Październikowe starania
-
WIADOMOŚĆ
-
.
Wiadomość wyedytowana przez autora: 6 czerwca 2021, 13:57
Małgosia 24tc +15.08.2015💔
09.2016 - 1 ICSI PGD: 22 oocyty->18 zarodków->0 po PGD
02.2017 - 2 ICSI PGD: 20 oocytów->14 zarodków->1 po PGD-> cb 😔
10.2017 - 3 ICSI PGD: 19 oocytów->12 zarodków->2 po PGD
02.2018 - crio 1 blastki 😔
06.2018 - crio 1 blastki 😔
05.2019 - 4 ICSI PGD: 20 oocytów->16 zarodków->2 po PGD
12.2019 - cb😔
09.2020 - "niespodzianka!"
Jasiek 15tc +23.11.2020💔
03.2021 - crio 1 blastki 😔
06.2021 - crio 1 blastki 😔
02.2022 - 5 ICSI PGD: 14 oocytów->2 blastki->1❄po PGD
09/2022 - crio blastki, 5dpt - 16, 7dpt - 40, 9dpt - 113, 11dpt - 382, 19dpt - 6563,
4/10 - usg, crl 9,1mm, ❤ 135/min
Alicja ❤️ 26/05/23, 3600g, 50cm -
Gosia, ja miałam podobnie w pierwszej ciąży. Ok 2 dni przed spodziewana @ robiłam codziennie testy i wychodziły ledwo widoczne kreski. W pierwszych dwóch to wręcz się ich dopatrywalam to był miedzy innymi Pink test, więc będzie dobrze
U mnie póki co bóle brzucha ustaly. Miałam takie prawie codziennie od owu, co mnie dziwi, no ale dzisiaj było mocniej.
Zobaczymy jutro, dalej mam nadzieję
Powodzenia wszystkim Wam
-
Ale fajne takie laboratorum gdzie od razu wyniki.
ja robię w prywatnej klinice - dosyć renomowanej w mieście - a jednak czekam dwa dni na wynik ! Robiłam wczoraj - wynik jutro !
W sumie gdybym miała mieć za dwie godz wynik to bym chyba ciągle się badała he he:)
u mnie dzień 8 cyklu, owu nie widać nie słychać na razie:) -
Ania24 wrote:Dziewczynki czy ja mogłabym mieć do Was prośbę odnośnie tych wszystkich że tak powiem wspomagaczy typu ziółka jakieś olejki czy witaminki co można brać i kiedy ? chodzi mi przed owulacją po owulacji i tak dalej:) z góry ogromnie dziękuję :*
-
Gosia gratulacje! Który to dpo?
Dziewczyny może poradzicie...
Jestem 13 dpo i od 3-4dni jak badam szyjke to jest najpierw dość nisko, a za 5-10 min się podnosi i jest o wiele wyżej. Zazwyczaj badam właśnie o takiej porze jak teraz podczas kąpieli.
Dotychczas nie badalam jej do końca cyklu, raczej odpuszczam po owu, a teraz właśnie tak mam i nie wiem nawet co w wykres wpisać,
-
nick nieaktualnyZetka wrote:Gosia gratulacje! Który to dpo?
Dziewczyny może poradzicie...
Jestem 13 dpo i od 3-4dni jak badam szyjke to jest najpierw dość nisko, a za 5-10 min się podnosi i jest o wiele wyżej. Zazwyczaj badam właśnie o takiej porze jak teraz podczas kąpieli.
Dotychczas nie badalam jej do końca cyklu, raczej odpuszczam po owu, a teraz właśnie tak mam i nie wiem nawet co w wykres wpisać, -
nick nieaktualnyWitam Was moje kochane staraczki Gosia gratuluję to już kolejna , jest szansa dla nas ...
Kahaśka to dzisiaj się już tu nie spotkamy ale trzymam kciuki i owocnego wieczoru nocy i poranka
Ja właśnie skończyłam sprzątać prać i gotować :d trochę lepszy humor . Kilka dobrych wiadomości potrafi podtrzymać na duchu ...
Ania24 nie doszukuj się tak nagminnie tych objawów kochana bo zwariujesz.
Helen twoim wykresem to w ogole bym się nie sugerowała ... Musisz zacząć mierzyć temperaturę zawsze o tej samej porze po 3 godzinach snu ... Dopiero wtedy można brac ją pod uwagę ... Moim zdaniem też dopiero co owulka u Ciebie była . Troche by to było dziwne tak jeden dzień po okresie ale mistrzynią w cyklach nie jestem wiem to z obserwacji innych wykresow i czytania dużej ilości artykułów ... Witamy w naszym gronie i zielonej kropki na końcu ...kahaśka, Helen, Madlene84 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyMorwa wrote:Staraczka ma rację nie ma co doszukiwać się u siebie objawów innych osób bo każda z nas jest inna i inaczej będzie reagować na zmiany jakie w nas będą zachodzić w czasie ciąży, a tym bardziej nie ma co czytać artykułów na necie bo tylko niepotrzebnie się przez to denerwujemy ja np potrafiłam przez takie artykuły wyszukiwać sobie choroby, których nie mam i na pewno to nie sprzyjało przyszłej ciąży ani mi... prolaktyna ze stresu pewnie ładnie w górę szła