X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum W oczekiwaniu na testowanie Ostatni podmuch wiosny-test czerwiec, lipiec, sierpien.
Odpowiedz

Ostatni podmuch wiosny-test czerwiec, lipiec, sierpien.

Oceń ten wątek:
  • nick nieaktualny

Wysłany: 21 lipca 2015, 16:09

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Kosma to imie, ale niestety dzieci z bloku są wredne i na niego kosmaty wołają, nie wpomne o jego kumplu Alanie na którego 6,7 latki (!!) wołają Anal :-/

• Anga1989 Autorytet

Wysłany: 21 lipca 2015, 16:10

Cytuj  /     /  Zgłoś
    No właśnie, jakoś mnie ten wynik nie zadowala :/ więc raczej wezmę ten cykl na straty i tyle

l22nhdgen92nqanl.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 21 lipca 2015, 16:12

Cytuj  /     /  Zgłoś
    kamka9319 wrote:
    Kosma to imie, ale niestety dzieci z bloku są wredne i na niego kosmaty wołają, nie wpomne o jego kumplu Alanie na którego 6,7 latki (!!) wołają Anal :-/
    O KURWA! Nie zle.... eh... Ale kosmaty to fajnie :) Lepsze niz kosmita. A kazdy mial jakies durne przezwisko wieec tym bym sie nieprzejmowala :)

• nick nieaktualny

Wysłany: 21 lipca 2015, 16:13

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Anga1989 wrote:
    No właśnie, jakoś mnie ten wynik nie zadowala :/ więc raczej wezmę ten cykl na straty i tyle
    Na straty nie bierz ale jak sie uda to dupha pewnie dotaniesz w wiekzej dawce :) Wszystko jest mozliwe :*

• KASIAG24 Autorytet

Wysłany: 21 lipca 2015, 16:13

Cytuj  /     /  Zgłoś
    KAma pierwsze slysze o takim imieniu... my mamy Nikolke a teraz bedzie Zuzia :-)

ciri22 lubi tę wiadomość

km5szbmhj06ctvox.png

gwn9018.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 21 lipca 2015, 16:14

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Kasia suwaczek masz wedlug okresu czy usg?

No ja tez malo znane imie wybralam dla dziewczymi.Ale nie wiadomo co bedzie.. Kurcze dla chlopca nie mamy pomyslu

Wiadomość wyedytowana przez autora: 21 lipca 2015, 16:15

• Fiona88 Autorytet

Wysłany: 21 lipca 2015, 16:17

Cytuj  /     /  Zgłoś
    ciri22 wrote:
    Kasia suwaczek masz wedlug okresu czy usg?

No ja tez malo znane imie wybralam dla dziewczymi.Ale nie wiadomo co bedzie.. Kurcze dla chlopca nie mamy pomyslu

Ciri zdradz jakie :)

w4sqe6hh7rnaypc5.png[/url]
  • nick nieaktualny

Wysłany: 21 lipca 2015, 16:20

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ja mu tlumacze że jeszcze nie raz będą tak na niego mówić. Ale bunt 5latka ma,nie przemówisz mu do rozsądku.

zauważyłyście ze teraz coraz częściej mowi sie o minusach ciazy , nie zrozumcie mnie źle ale to popieram. Dużo kobiet myśli ze raz dwa zajdzie, parę razy zwymiotuje,brzuszek pieknie urośnie i niczym z procy wystrzeli dzidziuś. Malo sie mowi o puchnacych nogch, omdleniach, zawroty głowy, o tym jak wygląda skora po porodzie. Ja mam brzuch w rozstepach i nie bedw pisać ze każdy z nich jest cudowny bo mi przypomną o ciąży. Jestem kobiet i chce sie podobać partnerowi. Denerwuje mnie takie naświetlenie sytuacji. Ja w ciazy z dziewczynami przytyłam 26kg wiadmo ze w miesiąc po porodzie nie zrzucę tego a komentarze byly ze niezadbana itp

• nick nieaktualny

Wysłany: 21 lipca 2015, 16:20

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ja juz mowilam chyba ;P Dla dziewczynki bedzie LIWIA. Nic mi sie nie podobalo i mama powiedzial ze w szkole m taka uczennic i tak mi sie wrylo w banie do tego G powiedzial ze mu sie podoba i tak zostalo :) A ja mam przeczucie ze bedzie dziewczynka mimo ze wolabym chlopca :P zawsze mi sie marzyli sami chlopcy :D

• Klaudia N. Autorytet

Wysłany: 21 lipca 2015, 16:21

Cytuj  /     /  Zgłoś
    ojej ale szybko drukujecie

z tym SN i ciazami blizniaczymi mnie troche zmartwilyscie. u mnie jest mozliwosc blizniaczej i nie chcialabym cc :/

Ciri - tez mialam pytac o te imie.\ ;)

kamka pseudonim kosmaty nie jest taki zly :)

beta 16dpo 477 18dpo 899 LAURA <3
    5.10.16 6t6d <3 136/min 1cm <3 2.11.16 10t6d <3 169/min 4,8cm <3 8.11 5,9 cm 161/min,
    <3 <3 <3 <3 <3 eKzyp1.png <3 <3 <3 <3 <3
  • nick nieaktualny

Wysłany: 21 lipca 2015, 16:22

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Nie wiem czy to przez to ze są we dwie ale u mnie chlopak spokojny. Corki to Male rozrabiaki.

• nick nieaktualny

Wysłany: 21 lipca 2015, 16:23

Cytuj  /     /  Zgłoś
    kamka9319 wrote:
    Ja mu tlumacze że jeszcze nie raz będą tak na niego mówić. Ale bunt 5latka ma,nie przemówisz mu do rozsądku.

zauważyłyście ze teraz coraz częściej mowi sie o minusach ciazy , nie zrozumcie mnie źle ale to popieram. Dużo kobiet myśli ze raz dwa zajdzie, parę razy zwymiotuje,brzuszek pieknie urośnie i niczym z procy wystrzeli dzidziuś. Malo sie mowi o puchnacych nogch, omdleniach, zawroty głowy, o tym jak wygląda skora po porodzie. Ja mam brzuch w rozstepach i nie bedw pisać ze każdy z nich jest cudowny bo mi przypomną o ciąży. Jestem kobiet i chce sie podobać partnerowi. Denerwuje mnie takie naświetlenie sytuacji. Ja w ciazy z dziewczynami przytyłam 26kg wiadmo ze w miesiąc po porodzie nie zrzucę tego a komentarze byly ze niezadbana itp
    Ja za to wkurzam sie na akce w autobusach o ustepowaniu ciezarnym bo im cizko ym z bzuchami ale o tych co zaczynaja nic sie nie mowi... a ja napoczatu rzygalam i mialam tak masakryczne zawroty glowy ze jazda do pracy to byla katorga do tego tak jak mowisz wyglad...

• nick nieaktualny

Wysłany: 21 lipca 2015, 16:24

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Liwia - śliczne imie!

Klaudia jak miałabyś bliźniaki a panicznie bala sie sn to spokojne cc mysle ze by zrobili.

ciri22 lubi tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 21 lipca 2015, 16:25

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Wlasnie Kamka miałam pytac o cos na rozstepy, ja to mam sklonnosci, a teraz juz puche od wzdec i wody i juz bym zapobiegawczo cos stosowala ale nie wiem co. do tego musze cos kupic na nogi i moje pekajace naczynka... i tak nie wiem jak sie wspomoc :(

• Klaudia N. Autorytet

Cytuj  /     /  Zgłoś
    nie ma co sie przejmowac co ludzie gadaja, wazne ze ty wiesz jak bylo i daczego tak wygladasz i zebys siebie sama akceptowala!

5.10.16 6t6d <3 136/min 1cm <3 2.11.16 10t6d <3 169/min 4,8cm <3 8.11 5,9 cm 161/min,
  • Klaudia N. Autorytet

Cytuj  /     /  Zgłoś
    kamka9319 wrote:
    Liwia - śliczne imie!

Klaudia jak miałabyś bliźniaki a panicznie bala sie sn to spokojne cc mysle ze by zrobili.

ale ja chce sn:)

• nick nieaktualny

Cytuj  /     /  Zgłoś
    kamka9319 wrote:
    Liwia - śliczne imie!

Dziekuje :*
    A Klaudia to chyba by wlasnie chcila sn rodzic :)

• Fiona88 Autorytet

Wysłany: 21 lipca 2015, 16:27

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ja tez mam sklonnosc do rozstepow - nawet mam juz kilka, ktore pojawily sie na udach jak zaczelam tyc :/ Wiec cala ciaze czeka mnie smarowanie choc to wcale nie musi pomoc.

ciri22 lubi tę wiadomość

w4sqe6hh7rnaypc5.png[/url]
  • nick nieaktualny

Wysłany: 21 lipca 2015, 16:28

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dokładnie Ciri.

teraz tez Np wyjscie na zakupy to nielada wyprawa. Jak dziewczyny byly i Kosma tez to byla męczarnia. Wózek bliźniaczy jest ciezki a tu jeszcze tego malego musisz upilnować autobus zapchany ,niż pomoże. Tylko krzywo patrza. Pewnie chodzi o wiek ja w dodatku z twarzy młodo wyglądam a z 3 dzieci to juz tylko jedno myślą.

• nick nieaktualny

Wysłany: 21 lipca 2015, 16:30

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Na rozstępy smarowalam oliwę z oliwek. A na nogi żel z kasztanowca

ciri22 lubi tę wiadomość

‹‹ 326 327 328 329 330 ››
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Śluz szyjkowy, śluz z podniecenia, wydzielina z pochwy, upławy - jak odróżniać?

Śluz szyjkowy to bardzo ważny wskaźnik kobiecej płodności. Jak odróżniać poszczególne rodzaje śluzu? Czym różni się naturalny śluz szyjkowy od śluzu wynikającego z podniecenia? Czym są upławy i kiedy warto zgłosić się do lekarza? Jak zapisywać poszczególne rodzaje śluzu w aplikacji OvuFriend? 

CZYTAJ WIĘCEJ

7 pytań o poród, których wiele kobiet wstydzi się zadać!

Poród zbliża się wielkimi krokami, a w Twojej głowie w dalszym ciągu kłębią się pytania, których wstydzisz się zadać? Niektóre tematy są na tyle krępujące, że ciężko je poruszyć z partnerem,  na rutynowej wizycie u lekarza, czy przy kawie z koleżankami…Nadszedł jednak czas, żeby rozwiać Twoje wątpliwości! Przeczytaj odpowiedzi na 7 najbardziej wstydliwych pytań związanych z porodem.

CZYTAJ WIĘCEJ

Problemy z zajściem w ciążę - 13 niepokojących objawów

Czy problemy z zajściem w ciążę można przewidzieć? Przeczytaj listę 13 potencjalnych symptomów, którym powinnaś się bliżej przyjrzeć. Nieregularme miesiączki, obfite miesiączki, niskie libido czy utrata włosów - nie ignoruj tych i innych symptomów mogących świadczyć o zaburzeniach hormonalnych czy innych schorzeniach powodujących problemy z zajściem w ciążę. 

CZYTAJ WIĘCEJ