Październikowe starania
-
WIADOMOŚĆ
-
Nusia wrote:skusiłam się i zrobiłm test, ale oczywiście negatywny! standard...wrrr
Moze troche za wczesnie? Pewnie z popoludniowego moczu?25 cs; 3 IUI udane - 15.04.17
17 cs 2.11.2019
P. 04.03.2014 - 10tc [*] D. 19.08.2018 - 11tc [*] 5.9.2023 - 5tc [*]
45 lat | Hashimoto | Endometrioza | MTHFR 1298A-C homo | Czynnik V(R2) hetero | NK 21,5% —> Encorton 20mg, po 2 cyklach —> NK 8% | ANA2 1:2560 typ drobnoziarnisty -
nick nieaktualny
-
Pewnie i mozna, ale czy cos wyjdzie, to juz inna bajka. To raczej taki chwyt marketingowy.25 cs; 3 IUI udane - 15.04.17
17 cs 2.11.2019
45 lat | Hashimoto | Endometrioza | MTHFR 1298A-C homo | Czynnik V(R2) hetero | NK 21,5% —> Encorton 20mg, po 2 cyklach —> NK 8% | ANA2 1:2560 typ drobnoziarnisty -
nick nieaktualny
-
Dziewczyny nie testujcie bobo testem strumieniowym (ten o czułości 10) Zrobiłam dziś 5 testów z tego samego moczu - na wszystkich od razu widoczny paseczek (nie gruba krecha ale widoczny od razy rózowy cien) na tym najczulszym i najdroższym NIC. Najlepiej wypadł ten z allegro za złotówkę - piękne kreska! )))
Ania24 lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyA1984 wrote:22 dc, ale testy mi już wczoraj wychodziły (10 dpo) - te z allegro, reszta nie wiem bo tylko nimi wczoraj testowałam. A był to cykl który skazałam na porażkę ze względu na niski progesteron 7dpo (13), ale już podskoczył do prawie 19
kurcze to 22 dc to strasznie wcześnie, super! to w którym dc miałaś owulację? ja miałam nadzieję, że mi test już dzisiaj coś pokaże, ale oczywiście negatywny a wydawało mi się, że owulke miałam w 11 dc. No trudno, kolejny miesiąc przede mną... -
nick nieaktualnyA1984 wrote:22 dc, ale testy mi już wczoraj wychodziły (10 dpo) - te z allegro, reszta nie wiem bo tylko nimi wczoraj testowałam. A był to cykl który skazałam na porażkę ze względu na niski progesteron 7dpo (13), ale już podskoczył do prawie 19
A masz może jakiegoś linka na te testy z allegro? bo bym sobie je zamówiła na kolejne miesiące, bo te z apteki to zdzierstwo straszne... -
A1984 wrote:Dziewczyny nie testujcie bobo testem strumieniowym (ten o czułości 10) Zrobiłam dziś 5 testów z tego samego moczu - na wszystkich od razu widoczny paseczek (nie gruba krecha ale widoczny od razy rózowy cien) na tym najczulszym i najdroższym NIC. Najlepiej wypadł ten z allegro za złotówkę - piękne kreska! )))
Gratulacje :*
Nudnych 9 m-cy
Ja tak czytalam ten Twoj opis testow, ze nie zorientowalam sie ze testy wyszly Ci pozytywne zmeczenie25 cs; 3 IUI udane - 15.04.17
17 cs 2.11.2019
Hej dziewczyny:) jak to jest wlasciwie z tym sluzem? Kiedy ma byc jaki....mam 16dzien cyklu ( moje cykle trwaja 26 dni) i mam duza ilosc bialego sluzu na bieliznie....tak jest prawidlowo? Zawsze temat sluzu byl dla mnie czarna magia....dlatego mam nadzieje ze pomozecie mi w tym i wytlumaczycie jakims prostym sposobem a nie tak jak to jest w ksiazkach...Karina 257 -
pre test mi wyszedł ładne od razu linka do tych z internetu mam w pracy, podeślę w poniedziałek.
owu miałam w 12 dc, cykle mam 26 dniowe
co do sluzu - ja nie miałam nigdy śluzu płodnego na bieliźnie, przepraszam że tak wprost napiszę ale ten śluz był u mnie widoczny w czasie owu tylko gdy się napięłam (wypróżnienie ) - wtedy go dużo było,a tak to zero. -
nick nieaktualnyA1984 wrote:pre test mi wyszedł ładne od razu linka do tych z internetu mam w pracy, podeślę w poniedziałek.
owu miałam w 12 dc, cykle mam 26 dniowe
co do sluzu - ja nie miałam nigdy śluzu płodnego na bieliźnie, przepraszam że tak wprost napiszę ale ten śluz był u mnie widoczny w czasie owu tylko gdy się napięłam (wypróżnienie ) - wtedy go dużo było,a tak to zero.
Kochana będę CI bardzo wdzięczna jeśli będziesz pamiętała o tym linku, jakby co to jeszcze Ci przypomnę no i jeszcze raz gratulacje
a powiedz nam, masz może juz jakieś objawy? albo czy czujesz się inaczej niż w poprzednich miesiącach? -
Nusia, kupowałam tutaj http://zrobtest.pl/5-testy-ciazowe, Testy ciążowe HCG - 25 szt.
Najlepsze jakie testowałam
Z objawów to
- od około 3pod ból jajników, na zmianę lewy i prawy (ale tak już miałam nie raz)
- od 6dpo kłucie w piersiach, najbardziej w prawej, inne uczucie niż przed @ ale nie jakieś b.wyraźne
- pomimo brania leków podskoczyło mi TSH do 3,3 - co jest trochę dziwne (zwiększyłam dawkę leków)
- 8dpo - objawy zatrucia pokarmowego, biegunka, mega ból jelit (obstawiałam zatrucie)
- żadnego dziwnego śluzu nie zaobserwowałam
- wydaje mi się że mój mocz ma intensywny zapach, drażni mnie
- ale dla mnie największym objawem była chęć na śniadanie o 6 rano, bo nigdy nie wstaję tak wcześniej i NIGDY nie jem przed 10