Październikowe starania
-
WIADOMOŚĆ
-
iwa2014 wrote:I to kochana nie trzeba sie wysilac zeby ją zobaczyc, nawet jest leciusko rózowa. W poprzedniej ciązy w 10 dpo miałam wyrazna druga kreske. No i to ciagniecie brzucha mówi samo za siebie, ostatnio tez tak było tak mnie ciągnał i ćmił brzuch a w łasciwie podbrzusze ze uda mi dretwiały, od wczoraj mam to samo. Na jutro ma wizyte u ginka umówiona jakies pół roku temu na 19, pójde i do niego jak mnie wysle na bete to ja zrobie jak nie to nie ma co kasy tracic samo sie za kilka dni lub godzin wyjasni na 100 %. Narazie mam tak na około 50 % pewnosci ze sie udało.
A więc jednak! Zaciskam kciuki żeby wszystko był ok Mam nadzieję, że zaczęłaś wysyp dwóch kreseczek w tym miesiącu;) -
nick nieaktualny
-
She Wolf wrote:Ktjk - chcialabym pomoc, ale w Twoim przypadku to byloby jak wrozba z kart. Wszystko jest mozliwe. Moze jestes w ciazy a testy tego nie pokazuja. Lub spoznia sie @ z jakiegos powodu, tak tez moze byc. Grunt ze zrobilas bete, to da Ci 100% pewnosc. Powodzenia
dziekuje za odp
Ktjk -
Człowiek się stara i cały czas o tym myśli, a chyba trzeba tak jak ty ... będzie co będzie powodzenia
gosi_a wrote:Heja, to i ja coś od siebie dorzucę. Część z Was mnie zna z wrześniowych staraczek. Mam 27 lat, od dwóch lat jestem mężatką. To nasz trzeci cykl starań o nasze pierwsze dzieciątko. Nie biorę żadnych leków poza falvitem i kwasem foliowym. W poprzednim miesiącu próbowałam mierzyć tempke,.w tym odpuscilam żeby się nie nastawiać tak jak w poprzednim cyklu. Idziemy na żywioł a ja zmieniam nastawienie na "będzie co ma być, nie staramy się ale nie zabezpieczamy". Uda się lub nieWiadomość wyedytowana przez autora: 8 października 2014, 18:28
. -
ktjk wrote:no juz nie moge sie doczekac... w czerwcu zrobila mi sie torbiel 22mm jeden lekarz twierdzi ze torbiel a drugi ze moglobyc to jajeczko... moze to jest przyczyna...
dziekuje za odp
Nie ma za co czekam na dobre wiadomosci w piatek25 cs; 3 IUI udane - 15.04.17
17 cs 2.11.2019
P. 04.03.2014 - 10tc [*] D. 19.08.2018 - 11tc [*] 5.9.2023 - 5tc [*]
45 lat | Hashimoto | Endometrioza | MTHFR 1298A-C homo | Czynnik V(R2) hetero | NK 21,5% —> Encorton 20mg, po 2 cyklach —> NK 8% | ANA2 1:2560 typ drobnoziarnisty -
marika88 wrote:Dziś powinnam dostać @. Robiłam test- negatywny. Nic mnie nie boli a jeszcze tydz temu czulam bole jajnikow i podbrzusza. Myslalam ze okres przyjdzie wczesnieh. Co tu myslec?
Możliwe, że spadł ci już przed@ poziom progesteronu. Ja tak mam co cykl, przed @ wszystko przestaje boleć -
Kurcze Dziewczyny nie wiem co myślec...
@ powinnam dostać wczoraj albo jutro. Od około tygodnia mam baaaardzo nasilone objawy przedmiesiączkowe, 6dpo miałam plamienie, piersi bolą strasznie. Przed chwilą zauważyłam niewielkie brązowo-różowe plamienie. Nigdy wcześniej plamienia nie zwiastowały u mnie @.
Macie jakiś pomysł? -
zrobię rano, nawet się zastanawiam czy nie iść rano na betę.
Przy ostatnim poronieniu, też miałam brązowe plamienia na początku. A dziwi mnie to, bo tak jak pisałam, nigdy nie miałam takich plamień przed okresem - jak przychodził to od razu z impetem -
Dzieki Kochana.
Właśnie ja też tak zawsze miałam - jak by się czaiła cały miesiąc i tylko czekała, żeby wystartować
a tu takie dziwadło...
najgorsze to, że w maju właśnie tak było - plamienie wieczorem, a rano już jazda totalna i od razu gin, ale i tak było już po wszystkim.
Nie ma co gdybać - zobaczę, co będzie rano -
Nic wielkiego nie zauważyłam. Ostatnio byłam może bardziej senna, szybko się męczyłam, ale to w sumie mogło być spowodowane czym innym. Dzisiaj bolały mnie okropnie plecy i brzuch jak na @. Ja nadziei już sobie nie robię w tym cyklu. 2 testy wczoraj zrobiłam - obydwa negatywne. Podejrzewam, że jutro @ rozkręci się na dobre.
A Ty masz objawy? -
Wiesz co mnie bolą piersi i sutki - już daaaaawno nie miało to miejsca (ostatnio w cyklu z poronieniem) + chodzę często siku.
zmęczenie, senność, zgaga i osłabienie - zwalalam na pracę.
No ale bolących cycków nie da się wymyślić
a Twoje plamienie jest brązowe czy jakie?
u mnie teraz cisza - nic nie ma na podpasce ani papierze ;/