Październikowe starania
-
WIADOMOŚĆ
-
Helen wrote:Kobitki, jestem 13dzien po owulacji, na detektorze mam inf. o tym ze na 80% test ciazowy moze być pozytywny.
O to link do mojego wykresu:
robić coś z tym? są szanse?
https://ovufriend.pl/graph/cfd7bfcae4b29c48789326ca352d9043
Patrząc na Twój wykres powiedziałabym, że dopiero co miałaś owulację, bo i skok temperatury i śluz na to wskazują. Jak długie masz cykle zazwyczaj? -
kot_bury wrote:Trzymam kciuki, dziewczyny! :* i dużo wirusków
jestem coraz lepszej myśli... właśnie patrzę na dwie kreseczki, oby każda z Was zobaczyła je jak najszybciej!
Gratulacje,
mam pytanie bo jestem tu nowa, w jakim momencie zrobilas test?
patrzylas na punkty na detektorze?
bo nie wiem czy u mnie jest sens robic, a twoj wykres do mojego wydaje mi sie byc podobny.
moj wykres:
https://ovufriend.pl/graph/cfd7bfcae4b29c48789326ca352d9043Wiadomość wyedytowana przez autora: 15 października 2014, 14:34
-
Morwa wrote:Hey wiecie co byłam dzisiaj na tych badaniach zrobiłam sobie wolne w pracy i znalazłam DIAGNOSTYKĘ założyłam sobie u nich kartę stałego klienta ale dopiero od następnego badania będzie aktywna i będę mogła sprawdzać wyniki drogą elektroniczna☺ wyniki będą dopiero jutro. Zobaczymy co tam wyjdzie. Kupiłam sobie też nowa butelkę czerwonego wina i olej lniany hehe
Ja od razu jak mi zakladli karte dostalam rabat
Teraz wlasnie jak bede w Polsce to znowu sie wybieram na kilka badan
Tez musze zakupic winko i dokupic orzechow brazylijskich25 cs; 3 IUI udane - 15.04.17
17 cs 2.11.2019
P. 04.03.2014 - 10tc [*] D. 19.08.2018 - 11tc [*] 5.9.2023 - 5tc [*]
45 lat | Hashimoto | Endometrioza | MTHFR 1298A-C homo | Czynnik V(R2) hetero | NK 21,5% —> Encorton 20mg, po 2 cyklach —> NK 8% | ANA2 1:2560 typ drobnoziarnisty -
Morwa wrote:Kochana wszystko masz zaznaczone u niej na wykresie test robiła w 13 dpo i to był test z krwi w 14dpo wyszedł jej test z moczu. Wykres wykresowi nierówny niejedna miała piękny wykres a ciąży brak chcesz mieć pewność to idź jutro na badania krwi☺ będziemy 3 mac kciuki za pozytywny wynik.☺
od samego czytania aż miło się zrobiło. Ale tu jest super na tym forum, mam nadzieję, że mi wykraczesz "fasolkę".
Jak jutro się coś ruszy na tym wykresie, ze nie mam miec tej miesiaczki, chociaz to byłoby dziwne, bo nigdy tak wczesnie nie dostawałam to próbuje, poza tym do niedzieli mam brac duphaston i lepiej podobno jest wtedy wiedziec czy jest sie w ciazy aby było wiadomo czy go dalej brac.