X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum W oczekiwaniu na testowanie Ostatni podmuch wiosny-test czerwiec, lipiec, sierpien.
Odpowiedz

Ostatni podmuch wiosny-test czerwiec, lipiec, sierpien.

Oceń ten wątek:
  • nick nieaktualny

Wysłany: 15 października 2015, 21:17

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Zrob zrob. A to Ci gin dal te skierowania?
    Poczytaj sobie w wolnej chwili tsh-z jakim wynikiem udalo wam sie zajsc ale nie od poczatku tylko kilka stron wstecz to zobaczysz dokladnie o co chodzi. I mysle ze ta droznosc tez to dobry pomysl. A wy ile sie staracie?

• nick nieaktualny

Wysłany: 15 października 2015, 21:22

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Czytałam o tsh, zobaczę, może to jakiś trop. Od marca się staramy.

• nick nieaktualny

Wysłany: 15 października 2015, 21:26

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Noo to jeszcze bez tragedii ale rozumiem frustracje. Szukaj. Lepiej wszystko sprawdzic niz bezczynnoe czekac. A hormony juz robiłaś?

Wiadomość wyedytowana przez autora: 15 października 2015, 21:30

• nick nieaktualny

Wysłany: 15 października 2015, 21:30

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Tak, wszystko w normie. Co cykl jest owu, usg ok, endometrium ok, nasienie ekstra. W terminy się wstrzelamy. Pożeramy całą górę suplementów (zalecone przez gin). Cholera wie o co chodzi.

• nick nieaktualny

Wysłany: 15 października 2015, 21:36

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Moze po prostu musicie czekac... Dopiero pol roku minelo ustawowow macie jeszcze drugie tyle zeby zajsc noo ale wiadomo czekanie jest dupne....

Mnie sie udalo w 5cyklu po pol roku bo dluzsze cykle mam i nie zdarzylam zrobic badan wiem tylko ze w marcu tsh mialam 2.6 wiec za wysokie teoretycznie dla staraczki a jednak sie udalo... Nie wiem jak to wszystko dziala....

• nick nieaktualny

Wysłany: 15 października 2015, 21:40

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ciri, pokombinuje jutro :-)

Anna, beta negatywna. Po @ podejde do drugiej :-P

• Martka89 Autorytet

Wysłany: 15 października 2015, 21:41

Cytuj  /     /  Zgłoś
    A mnie w ciagu 2 tyg od ostatniej wizyty okazało sie ze mam nadzerke. Wsadził wziernik i krwawiło...nigdy nie miałam plamienia w ciąży to mi lekarz zafundował prawie zawał. Ciri, twoja nadzerka daje takie objawy przy badaniu? W ogole niby wszystko ok z dzidzia a ja mam wkrete ze ma za małp wód płodowych, bo jakoś tak ciasno jak porównuje z innymi Usg...

w4sqyx8dc6bykj5r.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 15 października 2015, 21:43

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Niunqa bardzo dziekuje i jestem wdzieczna ;*

Martka moja tylko raz krwawila podczas seksu ale tak naprawde nie wiadomo czy wina nadzerki czy po prostu w ciazy (w ciazy to normalne ze czasem aie krwawi).
    Ona mi nie plami nawet po cytologi nic zero przy badaniu tez nic. Lekarz tylko za kazdym razem mowi ze jest i tyle.

Martka89 lubi tę wiadomość

• Martka89 Autorytet

Wysłany: 15 października 2015, 21:44

Cytuj  /     /  Zgłoś
    AnnaKliwijska wrote:
    Kolezanka kiedys powiedziala,ze w ciazy ma kalafior zamiast mózgu ;)

Nie wiem jak u ciebie to wyglada. Ja to widze. Wczoraj pojechałam na stacje paliw bez portfela, w ogole jakoś nieostrożnie jeżdzę, zastanawiam sie czy nie przestać jeździć :)

w4sqyx8dc6bykj5r.png
  • Martka89 Autorytet

Wysłany: 15 października 2015, 21:46

Cytuj  /     /  Zgłoś
    ciri22 wrote:
    Niunqa bardzo dziekuje i jestem wdzieczna ;*

Martka moja tylko raz krwawila podczas seksu ale tak naprawde nie wiadomo czy wina nadzerki czy po prostu w ciazy (w ciazy to normalne ze czasem aie krwawi).
    Ona mi nie plami nawet po cytologi nic zero przy badaniu tez nic. Lekarz tylko za kazdym razem mowi ze jest i tyle.

Kurde ja wczoraj miałam wspaniały wieczór z mężem, nie płaciłam po stosunku ale moze jednak seks wpłynął na obraz dzisiejszy szyjki...?

w4sqyx8dc6bykj5r.png
  • Martka89 Autorytet

Wysłany: 15 października 2015, 21:47

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Tfu, plamilam

w4sqyx8dc6bykj5r.png
  • Martka89 Autorytet

Wysłany: 15 października 2015, 21:48

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Boże iPhone przestawia mi słowa

w4sqyx8dc6bykj5r.png
  • Martka89 Autorytet

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ale to zabrzmiało :D

w4sqyx8dc6bykj5r.png
  • nick nieaktualny

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Raczej nie powinien bo moja wygladala dobrze po tym plamieniu a tej krwi bylo dosc sporo i lekarz tego samego dnia mnie ogladal i mowi ze jest sobie ale nic groznego a po badaniu nie poleciala ani kropla krwi.

• Martka89 Autorytet

Wysłany: 15 października 2015, 21:51

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Taka jasna krew? Teraz juz taki jasnobrązowy jest ten śluz. Mam nadzieje ze to jednorazowy epizod. Ale chyba maz dostanie embargo :)

w4sqyx8dc6bykj5r.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 15 października 2015, 21:52

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Martka obejrzyj sobie ten filmik bardzo ciekawe rzeczy mowi gin.

https://youtu.be/QDb_N9N4J0Y

U mnie krew byla zywa i leciala krotko w ogole brazowego plamienia nie mialam. Tak jakby chlusnelo czerwienia i przeszlo

Wiadomość wyedytowana przez autora: 15 października 2015, 21:54

• Martka89 Autorytet

Wysłany: 15 października 2015, 22:00

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dobra, mam nadzieje ze u mnie tez tak bedzie bo ju teraz jest cisza. Nie sprawdzam nic, jutro zobaczę jak sytuacja. Generalnie byłam spokojna bo wszystko szło wzorowo. Nadal ciaza wzorowa tylko ja sie sypie i tak mnie to niepokoi...

w4sqyx8dc6bykj5r.png
  • AnnaKliwijska Autorytet

Wysłany: 16 października 2015, 07:05

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dzień dobry :)
    Mi lekarz przy pierwszej wizycie tez powiedzial o nadzerce i ze moge plamic po cytologii. Pojawił się dosłownie pojedynczy, jasnobrązowy maziaj. Poza tym nic od tamtego czasu.

Tak, ja pomalu tez zauwazam tę kalafiorowatość ;)

Magdziulla - rozumiem w pełni frustrację i chęć znalezienia winnego. Myślę, że mimo wszystko lepiej jednak być zupełnie zdrowym i że to Wasze zdrowie lada moment zaskoczy :)

Niu - to juz zrobilas bete? Zrozumialam,ze w sobotę.

7v8rikgni12rlaff.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 16 października 2015, 07:26

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Hej :)
    Jej zima idzie, godzina 7 a latarnie swieca?odzwyczailam sie.

Magdziulla ja tez sadze ze po prostu qaszw dziecko czeka az sie wprowadzicie do nowego mieszkania zeby wam oglosic wspaniala nowine ;D

A ja witam w 21tc dokladnie polowa mija 40tc ;D boze jak super! Jeszcze 11 dni do usg!

• AnnaKliwijska Autorytet

Wysłany: 16 października 2015, 07:43

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ciri, zazdroszcze cyferek :D Ale i ja sie doczekam :)

I wszystkie inne też!

7v8rikgni12rlaff.png
‹‹ 574 575 576 577 578 ››
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Pozytywny test ciążowy i co dalej?

A więc stało się! Zrobiłaś test ciążowy i wynik wyszedł pozytywny. Gratulacje! To co zapewne wiesz na pewno, to fakt, że przed Tobą wiele zmian. Jakie to będą zmiany, czego się teraz spodziewać? Przeczytaj na co powinnaś być gotowa, jak się do tego przygotować i co po kolei powinnaś  zrobić gdy już wiesz, że pod Twoim sercem zagościło nowe życie.

CZYTAJ WIĘCEJ

Planowanie ciąży, czyli o tym jakie badania przed ciążą warto wykonać

Planowanie ciąży to ważny moment w życiu każdej kobiety. Zastanawiasz się jakie badania przed ciążą warto wykonać? A może warto pomyśleć o dodatkowych szczepieniach? Co zrobić, aby zwiększyć swoje szanse na zdrową, szczęśliwą ciążę? Przeczytaj, które szczepienia musisz zrobić jeszcze przed rozpoczęciem starań, a które spokojnie możesz zrobić nawet będąc już w ciąży. 

CZYTAJ WIĘCEJ

Śluz szyjkowy, śluz z podniecenia, wydzielina z pochwy, upławy - jak odróżniać?

Śluz szyjkowy to bardzo ważny wskaźnik kobiecej płodności. Jak odróżniać poszczególne rodzaje śluzu? Czym różni się naturalny śluz szyjkowy od śluzu wynikającego z podniecenia? Czym są upławy i kiedy warto zgłosić się do lekarza? Jak zapisywać poszczególne rodzaje śluzu w aplikacji OvuFriend? 

CZYTAJ WIĘCEJ