Październikowe starania
-
WIADOMOŚĆ
-
25staraczka25 wrote:A ja dzisiaj nie w sosie dziewczyny owulka się nie pojawia i chyba nie pojawi takie mam przeczucia .... wróciłam z pracy jestem zła jak osa i ogolnie zmęczona chyba już psychicznie ... nie łamię się jeszcze ale jestem na granicy ... przed męzem tylko udaję że wszytsko jest git ... jutro usg - moja wyrocznia ...
Moze na USG bedzie widac owulke?25 cs; 3 IUI udane - 15.04.17
17 cs 2.11.2019
P. 04.03.2014 - 10tc [*] D. 19.08.2018 - 11tc [*] 5.9.2023 - 5tc [*]
45 lat | Hashimoto | Endometrioza | MTHFR 1298A-C homo | Czynnik V(R2) hetero | NK 21,5% —> Encorton 20mg, po 2 cyklach —> NK 8% | ANA2 1:2560 typ drobnoziarnisty -
nick nieaktualny
-
Niestety na wykresach jeszcze sie nie znam, ale skoro byl pozytywny test i szyjka otwarta to raczej juz po. A zreszta Ovu i tak wyznacza owulke po kilku dniach chyba, wiec nie zadreczaj sie :*25 cs; 3 IUI udane - 15.04.17
17 cs 2.11.2019
P. 04.03.2014 - 10tc [*] D. 19.08.2018 - 11tc [*] 5.9.2023 - 5tc [*]
45 lat | Hashimoto | Endometrioza | MTHFR 1298A-C homo | Czynnik V(R2) hetero | NK 21,5% —> Encorton 20mg, po 2 cyklach —> NK 8% | ANA2 1:2560 typ drobnoziarnisty -
25staraczka25 wrote:A ja dzisiaj nie w sosie dziewczyny owulka się nie pojawia i chyba nie pojawi takie mam przeczucia .... wróciłam z pracy jestem zła jak osa i ogolnie zmęczona chyba już psychicznie ... nie łamię się jeszcze ale jestem na granicy ... przed męzem tylko udaję że wszytsko jest git ... jutro usg - moja wyrocznia ...
Staraczka, jeszcze ovu przed Tobą jak i przede mną. Ja się spodziewam na dniach, więc Ty też głowa do góry -
osieroconaMama wrote:Dzięki Dziewczyny.
Też sobie tłumaczę, że kiedyś musi w końcu być lepiej, ale póki co od lutego jest źle, źle i gorzej....
Moja córeczka miała rozpoznaną kardiomiopatię restrykcyjna - czyli generalnie bardzo rzadką chorobę, leczenia której praktycznie nie ma a przyczyna nieznana. Prawdopodobnie albo jakaś genetyka (jesteśmy w trakcie badań), albo infekcja+szczepienie (bo niestety od tego wszystko się zaczęło)+ ewentualnie jakaś predyspozycja genetyczna w układzie immunologicznym, ale tego nie wie nikt...
She Wolf - a to była Twoja pierwsza ciąża? I który tydzień? A no widzicie - życie jest przewrotne i niestety dla niektórych okrutne... Jedni zabijają dzieci, inny bardzo chcą i oddali by wszystko, żeby uratować swoje dziecko, a choćby na głowie stawali, konsultowali się z najróżniejszymi profesorami to im się nie udaje....
No nic - @ przyszła, więc hormony spadły a mnie chandra złapała:(
Też za Was trzymam kciuki - w końcu nam się uda!
Serce pęka jak się takie rzeczy czyta. Teraz już musi być dobrze!!! -
nick nieaktualnykahaśka wrote:Staraczka, jeszcze ovu przed Tobą jak i przede mną. Ja się spodziewam na dniach, więc Ty też głowa do góry
-
nick nieaktualny
-
Mambella wrote:Wiem wiem, ale brzuch tak boli jak by zaraz miało zalać, a po za tym mam przeczucie ze to nie tym razem. Trzymam za waas kciuki:-)
-
nick nieaktualnyMambella wrote:Wiem wiem, ale brzuch tak boli jak by zaraz miało zalać, a po za tym mam przeczucie ze to nie tym razem. Trzymam za waas kciuki:-)
Wykres masz okej a może dwa dni temu było dopiero zagnieżdżenie . Test w tym dniu nie jest wiarygodny . dobrze że masz podejście :nie udało się" ale ja i tak trzymam kciuki że jednak się udało :* -
jeśli Was to pocieszy to ja w pierwszej ciąży dostałam normalnie okres i brzuch bolał mnie jak nigdy wcześniej, aż się wyprostować nie mogłam. Jeden dzień to trwało i się skończyło a ciąża przebiegła wzorcowo... Także bóle brzucha są normalne i dla @ i dla ciąży wczesnej:)"Najbardziej boli, gdy umierają spełnione marzenia"
-
Kobitki, jestem 13dzien po owulacji, na detektorze mam inf. o tym ze na 80% test ciazowy moze być pozytywny.
O to link do mojego wykresu:
robić coś z tym? są szanse?
https://ovufriend.pl/graph/cfd7bfcae4b29c48789326ca352d9043