Październikowe starania
-
WIADOMOŚĆ
-
Osierocona mama - przykro mi nie wiem w ktorym dniu cyklu jestes, ale beta niska oby w przyszlym cyklu sie udalo :*
Zetka i Ania 24 u Was jeszcze jest szansa bo testy czasem wychodza dopiero po terminie @ trzymam kciuki :*
Believe, ja tez mysle ze to niesprawiedliwe. A juz nie moge pojac jak matka moze zabic wlasne dziecko! Kazda z nas sie stara zdrowo odzywiac, liczy, mierzy, czeka, wariuje, niejednokrotnie przyjmuje leki i co? I dalej nic! Nie rozumiem tego
Ale koniec marudzenia
Milego dnia dziewczynki :*25 cs; 3 IUI udane - 15.04.17
17 cs 2.11.2019
P. 04.03.2014 - 10tc [*] D. 19.08.2018 - 11tc [*] 5.9.2023 - 5tc [*]
45 lat | Hashimoto | Endometrioza | MTHFR 1298A-C homo | Czynnik V(R2) hetero | NK 21,5% —> Encorton 20mg, po 2 cyklach —> NK 8% | ANA2 1:2560 typ drobnoziarnisty -
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Słuchajcie chociaż wiem że ten cykl jest już stracony to jednak tak strasznie się nie podłamałam widząc dzisiaj minę mojego D jak pokazałam mu test widać było że trochę się zdziwił i jak widział moją minę to aż mu się przykro zrobiło.Nawet zaraz po wyjściu do pracy dzwonił do mnie żebym się nie martwiła... Do tej pory podchodził do tego bardzo na luzaku myślał że zrobienie dzidziusia to jak ,,piardnięcie,, myślę że w nowym cyklu będzie bardziej się starał już nie mówię jaką miał minę jak zobaczył wykresik naszej staraczki te serduszka to aż zbladł i myślę że tym ,,pokazem,, weszłam mu na ambicję no i już dzisiaj z samego rana kupiłam termometr i ten przyszły cykl musi być udany nie ma innej opcji.
Madlene84, kot_bury lubią tę wiadomość
-
Ania24 wrote:Słuchajcie chociaż wiem że ten cykl jest już stracony to jednak tak strasznie się nie podłamałam widząc dzisiaj minę mojego D jak pokazałam mu test widać było że trochę się zdziwił i jak widział moją minę to aż mu się przykro zrobiło.Nawet zaraz po wyjściu do pracy dzwonił do mnie żebym się nie martwiła... Do tej pory podchodził do tego bardzo na luzaku myślał że zrobienie dzidziusia to jak ,,piardnięcie,, myślę że w nowym cyklu będzie bardziej się starał już nie mówię jaką miał minę jak zobaczył wykresik naszej staraczki te serduszka to aż zbladł i myślę że tym ,,pokazem,, weszłam mu na ambicję no i już dzisiaj z samego rana kupiłam termometr i ten przyszły cykl musi być udany nie ma innej opcji.
A podobno za często tez nie dobrze. Lekarze często mówią, że powinno się co drugi dzień, bo wtedy parametry nasienia są lepsze.
I bądź tu człowieku mądry. -
Ja wyczytalam ze przytulanie codzienne lub co dwa dni ma bardzo podobna skutecznisc. Jesli jednak parametry nasienia sa slabe, zaleca sie co dwa dni. I ja tak chyba w tym cyklu zrobie bo poprzednie 3 cykle w dni okolo owulacyjne przytulalismy sie codziennie a efektow brak
Madlene84 lubi tę wiadomość
25 cs; 3 IUI udane - 15.04.17
17 cs 2.11.2019
P. 04.03.2014 - 10tc [*] D. 19.08.2018 - 11tc [*] 5.9.2023 - 5tc [*]
45 lat | Hashimoto | Endometrioza | MTHFR 1298A-C homo | Czynnik V(R2) hetero | NK 21,5% —> Encorton 20mg, po 2 cyklach —> NK 8% | ANA2 1:2560 typ drobnoziarnisty -
Ania24 wrote:zetka ja już ich nie mam czekam na @ i nowy cykl teraz postanowiliśmy troszkę wzmocnić te starania większą ilością
Bo jak patrze na ten moj szalony wykres to wyglada ze cykl sie wydluzyl a serduszkowanie bylo nie wtedy kiedy trzeba chyba.Wiadomość wyedytowana przez autora: 15 października 2014, 09:23
-
Ania24 wrote:Słuchajcie chociaż wiem że ten cykl jest już stracony to jednak tak strasznie się nie podłamałam widząc dzisiaj minę mojego D jak pokazałam mu test widać było że trochę się zdziwił i jak widział moją minę to aż mu się przykro zrobiło.Nawet zaraz po wyjściu do pracy dzwonił do mnie żebym się nie martwiła... Do tej pory podchodził do tego bardzo na luzaku myślał że zrobienie dzidziusia to jak ,,piardnięcie,, myślę że w nowym cyklu będzie bardziej się starał już nie mówię jaką miał minę jak zobaczył wykresik naszej staraczki te serduszka to aż zbladł i myślę że tym ,,pokazem,, weszłam mu na ambicję no i już dzisiaj z samego rana kupiłam termometr i ten przyszły cykl musi być udany nie ma innej opcji.