobus zapchany ,niż pomoże. Tylko krzywo patrza. Pewnie chodzi o wiek ja w dodatku z twarzy młodo wyglądam a z 3 dzieci to juz tylko jedno myślą.
    Bo wedlug nich to patologia :P Noo w sumie nie do smiechu ale dziwie sie ze ludzie nie rozummieja ze nawett w dzisiejszych czasach moze byc ktos kto chce miec wczesie i duzo dzieci

• KASIAG24 Autorytet

Wysłany: 21 lipca 2015, 16:31

Cytuj  /     /  Zgłoś
    a mowia, ze jesli Twoja mama nie miala w ciazy rozstepow corka tez nie bedzie miala.. guziok prawda moja mam po 3 dzieci co przyttla bardzo duzo nie ma ani pol roztepa!! a wtedy przeciez nie bylo kremowo na rozstepy;p a ja po 1 mam cale cialo w okropncyh rozstepach ;/

km5szbmhj06ctvox.png

gwn9018.png
  • moniqe Ekspertka

Wysłany: 21 lipca 2015, 16:32

Cytuj  /     /  Zgłoś
    ciri22 wrote:
    Na straty nie bierz ale jak sie uda to dupha pewnie dotaniesz w wiekzej dawce :) Wszystko jest mozliwe :*

A moim zdaniem 6dpo może być za wcześnie u nie których dopiero 8 dpo jest najwyższa wartość więc nie ma powodów do obaw :)

3jgxqqmzw0t63qg2.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 21 lipca 2015, 16:32

Cytuj  /     /  Zgłoś
    kamka9319 wrote:
    Na rozstępy smarowalam oliwę z oliwek. A na nogi żel z kasztanowca
    To mam :) Zobaczymy bo brzuch juz mnie swedzi od 4 dni. a mam tak wzedy ze mnie facet w sklepie przepuszczal

• nick nieaktualny

Wysłany: 21 lipca 2015, 16:33

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Kasia, ja właśnie brzuch w pręgi bordowe i pupę całą .

• KASIAG24 Autorytet

Wysłany: 21 lipca 2015, 16:33

Cytuj  /     /  Zgłoś
    ja mam 24 lata drugie dziecko w drodze i wydaje mi sie, ze ide jak burza i gdyby nie moj to jeszcze bym sie nie zdecydowala moglabym zaczekac z rok dwa lata, ale po dlugich rozmowach poczulam, ze chce juz :-)

takze Kama podziwiam Cie !

kamka9319 lubi tę wiadomość

km5szbmhj06ctvox.png

gwn9018.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 21 lipca 2015, 16:34

Cytuj  /     /  Zgłoś
    moniqe wrote:
    A moim zdaniem 6dpo może być za wcześnie u nie których dopiero 8 dpo jest najwyższa wartość więc nie ma powodów do obaw :)
    Jeszcze zalezy jak dluga ma druga faze jak np 10 dni to 6dpo bedzie akurat. Ale tak 7 lub 8 dnia powinien byc trozke wyzszy wiec powyzej 10 bdzie:D

• nick nieaktualny

Wysłany: 21 lipca 2015, 16:35

Cytuj  /     /  Zgłoś
    KASIAG24 wrote:
    a mowia, ze jesli Twoja mama nie miala w ciazy rozstepow corka tez nie bedzie miala.. guziok prawda moja mam po 3 dzieci co przyttla bardzo duzo nie ma ani pol roztepa!! a wtedy przeciez nie bylo kremowo na rozstepy;p a ja po 1 mam cale cialo w okropncyh rozstepach ;/
    To moja mama po 3 wygladala jakby w ogole nie rodzila i tez zero rozstepow a ja nie rodzilam i ma mega duzo od tanca chociazby na lydkach...

• nick nieaktualny

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Moja siostra ma identyczne jak te pierwsze na zdjeciu po ciąży własnie http://vitalia.pl/forum1,902714,1_Rozstepy-a-atrakcyjnosc.html

• Klaudia N. Autorytet

Cytuj  /     /  Zgłoś
    a ja zaczynam zalowac ze tak pozno, no ale chcialam studia skonczyc bo balam sie ze potem na nie nie wroce. moj maz z reszta byl tego samego zdania.

beta 16dpo 477 18dpo 899 LAURA <3
    5.10.16 6t6d <3 136/min 1cm <3 2.11.16 10t6d <3 169/min 4,8cm <3 8.11 5,9 cm 161/min,
    <3 <3 <3 <3 <3 eKzyp1.png <3 <3 <3 <3 <3
  • KASIAG24 Autorytet

Wysłany: 21 lipca 2015, 16:36

Cytuj  /     /  Zgłoś
    kama ja mam bardziej na boczkach rozstepy i to glebokie, a z przodu mniej bo zawsze mioalam mala oponke z przodu i wydaje mi sie ze bardziej podatna mialam na rozciaganie za to szybko wywalilo mi boki i dlatego....

ciri juz Ci przepuszczaja?? faaajnie :D tez mialam takiu wzdety brzuch caly czas ze wygladalam jak kilka miesiecy do przpodu teraz wzdec juz nie mam i stopniowo wywala mi brzuch bo czesto swedzi

ja to widze, ze czasami kukaja na brzuch ale nikt nie przeppusci... w sumie nawert na to nie licze:-)

km5szbmhj06ctvox.png

gwn9018.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 21 lipca 2015, 16:37

Cytuj  /     /  Zgłoś
    KASIAG24 wrote:
    ja mam 24 lata drugie dziecko w drodze i wydaje mi sie, ze ide jak burza i gdyby nie moj to jeszcze bym sie nie zdecydowala moglabym zaczekac z rok dwa lata, ale po dlugich rozmowach poczulam, ze chce juz :-)

takze Kama podziwiam Cie !
    Wiesz 7 lat roznicy miedzy dziecmi to duzo wiec dobrze ze teraz sie zdecydwalas :) Midzy mn a bratem jest 7 wiec to dla mnie mega duzo nie mamy prawie w ogole o czym gadac a z siostra z ktora jest 4 zaczlam sie dogadyac dopiero w wieku 20 lat....

• KASIAG24 Autorytet

Cytuj  /     /  Zgłoś
    kamka9319 wrote:
    Moja siostra ma identyczne jak te pierwsze na zdjeciu po ciąży własnie http://vitalia.pl/forum1,902714,1_Rozstepy-a-atrakcyjnosc.html

jej juz przestaje marudzic ze mam rozstepy!!!

km5szbmhj06ctvox.png

gwn9018.png
  • nick nieaktualny

Cytuj  /     /  Zgłoś
    ja zawsze jak zachodziłam w ciąże od samej owulacji miałam tak wzdęty że spodnie dopiąć to był wyczyn

• nick nieaktualny

Wysłany: 21 lipca 2015, 16:38

Cytuj  /     /  Zgłoś
    kamka9319 wrote:
    O boze takich jeszcze nie widzialam... straszne... dobra dawac kilogram smarowidel.... C

• KASIAG24 Autorytet

Wysłany: 21 lipca 2015, 16:38

Cytuj  /     /  Zgłoś
    ciri na lyskach mam ale juz mi wyblakly i nie sa widoczne ale zauwazylam je dopiero jak szlam rodzic w szpitalu bo to byla zima i w szpitalu dopiero zalozylam koszule i bylo duze lustro i mi sie tak obilo cos dziwnego ogl;adam sie a tam bordowo za kolanami!! ale mialam czas do wakacji zeby zbledly ;p takze nie bylo tak tragicznie :P

ciri22 lubi tę wiadomość

km5szbmhj06ctvox.png

gwn9018.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 21 lipca 2015, 16:39

Cytuj  /     /  Zgłoś
    okropne kasiu co nie :-/ tylko moja siostra zawsze niedowage miała, w klinice estetyki powiedzieli że to z tego i za mało kolagenu w skórze

• KASIAG24 Autorytet

Cytuj  /     /  Zgłoś
    ciri haha tylko w paranoje zebys nie popadla z tymi smarowidlami :D ale wiesz coi ja chyba etz zaczne intensywniej sie smarowac :P

ciri22 lubi tę wiadomość

km5szbmhj06ctvox.png

gwn9018.png
  • Klaudia N. Autorytet

Cytuj  /     /  Zgłoś
    ciekawe czy ja bede miala rozstepy

u mojej mamy nie widzialam a u siostry tak:/

beta 16dpo 477 18dpo 899 LAURA <3
    5.10.16 6t6d <3 136/min 1cm <3 2.11.16 10t6d <3 169/min 4,8cm <3 8.11 5,9 cm 161/min,
    <3 <3 <3 <3 <3 eKzyp1.png <3 <3 <3 <3 <3
‹‹ 327 328 329 330 331 ››
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Wysoki testosteron u kobiet - przyczyny, objawy, leczenie

Jakie mogą być przyczyny podwyższonego testosteronu w kobiecym organizmie? Jakie są najczęstsze objawy wysokiego testosteronu u kobiet? Jak wygląda diagnoza i leczenie? 

CZYTAJ WIĘCEJ

Droga ku rodzicielstwu - inspirująca historia Danuty i Adama

Dla wielu par starających się o potomstwo, droga do rodzicielstwa często bywa pełna wyzwań i niepewności. Jednak dla Adama i Danusi Dzionków ta droga, choć trudna, okazała się pełna nadziei i wreszcie spełnionych marzeń. Ich historia stanowi inspirujący przykład siły i determinacji w staraniach o dziecko, ukazując jednocześnie istotną rolę męskiej części sukcesu w procesie leczenia niepłodności.

CZYTAJ WIĘCEJ

Perimenopauza - czym jest, jak na nas wpływa i jak sobie możemy z nią poradzić!

Czym jest perimenopauza i czym różni się od menopauzy? Czy jeśli masz 40 lat to ten temat może dotyczyć również Ciebie? W jaki sposób perimenopauza się zaczyna? Jakie są typowe i nietypowe objawy spadku i burzy hormonów przed menopauzą? Czy można temu zapobiec, jak sobie radzić z objawami i jak dbać o zdrowie, gdy spada estrogen? Wraz z ekspertami stworzyliśmy dla Ciebie artykuł, z którego dowiesz się wszystkiego, czego potrzebujesz o swoim zdrowiu hormonalnym w okresie perimenopauzy.  

CZYTAJ WIĘCEJ