X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum W oczekiwaniu na testowanie Październikowe starania
Odpowiedz

Październikowe starania

Oceń ten wątek:
  • Morwa Autorytet

Wysłany: 14 października 2014, 22:48

Cytuj  /     /  Zgłoś
    .

Wiadomość wyedytowana przez autora: 12 kwietnia 2016, 22:01

• firanki na duszę Autorytet

Wysłany: 14 października 2014, 22:55

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Morwa,
    byłaś u ginekologa? wiesz czemu taki chiński okres i w ogóle o co chodzi ?:)

uwo93e3kxvexoenv.png
  • Morwa Autorytet

Wysłany: 14 października 2014, 23:00

Cytuj  /     /  Zgłoś
    .

Wiadomość wyedytowana przez autora: 12 kwietnia 2016, 22:02

• olenka1310 Znajoma

Wysłany: 14 października 2014, 23:05

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dziewczynki sorcia ze tak rzadko się odzywam ażle ostatnio mam jakiś kryzys . byłam w tym miesiącu na pierwszym monitoringu akurat tak się składa że nie współżyliśmy w dni płodne miałam jakiegoś maxa . roczne ząbkujące dziecko plus wykańczanie domu wszystko na mojej głowie moja frustracja sięgała zeniutu i nawet nie miałam chęci na sex . wczoraj były moje urodziny i sex urodzinowy ok 1 w nocy. dzisiaj byłam pewna że ginekolog powie mi ze się zbliża owulacja robiłam testy owulacyjne i wychodziły ujemne i na prawdę liczyłam że owulacja będzie za pare dni przy tych moich długich nieregularnych cyklach . okazało się że dzisiaj mam płyn i lekarz mi oznajmił że wczoraj była owulacja . mam od piątku przez 10 dni brac 2x luteinę i 11 dnia testować . jak myslicie mimo tego ze stosunek byl tak pozno to jest szansa na 2 kreski? czy nie mam sie co łudzić ? zaraz nadrobię to co napisałyscie przez pare dni . sa jakies 2 kreseczki ? :)

• firanki na duszę Autorytet

Wysłany: 14 października 2014, 23:05

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Aha, daj znać jak bedziesz po.
    Ja idę we wtorek - zobaczymy co powie na masakryczną ilość śluzu po mojej pseudo-@ ... :)

uwo93e3kxvexoenv.png
  • juwelka Autorytet

Wysłany: 14 października 2014, 23:07

Cytuj  /     /  Zgłoś
    kot_bury wrote:
    Trzymam kciuki, dziewczyny! :* i dużo wirusków :)
    jestem coraz lepszej myśli... właśnie patrzę na dwie kreseczki, oby każda z Was zobaczyła je jak najszybciej!
    ja też zazdroszcze:*

juz wrociłam i idę ogarnać - rano do pracy :(

a jeszcze Wam tylko opowiem, bo ja temp rano mierze dopiero 2dni a tak to mierzyłam wieczorem. I tak się tym przejmuję że dziś w nocy się obudziłam i zmierzyłam - nie mam pojęcia ile było, ale była ciemna noc. potem moj T wstawał i ja znowu myślałam że to już i znowu zmierzyłam no i o 7trzeci raz gdy dzwonił już mój budzik także nie zle sobie wkręcam;)

do jutra dziewczyny;*******

atdce6ydcmj5jyyx.png

oar843r8a3hzoi3d.png
  • Morwa Autorytet

Wysłany: 14 października 2014, 23:19

Cytuj  /     /  Zgłoś
    .

• juwelka Autorytet

Wysłany: 14 października 2014, 23:20

Cytuj  /     /  Zgłoś
    śpię więcej niż 5h więc teoretycznie jestem wyspana:) już na pewno dobranoc :D

atdce6ydcmj5jyyx.png

oar843r8a3hzoi3d.png
  • Morwa Autorytet

Wysłany: 14 października 2014, 23:22

Cytuj  /     /  Zgłoś
    .

Madlene84 lubi tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 14 października 2014, 23:49

Cytuj  /     /  Zgłoś
    olenka1310 wrote:
    Dziewczynki sorcia ze tak rzadko się odzywam ażle ostatnio mam jakiś kryzys . byłam w tym miesiącu na pierwszym monitoringu akurat tak się składa że nie współżyliśmy w dni płodne miałam jakiegoś maxa . roczne ząbkujące dziecko plus wykańczanie domu wszystko na mojej głowie moja frustracja sięgała zeniutu i nawet nie miałam chęci na sex . wczoraj były moje urodziny i sex urodzinowy ok 1 w nocy. dzisiaj byłam pewna że ginekolog powie mi ze się zbliża owulacja robiłam testy owulacyjne i wychodziły ujemne i na prawdę liczyłam że owulacja będzie za pare dni przy tych moich długich nieregularnych cyklach . okazało się że dzisiaj mam płyn i lekarz mi oznajmił że wczoraj była owulacja . mam od piątku przez 10 dni brac 2x luteinę i 11 dnia testować . jak myslicie mimo tego ze stosunek byl tak pozno to jest szansa na 2 kreski? czy nie mam sie co łudzić ? zaraz nadrobię to co napisałyscie przez pare dni . sa jakies 2 kreseczki ? :)
    Komórka jest zdolna do zapłodnienia do 24 godzin myślę że jest szansa . . . Mam nadzieje że Ci się uda :-* <3

• nick nieaktualny

Wysłany: 14 października 2014, 23:50

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Morwa wrote:
    Idę spać laski bo mnie już powoli zaczyna głową boleć po tym winie, wiec jak coś to do jutra:* trzymam za was wszystkie mocno kciuki bo jesteście kochane☺ dobranoc☺

Ty też jesteś kochana :-* i poprawiasz mi humor zawsze ;-)

Morwa lubi tę wiadomość

• olenka1310 Znajoma

Wysłany: 14 października 2014, 23:55

Cytuj  /     /  Zgłoś
    ja wiem ze dlugo sie nie staramy bo to dopiero 5 cykl ale powiem wam dziewczynki ze przy staraniu o córę tez łapał mnie dół w 4 cyklu . na pewno dam wam znać jak testowanie . jajo zniosę przez te 2 tyg

• nick nieaktualny

Wysłany: 15 października 2014, 01:02

Cytuj  /     /  Zgłoś
    olenka1310 wrote:
    ja wiem ze dlugo sie nie staramy bo to dopiero 5 cykl ale powiem wam dziewczynki ze przy staraniu o córę tez łapał mnie dół w 4 cyklu . na pewno dam wam znać jak testowanie . jajo zniosę przez te 2 tyg

Wpadaj do nas częściej , może lepiej Ci będzie i szybciej zleci ;-)

• Madlene84 Autorytet

Wysłany: 15 października 2014, 01:04

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dobranoc dziewczynki :*

Wiadomość wyedytowana przez autora: 15 października 2014, 01:06

Emilka 10 lat & Davidek 7 & Philipek ♡
    zrz6e6ydhjw308do.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 15 października 2014, 01:20

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dobranoc Madlene84 :-*

• 3livka Ekspertka

Wysłany: 15 października 2014, 01:57

Cytuj  /     /  Zgłoś
    dobranoc dziewczyny :)

c2b941820e548b3aa7ad88ba7fa9cdb0.png
  • osieroconaMama Znajoma

Wysłany: 15 października 2014, 06:23

Cytuj  /     /  Zgłoś
    no i niestety - b-hcg 1,6 czyli ciąży nie ma:( ale @ póki co też nie:((((

"Najbardziej boli, gdy umierają spełnione marzenia"
  • believe Autorytet

Wysłany: 15 października 2014, 07:13

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Madlene84 wrote:
    She wolf ja wiem, ze jak juz jest decyzja to by się chciało JUZ (oczywiscie jestem tego przykladem)! Jak kilka lat temu staralismy sie o corke i po 6 miesiącach poszłam do gina niemal płacząć że my chcemy a tu nic, to On sie roześmiał i stwierdził, ze tak od ręki wpadają tylko szesnastki :P

Słabe to pocieszenie :P Ale zawsze cos ;)

Mnie też 2 dni nie było i nadrabiam.

Wiem, że to już było 1000 razy napisane, ale jest to niesprawiedliwość, że ten, komu zależy, to stara się i nic, a inna osoba dziecka nie chce, zabezpiecza się i wpada - mając najczęściej lat naście.

Madlene84, 3livka lubią tę wiadomość

• Zetka Autorytet

Wysłany: 15 października 2014, 07:30

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Witajcie :) u mnie 13 dpo i niestety negatyw, ale jeszcze się łudzę :) powodzenia dzisiaj :)

82doh371efo4yjxe.png
    82doh371ee36m5no.png
  • Ania24 Autorytet

Wysłany: 15 października 2014, 07:49

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Cześć u mnie dzień przed @ i oczywiście negatyw ja już się nie łudzę :(

uwo9kw7iwhwdks4f.png
    932332a8a8.png
‹‹ 58 59 60 61 62 ››
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Jak szybko zajść  w ciążę? Unikaj tych 7 rzeczy!

Na pierwszy rzut oka poczęcie dziecka wydaje się proste – wystarczy kochać się i potem tylko czekać na brak miesiączki. Dla potwierdzenia zrobić test ciążowy i załatwione! W rzeczywistości często wygląda to nieco inaczej. Dla wielu par podjęcie decyzji o powiększeniu rodziny i pojawienie się pozytywnego testu ciążowego nie następuje w tym samym miesiącu, kwartale bądź roku. Dlaczego? Przeczytaj, co może utrudniać zajście w ciążę i czego unikać, aby szybko zajść w ciążę. 

CZYTAJ WIĘCEJ

Dieta wegetariańska i dieta wegańska w ciąży i podczas laktacji

Czy dieta wegetariańska i wegańska w ciąży oraz podczas laktacji to dobry pomysł? Na co należy zwrócić uwagę nie jedząc w tym okresie mięsa lub żadnych produktów pochodzenia zwięrzęcego? Czy jest to bezpieczne dla ciąży i rozwoju płodu, a potem niemowlęcia? Przeczytaj jak powinna wyglądać dieta mamy karmiącej i czy spożywane przez nią pokarmy mogą wpływać na dziecko. 

CZYTAJ WIĘCEJ

Inseminacja (IUI) koszt i wskazania. Jaka jest skuteczność inseminacji?

Inseminacja domaciczna jest zabiegiem mającym na celu, ułatwienie zapłodnienia, poprzez skrócenie drogi, jaką mają do pokonania plemniki do komórki jajowej. Czy warto ją wykonać, jaki jest koszt i przy jakich schorzeniach odnotowuje się najlepsze rezultaty? Przeczytaj również jakie badania należy wykonać przed inseminacją i jak się do niej przygotować. 

CZYTAJ WIĘCEJ