Październik zwiastuje jesienną szarówkę, weź starego pod koc, a w czerwcu na porodówkę 🤍
-
WIADOMOŚĆ
-
Nitka96 wrote:Jestem po wizycie w Pastelovej! Doktor Banaszewska przecudna wyrozumiała kobieta. Wyszło PCOS ale musimy potwierdzić badaniami 😔 wiec wywołujemy miesiączkę w 4-7 dc badania i na wizytę 24.10 i stymulujemy cykl Rekovelle
Polubiłam za to, że w końcu ruszycie naprzód i teraz już będzie tylko lepiej! 💪
Jak inozytol to tylko Fertistim! I tak jak w „ulotce” dwie saszetki dziennie. Do tego polecam omega-3.
40 tc 💔 -
Insane wrote:Zastrzyk pewnie jutro/pojutrze. Jutro raczej bym celowała. Kciukasy!!! 🍀🤞
Też mam malutkiego mięśniaka, doktor (taki nie z kliniki jeszcze) powiedział, że takich poniżej 1 cm się nawet nie opisuje, ale dla mnie zrobił wyjątek i mi pomierzył, żebym była spokojna. Jest podobno tak umiejscowiony, że nie powinien przeszkadzać. Zawsze lepiej nie mieć, wiadomo, ale podobno wiele kobiet ma.
Niedawno dostałam odpowiedź od doktor z kliniki ,że mam podać zastrzyk teraz no i tak zrobiłam 🫣
Niech się dzieje... 😅
Nowa2024, M93, Smerfelinka, Insane, PsiaMama93 lubią tę wiadomość
👩❤️👨👶 Starania od 03/2023
💃30 lat
AMH 1,92✅
Cykle owulacyjne ✅
badania hormonalne ✅ za niski testosteron❌włączona suplementacja💊
09.2024 - badanie drożności jajowodów, oba jajowody drożne ✅
28.09.2024- pierwsza wizyta w klinice leczenia niepłodności, wstępna diagnoza - Niepłodność idiopatyczna
10.2024 pierwszy cykl z Ovitrelle💉 ❌
10/11.2024 stymulacja Lametta + Zivafert💉 ❌
11/12.2024 stymulacja Lametta + Ovitrelle 💉⏳⏰
12.2024 badanie Kariotypu -oboje ⏳⏰
01.2025 start z IVF ❓
Suplementacja💊: Koenzym Q10, Biosteron, Melatonina, Resweratrol, Zioła Ojca Sroki, ADEK, magnez ,kwas foliowy
🧔31 lat
05/2024 badanie nasienia ✅
morfologia 8%
badania hormonalne ✅
Suplementacja 💊: Fertistim Men, Omega 3 -
Nitka super, bo już jakieś konkretne działania dzisiaj usłyszeliście 🤞💪🙎♀️ wszystko ok, naturalne owulacje
AMH 2,7
Hormony ✅
Jajowody drożne ✅
💊metafolian, b-complex, wit D, Fertistim, Euthyrox25, Duphaston
👨09.2023 morfologia 2%, 04.2024 morfologia 5%
💊Fertistim
🍼Starania od 06.2023
👨⚕️Klinika leczenia niepłodności od 01.2024
💔05.2024 ⏸️ (12 cs), CP, jajowód zachowany
06.2024 1 IUI ❌ (aromek+ovitrelle)
10.2024 2 IUI ❌ (naturalny cykl) -
xSmerfetkax wrote:A jaka Omega-3 polecacie?
Kiedyś długo szukałam i czytałam i padło ostatecznie na to: https://www.ceneo.pl/85372613
Dobra dawka, cena spora, ale też sporo kapsułek. I już nie pamiętam dokładnie o co chodziło, ale dobre omegi mają jakieś badania potwierdzające jakby nietoksyczność(?) tego oleju i ten produkt to ma 🤪xSmerfetkax, DaruniaKa lubią tę wiadomość
40 tc 💔 -
Jeżowa wrote:Hej dziewczyny! obiecuję że zaraz dokładnie nadrobię i się odniosę, ale chciałam dać znać co u mnie… Za mną zwariowany i niestety bardzo stresujący poranek - byłam o 8:20 w swojej przychodni na wizycie. Lekarz tragedia, takiego buca to ja w życiu nie spotkałam (jakimś cudem opinie na znanym lekarzu ma super, nie wiem, może prywatnie ma lepsze podejście, bo tu porażka na całej linii). Zrobił USG i powiedział, że on nic nie widzi, że ciąża za młoda i mam przyjść za tydzień. Ani słowa o ilości pęcherzyków ani nic (inny lekarz tydzień temu widział dwa pęcherzyki ciążowe). Wyszłam stamtąd obiecując sobie, że więcej tam nie wrócę… no i zestresowana na maksa, że „nic nie widać” umówiłam się na szybko prywatnie tam, gdzie byłam tydzień temu.
Pojechałam i na porządnym sprzęcie nie dość, że jak najbardziej było widać, że jestem w ciąży, to doktor znalazł dwa zarodki i dwa serduszka ❤️❤️ kamień spadł mi z serca i teraz tylko trzymam kciuki, żeby zdrowo rosły 🤞🤞
I już lecę nadrabiac Wasze wiadomości!
Gratulacje!! Bliźniaki, największe marzenie ❤️ dużo zdrówka dla was 😘
-
Dzień dobry kochane!
Dziś powtórka z testu, 11 dpo dzisiaj (albo 10 bo w 14dc miałam pik owulacyjny)
https://zapodaj.net/plik-xQ7s3PoYHd
🫶🏻🥲Smerfelinka, xSmerfetkax, Nowa2024, miska122, PsiaMama93, M93, xmadziax, Chesterka1124, kknn, Olcia1987, Marysia996, Olinek7 lubią tę wiadomość
-
Jeżowa - serce mi rośnie na widok Twoich DWÓCH maluszków ❤️❤️ 🥹🥹 aż zapiera dech. Dużo sił i zdrówka dla Was 🤗🤗🤗
Nitko- na Rekovelle byłam stymulowana do punkcji i był urodzaj jaj 😁 tak że życzę Ci pięknych owulek. Poza tym zastrzyk jest w bardzo wygodnym penie 🙂
Insane - może padała już tu informacja, ale ja zakopałem się w gaszczu wiadomości, od której mam dzisiaj trzymać kciuki za Twoją wizytę? 😘
Miłego dnia dla Was wszystkich, w weekend nadrobię zaległości 🩷Nowa2024 lubi tę wiadomość
♀️33 ♂️ 35 👩❤️👨 15cs naturalnych
IVF - 12🥚, 5❄️
10.2024 FET 5dn blastka 8dpt 💔 -
Alutka, Smerfetka pięknie nam rozpoczęłyście ten miesiąc! 😍
Trzymam kciuki! 🤞🤞🤞xSmerfetkax lubi tę wiadomość
🙎♀️ wszystko ok, naturalne owulacje
AMH 2,7
Hormony ✅
Jajowody drożne ✅
💊Fertistim
🍼Starania od 06.2023
Alutka, Smerfetka - możecie sobie przybić wirtualną piąteczkę! 😁 pięknie Wam testy ciemnieją 💚
Ja mam dzisiaj dzień zero - dzień wizyty 🥹
Śniło mi się dzisiaj, że byłam w UK (a nigdy nie byłam) i za 10 funtów kupowałam jakiś leżaczek z drugiej ręki dla dziecka, bo pomyślałam w tym śnie, że taka okazja, a przecież zaraz będę w ciąży 🥹🥹kałamarnica 11, xSmerfetkax, Nowa2024, Daniela77, Smerfelinka, Chesterka1124, Olcia1987, Misiula, DaruniaKa, Olinek7, PsiaMama93, Aksandra lubią tę wiadomość
40 tc 💔 -
Insane wrote:Alutka, Smerfetka - możecie sobie przybić wirtualną piąteczkę! 😁 pięknie Wam testy ciemnieją 💚
Śniło mi się dzisiaj, że byłam w UK (a nigdy nie byłam) i za 10 funtów kupowałam jakiś leżaczek z drugiej ręki dla dziecka, bo pomyślałam w tym śnie, że taka okazja, a przecież zaraz będę w ciąży 🥹🥹
Czekamy na info po wizycie 😍🤞Insane lubi tę wiadomość
🙎♀️ wszystko ok, naturalne owulacje
AMH 2,7
Hormony ✅
Jajowody drożne ✅
💊Fertistim
🍼Starania od 06.2023
Insane wrote:Alutka, Smerfetka - możecie sobie przybić wirtualną piąteczkę! 😁 pięknie Wam testy ciemnieją 💚
Śniło mi się dzisiaj, że byłam w UK (a nigdy nie byłam) i za 10 funtów kupowałam jakiś leżaczek z drugiej ręki dla dziecka, bo pomyślałam w tym śnie, że taka okazja, a przecież zaraz będę w ciąży 🥹🥹
Myślę, ze to sen proroczy! 😁
Trzymam kciuki Insane za Ciebie dzisiaj szczególnie ❤
Dziewczyny gratulacje ślicznych kresek 🤗
Moje owulacyjne clearblue dotarły właśnie do paczkomatu a małpa zdaje się trochę odpuszczać
Miłego dnia Wam życzę z deszczowych Katowic 💦☔
xSmerfetkax, Insane, Nowa2024 lubią tę wiadomość
👱♀️'91: PCOS, cykle nieregularne, cykle bezowulacyjne, niedoczynność tarczycy
• Euthyrox, Duphaston, Pregna start, Inofem, Omega 3-6, Koenzym Q10, resweratrol, cynk, olej z wiesiołka
👨'87: parametry nasienia prawidłowe ✅
• Profertil Man
🐱 '18 Kitku
• starania na spokojnie od: 08.2023r.
• starania monitorowane od: 02.2024r. - brak samoistnej owulacji
Łącznie 13 cs o pierwsze 👶
Cykle stymulowane Lamettą - owulacja ✅
06.24 borelioza - leczenie ✅
10.24 MUCHa - Ureaplasma species⚡❌
11.24 - 12.24 ---> leczenie + kontrolne wymazy💊
01.25 - 🏥badania hormonalne, HSG, histeroskopia 🙏🙏🙏