Tydzień dla Płodności   

Nie przegap swojej szansy!
Umów się na pierwszą wizytę u lekarza specjalisty za 1zł.
Tylko do 30 listopada   
SPRAWDŹ
X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum W oczekiwaniu na testowanie Ostatni podmuch wiosny-test czerwiec, lipiec, sierpien.
Odpowiedz

Ostatni podmuch wiosny-test czerwiec, lipiec, sierpien.

Oceń ten wątek:
  • AnnaKliwijska Autorytet

Wysłany: 15 października 2015, 16:08

Cytuj  /     /  Zgłoś
    To super Iriss, to jest ultra ważne, zeby nie powielać mitów, a karmienie piersią jest niesamowicie istotne, więc fajnie, że zapowiada się ,ze babeczka ma wiedzę.

Ja sobie przejrzalam wlasnie jakas ksiazke o ciazy, ktora mialam na komputerze od wiekow i usmiechnelam sie jak przeczytalam do stanow psychicznych 4 miesiaca, ze moge byc sfrustrowana tym, ze jestem za gruba na normlne ciuchy, ale za mala,zeby chodzic w ciazowych - dokladnie na to narzekalam rano J. i ze taki przejsciowy okres jest chujowy ;) a kolejne, ze moge miec problemy z koncentracja i upuszczac przedmoity - tez wczoraj opowaidalam J. jak mi w pracy wszystko leci z rąk i co chwile upada.

ciri22 lubi tę wiadomość

7v8rikgni12rlaff.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 15 października 2015, 16:13

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Haha ja w ciazowe nadal sie sie nie mieszze, sa za duze... a normalne za male...
    A co do lecenia z rak u mnie od dnia zalezy.

Wysłany: 15 października 2015, 16:35

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Kolezanka kiedys powiedziala,ze w ciazy ma kalafior zamiast mózgu ;)

Martka89 lubi tę wiadomość

7v8rikgni12rlaff.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 15 października 2015, 16:38

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ja mowie ze mi dziecko wyjadlo wszystkie szare komorki :D

Uwaga chwale sie! Nowy klient kolejne przesylki zamowil :D Wiec bedzie na zus i jeszcze zostanie sporo :D

AnnaKliwijska lubi tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 15 października 2015, 16:48

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Niunqa Ty jutro masz ta wizyte?

• Baronowa_83 Autorytet

Wysłany: 15 października 2015, 17:58

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Oj to to ja się mieszcze w ciążowe ;)

http://zapodaj.net/76190626e352c.jpg.html

AnnaKliwijska lubi tę wiadomość

Mama od 03.2010, czas na drugie
    Tadek i Władek w jednym stali domku...
    2r8rqps6ohlhosuf.png
    Szanse jedne na milion - rzekła- spełniają się w dziewięciu przypadkach na dziesięć.

Wysłany: 15 października 2015, 18:04

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Wow, Baronowa, juz? Niezle poszlo, to nie jestem jedyna, ktora wczesnie wywala, choc u Ciebie ani grama sadła.

7v8rikgni12rlaff.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 15 października 2015, 18:12

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Wow :D ze mnie spadaja panele ciazowe :P

• nick nieaktualny

Wysłany: 15 października 2015, 18:18

Cytuj  /     /  Zgłoś
    ciri22 wrote:
    Niunqa Ty jutro masz ta wizyte?

Nieee mam :-) ide na betę w sobotę, bo i tak będzie negatywna :-) potem odstawiam lutkę i czekam na @.

W pracy znów sie uczepili, ze msm jakiś duplikat i ehh. Wszystko nie tak. W pon mam MRI głowy :-)

• nick nieaktualny

Wysłany: 15 października 2015, 18:23

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Co Ty taka pewna ze negatywna? :P

Wiem wiem znasz dobrze swoj organizm...

Co w tej pracy sie dzieje?

Noo i trzymam kciuki za poniedzialek.

Brat ma neurologa we wtorek wiec jeszcze tydzien na pewno zostanie w szpitalu.

A chcesz mi pomoc? :D

• nick nieaktualny

Wysłany: 15 października 2015, 18:55

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Nie no tescilam oczywiście i wyszedl cien widoczny tylko dla mnie i tylko pod katem :-D takze ten tego...

A w czym?

A w pracy kupa bo odkad miałam reklamacje to sprawdzają wszystko i wywlekaja kolejne. Ja teraz jestem na L4 i ciągle mi mówią ze mam duzo informacji ...

Wiadomość wyedytowana przez autora: 15 października 2015, 18:57

• nick nieaktualny

Wysłany: 15 października 2015, 19:08

Cytuj  /     /  Zgłoś
    eh bez sensu, z ta praca ;/ Ale mam nadzieje ze juz bedzie dobrze i jakos sie ulozy.

A co do cienia ma nadzieje ze jednak to cien wczesnej bety :D

A co do pomocy potrzebuje zapis do regulaminu lub umowy dla klientow. Chodzi o to ze korzystajac z naszych uslug godza sie na reklamowanie naszej firmy, chodzi o to ze mamy pomysl na reklame, zrobilismy malutkie naklejki na koperty z logo firmy i chcemy je przyklejac na przesylkach zeby firmy do ktorych oddajemy koperte mogli poznac nasze logo i zeby potem gdy postanowimy do nich wyslac ofertke juz znali nasze logo. I nie mam pomyslu jak stworzyc taki zapis, zeby byl delikatny a zeby pozwalal na cos takiego... ;/ nic w necie co by mnie zainspirowalo nie znalazlam...

Wysłany: 15 października 2015, 20:09

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Niu, padniemy ze zniecierpliwienia do wynikow bety!

7v8rikgni12rlaff.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 15 października 2015, 20:19

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Hej Dziewczyny. Podczytywałam Was, ale potrzebowałam czasu. W sumie nie wiem czy do końca wrócę. Jakieś to dla mnie zbyt trudne.
    Mój plan czekam do końca roku i żądam konkretnych badań. Pewnie drożność, nie wiem co jeszcze.

Mam pewien trop okaże się na dniach jak odbiorę wyniki z laboratorium. A konkretnie tsh. No, ale okaże się.

Cieszę się, że u Was wszystko dobrze, pięknie rośniecie:)

Ciri pytalaś wcześniej - ja mam teraz 3 już sokowirówkę i ta jest...z Biedronki. Ale naprawdę daje radę, a zmieniłam, bo ma duży otwór, można wrzucać całe jabłka i szybko się myje - prawie ttaką sama, o tych samych parametrach kupiliśmy szwagierce w Euro RTV AGD 60zł drożej. Dla mnie ok. Marzy mi się wyciskarka dwuślimakowa, ale to póki co nie na moją kieszeń.

• nick nieaktualny

Wysłany: 15 października 2015, 20:29

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ale Magdziulla dawaj znac co i jak bo jestesmy ciekawe jak nie same starania to jak zdrowko i moeszkanko ;D wiec nie rozstawaj sie z nami.

A sokowirowka z biedry? W jakiej cenie? Poszukam czasem kupuja ludzie nie uzywaja i znow srzedaja ;p

Edit: taka?
    http://www.agdmaniak.pl/20422/sokowirowka-sw-5168-biedronka/

Wiadomość wyedytowana przez autora: 15 października 2015, 20:32

• nick nieaktualny

Wysłany: 15 października 2015, 20:38

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Trafiłam na nią na wyprzedaży w Biedrze i była przeceniona chyba jakoś ze 150 zł na 90zł. Używam jej od ok 2 msc codziennie i póki co nic się nie dzieje. Wiadomo nie wychodzi taki wiór jak z wyciskarki, ale nie stać mnie na wydanie tysiaka.

Mieszkanie jak nic się nie zmieni w następny piątek będzie już nasze - podpisujemy akt.

Trafiłam na jakieś stare badania z 2013 r gdzie badała tsh i było 2,1 generalnie wtedy się nie starałam, więc było w normie, ale do starań to za dużo. No, ale to było ponad 2 lata temu, jutro robię badania i zobaczę ile będzie teraz.

• nick nieaktualny

Wysłany: 15 października 2015, 20:40

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ale robisz z th3 i th4 czy samo tsh? Podobno samo tsh nic nie znaczy ja mialam 2.6 i zaszlam podobno najwazniejsze sa th3 i th4 bo od ich proporcji zalezy czy tarczyca sobie radzi.

Oo to mega fajnie z mieszkankiem. Trzymam kciuki ;D

Co do sokowirowki ja mam taka z prlu zabralam od tesciowej jeszcze nie odwazylam sie jej uzyc ;p ale jak cos szukam innej taniej na kupno jak ta bedzie totalnie do niczego.

• nick nieaktualny

Wysłany: 15 października 2015, 20:53

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Tak, to dokładnie ta sokowirówka! Co do czyszczenia sitka to u mnie w opakowaniu była jeszcze taka szczoteczka i z nią jest super mi czyszczenie zajmuje chwilę.

Zleciła mi samo tsh, poza tym standard: glukoza,morfologia,cytomeglia,różyczka,toxoplazmoza - niektóre nie wiem po co, ale kazała to robię.

• nick nieaktualny

Wysłany: 15 października 2015, 21:04

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Standard przed staraniami. Ja zaraz po odstawieniu tabletek to wszystko mialam. Ja bym na wlasna reke zrobila th3 i th4 bo po zapoznaniu sie z watkami na tym forum juz siem ze samo tsh nic nie znaczy i wysokie tsh wcale nie oznacza ze cos jest zle.

O to zakrece sie za ta sokowirowka ;D

• nick nieaktualny

Wysłany: 15 października 2015, 21:13

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dzięki, może faktycznie zrobię, mam czas, bo najbliższy termin na wizytę u niej jest za ponad msc. Także poczekam sobie. Po prostu chciałabym żeby jakieś wyniki wyszły źle, żebym wiedziała o co chodzi, a tak wszystko ok, w normie, a i tak dupa.

‹‹ 573 574 575 576 577 ››
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

10 najczęstszych obaw kobiet w ciąży, czyli czego boją się kobiety w ciąży

Lęk i różnego rodzaju obawy to naturalny towarzysz kobiety w ciąży. Czego boi się większość kobiet oczekujących dziecka? Bólu porodowego, urodzenia chorego dziecka, utraty atrakcyjności czy może zrujnowania życia seksualnego po porodzie? Czego obawiasz się Ty? Przeczytaj czy zasadne jest zamartwianie się i jak sobie radzić, aby nasze obawy nie sprawdziły się.

CZYTAJ WIĘCEJ

Masturbacja - 9 najczęstszych pytań o samozaspokojenie!

Masturbacja to jeden z największych tematów tabu - dlaczego tak się dzieje? Czy kobiety się masturbują? Czy masturbacja w związku jest normalna? Kiedy masturbacja może być niebezpieczna, a kiedy może przynosić korzyści? 

CZYTAJ WIĘCEJ

Niepłodność u mężczyzn - najczęstsze przyczyny. Kiedy warto wykonać badanie nasienia?

Problem z poczęciem dziecka jest problemem obojga partnerów, dlatego jeśli już dłuższy czas czekasz na dziecko, to diagnostykę i ewentualne leczenie rozpocznij razem z partnerem. Niepłodność u mężczyzn występuje tak samo często, jak u kobiet. Przeczytaj jakie są najczęstsze przyczyny problemów z płodnością u mężczyzn, w jaki sposób można je wykryć i jakie są potencjalne rozwiązania na zajście w ciążę.

CZYTAJ WIĘCEJ