Październik-Walczymy dalej ...
-
WIADOMOŚĆ
-
MalaZNadzieja a Ty swojego meza nie wyrzucilas ostatnio? Dobrze pamietam? Ale bedzie mial niespodzianke:)Starania o pierwsze dziecię od 12.2017
5 poronien: 03.2018 & 12.2018 & 06.2019 & 03.2020 & 08.2020
12.2018 - pierwsza wizyta w klinice
04.2019 - HSG: prawy jajowód niedrożny
Od 08.2019 - Pacjentka Prof. M.
10-11.2019 szczepienia limfocytami męża ->allo mlr 23.3%
01.2020 - 06.2020 - szczepienia pullowane -> allo mlr 22% -
moim mezem nie jest no pomieszkuje u mamusi no ale w takiej sytuacji to raczej musi wrócić... ma szczęście że tak bardzo jestem szczęśliwa to już mu wybacze te jego profesorowanie .
po tylu latach razem to czasem nerwy puszczają a ja ostatnio bardzo nerwowa bylam więc starczyło jedno słowo żebym dostała czerwonej gorączki hahahaeiouy lubi tę wiadomość
Starania od 12.2017
Wysokie TSH -
aeiouy wrote:mała_mi92 u mnie dzis 7 dpo (tez z lewego jajnika - potwierdzone monitoringiem:)) a ja nie wiem czy mam jakies objawy... we wcezesniejszych cyklach mialam bardziej ciazowe objawy a ciazy brak totalnie sie juz nie nastawiam, chociaz jak zawsze chcialabym, zeby to ten miesiac byl tym szczesliwym!
-
No Dziewczyny jutro ide na Betę z moim 4 letnim synem nie mam jak tego ogarnąć a przed pracą i przedszkolem pojedziemy wiem że nic z tego nie będzie ale w końcu na jakieś kilka dni przerwa z tabletkami ehhh02.2014 - Jestem w ciąży (Pierwszy Złoty Strzał)
11.2014 - Nasz synek
10.2015 - Starania o drugie dziecko
12.2018 - Kierunek Ośrodek Adopcyjny
Wiem że gdzieś na Nas czekasz - Znajdziemy Cię....
>>>Lukas Graham - Love Someone <<< -
obyś się myliła ja też bym nie pomyślała że w tym cyklu mogło dojść do ciąży a jednak . I dalej czuje jakbym miała dostać zaraz @ . boli i to jak i przestaje normalnie tak jak zawsze na @ .
No i mam chlopa nazat w domu i gratisowy masaż stóp hehe
myślałam że on zemdleje i tak płakał że mi całą sukienkę poplamilStarania od 12.2017
Wysokie TSH -
Cieszę się MałaZnadzieja, że wszystko już dobrze teraz życzę Ci spokoju i zdrówka dla Ciebie i Dzidzi!
Zaprogramowana, kciuki za miłą niespodziankę
Ja byłam wczoraj u gin. Jestem 7 dpo i mam krwiaka w macicy tak więc i tym razem nic z tego nie będzie. Pani Dr powiedziała, że może zarodek próbował się zagniezdzic i powstał krwiak. A ja przez krwiaka właśnie w styczniu poronilam05.01.2018 Aniołek 7t5d [*]
21.01.2019 Aniołek 9t6d [*] PJP
14.06.2019 Aniołek 8t [*] PJP
Obniżone białko Z -
Karolcia89 - przykro mi nie poddawaj się
MalaZnadzieja - Gratulacje, ja też lubię masaże stóp
Dzięki dziewczyny, krew pobrana teraz tylko czekać na wyniki, albo będą wieczorem, albo dopiero rano choć nie wiem czy pani się nie pomyliła bo przecież sobota niepracująca no ale wiadomo jak człowiek zaprogramowany to jak robot cały tydzień Synek dostał długopis strzykawkę, patrzył co mi pielęgniarka robi nawet wzroku nie oderwał hehe więc ku moim obawom dzieci jednak mogą widzieć krew - ale nie swojąKarolcia89 lubi tę wiadomość
02.2014 - Jestem w ciąży (Pierwszy Złoty Strzał)
11.2014 - Nasz synek
MałaZnadzieja - swoją drogą to właśnie ciekawe jak to jest zajść w ciąże ja to już średnio pamiętam ale jak mówisz że masz bóle jak na @ to w zasadzie wszystko jest możliwe. Ja też tak mam ale miałam tyle objawów na NIE w tym cyklu że nadziei brak.02.2014 - Jestem w ciąży (Pierwszy Złoty Strzał)
11.2014 - Nasz synek
Najlepiej jak najpóźniej ja od owulacji czekałam 14 dni dziś poszłam na Betę to dam znać
Meluśka lubi tę wiadomość
11.2014 - Nasz synek
nick nieaktualny
-
zaprogramowana wrote:No Dziewczyny jutro ide na Betę z moim 4 letnim synem nie mam jak tego ogarnąć a przed pracą i przedszkolem pojedziemy wiem że nic z tego nie będzie ale w końcu na jakieś kilka dni przerwa z tabletkami ehhh
Wiadomość wyedytowana przez autora: 12 października 2018, 10:19
Oboje 36 lat
2014 - synek na świecie ♥️
2017 - córcia w niebie*
2018-2020 - 4x nieudane IUI
11.2018 - laparo, oba drożne, pcos, Hashimoto, AMH 5, niepłodność wtórna, 2xbiochemiczna,
On morfologia 2% i mała ruchliwość, lepkość
in vitro Kraków Macierzyństwo
21.09.2020 - stymulacja
30.09.2020 - punkcja, 21 pobranych ➡️12 zapłodniono ➡️mamy 5x❄️5.1.1 oraz 1x❄️4.1.1
12.12.2020 - transfer ❄️5.1.1
7dpt: beta 77, 9dpt: beta 189, 11dpt: beta 503,2
20.04.2021- połówkowe: córeczka 🥰 -
Lucy2323 wrote:Czekamy na twój wynik. Trzymam kciuki. Ja jutro powtarzam bete żeby było po 48 Godz. Troche sie martwie że mam taką niewielką
mi kręgosłup zaraz peknie dzw do gin i mówi żeby narazie się nie martwić że dużo kobiet tak ma we wczesnej ciąży i ze mam znalezc pozycje w której mnie nie boli .
Starania od 12.2017
Wysokie TSH -
a ten mój już wymyśla ze bd syn i bd się nazywał "olek" bo Niemcy brzydko wymawiaja Aleksander ( Niemcy przeważnie mówią aleksandra) normalnie oddam to w dobre ręce jeszcze se urlop załatwia bo przecież nie bd nic dźwigać a dzisiaj rano poszlam do garażu bo zapomniałam z auta dokumentów była mysz (pewnie znow kot sąsiadów ja przyniósł bo brama była otwarta) to uciekał pierwszy . ze śmiechu myslalam ze się posikam taki wielki chłop ja mówię to jak bd rodzic to uciekaj do Syrii hahaha
parenka lubi tę wiadomość
Starania od 12.2017
Wysokie TSH -
nick nieaktualnyMalaZnadzieja wrote:u mnie beta po 36 h ... 124.9 myślicie że dobrze ?
głowa mi pęka i cycki bola . mam nadzieję że z czasem się wszystko uspokoi
gratulacje wszystkim zafasolkowanym.
KOCHANA, trzymałam za Ciebie kciuki! Udało się. Ściskam, buziaki
GRATULUJE!!! -
nick nieaktualnyDziewczyny, ostatnio straciłam siły na wszystkie testy, myślałam w tym miesiącu odpuścić, żeby odpocząć. Ale po moich podliczeniach staraliśmy się za dzień do owulacji.
Teraz jestem 6 dpo i od paru dni mam takie straszne wzdęcia i gazy, że masakra! przepraszam, że tak wprost, ale dotychczas nigdy nie miałam problemów ze wzdęciami, nawet po grochówce
Może to być wczesnym objawem? PS. oprócz tego mam lekkie mdłości i takie pełne piersi, ale akurat to nic dziwnego za tydzień do okresu -
parenka - ja słyszałam że wzdęcia też mogą być objawem ciąży, o piersiach już nie wspomnę Ale czy tak wcześnie, ja myślę że wszystko jest możliwe. Ja w tym cyklu oprócz wzdęć miałam mega biegunkę tak jakoś 4dpo więc jak dzisiaj wieczorem zobaczę wyniki BETY na internecie to dam znać co z tego biegunkowego objawu i wzdęć wyszło
parenka lubi tę wiadomość
11.2014 - Nasz synek
>>>Lukas Graham - Love Someone <<<