Październikowe starania
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
25staraczka25 wrote:Hej dołączam do was . We wrześniu się nie udało właśnie dzisiaj , przed chwilą dostałam @ a miałam taką nadzieję to mój 7cs
przykro mi kochana.... oby ósmy cykl staran był tym ostatnim, trzymam kciuki
stars2345 wrote:hej, ja miałam inseminacje 26 września i się zastanawiam kiedy najlepiej testować (9 czy 10 października) i czy zrobić paskowy test czy bete. Jak myślicie?
pewnie lepiej 10 października, wtedy juz spokojnie zarodek bedzie mial czas zeby się zagnieździć. Chociaz znajac siebie to ja bym już testowała na Twoim miejscu beta kilka dni wczesniej wykaże ciąze od sikacza
Wiadomość wyedytowana przez autora: 2 października 2014, 12:38
-
Hej właśnie dopadła mnie @
Dołączam do październikowych starań, choć testować będę na pewno w listopadzie bo mam długie cykle. Poza tym pracuję w delegacjach i często mnie nie ma w domu więc trafić na owulację czasem ciężko Już trochę mnie to dobija -
Stars2345 wiem ze to za wczesnie, ale ja w gorącej wodzie kapana jestem w poprzednim cyklu pobiegłam na betę w 7dpo bo sobie wkręciłam ze mam objawy ciązowe beta oczywiście zerowa, podobnie jak testy sikane tydzien później
długo się starałas przed insemnacją?
Sweety biochemiczna?Wiadomość wyedytowana przez autora: 2 października 2014, 13:25
-
stars2345 wrote:heeh no obajwy to łątwo sobie wkręcić, coś zaboli, ukuje i juz sobie myslisz ooo może to własnie to. prawie rok sie staralam, mam pcos i wczesniej sie przez 2 lata leczyłam i od wrzesnia tamtego orku i zaczelismy sie starac.
to pierwsza proba inseminacji?
w innym watku pytalas o testy clearblue. Zdecydowałaś sie na nie? -
na razie naturalnie. Mierze temperaturę, obserwuje się ... w przyszłym tygodniu ide do gina, mam nadzieje ze potwierdzi owulacje. Oprócz tego zaczełam testować z clearblue, zobaczymy. Drugi cykl takich prawdziwych starań, choć wczesniej od kilku miesiecy nie zabezpieczalismy się. Powiedzmy ze tego nie liczę, bo przy naszym mijającym sie często trybie życia mogliśmy nie trafić w owu.
Więc póki co naturalnie, zobaczymy co bedzie po wizycie u gina. Mój wiek działa tu na niekorzyść, ale będzie co ma być
-
Jechałam sobie dzisiaj po pracy do domu i tak mi się jako słabo zrobiło i jakby mdłości poczułam i patrze, a tam laboratorium diagnostyki za rogiem No i nie mogłam sie powstrzymać i zrobiłam bete.
Ok. 19 dzisiaj będzie wynik ! Myślicie że beta 8 dni po owu będzie już wiarygodna?
Rozgadana, Okruch lubią tę wiadomość
Lili -
nick nieaktualny