Październikowe starania
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
Madlene84 wrote:Uwaga dzisiaj ja nadrabiam
Na szczeście po niemilych porannych wiadomosciach wciagneły mi obowiązki codzienne i dzień jakoś zleciał bez wiekszych przemyśleń, jednak nie całkiem bez nich.
@ wciąż nie ma. Dzis dopiero zaczeły mi sie przedokresowe objawy (jak bolące piersi), z czego wynika że @ postanowiła się po prostu spóźnić w tym cyklu
a może się udało:D -
nick nieaktualny
-
osieroconaMama wrote:Dzięki - na pewno napiszę. Robiłam już 3 testy i ciągle negatywne, a ja latam co i rusz do łazienki, bo myślę że @przyszła i nic... niby 16 dzień po owulce wg ovu, ale 13 dzień wysokich temp a wg testów owulacyjnych 14-15 dzień. Normalnie mam fazę lutealną 12 -13 dni... Jutro sądny dzień;)Ale czy to możliwe, żeby te testy z moczu wychodziły ujemne po takim czasie, gdyby była ciążą? Powodzenia Dziewczyny i dajcie znać jak Wasze testowania:)
U mnie podobnie, temp nie spada, @ nie przychodzi, a test negatywny. Tyle, ze ja sie już nie łudze, teraz bym chciała zeby przysla wredota jak najszybciej i mozna bylo zaczac od nowa!
Trzymam kciuki! -
nick nieaktualnyMorwa wrote:Mój też twierdzi , że już zbiera siły by robić syna i ciągle chodzi i mówi "Mikołaju , Mikołaju kiedy zawiasy w naszym kraju".
kahaśka, Madlene84 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyMadlene84 wrote:U mnie podobnie, temp nie spada, @ nie przychodzi, a test negatywny. Tyle, ze ja sie już nie łudze, teraz bym chciała zeby przysla wredota jak najszybciej i mozna bylo zaczac od nowa!
Trzymam kciuki!
życzę Ci żebyś się rozczarowała co do swoich myśli Trzymam kciuki :*Madlene84 lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualnyMambella wrote:Ja musze juztro zatestowac nie nastawiam sie wogole bo dzis myslalam ze mimo luteiny @ sie zacznie, tak mnie rano brzuch bolal. Daam znaka ze negatyw. ))
Madlene84 lubi tę wiadomość
-
25staraczka25 wrote:masz sobie wesoło ja tylko ostatnio podsłucham jak gadał w łazience ... tylko nie wiem czy do siebie czy do węża
kahaśka, 25staraczka25, Madlene84 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyjuwelka wrote:haha dobrze , że nie mają dostępu do forum, myślą że piszemy tylko o testach itp a tu nawet można ich obgadać haha!
a to ty tak wszystko tam zaznaczasz nawet kiedy się i to od razu tak po bzykanku
i zapytal czy anonimowo ale go wkręciłam że nie i że nasze zdjęcie na głównym
kahaśka, juwelka, Madlene84, Kotowa lubią tę wiadomość
-
25staraczka25 wrote:do mnie tylko padały pytania
a to ty tak wszystko tam zaznaczasz nawet kiedy się i to od razu tak po bzykanku
i zapytal czy anonimowo ale go wkręciłam że nie i że nasze zdjęcie na głównym -
25staraczka25 wrote:do mnie tylko padały pytania
i zapytal czy anonimowo ale go wkręciłam że nie i że nasze zdjęcie na głównym
oj znam to. u mnie tak samo.25staraczka25 lubi tę wiadomość