Ostatni podmuch wiosny-test czerwiec, lipiec, sierpien.
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnykamka9319 wrote:Kosma to imie, ale niestety dzieci z bloku są wredne i na niego kosmaty wołają, nie wpomne o jego kumplu Alanie na którego 6,7 latki (!!) wołają Anal
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyJa mu tlumacze że jeszcze nie raz będą tak na niego mówić. Ale bunt 5latka ma,nie przemówisz mu do rozsądku.
zauważyłyście ze teraz coraz częściej mowi sie o minusach ciazy , nie zrozumcie mnie źle ale to popieram. Dużo kobiet myśli ze raz dwa zajdzie, parę razy zwymiotuje,brzuszek pieknie urośnie i niczym z procy wystrzeli dzidziuś. Malo sie mowi o puchnacych nogch, omdleniach, zawroty głowy, o tym jak wygląda skora po porodzie. Ja mam brzuch w rozstepach i nie bedw pisać ze każdy z nich jest cudowny bo mi przypomną o ciąży. Jestem kobiet i chce sie podobać partnerowi. Denerwuje mnie takie naświetlenie sytuacji. Ja w ciazy z dziewczynami przytyłam 26kg wiadmo ze w miesiąc po porodzie nie zrzucę tego a komentarze byly ze niezadbana itp -
nick nieaktualnyJa juz mowilam chyba ;P Dla dziewczynki bedzie LIWIA. Nic mi sie nie podobalo i mama powiedzial ze w szkole m taka uczennic i tak mi sie wrylo w banie do tego G powiedzial ze mu sie podoba i tak zostalo A ja mam przeczucie ze bedzie dziewczynka mimo ze wolabym chlopca zawsze mi sie marzyli sami chlopcy
-
ojej ale szybko drukujecie
z tym SN i ciazami blizniaczymi mnie troche zmartwilyscie. u mnie jest mozliwosc blizniaczej i nie chcialabym cc
Ciri - tez mialam pytac o te imie.\
kamka pseudonim kosmaty nie jest taki zly -
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnykamka9319 wrote:Ja mu tlumacze że jeszcze nie raz będą tak na niego mówić. Ale bunt 5latka ma,nie przemówisz mu do rozsądku.
zauważyłyście ze teraz coraz częściej mowi sie o minusach ciazy , nie zrozumcie mnie źle ale to popieram. Dużo kobiet myśli ze raz dwa zajdzie, parę razy zwymiotuje,brzuszek pieknie urośnie i niczym z procy wystrzeli dzidziuś. Malo sie mowi o puchnacych nogch, omdleniach, zawroty głowy, o tym jak wygląda skora po porodzie. Ja mam brzuch w rozstepach i nie bedw pisać ze każdy z nich jest cudowny bo mi przypomną o ciąży. Jestem kobiet i chce sie podobać partnerowi. Denerwuje mnie takie naświetlenie sytuacji. Ja w ciazy z dziewczynami przytyłam 26kg wiadmo ze w miesiąc po porodzie nie zrzucę tego a komentarze byly ze niezadbana itp -
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
kamka9319 wrote:Liwia - śliczne imie!
Klaudia jak miałabyś bliźniaki a panicznie bala sie sn to spokojne cc mysle ze by zrobili.
ale ja chce sn:) -
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyDokładnie Ciri.
teraz tez Np wyjscie na zakupy to nielada wyprawa. Jak dziewczyny byly i Kosma tez to byla męczarnia. Wózek bliźniaczy jest ciezki a tu jeszcze tego malego musisz upilnować autobus zapchany ,niż pomoże. Tylko krzywo patrza. Pewnie chodzi o wiek ja w dodatku z twarzy młodo wyglądam a z 3 dzieci to juz tylko jedno myślą. -
nick nieaktualny