Ostatni podmuch wiosny-test czerwiec, lipiec, sierpien.
-
WIADOMOŚĆ
-
kofeinka wrote:Byłam dziś na drugiej becie... jak na szpilkach siedzę czekając na wynik
kofeinka lubi tę wiadomość
Domcia
❤Nadal czekamy na Ciebie słoneczko
Zamrożone nasienie 21.10.2015r.
HSG 16.11.2015r.
Kolejna wizyta u profesora 27.11.2015
Po 6 tygodniach ponowne badanie nasienia po zastrzykach i witaminach. Wyniki znacznie sie poprawiły 8.01.2016r.
17.11.2016r. I IUI
5.02.2017r. II IUI:-(
-
nick nieaktualnykarlik wrote:Mam mieć wizytę na miesiąc. W ogóle nie wiem co zrobić, bo moja gin (chodzę prywatnie) powiedziała ostatnio żebym się zastanowiła jak to wszystko poukładać oraz czy nie chcę równocześnie prowadzić ciąży w przychodni na NFZ lub w Enel-medzie z pracy, bo inaczej będę miała wszystkie badania płatne. Czy to nie będzie głupio wyglądać jeżeli dwóch lekarzy będzie mi równocześnie prowadzić ciążę i robić wpisy do karty ciąży? Czy ten z Enel-medu nie podejdzie to sprawy lekceważąco jak się zorientuje, że kombinuję w ten sposób?
-
karlik wrote:Mam mieć wizytę na miesiąc. W ogóle nie wiem co zrobić, bo moja gin (chodzę prywatnie) powiedziała ostatnio żebym się zastanowiła jak to wszystko poukładać oraz czy nie chcę równocześnie prowadzić ciąży w przychodni na NFZ lub w Enel-medzie z pracy, bo inaczej będę miała wszystkie badania płatne. Czy to nie będzie głupio wyglądać jeżeli dwóch lekarzy będzie mi równocześnie prowadzić ciążę i robić wpisy do karty ciąży? Czy ten z Enel-medu nie podejdzie to sprawy lekceważąco jak się zorientuje, że kombinuję w ten sposób?
tzn wydaje mi sie, ze powinnas wybrac jedno lekarza prowadzacego ciaze....
ewentualnie mozesz wybrac tego na nfz a do niej prywtanie chodzic kontrolnie raz na jakis czas zeby byc spokojniejsza ze wsyztsko ok -
ja akurat mam fajnie, bo moj gin z nfzta pzyjmuje tez gdzie indziej prywatnie i zgodzil sie, zebym chodzila raz na nfz raz prwyatnie tyle ze to jeden lekarz i wie juz co bylo itd.. a tak do dwoch roznych chodzic na zmiane prtzez cala ciaze to ja nie wiem czy to tak dobrze, lepiej wybrac jednego a dobrego zaufanego moja koelzanka tez ma ubezpieczenie itd kasy jej sie nie przelewa a jednak wybrala tego co ja ale tylko prywtanie i tak ebdzie cala ciaze chodzila
-
ja ie wiem co bym zrobila...
kofeinka bedzie pieknie;)
baronowa nie uwierzysz, w netto arbuz za 0.99 przynajmniej u mnie;p znowu 2 kilo se kupilam i opylam:)Baronowa_83 lubi tę wiadomość
-
U mnie po USG totalna zalamka. Jakis super specjalist od usg, do ktorego przypadkiem dzisiaj trafilam znalaz ogniska endometriozy PCO+endometrioza - mozna miec wiekszego pecha? Diagnoza do potwierdzenia na 5-7 dzien nastepnego cyklu, ale wczesniej juz przejde sie chyba do kogos innego jeszcze potwierdzic, bo umre tyle czekajac.
Ryczalam po wyjsciu z gabinetu i co chwile robiac zakupy na miescie.
Dlugo do Was nie dolacze po brzuszkowej stronie. O ile w ogole...[/url] -
kofeinka wrote:beta hcg 14dpo 30dc - 544,6
beta hcg 16dpo 32dc - 1896,3 (dziś)
Co myślicie?? jest ok?kofeinka lubi tę wiadomość
Domcia
HSG 16.11.2015r.
Po 6 tygodniach ponowne badanie nasienia po zastrzykach i witaminach. Wyniki znacznie sie poprawiły 8.01.2016r.
17.11.2016r. I IUI
-
nick nieaktualnyFiona88 wrote:U mnie po USG totalna zalamka. Jakis super specjalist od usg, do ktorego przypadkiem dzisiaj trafilam znalaz ogniska endometriozy PCO+endometrioza - mozna miec wiekszego pecha? Diagnoza do potwierdzenia na 5-7 dzien nastepnego cyklu, ale wczesniej juz przejde sie chyba do kogos innego jeszcze potwierdzic, bo umre tyle czekajac.
Ryczalam po wyjsciu z gabinetu i co chwile robiac zakupy na miescie.
Dlugo do Was nie dolacze po brzuszkowej stronie. O ile w ogole... -
nick nieaktualny
-
Jutro Was dziewczyny nie zawiode i zatestuje jutro rano jak @ sie nie pojawi trzymajcie kciuki
Tak mnie glowa boli ze az sie kreci w glowie. MasakraWiadomość wyedytowana przez autora: 24 lipca 2015, 17:07
Domcia
HSG 16.11.2015r.
17.11.2016r. I IUI
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnykofeinka wrote:cieszę się
bo ja dopiero teraz odnalazłam kalkulator bety i oblukałam ech jaka ja szczęśliwa jestem
A jak się czujesz dziś?? -
ciri22 wrote:mega zle z nerwow nam skorke macicy, boje sie ze ja dalej pojdzie strace bobasa nie wiem co ma zrobic z praca. od rana siedze i rycze bo to co czytam dla mnie nie wrozy nic dobrego... jestem zalamanaa...
Fuck!!!! niestety ja się na prawie pracy nie znam więc nie pomogę
Strasznie Cię proszę - spróbuj się nie denerwować dla zdrowia maleństwa!!!!
Wiem, że nie jest to łatwe ale spróbuj.
Moja matka uważa, że źle zrobiłam że nie poszłam na zwolnienie jak kończyła mi się umowa, bo teraz gdy zaszłam w ciąże miałabym jakąś kasę a tak zero, bo nawet zasiłku dla bezrobotnych nie dostałam
-
nick nieaktualnyja na zleceniowce moge isc na zasilek chorobowy do konca ciazy i ale macierzynskiego nie dostane bo musze byc zatrudniona w momencie porodu, z drugiej strony jak mnie wyrzuca nie dostane nic, ani zasilku dla bezrobotnych ani choroboweg ani macierzynskiego... a widac ze to co robia moim przelozeni to na zlosc typowo na zlosc...