Październikowe starania
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Nusia wrote:A sama nie wiem zabko, mam ochotę dzisiaj, ale nie wiem czy nie za wcześnie??? Najgorsze to, że nie wiem kiedy miałam owulację, bo tempki nie mierzyłam regularnie, tylko jak sobie przypomniałam i nie wiem kiedy był ten rzeczyswisty skok temperatury, bo przed 2 października kilka dni nie mierzyłam. Teraz już taki typowy ból okresowy mi przeszedł, mam takie bardziej "mulenie" w brzuchu. Ale nie nastawiam się bo ja to trudny przypadek hehe.
ja gdyby nie wesele to bym jutro jeszcze nie testowała - ale żywię nadziej, ze cos sie wyjaśni, przynajmniej będę wiedziała na czym stoję.
jeśli masz jeszzce trochę cierpliwosci to jeszcze poczekaj - kiedy masz termin @? -
pre test dzis mam 11 dpo ale juz nie testuje wczesniej niz w poniwdziałek, bo za chwile zeswiruje, na kilku testach widziałam taki cien a potem dostawałam oczoplasu.
-
iwa2014 wrote:pre test dzis mam 11 dpo ale juz nie testuje wczesniej niz w poniwdziałek, bo za chwile zeswiruje, na kilku testach widziałam taki cien a potem dostawałam oczoplasu.
życzę Ci zatem duuuzo cierpliowsci do poniedziałku i pięknych mega czerownych dwóch kresek!!!!!! -
nick nieaktualnyzabka11 wrote:jeśli masz jeszzce trochę cierpliwosci to jeszcze poczekaj - kiedy masz termin @?
Do tej pory cykle miałam 29-30 dniowe, więc teoretycznie powinnam czekać jeszcze aż do 15 października, czyli 5 dni, chociaż wydaje mi się, że owulacja była w 11 dc. -
Iwa, widze gratulacje, oby w poniedzialek byly dwie czerwone krechy25 cs; 3 IUI udane - 15.04.17
17 cs 2.11.2019
P. 04.03.2014 - 10tc [*] D. 19.08.2018 - 11tc [*] 5.9.2023 - 5tc [*]
45 lat | Hashimoto | Endometrioza | MTHFR 1298A-C homo | Czynnik V(R2) hetero | NK 21,5% —> Encorton 20mg, po 2 cyklach —> NK 8% | ANA2 1:2560 typ drobnoziarnisty -
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny