Ostatni podmuch wiosny-test czerwiec, lipiec, sierpien.
-
WIADOMOŚĆ
-
Domcia23 wrote:Miejmy nadzieje ze teraz na tej wizycie da jakies leki bardzo bym chciala zeby sie dziecko poczelo droga naturalna
Może być tak, że przy takich obniżonych parametrach nasienia lekarz zaproponuje wam inseminację byliście w klinice leczenia niepłodności? -
nick nieaktualny
-
Martka89 wrote:Pamiętaj żen ie ma to znaczenia jaką drogą się poczęło
Może być tak, że przy takich obniżonych parametrach nasienia lekarz zaproponuje wam inseminację byliście w klinice leczenia niepłodności?Domcia
❤Nadal czekamy na Ciebie słoneczko
Zamrożone nasienie 21.10.2015r.
HSG 16.11.2015r.
Kolejna wizyta u profesora 27.11.2015
Po 6 tygodniach ponowne badanie nasienia po zastrzykach i witaminach. Wyniki znacznie sie poprawiły 8.01.2016r.
17.11.2016r. I IUI
5.02.2017r. II IUI:-(
-
hejj babeczki, wpadlam tylko powiedziec ze jest kapa R nie idzie na badania bo sie rozchorowal ;/ jakby tego bylo malo nie dosc ze mam zaplacic 300 (na szczescie zamiast 500) zl mandatu top chyba przyszedl fotoradar, moze dzisiaj sie dowiem lezy na poczcie R musi odebrac ale to na bank to ;/ budowa garazu nie skonczona zaraz jebnie znnowu sniegiem trzeba szybko konczyc. ech
-
nick nieaktualny
-
Ech, zycie - w sumie obysmy mialy wszystkie takie problemy jak mandat, pogoda albo zostanie w pracy raz w tygodniu po godzinach (to ja dzisiaj).
Za to po poludniu ide na spotkanie w sprawie sukienki na slub koscielny, do Szyjemy Sukienki. Chce taka zwykla, prosta, jesienna, nie slubna (bo mojej slubnej nic nie przebije ). I ustalilismy dzis z J., ze o 19 idziemy spac -
nick nieaktualnyJasne idziecie aha mowie tak sobie codziennie Ale zycze powodzenia
Mnie sie mega dzis chce spac mimo ze lepsza pogoda...
Edit: Pochwale się wam mam pierwszego nowego klienta firmowego
A w weekend jadę po paczki ciuszków od ciociWiadomość wyedytowana przez autora: 14 października 2015, 13:37
-
nick nieaktualnyNoo szczegolnie ze dzieki stalym klientom wiec w sumie widac ze sa zadowoleni i dalej przekazuja byle by bylo takich wiecej to pojdzie z gorki. Ale jeszcze troche musimy zrobic, w tym miesiacu juz wszyscy klienci mieli na nasza firme przejsc ale niestety dopiero od przyszlego miesiaca przeenosimy ich wiec ten jeden klient to dla nas duzo
-
nick nieaktualnyNoo hej! U mnie dzis pierwsza paczka wyprawkowa doszla. Kupilam wczoraj termometr w biedronce i sprawdzalam dokladnosc z owulacyjnym wiec nie moge narzekac jest dosc dokladny jak na bezdotykowy. A i dzis pierwsza fakture na firme wystawilam
Edit: Pieluchy tetrowe 140g/m2 sa spoko cienszych nie ma co kupowac.
Jeszcze nie mam ciuchow a juz szuflady zawalone, ale to dlatego ze jest w nich wszystko jak na razie W weekend jak ciuszki dostane zacznie sie sprzatanie.Wiadomość wyedytowana przez autora: 15 października 2015, 09:38
-
Hej hej , widziałam że o brzuszkach pisałyście , ja dziś zrobiłam porównanie 10 i 25tc, czyli 15 tygodni różnicy i 15 tygodni przed nami .
Ciri, widzę że kupiłaś pieluchy...miałam powiedzieć jak oceniam te swoje, ale mieliśmy teraz sporo na głowie (m.in pogrzeb) więc wypadło mi to z głowy, ale masz racje gramatury mniej niz 140 nie ma co brać te sa akurat.
My już mamy w domu wózek , z wyprawki 2/3 też ogarnięteWiadomość wyedytowana przez autora: 16 października 2015, 08:58
ciri22 lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualnyJuz masz brzuszek! Piekny!
Ja w koncu gemini kupilam pieluchy bo wyszlo mi na tyle samo co bym musiala na allegro zaplacic ale tam za wysylke trzeba wiec wzielam od razu
Ja wozek w styczniu kupuje badz w grudniu. Na razie mam wyprawke z apteki nic wiecej ale w weekend jade po ciuszki do cioci, w przyszlym miesiacu zaczynamy tekstylia poscielowe
Boze jak ten czas leci! Jeszcze chwila i grudzien bedzie!!! Aaaaaa -
Iriss - jestes kobietą piłką, zazdroszczę! Piękny brzuszek i figura.
My mam na razie 3 rzeczy dzieciece: buciki do zdjęcia, skarpeteczki (bo rodzicow informowalismy, dajac im w prezencie pudelko ze skarpetkami w srodku) i takie chusteczki na szyję, to dostalam od kolezanki w ramach gratulacji. Postanowilam sobie kompletowac wyprawkę od stycznia, ale podejrzewam, że w grudniu już się na coś skuszę na wyprzedażach.
Moja koleżanka ma swoją drogą dobry patent - będąc w ciąży kupowała na wyprzedażach rzeczy z wyprzedzeniem, tzn. np. w czasie zimowej wyprzedazy kupila kurteczki dla 9 miesięczniaka,bo mniej wiecej tyle mialyby jej synek wtedy. Dzieki temu jak teraz przyjdzie zima, to ma juz gotowe ubrania, a nie musi placic pelnej ceny. Oczywiscie wiadomo,ze z takimi zakupami z wyprzedzeniem nie ma, co szalec, bo roznie bywa z rozmiarami, ale sama zamierzam się do tego zastosowac.
Niu - kiedy gin, dawaj znac co i jak! Czytasz nas? -
nick nieaktualnyAnna, ja dokladnie tak samo robie co jest na wyprzedazy to juz kupuje, choc z ciuszkami jak mowisz nie szaleje bo troche dostane ale wiem czego nie dostane bo dzieciaki inaczej beda urodzone wiec juz chodze i patrze, to jest bardzo dobre, tak samo lidl czy biedronka lub inne przegladam na bierzaco i kupuje tak jak ten termometr, baaardzo podobny w najtanszej aptece 70zl a ten 50zl to moze nie duzo ale za te 20zl kupie w pepco dwie bluzeczki dla mlodej wiec zawsze przyoszczedzone.
tak samo z kocykami, jest wiele fajnych promocji, teraz np w smyku na kocyku mozna zaoszczedzic ok 10zl. mowie moze to nie duzo ale za kilka rzeczy i znow cos moge kupic -
AnnaKliwijska, dziękuję
No ja z wyprzedzeniem nei kupuję, bo nie wiadomo właśnie jak będzie synek rósł i w jakie rozmiary strzelać
My wczoraj mieliśmy drugie spotkanie w Szkole Rodzenia i jestem zachwycona podejściem położnej: jest rzeczowa, nie ściemnia, nie zachwala żadnych marek, widać że ma wiedzę i ciągle się szkoli i zajęcia sa takie luźniejsze, że się można pośmiać . O laktacji wykład jeszcze przed nami, ale już wczoraj obaliła kilka mitów dot. żywienia ciężarnej, że niby tylko gotowany kurczak i ryż - bujda jak wiemy , więc cieszę się że ona jest z tych wyedukowanych zgodnie z tym co aktualnie się praktykuje, a nie z tym co było 15 lat temu