Ostatni podmuch wiosny-test czerwiec, lipiec, sierpien.
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualnyZrob zrob. A to Ci gin dal te skierowania?
Poczytaj sobie w wolnej chwili tsh-z jakim wynikiem udalo wam sie zajsc ale nie od poczatku tylko kilka stron wstecz to zobaczysz dokladnie o co chodzi. I mysle ze ta droznosc tez to dobry pomysl. A wy ile sie staracie? -
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyMoze po prostu musicie czekac... Dopiero pol roku minelo ustawowow macie jeszcze drugie tyle zeby zajsc noo ale wiadomo czekanie jest dupne....
Mnie sie udalo w 5cyklu po pol roku bo dluzsze cykle mam i nie zdarzylam zrobic badan wiem tylko ze w marcu tsh mialam 2.6 wiec za wysokie teoretycznie dla staraczki a jednak sie udalo... Nie wiem jak to wszystko dziala.... -
nick nieaktualny
-
A mnie w ciagu 2 tyg od ostatniej wizyty okazało sie ze mam nadzerke. Wsadził wziernik i krwawiło...nigdy nie miałam plamienia w ciąży to mi lekarz zafundował prawie zawał. Ciri, twoja nadzerka daje takie objawy przy badaniu? W ogole niby wszystko ok z dzidzia a ja mam wkrete ze ma za małp wód płodowych, bo jakoś tak ciasno jak porównuje z innymi Usg...
-
nick nieaktualnyNiunqa bardzo dziekuje i jestem wdzieczna ;*
Martka moja tylko raz krwawila podczas seksu ale tak naprawde nie wiadomo czy wina nadzerki czy po prostu w ciazy (w ciazy to normalne ze czasem aie krwawi).
Ona mi nie plami nawet po cytologi nic zero przy badaniu tez nic. Lekarz tylko za kazdym razem mowi ze jest i tyle.Martka89 lubi tę wiadomość
-
AnnaKliwijska wrote:Kolezanka kiedys powiedziala,ze w ciazy ma kalafior zamiast mózgu
Nie wiem jak u ciebie to wyglada. Ja to widze. Wczoraj pojechałam na stacje paliw bez portfela, w ogole jakoś nieostrożnie jeżdzę, zastanawiam sie czy nie przestać jeździć -
ciri22 wrote:Niunqa bardzo dziekuje i jestem wdzieczna ;*
Martka moja tylko raz krwawila podczas seksu ale tak naprawde nie wiadomo czy wina nadzerki czy po prostu w ciazy (w ciazy to normalne ze czasem aie krwawi).
Ona mi nie plami nawet po cytologi nic zero przy badaniu tez nic. Lekarz tylko za kazdym razem mowi ze jest i tyle.
Kurde ja wczoraj miałam wspaniały wieczór z mężem, nie płaciłam po stosunku ale moze jednak seks wpłynął na obraz dzisiejszy szyjki...? -
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyMartka obejrzyj sobie ten filmik bardzo ciekawe rzeczy mowi gin.
https://youtu.be/QDb_N9N4J0Y
U mnie krew byla zywa i leciala krotko w ogole brazowego plamienia nie mialam. Tak jakby chlusnelo czerwienia i przeszloWiadomość wyedytowana przez autora: 15 października 2015, 21:54
-
Dzień dobry
Mi lekarz przy pierwszej wizycie tez powiedzial o nadzerce i ze moge plamic po cytologii. Pojawił się dosłownie pojedynczy, jasnobrązowy maziaj. Poza tym nic od tamtego czasu.
Tak, ja pomalu tez zauwazam tę kalafiorowatość
Magdziulla - rozumiem w pełni frustrację i chęć znalezienia winnego. Myślę, że mimo wszystko lepiej jednak być zupełnie zdrowym i że to Wasze zdrowie lada moment zaskoczy
Niu - to juz zrobilas bete? Zrozumialam,ze w sobotę. -
nick nieaktualnyHej
Jej zima idzie, godzina 7 a latarnie swieca?odzwyczailam sie.
Magdziulla ja tez sadze ze po prostu qaszw dziecko czeka az sie wprowadzicie do nowego mieszkania zeby wam oglosic wspaniala nowine
A ja witam w 21tc dokladnie polowa mija 40tc boze jak super! Jeszcze 11 dni do usg!