Październikowe starania
-
WIADOMOŚĆ
-
25 cs; 3 IUI udane - 15.04.17
17 cs 2.11.2019
P. 04.03.2014 - 10tc [*] D. 19.08.2018 - 11tc [*] 5.9.2023 - 5tc [*]
45 lat | Hashimoto | Endometrioza | MTHFR 1298A-C homo | Czynnik V(R2) hetero | NK 21,5% —> Encorton 20mg, po 2 cyklach —> NK 8% | ANA2 1:2560 typ drobnoziarnisty -
nick nieaktualny
-
She Wolf wrote:Zabka, powinno juz cos wyjsc. Trzymam kciuki! Musi byc ciaza i juz :*
Ja jutro testuje, ale mam coraz mniejsza nadzieje
myśl pozytywnie !!! ja juz jajo znosze, tez boje sie jutro rozczarowania...ale trudno - trzeba to wziąść na klatę! -
zabka11 wrote:myśl pozytywnie !!! ja juz jajo znosze, tez boje sie jutro rozczarowania...ale trudno - trzeba to wziąść na klatę!
No widzisz, sama masz nerwice :p
Co ma byc to bedziezabka11 lubi tę wiadomość
25 cs; 3 IUI udane - 15.04.17
17 cs 2.11.2019
P. 04.03.2014 - 10tc [*] D. 19.08.2018 - 11tc [*] 5.9.2023 - 5tc [*]
45 lat | Hashimoto | Endometrioza | MTHFR 1298A-C homo | Czynnik V(R2) hetero | NK 21,5% —> Encorton 20mg, po 2 cyklach —> NK 8% | ANA2 1:2560 typ drobnoziarnisty -
nick nieaktualnyMorwa wrote:Trzymam kciuki za te co testują dzisiaj i za te jutro mam nadzieję, że przywiejecie troszkę zielonego szczęścia u mnie nadal brak @ i susza totalna z rana ;/ na testach nic się nie zmieniło ;/ chyba mnie nie lubią te testy :p dzisiaj mija dokładnie 7 dni od spodziewanej miesiączki także ładny poślizg jak o mnie chodzi:( w przyszłym tygodniu odwiedzę engo i ginko moich dwóch "przyjaciół" trzeba się z nimi zakolegować nie ma innego wyjścia
Morwa ja tam się cieszę Twoim poślizgiem co raz bardziej utwierdzam się w przekonaniu , że jednak ta fasola u Ciebie dobrze się chowa -
nick nieaktualnyMorwa kurcze zrób w końcu tą betę nie masz w okolicy Diagnostyki? tam zakładają kartę dzięki której masz wyniki online.
Torbiele objawiają się głownie bólem brzucha, albo kłuciem po jednej stronie, zależy na którym jajniku się zrobiła. U mnie dochodził też ból pleców...ale TY na pewno torbieli nie masz -
Morwa wrote:wie któraś z was jak np objawia się torbiel i czy ona też może być przyczyną opóźnienia miesiączki ? tak się zastanawiam bo nigdy nie miałam z tym problemów ale na każdego przychodzi kiedyś pora więc a nóż teraz na mnie trafiło już sama nie wiem co tu innego sobie wkręcić , żeby znaleźć jakąś przyczynę także cały weekend na rozmyślanie
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyA sama nie wiem zabko, mam ochotę dzisiaj, ale nie wiem czy nie za wcześnie??? Najgorsze to, że nie wiem kiedy miałam owulację, bo tempki nie mierzyłam regularnie, tylko jak sobie przypomniałam i nie wiem kiedy był ten rzeczyswisty skok temperatury, bo przed 2 października kilka dni nie mierzyłam. Teraz już taki typowy ból okresowy mi przeszedł, mam takie bardziej "mulenie" w brzuchu. Ale nie nastawiam się bo ja to trudny przypadek hehe.
-
Witam sie.
Mnie to juz chyba odbija z tego czekania. Próbowałam wstawic zdjecie testu jest robiony 10 dpo. Niewiem czy wejdzie, jak wejdzie prosze o ocene. Bo ja raz cos widze za chwile nic. nastepny robie w poniedziałek a teraz zmykam.