Październik-Walczymy dalej ...
-
WIADOMOŚĆ
-
Meluśka wrote:No i dzisiai zatestowałam 10 dni po zastrzyku, a 9 dni po owu i negatywny, czy jest jakaś szansa jeszcze, że za wcześnie i mogą być 2 kreski? ;p następny test planuję zrobić w środę, to będzie 14 dni po zastrzyku
Myśle że szansa zawsze jest Trzeba być dobrej myśli - trzymam kciuki
Makowa zapraszamyMeluśka lubi tę wiadomość
PCOS ??
Mutacje: MTHFR 677c-t hetero i PAI-1/4G hetero
Cienkie endometrium
Leki: euthyrox N25, miovelia, koenzym Q10, prenatal uno, Acid folicum, acard 75mg. -
nick nieaktualny
-
No ale jakie szanse? Z 16,2 spadła po 2 dniach na 13,7. Naprawdę myślicie że coś z tego może być? Może lepiej już odstawić luteinę.
Oboje 36 lat
2014 - synek na świecie ♥️
2017 - córcia w niebie*
2018-2020 - 4x nieudane IUI
11.2018 - laparo, oba drożne, pcos, Hashimoto, AMH 5, niepłodność wtórna, 2xbiochemiczna,
On morfologia 2% i mała ruchliwość, lepkość
in vitro Kraków Macierzyństwo
21.09.2020 - stymulacja
30.09.2020 - punkcja, 21 pobranych ➡️12 zapłodniono ➡️mamy 5x❄️5.1.1 oraz 1x❄️4.1.1
12.12.2020 - transfer ❄️5.1.1
7dpt: beta 77, 9dpt: beta 189, 11dpt: beta 503,2
20.04.2021- połówkowe: córeczka 🥰 -
Cześć dziewczyny, powinnam dostać @ 9 albo 10 października, nie dostałam, zrobiłam test i oczywiście biała biel, nawet cienia więc znów załamka bo kolejny cykl się nie udało, dzisiaj wypada mi już 32 dzień cyklu a @ brak, jakies wewnętrzne przeczucie podpowiadało mi żeby zatestować ale strasznie bałam się kolejnego negatywu dlatego od dnia spodziewanej @ nie testowałam, zrobiłam dziś i ku mojemu zdziwieniu od razu dwie kreski, a tak strasznie się boję czy wszystko będzie dobrze, w poniedziałek przed pracą jadę na betę. Trzymajcie kciuki! !!
Karolcia89, parenka lubią tę wiadomość
-
AdaZ91 wrote:Cześć dziewczyny, powinnam dostać @ 9 albo 10 października, nie dostałam, zrobiłam test i oczywiście biała biel, nawet cienia więc znów załamka bo kolejny cykl się nie udało, dzisiaj wypada mi już 32 dzień cyklu a @ brak, jakies wewnętrzne przeczucie podpowiadało mi żeby zatestować ale strasznie bałam się kolejnego negatywu dlatego od dnia spodziewanej @ nie testowałam, zrobiłam dziś i ku mojemu zdziwieniu od razu dwie kreski, a tak strasznie się boję czy wszystko będzie dobrze, w poniedziałek przed pracą jadę na betę. Trzymajcie kciuki! !!
AdaZ91 lubi tę wiadomość
23.07.2017 - Sandra
Ginekolog: 07.01 na 15:10
-
nick nieaktualnyAdaZ91 wrote:Cześć dziewczyny, powinnam dostać @ 9 albo 10 października, nie dostałam, zrobiłam test i oczywiście biała biel, nawet cienia więc znów załamka bo kolejny cykl się nie udało, dzisiaj wypada mi już 32 dzień cyklu a @ brak, jakies wewnętrzne przeczucie podpowiadało mi żeby zatestować ale strasznie bałam się kolejnego negatywu dlatego od dnia spodziewanej @ nie testowałam, zrobiłam dziś i ku mojemu zdziwieniu od razu dwie kreski, a tak strasznie się boję czy wszystko będzie dobrze, w poniedziałek przed pracą jadę na betę. Trzymajcie kciuki! !!
gratuluje! I trzymam kciuki za dobra betę! Daj nam znać. Buźka
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Nuch, mam tak samo jak Ty w tym cyklu.... nic a nic nie podpowiada mi moj organizm... czekam do srody/czwartku na testowanie.
Zafasolkowanym gratuluje:)
Lucy, walczymy dalej!Lucy2323 lubi tę wiadomość
Starania o pierwsze dziecię od 12.2017
5 poronien: 03.2018 & 12.2018 & 06.2019 & 03.2020 & 08.2020
12.2018 - pierwsza wizyta w klinice
04.2019 - HSG: prawy jajowód niedrożny
Od 08.2019 - Pacjentka Prof. M.
10-11.2019 szczepienia limfocytami męża ->allo mlr 23.3%
01.2020 - 06.2020 - szczepienia pullowane -> allo mlr 22% -
nick nieaktualny
-
Ja też powinnam testować środa-czwartek, ale szkoda testu, bo wiem że nic z tego. Po pierwsze krwiak, o którym pisałam wcześniej, a po drugie kompletnie nic nie czuję, żadnych objawów, a dzisiaj 9dpo.05.01.2018 Aniołek 7t5d [*]
21.01.2019 Aniołek 9t6d [*] PJP
14.06.2019 Aniołek 8t [*] PJP
Obniżone białko Z -
nick nieaktualnyKarolcia89 wrote:Ja też powinnam testować środa-czwartek, ale szkoda testu, bo wiem że nic z tego. Po pierwsze krwiak, o którym pisałam wcześniej, a po drugie kompletnie nic nie czuję, żadnych objawów, a dzisiaj 9dpo.
Właśnie dlatego bede testować dopiero w poniedziałek. Jestem 8dpo.
Szkoda testów
Karolcia89 lubi tę wiadomość
-
Ja także 9 dpo, także nie mam objawów żadnych, ale chyba nie trzeba mieć w pierwszej ciazy kompletnie nie miałam objawów i cały czas czekałam na @. Dopiero 2 tygodnie po terminie zaczęłam czuć lekkie pobolewanie podbrzusza, myślałem że zaraz będzie okres. Następnego dnia poszłam na siatkówkę i meczylam się jak nigdy, nawet mówiłam, że czuję się jakby coś ze mnie życie wysysalo. Wieczorem zaczęłam plamic, pomyślałam że wreszcie jest @.Następnego dnia zrobiłam test i cele grube krechy. Tak więc dluuuugo nie miałam objawów, a ciąża była książkowa. nie poddajemy się
aeiouy, Nuch lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny