Październikowe starania
-
WIADOMOŚĆ
-
Niestety wrzesień okazał się nieprzychylny. Mam nadzieję, ze październik będzie łaskawszy. Zapraszam wszystkie paździenikowe staraczki.
Redhotka, Pati Belgia, małaMyszka lubią tę wiadomość
-
Trzymamy kciuki martika!
-
Storczyk3 wrote:Hej ja najprawdopodobniej niedługo tu zagoszcze Kwestia 2-3 dni bo temperatura już powoli kieruje się w dół ehhhhh
Nie martw sie mnie tez to chyba czeka, 1 dzien do @ a temp. niska, do tego bol brzucha...Storczyk3 lubi tę wiadomość
-
usia89 wrote:u mnie podobnie, z tym ze jest to bol co jakis czas i chwilowy, tylko śluz sie dziwnie zmienia, 3 dni byl suchy a dzisiaj kremowy. Jutro jak nie przyjdzie @ to bede robic test
usia89 lubi tę wiadomość
-
Hej Dziewczyny ja też mam nowy cykl bo od 3 dni mam @. Pierwszego dnia jak zobaczyłam plamienie popadłam dosłownie w histerie. Ryczalam ze dwie godziny non stop a mąż powtarzał tylko "po co zaczynasz wariowac, mieliśmy uniknąć spinania". Myślałam że go udusze za te gadanie ale jakoś go oszczedzilam następnego dnia stwierdziłam że ma chłopak rację bo może to nie jest czas na dziecko. Jak nadejdzie odpowiednia chwila to na pewno zaciaze więc wracam do życia sprzed starań, będę co dziennie ćwiczyć, cieszyć się szczęśliwym małżeństwem i życiem a nie bzikowac na punkcie dnia cyklu, owulacji i doszukiwać się wyimaginowanych objawów ciążowych. Będę tu do Was zaglądać od czasu do czasu i Wam życzę sukcesów ściskam Was z całych sił bo naprawdę świetne z Was kumpele
usia89, Storczyk3, Holly go, agjot1979 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
Gosia_a trzymaj się dzielnie. Ja właśnie też sobie postanowiłam mniej więcej to co ty, ale z dnia na dzień trudno sobie wszystko w głowie poprzestawiać. I tak wciąż budzę się i zasypiam z jedną myślą. Ale w ciągu dnia staram się nie wariować. Nie chcę stać się zakładniczką pragnienia posiadania dziecka. Chcę cieszyć się życiem.
-
zAgatka wrote:Hej u mnie jeszcze 3 dni do @ piersi najpierw mnie swędziały, teraz bolą. Temperatura niby jeszcze jest wysoko ale czuję, że pewnie lada dzień zaliczę spadek. Zobaczymy, może jak @ się nie pojawi to zrobię test na sam koniec września
zAgatka lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Nie mam nic przeciwko ciepłym miesiącom na przywitanie dzidziusia
Ostatnio wypadała mi jesień i niestety zakończyło się smutno. Tym razem chcę scenariusza z happy endem.Wiadomość wyedytowana przez autora: 25 września 2014, 18:21