Październikowe starania
-
WIADOMOŚĆ
-
Czesc dziewczyny
Teraz bylam w lazience siusiu i na przez caly papier ciagnal sie sluz jakby konsystencja podobny do plodnego ciagnacy sie ale zabarwiony jakby na jasno zolty - kremowy ciekawe co to moze oznaczac Jestem 4 dni przed @ i 11 dni po IUI
Wiadomość wyedytowana przez autora: 3 października 2014, 00:05
8 IUI nie udanych
04.09.2015 - ICSI w Holandii zarodek dwudniowy 4 C
10.12.2015 - criotransfer w Holandii zarodek 5 C
23.10.2017 - ICSI w Polsce blastusie 3BC i 3CB - cb
08 i 11.2021 - 2 x ICSI w Belgii NIE UDANE
29.03.2022 - niespodzianka - ciąża naturalna termin 06.12.2022 -
nick nieaktualnyPysiu oby to byl dobry znak
Dzien dobry dziewczynki )) od rana mam atrakcjie bo moj kochany glupiutki piesek zjadl koc i sprzatalam wyrzygany kocyk hahaha tak na dzien dobry mi piesek zrobil suprajsa
Pije herbatke i lece do pracy ...
Co do malpy skapa jak zwykle... Ciesze sie bo w pon zrobienreszte badan i z kompletem do ginki - ciekawe jak tam wyniki mojego meza - jestem ciekawa - u mnie wiem ze nieciekawie bedzie ...ampoule lubi tę wiadomość
-
Cosma wrote:Lili,Triss a ile macie lat dziewczyny ze pod taka presja jestescie?
35lat
Cosma wrote:Ja tez jestem pod presja...czasu ( 35 lat) , rodziny... z niekonczacymi pytaniami sie kiedy drugie dziecko ( mam juz osmioletnia core), mojej corki, ktora juz od dawna "domaga sie" rodzenstwa, no i na koniec sama sobie presje robie, ze ma byc juz natychmiast bo do tych cierpliwych to ja nie naleze ale za to tez wywieram presje...na moim mezu,ktory sie ostatnio czesto wykorzystywany czuje jak to sam stwierdzil
ja mam dwójkę więc wszyscy z otoczenia sadza ze na tym poprzestaniemy, więc presji jako takiej nie ma. ale sama siebie nakrecam podobnie jak Ty, i też bym chciała już natychmiast. Ech, już tak mam że jak o czymś zaczynam myśleć, planować, to pochłania mnie to bez reszty.
Lili to raczej za wcześnie, bądz dobrej mysli
Wiadomość wyedytowana przez autora: 3 października 2014, 09:08
-
Witam się i cichutko dołączam do październikowych staraczek
Staramy się od marca 2014. Jak na razie to z marnym skutkiem. Ale mam nadzieję, że do końca roku zobaczę 2 upragnione kreseczkiusia89, Rozgadana, triss, Magula lubią tę wiadomość
-
Witajcie dziewczyny,
U mnie dzisiaj spadek tempki, chyba po tym wczorajszym teście
Emocje ze mnie już opadły i coś mi się zdaje że w tym cyklu sie nie udało. Ale obliczyłam że następnaą owulacje będę miała pod koniec października. Więc tak czy inaczej zostaję z wamiLili -
i mnie sie tak nigdy nie zdarza bol podbrzusza jest momentami nie do zniesienia, ale na to wystarcza p/bólowy. a Tobie nie wiem jak pomoc. Zawsze takie masz miesiączki?
Lili Ty się nie poddawaj bo w tym cyklu jeszcze może być pięknie na koniecWiadomość wyedytowana przez autora: 3 października 2014, 12:16
-
nick nieaktualnyHeja Dziewczyny ... Ja dzisiaj zdecydowanie lepiej @ się rozkręciła na dobre ale nawet nie jest tak tragiczne lekkie skurcze brzucha i trochę krzyż pobolewa ..... Humor lepszy
Rozgadana ja tak kiedyś miałam , że każda @ kończyła się omdleniem itd .... Jak poszłam do gina co mi się dzieje dawał mi jakieś lekarstwa na unormowanie cyklu i że by ta miesiączka nie była obfita ( bo straszne krwawienia miałam) nie pamiętam co to było bo ja takie coś przechodziłam jako małolata 16-17 lat .... Jedyne co Ci mogę doradzić to odpocznij sobie dzisiaj poleż w łóżku dużo wody , nie jedz słodyczy bo to może drażnić żołądek a na głowę kompresik mi to pomaga na zawroty
Gigsa zobaczymy dwie kreski już pod koniec Października .... nie ma innej opcji :*
Wiadomość wyedytowana przez autora: 3 października 2014, 12:21
Rozgadana lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualnyRozgadana, Lili, mozecie sie teaz usmiac ale mi jedyne co pomagalo przy tak bolesnych miesiaczkach to oprocz porzadnej dawki ibuprofenu polezec sobie pol godziny na kafelkach w lazience nie wiem czy moge ten sposob polecic bo wydaje mi sie ze mozna sie latwo doprawic przez to ale mi to naprawde pomagalo
Rozgadana lubi tę wiadomość
-
Cosma wrote:Rozgadana, Lili, mozecie sie teaz usmiac ale mi jedyne co pomagalo przy tak bolesnych miesiaczkach to oprocz porzadnej dawki ibuprofenu polezec sobie pol godziny na kafelkach w lazience nie wiem czy moge ten sposob polecic bo wydaje mi sie ze mozna sie latwo doprawic przez to ale mi to naprawde pomagalo
też uwielbim podłogę w łazience
Okruch ja natomiast chciałabym mieć krótszy cykl nawet ostatnio wyszukiwałam gdzieś na necie informacje jak skrócić cykl Oczywiście nic się nie wywiedziałam