Październik! Miesiąc cudów
-
WIADOMOŚĆ
-
A u mnie termin @ najwczesniej w niedziele, ale i we wtorek moze byc. Takze jeszcze 4-6 dni. Oszaleć można, a poza forum tu, nie ma z kim pogadać nawet. Że nie wspomne o tym, ze tylko kobieta starajaca sie (oczywiscie z mezem w domysle ) zrozumie druga starajaca sie...
-
Dokładnie, nikt nie zrozumie tego pragnienia ciąży jak druga starająca się kobieta, ja testuje od 10 dpo, szczerze to miałam ogromną nadzieję co do tego cyklu.. Ale przez ten ból jak na @ to chodzę smutna i nie mogę sobie miejsca znaleźć. Już bym chciała jutrzejszy ranek
-
Kamilaa29aa wrote:Dokładnie, nikt nie zrozumie tego pragnienia ciąży jak druga starająca się kobieta, ja testuje od 10 dpo, szczerze to miałam ogromną nadzieję co do tego cyklu.. Ale przez ten ból jak na @ to chodzę smutna i nie mogę sobie miejsca znaleźć. Już bym chciała jutrzejszy ranek
Wiadomość wyedytowana przez autora: 18 października 2018, 13:02
-
Kamilaa29aa wrote:Dokładnie, nikt nie zrozumie tego pragnienia ciąży jak druga starająca się kobieta, ja testuje od 10 dpo, szczerze to miałam ogromną nadzieję co do tego cyklu.. Ale przez ten ból jak na @ to chodzę smutna i nie mogę sobie miejsca znaleźć. Już bym chciała jutrzejszy ranek
Mam nadzieje, ze jednak ujrzysz 2 kreseczki
Ten bol to ja mam w kazdym cyklu praktycznie po owu, a tez mialam go jak sie udalo w poprzedniej ciazy. W pierwszej ciazy nie pamietam czy cokolwiek mi bylo, bo to byl moj pierwszy cykl staran w zyciu i kompletnie na luzie podeszlam do tego wiec nie wsluchiwalam sie w objawy. -
Kochana i jak tam powtorzylas test?? Ja za jakies 3-5 dni bede testowala ale bardzo sie denerwuje, mam nadzieje ze beda dwie II pozdrawiam.parenka wrote:Ja też widzę jakiś cień. Wyślij nam jutro zdjęcie z porannego moczu jak nie masz w domu testów, to można pobrac dompojemnika i zrobić pozniejCo ma być to będzie siłę znajdę wszędzie
-
emigrantka90 wrote:A u mnie termin @ najwczesniej w niedziele, ale i we wtorek moze byc. Takze jeszcze 4-6 dni. Oszaleć można, a poza forum tu, nie ma z kim pogadać nawet. Że nie wspomne o tym, ze tylko kobieta starajaca sie (oczywiscie z mezem w domysle ) zrozumie druga starajaca sie...
Co ma być to będzie siłę znajdę wszędzie -
Kamilaa29aa lubi tę wiadomość
Co ma być to będzie siłę znajdę wszędzie -
-
Anka1986 wrote:. Rozumiemy Cie doskonale Kochana. Ja z moim M staramy sie o dziecko 6 dlugich lat i wiem doskonale jak wiele kolezanek z OF co to rozczarowaniei dlugie czekanie na kolejne testowanie. Trzymaj sie Slonko bedzie dobrze :*
Dziekuję i podziwiam. Naprawdę. U mnie 2 ciąże od razu - aż nie dowierzam więc długie starania to dla mnie obcy temat. Pierwsza ciąże poroniłam i mam głupie wrażenie (pewnie mylne), że lepiej zniosłabym kolejna stratę, niż niemożnośc zaskoczenia szybkiego Ale jak mówię... Pewnie mylnie, bo nie znam po prostu tematu długich staran.
Trzymam kciuki :* -
Kamilaa29aa wrote:Nie wiem czy dobrze? Jeszcze ani razu nie udostępniałam wykresu..
Widać
Aczkolwiek ja nic nie powiem, bo te temperatury takie skokowe. Zawsze mierzysz o tej samej porze?
Jest @?
U mnie dziś 26dc, 10-11dpo. Nadal brak nawet cienia kreski i już coraz mniej na nią liczę. @ powinna byc w niedzielę-wtorek max.
Staram się widzieć plusy tej sytuacji - mam kolejny miesiąc na zrzucanie kg, a wciąż mam ich za dużo (BMI 32 ). Też jakby co porobię badania podstawowe, bo teraz to się tak rzuciliśmy na głeboka wodę bez badan. Moze i ginekologa odwiedzę -
emigrantka90 wrote:Widać
Aczkolwiek ja nic nie powiem, bo te temperatury takie skokowe. Zawsze mierzysz o tej samej porze?
Jest @?
U mnie dziś 26dc, 10-11dpo. Nadal brak nawet cienia kreski i już coraz mniej na nią liczę. @ powinna byc w niedzielę-wtorek max.
Staram się widzieć plusy tej sytuacji - mam kolejny miesiąc na zrzucanie kg, a wciąż mam ich za dużo (BMI 32 ). Też jakby co porobię badania podstawowe, bo teraz to się tak rzuciliśmy na głeboka wodę bez badan. Moze i ginekologa odwiedzę -
Kamilaa29aa wrote:Zawsze mierzę o tej samej porze dzisiaj powinna być @, póki co jeszcze nie ma. Czekam na betę, ale test też biel bielsza niż śnieg, więc ja tym bardziej nie mam nadzieji ale u Ciebie jeszcze czas do @ może pokazać się upragniona kreseczka, trzymam mocno kciuki..
Dziekuję Mam nadzieję, że kolejny cykl będzie dla Ciebie szczęsliwy