Październikowe starania
-
WIADOMOŚĆ
-
Doris spokojnie. Jeszcze za wczesnie na takie gdybanie. Trzymam kciuki25 cs; 3 IUI udane - 15.04.17
17 cs 2.11.2019
P. 04.03.2014 - 10tc [*] D. 19.08.2018 - 11tc [*] 5.9.2023 - 5tc [*]
45 lat | Hashimoto | Endometrioza | MTHFR 1298A-C homo | Czynnik V(R2) hetero | NK 21,5% —> Encorton 20mg, po 2 cyklach —> NK 8% | ANA2 1:2560 typ drobnoziarnisty -
Doris wrote:no właśnie z tą dobrą myślą coś ostatnio słabo:/
Doris u mnie tak samo z tą dobrą myślą kiepsko czuję że jednak i u mnie ten cykl będzie stracony, czekam kiedy ovu wyznaczy mi tą ,,magiczną,, linią ovu, ale ja osobiście czuję że była wczoraj a wczoraj nie było bo nie daliśmy rady mieliśmy strasznie ciężki dzień i tylko jak weszłam do łóżeczka to usnęłam więc pewnie nic z tego nie będzie
Czekam na dobre wieści od Kahaśki i ja już sama się nie mogę doczekać -
KOchane! pozwolicie, że wrzucę tutaj post, który umieściłam w innym miejscu, niestety bez odzewu
"Hej Dziewczyny,
czy któraś z Was miała kiedykolwiek bardzo wrażliwe i bolesne piersi praktycznie od początku cyklu?
Jestem dziś w 18dc ( cykle zazwyczaj 29-31 dniowe), a mniej więcej od 10dc towarzyszy mi taki właśnie objaw.
PRL mam podwyższoną, ale nieznacznie (32, przy normie do 25).
Dodam, że @ była bardzo dziwna - krótka i nieobfita.
ktoś? coś?
Dodam jeszcze, że nigdy nie miałam takich temperatur - zazwyczaj było 36,2 maksymalnie.
Wykres wygląda tak, dlatego że jak przyszła ostatnia @ to obraziłam się na mój organizm i stwierdziłam, że olewam system i nie mierzę temperatury. Ale długo to "olewanie" nie potrwało "
Aktualizacja: dziś 20dc, objawy takie same.
-
Najlepiej pojdź do lekarza, może coś więcej powie.
Ale odnośnie piersi to mnie zaczynają boleśc jakieś 5 dni przed @. Bolą z boku.
W zeszłym cyklu zaraz po owu zaczeły boleć mnie sutki, bolały całkiem mocno zwłaszcza przy dotyku i jak ubranie się ocierało. Ból taki miałam 1 raz wżyciu i skończył się jakieś 5 dni przed @.
Czasem coś innego w cyklu może się wydarzyć, w końcu hormony szaleją
-
Mnie tez roznie bola piersi, przewaznie tydzien przed @ zaczynaja, ale w tamtym m-cu juz od owulki, a w tym juz przed owulka sutki mnie bolaly i byly strasznie wrazliwe. Co miesiac co innego, a ja oczywiscie sie nakrecam ze to pewnie ciaza25 cs; 3 IUI udane - 15.04.17
17 cs 2.11.2019
P. 04.03.2014 - 10tc [*] D. 19.08.2018 - 11tc [*] 5.9.2023 - 5tc [*]
45 lat | Hashimoto | Endometrioza | MTHFR 1298A-C homo | Czynnik V(R2) hetero | NK 21,5% —> Encorton 20mg, po 2 cyklach —> NK 8% | ANA2 1:2560 typ drobnoziarnisty -
Mnie mega bolały jak byłam w ciąży, na samym początku, jak nigdy wcześniej. Dlatego w poprzednim cyklu wiedziałam że się nie udało bo nic nie czułam:)
Życzę Ci żeby z tego powodu i Ciebie bolałyWiadomość wyedytowana przez autora: 28 października 2014, 11:49
-
hej dziewczyny
staraczka hakaśka trzymam kciuki !
Morwa no to dobrze ze trafiłas na kogoś, kto Ci wszystko wyjasnił i uspokoił.
Firanki na dusze moim zdaniem to od podwyzszonej prolaktyny masz ten ból piersi.
Martika ładnie tempka u Ciebie odbiła trzymam kciuki za ten cykl u Ciebie kochana :*
a u mnie nadal nudy, czekam na owulkę..... od czwartku zacznę robić owutesty, chociaż coś się zacznie dziać -
Haha mnie w tym momencie to nic nie boli nic nie czuję kompletnie NIC ;p no tylko wczoraj z rana taki malutki ból owulacyjny. Postanowiłam, że nie będę sobie już wkręcała że coś boli że coś jest inaczej zawiodłam się na tych niby dolegliwościach które miałam w poprzednich cyklach i stwierdziłam że nie ma sensu
kahaśka lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualnyHej dziewczyny wrzuciłam dzisiaj na luz. czekam co się będzie działo jutro testuje domowym jak coś wyjdzie jadę na betę a nie czekam 72 godziny jak kazali . Kahaśka no to liczę ze inne też wyjdą pozytywne ja natomiast po cichu gratuluję . morwa cieszę się że jesteś spokojniejsza Ania dobrze ze temp odbiła według twojego wykresu można przypuszczać ze owulka było wczoraj lub dwa dni temu martika u Ciebie co raz piękniej . Październik będzie zielony dla wszystkich mowie wam za całą resztę mocno mocno trzymam kciuki owulujcie jak najszybciej a ja czekam na kropki
Ania24 lubi tę wiadomość