X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum W oczekiwaniu na testowanie Październikowe starania
Odpowiedz

Październikowe starania

Oceń ten wątek:
  • martika Autorytet

Wysłany: 8 października 2014, 17:25

Cytuj  /     /  Zgłoś
    iwa2014 wrote:
    I to kochana nie trzeba sie wysilac zeby ją zobaczyc, nawet jest leciusko rózowa. W poprzedniej ciązy w 10 dpo miałam wyrazna druga kreske. No i to ciagniecie brzucha mówi samo za siebie, ostatnio tez tak było tak mnie ciągnał i ćmił brzuch a w łasciwie podbrzusze ze uda mi dretwiały, od wczoraj mam to samo. Na jutro ma wizyte u ginka umówiona jakies pół roku temu na 19, pójde i do niego jak mnie wysle na bete to ja zrobie jak nie to nie ma co kasy tracic samo sie za kilka dni lub godzin wyjasni na 100 %. Narazie mam tak na około 50 % pewnosci ze sie udało.

A więc jednak! Zaciskam kciuki żeby wszystko był ok :) Mam nadzieję, że zaczęłaś wysyp dwóch kreseczek w tym miesiącu;)

• believe Autorytet

Wysłany: 8 października 2014, 17:34

Cytuj  /     /  Zgłoś
    iwa2014, zarażaj prosimy :):)

• nick nieaktualny

Wysłany: 8 października 2014, 18:12

Cytuj  /     /  Zgłoś
    a u mnie nadal nic............. test negatyw, @ brak :(

• ktjk Debiutantka

Wysłany: 8 października 2014, 18:21

Cytuj  /     /  Zgłoś
    She Wolf wrote:
    Ktjk - chcialabym pomoc, ale w Twoim przypadku to byloby jak wrozba z kart. Wszystko jest mozliwe. Moze jestes w ciazy a testy tego nie pokazuja. Lub spoznia sie @ z jakiegos powodu, tak tez moze byc. Grunt ze zrobilas bete, to da Ci 100% pewnosc. Powodzenia :)
    no juz nie moge sie doczekac... w czerwcu zrobila mi sie torbiel 22mm jeden lekarz twierdzi ze torbiel a drugi ze moglobyc to jajeczko... moze to jest przyczyna...
    dziekuje za odp :-)

Ktjk
  • aganieta Znajoma

Wysłany: 8 października 2014, 18:28

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Człowiek się stara i cały czas o tym myśli, a chyba trzeba tak jak ty ... będzie co będzie :) powodzenia

gosi_a wrote:
    Heja, to i ja coś od siebie dorzucę. Część z Was mnie zna z wrześniowych staraczek. Mam 27 lat, od dwóch lat jestem mężatką. To nasz trzeci cykl starań o nasze pierwsze dzieciątko. Nie biorę żadnych leków poza falvitem i kwasem foliowym. W poprzednim miesiącu próbowałam mierzyć tempke,.w tym odpuscilam żeby się nie nastawiać tak jak w poprzednim cyklu. Idziemy na żywioł a ja zmieniam nastawienie na "będzie co ma być, nie staramy się ale nie zabezpieczamy". Uda się lub nie :-)

Wiadomość wyedytowana przez autora: 8 października 2014, 18:28

.
  • marika88 Nowa

Wysłany: 8 października 2014, 19:30

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dziś powinnam dostać @. Robiłam test- negatywny. Nic mnie nie boli a jeszcze tydz temu czulam bole jajnikow i podbrzusza. Myslalam ze okres przyjdzie wczesnieh. Co tu myslec?

• She Wolf Autorytet

Wysłany: 8 października 2014, 19:35

Cytuj  /     /  Zgłoś
    ktjk wrote:
    no juz nie moge sie doczekac... w czerwcu zrobila mi sie torbiel 22mm jeden lekarz twierdzi ze torbiel a drugi ze moglobyc to jajeczko... moze to jest przyczyna...
    dziekuje za odp :-)

Nie ma za co :) czekam na dobre wiadomosci w piatek :)

25 cs; 3 IUI udane <3 - 15.04.17
    17 cs <3 2.11.2019
    P. 04.03.2014 - 10tc [*] D. 19.08.2018 - 11tc [*] 5.9.2023 - 5tc [*] <3 <3 <3

45 lat | Hashimoto | Endometrioza | MTHFR 1298A-C homo | Czynnik V(R2) hetero | NK 21,5% —> Encorton 20mg, po 2 cyklach —> NK 8% | ANA2 1:2560 typ drobnoziarnisty
  • MagSz Autorytet

Wysłany: 8 października 2014, 21:25

Cytuj  /     /  Zgłoś
    marika88 wrote:
    Dziś powinnam dostać @. Robiłam test- negatywny. Nic mnie nie boli a jeszcze tydz temu czulam bole jajnikow i podbrzusza. Myslalam ze okres przyjdzie wczesnieh. Co tu myslec?

Możliwe, że spadł ci już przed@ poziom progesteronu. Ja tak mam co cykl, przed @ wszystko przestaje boleć

f2wlcbxmqludqper.png
  • firanki na duszę Autorytet

Wysłany: 8 października 2014, 21:43

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Kurcze Dziewczyny nie wiem co myślec...
    @ powinnam dostać wczoraj albo jutro. Od około tygodnia mam baaaardzo nasilone objawy przedmiesiączkowe, 6dpo miałam plamienie, piersi bolą strasznie. Przed chwilą zauważyłam niewielkie brązowo-różowe plamienie. Nigdy wcześniej plamienia nie zwiastowały u mnie @.
    Macie jakiś pomysł?

uwo93e3kxvexoenv.png
  • gosi_a Autorytet

Wysłany: 8 października 2014, 21:45

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Zrób sikanca :-) aczkolwiek plamienie najczęściej zwiastuje @...

wnidt5odau6o2x80.png

Wysłany: 8 października 2014, 21:52

Cytuj  /     /  Zgłoś
    zrobię rano, nawet się zastanawiam czy nie iść rano na betę.
    Przy ostatnim poronieniu, też miałam brązowe plamienia na początku. A dziwi mnie to, bo tak jak pisałam, nigdy nie miałam takich plamień przed okresem - jak przychodził to od razu z impetem :)

uwo93e3kxvexoenv.png
  • Morwa Autorytet

Wysłany: 8 października 2014, 22:18

Cytuj  /     /  Zgłoś
    .

Wiadomość wyedytowana przez autora: 12 kwietnia 2016, 22:09

• Morwa Autorytet

Wysłany: 8 października 2014, 22:20

Cytuj  /     /  Zgłoś
    .

Wysłany: 8 października 2014, 22:21

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dzieki Kochana.
    Właśnie ja też tak zawsze miałam - jak by się czaiła cały miesiąc i tylko czekała, żeby wystartować :D
    a tu takie dziwadło...
    najgorsze to, że w maju właśnie tak było - plamienie wieczorem, a rano już jazda totalna i od razu gin, ale i tak było już po wszystkim.
    Nie ma co gdybać - zobaczę, co będzie rano :)

uwo93e3kxvexoenv.png

Wysłany: 8 października 2014, 22:24

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ja też miałam taki śluz przez ostatnie dni - mam w notatkach zapisany. Mega kremowy i wodnisto-rozciągliwy.
    Jakiś sajgon po prostu :)
    Chyba sobie jutro kupię na pocieszenie Tamagotchi :D

uwo93e3kxvexoenv.png
  • believe Autorytet

Wysłany: 8 października 2014, 22:37

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dołączam do tych, u których w tym miesiącu jest wszystko na opak :) u mnie okres też zawsze od razu pełną parą, a tym razem dzisiaj tylko plamienie...

Wysłany: 8 października 2014, 22:42

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Believe,
    a masz jakieś dodatkowe objawy?

uwo93e3kxvexoenv.png
  • believe Autorytet

Wysłany: 8 października 2014, 22:51

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Nic wielkiego nie zauważyłam. Ostatnio byłam może bardziej senna, szybko się męczyłam, ale to w sumie mogło być spowodowane czym innym. Dzisiaj bolały mnie okropnie plecy i brzuch jak na @. Ja nadziei już sobie nie robię w tym cyklu. 2 testy wczoraj zrobiłam - obydwa negatywne. Podejrzewam, że jutro @ rozkręci się na dobre.

A Ty masz objawy?

• Morwa Autorytet

Wysłany: 8 października 2014, 22:51

Cytuj  /     /  Zgłoś
    .

Wysłany: 8 października 2014, 22:55

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Wiesz co mnie bolą piersi i sutki - już daaaaawno nie miało to miejsca (ostatnio w cyklu z poronieniem) + chodzę często siku.
    zmęczenie, senność, zgaga i osłabienie - zwalalam na pracę.
    No ale bolących cycków nie da się wymyślić :D

a Twoje plamienie jest brązowe czy jakie?
    u mnie teraz cisza - nic nie ma na podpasce ani papierze ;/

uwo93e3kxvexoenv.png
‹‹ 21 22 23 24 25 ››
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Brak ochoty na seks... - najczęstsze przyczyny niskiego libido u kobiet

Czym jest libido i jakie czynniki mają największy wpływ na popęd seksualny? Co robić, kiedy brak ochoty na seks? Przeczytaj o najczęstszych przyczynach niskiego libido u kobiet oraz dowiedz się, jak możesz poradzić sobie z tym problemem. 

CZYTAJ WIĘCEJ

Zespół Policystycznych Jajników – objawy PCOS, leczenie podczas starania o dziecko

Zespół Policystycznych Jajników również znane jako PCOS lub Policystyczne Jajniki, to jedno z najczęstszych zaburzeń endokrynologicznych u kobiet. Jakie są objawy PCOS? Jak wygląda proces diagnozy i leczenia? I najważniejsze jak PCOS wpływa na płodność i starania o dziecko. 

CZYTAJ WIĘCEJ

Witaminy na męską płodność - które najważniejsze?

Powszechnie wiadomo, że witaminy są niezbędne dla prawidłowego funkcjonowania organizmu człowieka. Jaką jednak rolę odgrywają witaminy na męską płodność? Po jakie produkty sięgać, by dostarczać witamin, które mogą poprawić jakość nasienia i zwiększyć szanse na zajście w ciążę? 

CZYTAJ WIĘCEJ