Tydzień dla Płodności   

Nie przegap swojej szansy!
Umów się na pierwszą wizytę u lekarza specjalisty za 1zł.
Tylko do 30 listopada   
SPRAWDŹ
X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum W oczekiwaniu na testowanie Październik zwiastuje jesienną szarówkę, weź starego pod koc, a w czerwcu na porodówkę 🤍
Odpowiedz

Październik zwiastuje jesienną szarówkę, weź starego pod koc, a w czerwcu na porodówkę 🤍

Oceń ten wątek:
  • Alutka128 Autorytet

Wysłany: 5 października, 10:01

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Chesterka1124 wrote:
    A Ty powtarzałaś betę? Widzę, że dużo się stresujesz. Spokojnie na luzie, niech rośnie okruszek ❤️🤞

Nie robiłam w ogóle bety, i nie będę robić bo tu w Niemczech za dużo zachodu o betę. W następnym tygodniu pójdę do lekarza, żebym jak najszybciej dostała zaświadczenie o ciąży bo złamałam rękę i będę na chorobowym 4-5tygodni i boję się żebym wypowiedzenia nie dostała (tak, w Niemczech będąc nawet na chorobowym mogą Cię zwolnić)

qb3c2n0aaonxly0p.png
  • kałamarnica 11 Autorytet

Wysłany: 5 października, 10:23

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Hej :)

Chesterko, powodzenia w nowym cyklu 🥰

Alutka - totalnie rozumiem, że po takim śnie zrobiłaś test, ja bym na pewno zrobiła tak samo :D ale na szczęście wszystko jest dobrze, powodzenia w uzyskaniu zaświadczenia o 🤰.

Życzę wszystkim dobrego dnia i dużo zdrówka w tym infekcyjnym okresie 🥴🍁🍂

Mnie wczoraj coś jakby próbowało rozłożyć, ale na szczęście dziś już nie ma po tym śladu. A to dobrze, bo niestety dziś pracuję.

A poza tym już odliczam do poniedziałkowego monitoringu 🤗

👱‍♀️'91: PCOS, cykle nieregularne, cykle bezowulacyjne, niedoczynność tarczycy
    • Euthyrox, Duphaston, Pregna start, Inofem, Omega 3-6, Koenzym Q10, resweratrol, cynk, olej z wiesiołka

👨'87: parametry nasienia prawidłowe ✅
    • Profertil Man

🐱 '18 Kitku

• starania na spokojnie od: 08.2023r.
    • starania monitorowane od: 02.2024r. - brak samoistnej owulacji

Łącznie 13 cs o pierwsze 👶
    Cykle stymulowane Lamettą - owulacja ✅

06.24 borelioza - leczenie ✅

10.24 MUCHa - Ureaplasma species⚡❌
    11.24 - 12.24 ---> leczenie + kontrolne wymazy💊
    01.25 - 🏥badania hormonalne, HSG, histeroskopia 🙏🙏🙏
  • Insane Autorytet

Wysłany: 5 października, 10:34

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Mam takiego suchara z rana 😅 „przez” Smerfetkę i Smerfelinkę, że mamy smerfastyczny październik 🤪🤪💙

Ja już po owulacji. Szybka piłka w tym miesiącu. Mieliśmy się w ogóle nie starać (liczyłam na badania w tym cyklu) a tu bach, wizyta jak pęcherzyk miał 20 mm, szybka decyzja o zastrzyku i seks tylko przez trzy dni. I to w dniu zastrzyku, dzień po i dzisiaj rano.
    I zastrzyk inny tym razem, pielęgniarka mi robiła, nie Ovitrelle a Zivafert. On jest z tego co czytałam z naturalnym hcg, uzyskiwanym z moczu 😱 a Ovitrelle jest z tego, co rozumiem, z syntetycznym.
    Moje nadzieje ogólnie na naturalny sukces wygasły, więc raczej się na nic nie nastawiam, ale taka ciekawostka z tym zastrzykiem 😉

Udanego weekendu!

Edit:
    Olcia, pewnie Ci umknęło w tym naszym szaleńczym pisaniu, że możesz mnie na 19.10 wpisać 😉

Wiadomość wyedytowana przez autora: 5 października, 10:38

Olcia1987, Misiula, Chesterka1124, Olinek7, xSmerfetkax, PsiaMama93, Smerfelinka lubią tę wiadomość

40 tc 💔
  • Olcia1987 Autorytet

Wysłany: 5 października, 10:42

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Insane wrote:
    Mam takiego suchara z rana 😅 „przez” Smerfetkę i Smerfelinkę, że mamy smerfastyczny październik 🤪🤪💙

Ja już po owulacji. Szybka piłka w tym miesiącu. Mieliśmy się w ogóle nie starać (liczyłam na badania w tym cyklu) a tu bach, wizyta jak pęcherzyk miał 20 mm, szybka decyzja o zastrzyku i seks tylko przez trzy dni. I to w dniu zastrzyku, dzień po i dzisiaj rano.
    I zastrzyk inny tym razem, pielęgniarka mi robiła, nie Ovitrelle a Zivafert. On jest z tego co czytałam z naturalnym hcg, uzyskiwanym z moczu 😱 a Ovitrelle jest z tego, co rozumiem, z syntetycznym.
    Moje nadzieje ogólnie na naturalny sukces wygasły, więc raczej się na nic nie nastawiam, ale taka ciekawostka z tym zastrzykiem 😉

Udanego weekendu!

Edit:
    Olcia, pewnie Ci umknęło w tym naszym szaleńczym pisaniu, że możesz mnie na 19.10 wpisać 😉

O proszę, szalejesz 🤪 już wpisuje, przepraszam, nie nadążam z czytaniem z tą gorączką i zapaleniem pluc 😢

👩🏻1987 🧑🏻‍🦲1992

💔2009
    💙2010
    🩷2013

Starania od 04.2024
    Wiesiołek + Wit E + omega + NAC
  • Olcia1987 Autorytet

Wysłany: 5 października, 10:44

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Chesterka1124 wrote:
    Dzień dobry, ogłaszam nowy cykl i nowe nadzieje 🤞🍀
    Miłego weekendu 😁

I tego się trzymamy 🤞🏻💪🏻🍀

Chesterka1124 lubi tę wiadomość

👩🏻1987 🧑🏻‍🦲1992

💔2009
    💙2010
    🩷2013

Starania od 04.2024
    Wiesiołek + Wit E + omega + NAC
  • Misiula Autorytet

Wysłany: 5 października, 10:48

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Insane wrote:

Udanego weekendu!

Edit:

No u Ciebie już ładnie temperatura poszła do góry tak więc owulka była na bank 😊
    Ja miałam zastrzyk w środę późnym wieczorem a temperatura dalej niska.. może jutro w końcu odbije?
    Wczoraj popołudniu miałam mega mocne bóle jajnika ,właśnie tego owulacyjnego i szczyt śluzu ,było go na prawdę skoro więc może owulacja była właśnie wczoraj.
    W poniedziałek idę na kontrolne USG zobaczyć czy na pewno pękł i chcę żeby dała mi skierowanie na progesteron.
    Ze względu ,że to mój pierwszy cykl z zastrzykiem to jak to wygląda z testowaniem ? Kiedy najlepiej zacząć testować ? Potrzebuje porady od bardziej doświadczonych 😁

Wiadomość wyedytowana przez autora: 5 października, 10:52

👩‍❤️‍👨👶 Starania od 03/2023
    💃30 lat
    AMH 1,92✅
    Cykle owulacyjne ✅
    badania hormonalne ✅ za niski testosteron❌włączona suplementacja💊
    09.2024 - badanie drożności jajowodów, oba jajowody drożne ✅
    28.09.2024- pierwsza wizyta w klinice leczenia niepłodności, wstępna diagnoza - Niepłodność idiopatyczna
    10.2024 pierwszy cykl z Ovitrelle💉 ❌
    10/11.2024 stymulacja Lametta + Zivafert💉 ❌
    11/12.2024 stymulacja Lametta + Ovitrelle 💉⏳⏰

12.2024 badanie Kariotypu -oboje ⏳⏰
    01.2025 start z IVF ❓

Suplementacja💊: Koenzym Q10, Biosteron, Melatonina, Resweratrol, Zioła Ojca Sroki, ADEK, magnez ,kwas foliowy

🧔31 lat
    05/2024 badanie nasienia ✅
    morfologia 8%
    badania hormonalne ✅

Suplementacja 💊: Fertistim Men, Omega 3
  • Insane Autorytet

Wysłany: 5 października, 11:03

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Misiula wrote:
    No u Ciebie już ładnie temperatura poszła do góry tak więc owulka była na bank 😊
    Ja miałam zastrzyk w środę późnym wieczorem a temperatura dalej niska.. może jutro w końcu odbije?
    Wczoraj popołudniu miałam mega mocne bóle jajnika ,właśnie tego owulacyjnego i szczyt śluzu ,było go na prawdę skoro więc może owulacja była właśnie wczoraj.
    W poniedziałek idę na kontrolne USG zobaczyć czy na pewno pękł i chcę żeby dała mi skierowanie na progesteron.
    Ze względu ,że to mój pierwszy cykl z zastrzykiem to jak to wygląda z testowaniem ? Kiedy najlepiej zacząć testować ? Potrzebuje porady od bardziej doświadczonych 😁

To jutro już Ci powinna mocniej skoczyć, chociaż mi się czasami po owulacji kilka dni temperatura rozkręcała… a progesteron później i tak był bardzo dobry, więc nie wiem, czy to o czymś świadczy czy nie.

Mi cień potrafił wychodzić i 12 dni po zastrzyku. Tym razem planuję zatestowlać dopiero 15-16 dni po zastrzyku. Bo mam już dość i zaczęłam dbać o swoją głowę. Jak będzie negatywny, to negatywny i koniec z doszukiwaniem się jakichś cieni i wmawiania sobie ciąży.

Ale dziewczyny robią różnie. Jak masz dużo testów to sobie możesz i wcześniej zacząć testować, żeby widzieć jak znika druga kreska od zastrzyku i czy się ponownie nie wybarwia na ciążę. Podświadomie czuję, że mogło Ci się udać 😉 mój pierwszy taki cykl był szczęśliwy i często, jak czytam fora, to dziewczynom się udaje. Jak nie w pierwszym, to w pierwszych trzech powiedzmy.

Trzymam kciuki bardzo mocno! 💚🤞🍀 Dawaj znać, jak się czujesz!

Vergeet lubi tę wiadomość

40 tc 💔
  • SolAngelica Autorytet

Wysłany: 5 października, 11:08

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Insane wrote:
    To jutro już Ci powinna mocniej skoczyć, chociaż mi się czasami po owulacji kilka dni temperatura rozkręcała… a progesteron później i tak był bardzo dobry, więc nie wiem, czy to o czymś świadczy czy nie.

Mi cień potrafił wychodzić i 12 dni po zastrzyku. Tym razem planuję zatestowlać dopiero 15-16 dni po zastrzyku. Bo mam już dość i zaczęłam dbać o swoją głowę. Jak będzie negatywny, to negatywny i koniec z doszukiwaniem się jakichś cieni i wmawiania sobie ciąży.

Ale dziewczyny robią różnie. Jak masz dużo testów to sobie możesz i wcześniej zacząć testować, żeby widzieć jak znika druga kreska od zastrzyku i czy się ponownie nie wybarwia na ciążę. Podświadomie czuję, że mogło Ci się udać 😉 mój pierwszy taki cykl był szczęśliwy i często, jak czytam fora, to dziewczynom się udaje. Jak nie w pierwszym, to w pierwszych trzech powiedzmy.

Potwierdzam nie rób sobie tego i nie testuj wcześniej. Mnie bardzo siekło w tym cyklu rozczarowanie jak pomyliłam ovi z pozytywnym testem.

Misiula lubi tę wiadomość

7.05.2020 ⏸
    8.05 12 dpo beta 105
    11.05 15 dpo beta 410
    Progesteron 27.6
    14.05 beta 1694
    Progesteron 21
    22.05 USG pęcherzyk ciążowy 10 mm z widocznym pęcherzykiem żółtkowym

26.05 USG z widocznym serduszkiem ;)

Starania o 2 dziecko od styczeń 2024.
  • Chesterka1124 Autorytet

Wysłany: 5 października, 11:15

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Alutka128 wrote:
    Nie robiłam w ogóle bety, i nie będę robić bo tu w Niemczech za dużo zachodu o betę. W następnym tygodniu pójdę do lekarza, żebym jak najszybciej dostała zaświadczenie o ciąży bo złamałam rękę i będę na chorobowym 4-5tygodni i boję się żebym wypowiedzenia nie dostała (tak, w Niemczech będąc nawet na chorobowym mogą Cię zwolnić)
    Rozumiem, mieszka w UK i jest podobnie 😥 są plusy i minusy.

26.02.2021 II ❤️
    15.03.2021 jest ❤️
    30.04.2021 👼 😢
    26. 11.2021 II ❤️
    3.12.2021 puste jajo 😭
    28.02.2022 II ❤️
    23.03.2022 jest ❤️ 7tc
    4.11.2022 David 3700g szczęścia
    10 2023 poronienie 7tc 💔

1.01.2024 starania o kolejną kruszynkę ❤️

4 2024 biochem

Jedno szczęście już mam ale serce pragnie więcej 🥺

age.png
  • Misiula Autorytet

Wysłany: 5 października, 11:20

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Insane wrote:

Mi też temperatura potrafi skoczyć 2 lub nawet 3 dni po owulacji tak więc jeszcze jakoś się tym nie martwię, progesteron też miałam dobry więc czekam na skok cierpliwie.

Testów kilka mam w zapasie ale posłucham się bardziej doświadczonych i postaram się wytrwać jak najdłużej 😁

Zapobiegawczo umówiłam się już na wizytę do kliniki w terminie okresu bo gdyby jednak się nie udało to od kolejnego cyklu mam dodatkowo włączyć stymulację Lametta a ta stymulację zaczyna się chyba na samym początku cyklu więc wolę być zabezpieczona.

👩‍❤️‍👨👶 Starania od 03/2023
    💃30 lat
    AMH 1,92✅
    Cykle owulacyjne ✅
    badania hormonalne ✅ za niski testosteron❌włączona suplementacja💊
    09.2024 - badanie drożności jajowodów, oba jajowody drożne ✅
    28.09.2024- pierwsza wizyta w klinice leczenia niepłodności, wstępna diagnoza - Niepłodność idiopatyczna
    10.2024 pierwszy cykl z Ovitrelle💉 ❌
    10/11.2024 stymulacja Lametta + Zivafert💉 ❌
    11/12.2024 stymulacja Lametta + Ovitrelle 💉⏳⏰

12.2024 badanie Kariotypu -oboje ⏳⏰
    01.2025 start z IVF ❓

Suplementacja💊: Koenzym Q10, Biosteron, Melatonina, Resweratrol, Zioła Ojca Sroki, ADEK, magnez ,kwas foliowy

🧔31 lat
    05/2024 badanie nasienia ✅
    morfologia 8%
    badania hormonalne ✅

Suplementacja 💊: Fertistim Men, Omega 3
  • Nowa2024 Autorytet

Wysłany: 5 października, 11:30

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Insane wrote:

Udanego weekendu!

Edit:
    Tak, też raz mi dr podał zivafert i się zdziwiłam później jak przeczytałam w internecie ulotkę 😁

🙎‍♀️ wszystko ok, naturalne owulacje
    AMH 2,7
    Hormony ✅
    Jajowody drożne ✅
    💊metafolian, b-complex, wit D, Fertistim, Euthyrox25, Duphaston

👨09.2023 morfologia 2%, 04.2024 morfologia 5%
    💊Fertistim

🍼Starania od 06.2023
    👨‍⚕️Klinika leczenia niepłodności od 01.2024
    💔05.2024 ⏸️ (12 cs), CP, jajowód zachowany

06.2024 1 IUI ❌ (aromek+ovitrelle)
    10.2024 2 IUI ❌ (naturalny cykl)
  • Vergeet Autorytet

Wysłany: 5 października, 12:29

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Alutka_97 wrote:
    Cześć, jest to mój pierwszy komentarz na forum. Przeglądam to forum od pierwszego cyklu starań i jakoś nie sądziłam, że nie uda się za pierwszym razem... dlatego dolaczylam do Was i mam nadzieję, że zarazę się Waszymi pozytywnymi testami :) Ja będę testować 11 października i mam nadzieję na pozytyw, chociaż jest on nieprawdopodny... ginekolog 30 września mówiła, żeby się nie nastawiać, a ja i tak głupia liczę na maly cud...
    Dlaczego twoja ginekolog tak powiedziała? Opowiedz coś o sobie i swoich staraniach 💕

Alutka_97 lubi tę wiadomość

🙎🏼‍♀️28🙎🏼‍♂️28
    👰🏼🤵🏼2023

Starania o 1 bobasa 🍼
    Starania na luzie od 08.23
    Świadome starania od 05.24 👶🏻

Cykl start 30.10🩸
    11/24- 1 cykl stymulowany Lametta +Ovitrelle💊
    Owulacja 13.11 (15dc)🥚

Badania 27.09
    TSH 1,677
    AMH 2,78

Letrox 50, Siofor 1000
  • Nowa2024 Autorytet

Wysłany: 5 października, 12:34

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Mnie chyba rozkłada na dobre…😓 i zastanawiam się, czy na kilka dni przed potencjalna inseminacja mogę brać normalnie leki gdyby mnie rozłożyło konkret?

AMH 2,7
    Hormony ✅
    Jajowody drożne ✅

💊Fertistim

🍼Starania od 06.2023

• Wyobraźnia87 Przyjaciółka

Wysłany: 5 października, 12:37

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Cześć dziewczyny! dużo się tu dzieje, trudno wszystko nadrobić, ale za każdą z Was trzymam kciuki. My już wiemy, że naturalnie nie mamy szans na ciążę, teraz robimy badania genetyczne i będziemy szukać jakichkolwiek plemników do in vitro. Jesteśmy już po pierwszych wizytach, kolejne przed nami. Trudno jest przestawić głowę na taki scenariusz, ale nie możemy zmienić już faktu i diagnozy azoospermii. Teraz musimy trzymać kciuki za badania genetyczne i za to żeby jakieś plemniczki udało się pozyskać.

👩🏻 37 lat 👦🩵2011 AMH 0,72 💊QTEN, kwas foliowy, witamina D. 👨🏻38 lat Azoospermia. 💊TENfertil On 👩🏻👨🏻listopad 2024 kwalifikacja do IVF
  • PsiaMama93 Ekspertka

Wysłany: 5 października, 12:37

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Alutka_97 wrote:
    Cześć, jest to mój pierwszy komentarz na forum. Przeglądam to forum od pierwszego cyklu starań i jakoś nie sądziłam, że nie uda się za pierwszym razem... dlatego dolaczylam do Was i mam nadzieję, że zarazę się Waszymi pozytywnymi testami :) Ja będę testować 11 października i mam nadzieję na pozytyw, chociaż jest on nieprawdopodny... ginekolog 30 września mówiła, żeby się nie nastawiać, a ja i tak głupia liczę na maly cud...

Każda ma różne podejście Jedne dziewczyny nastawiają się negatywnie żeby później miały mile zaskoczenie a inne startują już z myślą o powodzeniu😉 każde podejście jest dobre..słyszałam że pozytywne nastawienie bardzo pomaga😉 ja do każdej iui podchodziłam z negatywnym nastawieniem i się nie udawało teraz do inv podeszłam bardzo obojętnie..co ma być to będzie i chyba się udalo😉 tylko odkąd beta wyszła pozytywna schizuje się i coraz więcej czytam o poronieniach i cp.. niepotrzebnie ale głowa swoje robi
    Powodzonka!🍀

Alutka_97 lubi tę wiadomość

Starania naturalne- 5lat
    Diagnoza- duża ilość plemników, całkowity brak ruchliwosci

26.04.24 IUI z nasieniem dawcy❌️
    10.05 hcg <1😥

21.05 badanie drożności jajowodow

25.05 IUI ten sam dawca ❌️
    8.06 hcg <4.3😥

INV
    24.08 punkcja
    13 jajeczek-6 zaplodnionych- 4❄️zarodki😍

24.09 transfer❄️ 5d bl. 5.1.1
    5dpt⏸️
    6dpt beta 39
    8dp beta 96 prog. 19,5
    10dpt 202
    13dpt 628
    16dpt 2191
    21dp 11511❤️
    22.10 bijące serduszko!🥰 0.5cm kropka🥰
  • kałamarnica 11 Autorytet

Wysłany: 5 października, 12:46

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Insane, jakoś mam bardzo dobre przeczucia odnośnie Ciebie po tym co napisałaś. :) Nie planowaliście w tym cyklu się starać, a tu proszę piękna owulka. No to czekamy, może ten 'ostatni rzut na taśmę' przed diagnostyką i planowanym podejściem do IVF będzie właśnie tym szczęśliwym. ❤
    Bardzo Ci tego życzę.

Wyobraźnia - super, że działacie! Trzymam kciuki, że znajdzie się wystarczająca ilość zdrowych plemników i spełnicie swoje marzenie 🤗

Nowa, nie wypowiem się totalnie odnośnie brania leków przed IUI, mogę Cię tylko przytulić. 😔

Ja mam dziś już tylko plamienia i od jutra przystępujemy z moim Mężyskiem do działania. ❤❤

Wyobraźnia87, Insane, DaruniaKa, Olcia1987 lubią tę wiadomość

👱‍♀️'91: PCOS, cykle nieregularne, cykle bezowulacyjne, niedoczynność tarczycy
    • Euthyrox, Duphaston, Pregna start, Inofem, Omega 3-6, Koenzym Q10, resweratrol, cynk, olej z wiesiołka

👨'87: parametry nasienia prawidłowe ✅
    • Profertil Man

🐱 '18 Kitku

• starania na spokojnie od: 08.2023r.
    • starania monitorowane od: 02.2024r. - brak samoistnej owulacji

Łącznie 13 cs o pierwsze 👶
    Cykle stymulowane Lamettą - owulacja ✅

06.24 borelioza - leczenie ✅

10.24 MUCHa - Ureaplasma species⚡❌
    11.24 - 12.24 ---> leczenie + kontrolne wymazy💊
    01.25 - 🏥badania hormonalne, HSG, histeroskopia 🙏🙏🙏
  • Insane Autorytet

Wysłany: 5 października, 13:03

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Olcia, dużo zdrówka! ❤️

Nowa, Tobie również! I w odpowiedzi na Twoje pytanie myślę, że się lepiej przed inseminacją porządnie wyleczyć, niż żeby się ciągnęło. Bierz normalnie leki, jakie na Ciebie działają. Teraz nie jesteś w ciąży i nie musisz się ograniczać tylko do paracetamolu. Wylecz się i czuj się dobrze! ❤️

Misiula, tak, stymulację się zaczyna najczęściej 3-7 albo 2-6 dc. Ale jeszcze trwa ten i życzę Wam sukcesu! 🤞🍀

Wyobraźnia, spadło to na Was jaj grom z jasnego nieba… współczuję. Ale dobrze, że to wyszło teraz, a nie powiedzmy za rok… Oby udało się pozyskać plemniki do in vitro! Trzymam kciuki! 💚🤞🍀

Kałamarnica, powodzenia w nowym cyklu!

Wiadomość wyedytowana przez autora: 5 października, 13:07

Nowa2024, Wyobraźnia87, Olcia1987 lubią tę wiadomość

40 tc 💔
  • Nowa2024 Autorytet

Wysłany: 5 października, 13:34

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Tyle tutaj dzisiaj wiadomości, że napiszę ogólnie trzymam bardzo kciuki za Was wszystkie dziewczyny! 🤞🤞🤞

Trzymajcie się ciepło i miłej soboty 😍😍😍 u nas jeszcze dzisiaj impreza rodzinna a ja zakatarzona 😱 może mnie jakiś drink rozgrzeje 😁

AMH 2,7
    Hormony ✅
    Jajowody drożne ✅

💊Fertistim

🍼Starania od 06.2023

• DaruniaKa Autorytet

Wysłany: 5 października, 13:52

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Nowa2024 wrote:
    Tyle tutaj dzisiaj wiadomości, że napiszę ogólnie trzymam bardzo kciuki za Was wszystkie dziewczyny! 🤞🤞🤞

Trzymajcie się ciepło i miłej soboty 😍😍😍 u nas jeszcze dzisiaj impreza rodzinna a ja zakatarzona 😱 może mnie jakiś drink rozgrzeje 😁
    Baw się dobrze😘

Nowa2024 lubi tę wiadomość

Starania od 09.2022
    11.2022 💔cb
    05.2024 💔 cb
  • DaruniaKa Autorytet

Wysłany: 5 października, 13:54

Cytuj  /     /  Zgłoś
    kałamarnica 11 wrote:
    Insane, jakoś mam bardzo dobre przeczucia odnośnie Ciebie po tym co napisałaś. :) Nie planowaliście w tym cyklu się starać, a tu proszę piękna owulka. No to czekamy, może ten 'ostatni rzut na taśmę' przed diagnostyką i planowanym podejściem do IVF będzie właśnie tym szczęśliwym. ❤
    Bardzo Ci tego życzę.

Wyobraźnia - super, że działacie! Trzymam kciuki, że znajdzie się wystarczająca ilość zdrowych plemników i spełnicie swoje marzenie 🤗

Nowa, nie wypowiem się totalnie odnośnie brania leków przed IUI, mogę Cię tylko przytulić. 😔

Ja mam dziś już tylko plamienia i od jutra przystępujemy z moim Mężyskiem do działania. ❤❤
    Też mam dobre przeczucia co do Insane ✊🏻😊

Insane lubi tę wiadomość

Starania od 09.2022
    11.2022 💔cb
    05.2024 💔 cb
‹‹ 25 26 27 28 29 ››
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Gdzie rodzić - wybór szpitala do porodu

Poród to wyjątkowa chwila. Wraz ze zbliżającym się terminem porodu, wiele kobiet zastanawia się gdzie rodzić. Warto poświęcić trochę czasu na wybór szpitala, w którym chciałabyś aby przyszło na świat Twoje dziecko. Przeczytaj jak się do tego dobrze przygotować, czym się kierować przy wyborze szpitala i jakie informacje zebrać na temat wybranej placówki.   

CZYTAJ WIĘCEJ

3 naturalne sposoby na mdłości w ciąży

Mdłości i nudności to jedna z najczęstszych i najbardziej typowych dolegliwości w pierwszych tygodniach ciąży. Czym są one spowodowane i jak sobie pomóc? Poznaj sprawdzone i skuteczne sposoby, jak zmniejszyć mdłości w ciąży.

CZYTAJ WIĘCEJ

Brak okresu a negatywny test ciążowy, czyli o przyczynach spóźniającej się miesiączki

Każda kobieta doświadczyła lub doświadczy spóźniającej się miesiączki, nie będąc w ciąży. Z jakich przyczyn miesiączka może się spóźniać? Co robić, kiedy krwawienie miesiączkowe nie wystąpiło, a testy ciążowe wychodzą negatywnie? Po ilu dniach warto zgłosić się do lekarza? 

CZYTAJ WIĘCEJ