Październikowe starania
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualnyLili,Triss a ile macie lat dziewczyny ze pod taka presja jestescie?
Ja tez jestem pod presja...czasu ( 35 lat) , rodziny... z niekonczacymi pytaniami sie kiedy drugie dziecko ( mam juz osmioletnia core), mojej corki, ktora juz od dawna "domaga sie" rodzenstwa, no i na koniec sama sobie presje robie, ze ma byc juz natychmiast bo do tych cierpliwych to ja nie naleze ale za to tez wywieram presje...na moim mezu,ktory sie ostatnio czesto wykorzystywany czuje jak to sam stwierdzil
-
nick nieaktualnyTeż się zapisuję do październikowych:) tym bardziej, że jeśli w październiku nie wyjdzie to trzeba będzie to odłożyć na dużo dłuższy czas... mężuś wyjedzie:( Zaplanowaliśmy romantyczny najbliższy weekend - Zwierzyniec, Krasnobród, Susiec:) będzie piknie!
-
Dziewczyny damy radę! Ja mam 32 lata. Jestem z jednym jajnikiem, 2 razy poroniłam (6 i 8 tc), nieudane invitro. Teraz nie biorę żadnych leków i mam normalne owulacje. Wierzę, że już wkrótce się uda dodam jeszcze, że staram się o pierwsze dziecko.
Wiadomość wyedytowana przez autora: 2 października 2014, 17:47
-
nick nieaktualnyMagula zazdroszczę Ci jak bardzo jesteś pozytywną osobą ... ja pewnie z takimi przeżyciami już bym się załamała i zamknęła w sobie ... Cieszę się , że całkiem przypadkiem znalazłam tą stronę , wszystko wydaję się łatwiejsze ... Tak jak dzisiejszy zawód ... do południa popłakałam ale teraz już się nie przejmuje ... Czytam wasze wpisy i zdecydowanie poprawia mi się humor Udanego wieczorku :*
Wiadomość wyedytowana przez autora: 2 października 2014, 18:52
Redhotka, Magula lubią tę wiadomość
-
25staraczka25 wrote:Już mi lepiej trzeba walczyć o happy end październik jest nasz
Własnie tak jak Magdula mowi ! trzeba caly czas sie starac i niepoddawac a kazdy zaczety cykl zbliza nas do naszego upragionego szczescia
Staraczka - sliczna sukienkaMagula lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
Magula wrote:Dziewczyny damy radę! Ja mam 32 lata. Jestem z jednym jajnikiem, 2 razy poroniłam (6 i 8 tc), nieudane invitro. Teraz nie biorę żadnych leków i mam normalne owulacje. Wierzę, że już wkrótce się uda dodam jeszcze, że staram się o pierwsze dziecko.
Jesteś nastawiona pozytywnie i to połowa sukcesu !Magula lubi tę wiadomość
-
Dobranoc dziewczynki. Niech się nam zieleni!
https://www.youtube.com/watch?v=oymRgixXPvc -
nick nieaktualny
-
Heja, to i ja coś od siebie dorzucę. Część z Was mnie zna z wrześniowych staraczek. Mam 27 lat, od dwóch lat jestem mężatką. To nasz trzeci cykl starań o nasze pierwsze dzieciątko. Nie biorę żadnych leków poza falvitem i kwasem foliowym. W poprzednim miesiącu próbowałam mierzyć tempke,.w tym odpuscilam żeby się nie nastawiać tak jak w poprzednim cyklu. Idziemy na żywioł a ja zmieniam nastawienie na "będzie co ma być, nie staramy się ale nie zabezpieczamy". Uda się lub nie
aganieta lubi tę wiadomość